Alegeri PSD Caras-Severin: Alegeri în TSD Caraş-Severin şi desemnarea Biroului Judeţean al PSD.

Alegeri PSD Caras-Severin: Alegeri în TSD Caraş-Severin şi desemnarea Biroului Judeţean al PSD.

zgonea

Alegeri în TSD Caraş-Severin şi desemnarea Biroului Judeţean al PSD. Valeriu Zgonea la Radio Reşiţa

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost prezent astăzi, la Reşiţa, asistând la două evenimente interne din filiala PSD Caraş-Severin: alegerile la organizaţia de tineret şi şedinţa Consiliului Judeţean al PSD.

Invitat în emisiunea „Subiectul zilei”, acesta a analizat principalele teme politice, economice şi sociale cu care se confruntă societatea românească. În opinia sa, prioritatea unu a Uniunii Social-Liberale o reprezintă revizuirea Constituţiei. Legea fundamentală ar trebui să interzică traseismul politic şi să ofere o imagine clară a atribuţiilor pe care le are fiecare instituţie a statului:

audio : aici

Înainte de şedinţa de alegeri, preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, a precizat, într-o conferinţă de presă, că principalul obiectiv al organizaţiei pe care o conduce este câştigarea alegerilor europarlamentare. PSD va avea liste separate faţă de PNL, a spus Mocioalcă.

933971_114248285452203_164920921_n

În şedinţa Consiliului Judeţean al PSD au fost aleşi astăzi,preşedintele executiv, secretarul executiv, trezorierul organizaţiei, precum şi 17 vicepreşedinţi, la care se adaugă 5 posturi de vicepreşedinte rezervate femeilor social-democrate. Tot de astăzi, organizaţia de tineret este condusă de Mihaela Popovici, prim-videpreşedinte fiind Marius Bălean.

http://www.radio-resita.ro/ro_ro/alegeri-in-tsd-caras-severin-si-desemnarea-biroului-judetean-al-psd-valeriu-zgonea-la-radio-resita-953#.UbIf09JuzPw

miha

Mihai Stepanescu a fost ales preşedinte executiv al PSD Caraş-Severin
Noul preşedinte al TSD Caraş-Severin este Mihaela Popovici
Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a fost ales astăzi în funcţia de preşedinte executiv al PSD Caraş-Severin. Alegerea a fost făcută de Consiliul Judeţean PSD Caraş-Severin, întrunit la Sala Lira a Liceului de Artă „Sabin Păuţa” din Reşiţa.

5349_114249442118754_1479300831_n

În Biroul Executiv al PSD Caraş-Severin au mai fost aleşi, Ionuţ Narcis Chisăliţă – secretar executiv, Nicolae Ştefănescu – preşedinte al Ligii Aleşilor Locali, cu rang de vicepreşedinte, Ion Spânu – trezorier, şi încă 17 vicepreşedinţi, plus 5 femei vicepreşedinte, cooptate în conducere în virtutea funcţiei de preşedinte ale organizaţiilor de femei social democrate din judeţ.

La adunare au participat, printre alţii, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, vicepreşedinte PSD la nivel naţional, Andrei Dolineaschi, noul secretar executiv al PSD la nivel naţional, şi Ion Mocioalcă, preşedinte al PSD Caraş-Severin, reales în funcţie anul trecut.

Într-o conferinţă de presă, Valeriu Zgonea a declarat că obiectivele principale ale PSD sunt cele legat de guvernare, de îndeplinirea ţintelor propuse în campania electorală din decembrie 2012. Prioritatea numărul unu a USL, în acest moment, este realizarea noii Constituţii, după care va urma regionalizarea. Cele două instrumente, Constituţia şi regionalizarea, sunt importante pentru a pune în aplicare angajamentele statului Român în cadrul Uniunii Europene şi pentru a mări gradul de absorbţie a fondurilor europene la nivelul regiunilor. Valeriu Zgonea a mai spus că în Caraş-Severin PSD şi-a propus atragerea de mari investitori, care să creeze locuri de muncă.

