DOGNECEA : Lacul cu nuferi FARA nuferi !! Autoritatile TAC ! Afaceriști în slujba masoneriei ?

DOGNECEA : Lacul cu nuferi FARA nuferi !! Autoritatile TAC ! Afaceriști  în slujba masoneriei ?

1044512_122707174606314_864536325_n

( plăcuța unor agramați avertizează să nu rupem… ce nu există… )

Feuda Caraș-Severino păstorită de ” nemuritorul ” ayatollah  Frunzăverde de prea mulți ani e cel mai concret exemplu al faptului că Masoneria batjocorește România și-mbogățește exclusiv ” frăția ”.

Grație managementului defectuos, legăturilor de familie, de afaceri, a clanurilor și căpușelor ce fac legea fărădelegii pe FEUDĂ, turismul e la pământ .

Investitorii onești fug cum dracul de tămâie pentru că nu sunt dispuși să plătească șpăgi pe viață și să devină sclavii unor păcălici, nici să fie slugile ” Fraților ”. Și uite astfel, au ajuns ” Frații ” să se mențină la putere: îmbrăcând straie de diverse coloraturi, aserviți de pokemoni , fătălăi și limbrici care trăiesc la rându-le pe lângă  marii rechini.

Comuna Dognecea din Caraș-Severin e păstorită de unul din oamenii de curte ai ayatollahului, o  duduie primar  TRASEISTĂ care a îmbrăcat rând pe rând bulendre PRM-PD-PD-L-PNL.

Duduia în cauză și-a urmat Stăpânul pentru a se menține la putere. Gurile târgului vuiesc că la rându-i, duduia primar are oameni de curte care deservesc aceleași interese în lanț. Un lanț al slăbiciunilor și nelegiuirilor în văzul lumii.  Doar  suntem la putere, nu-i așa ? Și dacă suntem la putere ” ciocu mic ”…

Gura târgului  sporovăiește despre contracte, proiecte oferite cu dedicație aceluiași pokemon ( apropiat al primăriței și nu numai.. ), despre fonduri europene ce-au intrat în anume ” pozonare ” ( buzunare ) în timp ce lucrările efectuate au fentat legea , despre excrocherii de cea mai joasă speță.  Nici nu știi ce să mai crezi.  La o simplă  căutare pe Google găsești comentarii la articole ce vizează comuna Dognecea care te îngrozesc și te întrebi , firesc, DNA ce naiba păzește, cine mușamalizează afacerile necurate,  să fie adevărate acuzele nenumărate au ba… ?

NU ne vom substituii organelor abilitate să facă lumină, vom prezenta însă  date, fapte… : concluziile vă aparțin și poate că într-o zi  cineva se va autosesiza și va pedepsi vinovații. Poate…

Să nu uităm pe mâna cui sunt  încă – că dacă ne-am vopsit / travestit –   Agenția de mediu, Garda de mediu,  pădurile, cam tot, pe FEUDA cărășană… să NU omitem ” cheia ” care deschide dosarele aflate la sertar !

Un exemplu de dialog între Oameni de bună credință ” pescuit ” din online :

delia • 3 ani în urmă

” Nu mergeti la Colt de Rai sunt niste hoti, va taxeaza pentru tot chiar daca de fapt nu ar trebui. Asemenea indivizi ar trebui sa nu mai faca turism si sa lase pe altii care stiu sa se poarte si care au mai iesit din tara. ”

 • Avatar

  florin  delia • 3 ani în urmă

  ” @Delia Peste tot pot fi șarlatani, fiecare ar trebui să întrebe toate detaliile înainte de a comanda un serviciu sau produs, iar dacă suntem păcăliți TREBUIE să facem reclamație. Dacă nimeni nu face reclamații, celor care ne jecmănesc le merge bine și vor face la fel și pe viitor! Atâta timp cât nouă nu ne pasă suficient încât să luăm măsuri, înseamnă că ne merităm soarta. ”

  sursa : AICI

  Din câte se-aude ar exista la DNA trimise ceva sesizări cu privire la un anume administrator din zona cu pricin(i)a de firme, pensiuni,  dăruit cu contracte, proiecte făr de număr , motiv pentru care nu voi insista pe subiect, ancheta fiind în curs..

  1010507_122706317939733_1910092555_n

  ( timisoreni veniți să vadă nuferii și să pescuiască, dezamăgiți, păcăliți .. )

A fost odata ca niciodata ca de n-ar fi fost sa mai facem APEL  la spunerea lucrurilor pe nume, n-ar mai fi fost rost, dar….

A fost odată , chiar a fost : Lacul cu nuferi (Lacul mic) de la Dognecea. O adevarata oaza de liniste si relaxare, un obiectiv turistic căutat, de mare interes pentru turiști.

In 2008 existau nuferi in Lacul de la Dognecea :


și în anul 2010 existau nuferi , vedeți în imaginea de mai jos cum arătau… :

a fost odata 1

Acum – 2013 – NU mai sunt nuferi…

Vegetatia abundenta (bradis, nuferi, papura si stuf) constituie un habitat ideal pentru STIUCA . Nu si pentru anumite soiuri de crap ( fitofag ). Totusi, lacul de la Dognecea este populat cu un soi de crapi ( fitofag ) `care se hranesc cu radacinile nuferilor, stufului !!

O placuta ne avertizeaza „ NU RUPE-TI NUFERII „ – observati desigur „ prietenia „cu gramatica, bat-o vina….

• Sa nu rupem nuferi…. Cum sa si rupi ceva ce NU EXISTA ??!!!!!!!

Cum spuneam, onor autoritati loco si judetene TAC…. SI tacerea e un raspuns, unul cutremurator. NU LE PASA !

942311_122704044606627_116514227_n

( cunoscătorii, pescarii care ne povestesc despre dezastrul de la Dognecea )

Turistii vin atrasi, ispititi de ceea ce citesc inainte de-a se porni la drum pe pliante, ghiduri, reclame : Banatul Montan ofera privelisti de neuitat, obiective de vizitat printre care si… Lacul „ cu „ nuferi de la Dognecea . Pleaca dezamagiti ca au fost pacaliti ! Evident, NU mai revin vreodata pe taramul minciunilor, pe feuda in care nonvaloarea e promovata, in judetul ce-ar putea reveni la viață din… turism.

Iata un exemplu de minciuna promovata pe Radio Romania Actualitati : Mi-e dragă România pentru Lacul cu Nuferi de la Dognecea ….  la data de 27 Mai 2013 !!!

Audio :

http://www.romania-actualitati.ro/mi_e_draga_romania_pentru_lacul_cu_nuferi_de_la_dognecea-50814

Asa-i cand faci meserie dupa ureche si NU verifici informatiile. Te umpli de PENIBIL si induci oamenii, turistii , in eroare.

De ce sa faca turistul sute de km pana in Dognecea sa vada nuferii care NU mai exista ? De ce sa nu plateasca vinovatii, cei fara cap care s-au dat la… crap fitofag … ? De ce sa nu spunem adevaruri, realitatea :

NU MAI EXISTA NUFERI LA DOGNECEA ! DIN PACATE….

1005074_122704887939876_776922921_n

( ADIO nuferi, stuf și papură – păpați de crapii fitofag  prin ” grija ” afaceriștilor, nepăsătorilor )

Iar autoritățile locale  ȘI județene TAC și tac pentru că sunt până-n gât implicați în afaceri și NU LE PASĂ ! Masoneria călărește România !

p.s. E foarte adevărat că   TICĂLOȘII, TICĂLOȘIA NU AU COLORATURĂ POLITICĂ  dar există, se menține la  putere prin absolut orice mijloace și se perpetuează pentru că dacă lor NU LE PASĂ apoi   nouă, trebuie să ne pese ( !! ) să  renunțăm la renunțare și observăm și denunțăm și  luptăm cu Răul, că nici masonii NU sunt nemuritori !!

DSC04174

DSC04170

NU sunt nemuritori masonii și apropo de aista, am văzut în trecere prin Dognecea un afiș electoral a doi ” Frați ” lipit la loc de ” cinste ”, ce să vezi :  pe-o budă, WC  din  fundul unei curți cu vedere însă la drum. Râdeau cu lacrimi toți cei care s-au perindat prin zonă.  De sărmanii  săraci cu Duhul a căror mufe zâmbeau de pe afișe, masonsky  !

sibilla & ajenturilii

179795_122707334606298_511999211_n

p.p.s  Bonus, primite de la un Om de bună credință, informații utile..  ( cu mulțumiri ) :

ELENA MOISE – primar comuna Dognecea

– racolata in PD de catre S Frunzaverde in anul 2005

http://www.realitatearomaneasca.ro/content.php?c=articole&id_categorie=2&articol_id=5959&p=325

 – 2008 :

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 12:26 Sursa: Gardianul

http://www.ziare.com/resita/prefectura/pentru-ca-nu-am-votat-o-ne-a-taiat-ajutorul-social-692424

 – 2009 :

http://www.caon.ro/ape-tulburi-la-dognecea/news-20090625-06302452

– 2010 : 100 de lei pe apa de fântână

DOGNECEA – Atât plăteşte pe lună o pensionară din Dognecea pentru apa care i se aduce de la o fântână din comună.

 http://www.caon.ro/100-de-lei-pe-apa-de-fantana/news-20100725-06433682

– 2011 :

http://www.caon.ro/solutii-ingenioase-la-dognecea/news-20110209-07101954

– 29-03-2013 :

Prezentul contract are drept scop executia lucrarilor pentru construirea unui centru de informare turistica pentru proiectul „Construirea unui centru de informare si marketingul turistic in comuna Dognecea, judetul Caras-Severin”. Valoarea cheltuielilor cu diverse si neprevazute este de 56.773 lei. Valoarea aferenta diverselor si neprevazutelor reprezinta procentul de 10% din C+M reprezentand cheltuieli diverse si neprevazute, acestea decontandu-se doar daca apar, cheltuieli cu produse/servicii/lucrari care pot fi incidente pe parcursul derularii contractului si care nu reprezinta modificari substantiale ale contractui de achizitie publica.

http://www.e-achizitii.com/view_anunt.php?id_anunt=438754

MOISE CONSTANTIN – SOTUL PRIMARITEI, BENEFICIAZA ILEGAL  DE CERTIFICAT DE REVOLUTIONAR, GRATIE FRATELUI PRIMARITEI ( DUMITRU ALEXA )

http://www.portalulrevolutiei.ro/documente/lista_certificate_04.html

ÎN LOC DE CONCLUZII :

„Construirea unui centru de informare si marketingul turistic in comuna Dognecea, judetul Caras-Severin”. – INFORMARE ȘI MARKETING TURISTIC, CICĂ….

CU SAU FĂRĂ NUFERI ???!!

CITĂM DIN CLASICI ÎN VIAȚĂ ” NU RUPE-ȚI ” …. ( CE ? CĂ NUFERI NU-S !! )

ZIC EU GARDUL GRĂGINII LUI DOAMNE, DOAMNE, CĂ MAI E LOC DE IDIOȚI, AFACERIȘTI ÎNCĂ LA PUTERE, DIN PĂCATE !

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.