996815_114257915451240_1540979703_n

În aceeaşi conferinţă de presă, preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a afirmat că următorul obiectiv important al PSD Caraş-Severin este câştigarea alegerilor europarlamentare, unde PSD va avea candidaţi pe liste separate faţă de aliaţii din USL.

Tot astăzi, la Reşiţa a fost aleasă conducerea Tineretului Social Democrat (TSD) Caraş-Severin. Noul preşedinte al tinerilor social-democraţi este Mihaela Popovici, o tânără farmacistă din Reşiţa. Prim-vicepreşedinte al TSD CS a fost ales Marius Bălean, consilier local la Reşiţa.

http://www.argument-cs.ro/content/mihai-stepanescu-a-fost-ales-preşedinte-executiv-al-psd-caraş-severin

419127_114237182119980_1807705795_n

ION MOCIOALCĂ: “CRED CĂ O SĂ CÂŞTIGĂM ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. CATEGORIC, VOM MERGE PE LISTE SEPARATE!”

Preşedintele PSD Caraş-Severin a anunţat cel mai important obiectiv al noii echipe din fruntea oraganizaţiei judeţene a social-democraţilor, formată în urma alegerilor de vineri.

Consiliul Judeţean PSD Caraş-Severin, întrunit vineri la Sala Lira, l-a ales în funcţia de preşedinte executive al filialei judeţene pe Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei. Cu aceeaşi ocazie, în Biroul Executiv al PSD Caraş-Severin au mai fost cooptaţi în urma votului, Ionuţ Chisăliţă, în calitate de secretar executiv, Nicolae Ştefănescu, ca preşedinte al Ligii Aleşilor Locali, Ion Spânu, trezorier, şi 17 vicepreşedinţi, plus 5 femei vicepreşedinte.

Odată completată echipa care va conduce filiala judeţeană a social-democraţilor, preşedintele Ion Mocioalcă a vorbit despre priorităţi. “Primul obiectiv pe care ni-l propunem este să câştigăm alegerile europarlamentare, unde, categoric, vom merge pe liste separate. Cred că ar fi şi o premieră în Caraş-Severin ca PSD să câştige alegerile europarlamentare având în vedere că până acum doar un singur tur de scrutin s-a desfăşurat, atunci când l-am avut pe Sorin Frunzăverde cap de listă. Suntem în alt moment, în care PSD are 32 de localităţi, din care patru oraşe plus municipiul reşedinţă de judeţ, şi PNL are 35 de localităţi, cu doar două oraşe. Cred că o să câştigăm alegerile europarlamentare”, a declarat deputatul.

Întrebat fiind care sunt candidaţii de pe lista pentru europarlamentare, Mocioalcă a refuzat să comenteze prea mult. Nu a făcut-o nici măcar atunci când i s-a sugerat numele Dacianei Sârbu. “Lista încă nu e făcută şi urăsc pronosticurile”, a spus liderul PSD Caraş-Severin.

http://expressdebanat.ro/ion-mocioalca-cred-ca-sa-castigam-alegerile-europarlamentare-categoric-vom-merge-pe-liste-separate

doli

Mesajele liederilor PSD  pentru tinerii social-democrați cărășeni :

”  PSD este în mod evident cel mai puternic partid al scenei poitice, e un partid cu mari responsabilităţi , suntem partidul cel mai unit si cel mai responsabil in ceea ce face și tocmai de aceea, noi, investim în  TINEri ! Investind în TINEri, investim în viitor !

Sunt mândru de voi, sunteți una din componentele extrem de importante ale motorului social-democrației și am încredere în voi. Tinerețe Solidaritate Demnitate – voi confirmați   FORȚA social-democrației ! AVEȚI în mine un prieten ! ” – VICTOR PONTA

”TSD Caras-Severin, la fel ca toate filialele organizatiilor de tineret social democrate la nivel national, are obligatia sa devina principalul component al PSD de atragere a voturilor tinerilor si are dreptul sa participe la luarea deciziilor importante din PSD. Am incredere ca noua conducere TSD Caras-Severin va transforma aceasta organizatie intr-una mai eficienta,  aveti șansa de-a deveni mai puternici si sa demonstrați ca meritați sa vă regăsiți in viitorul apropiat in conducerea acestui partid, pentru că vă stă în putință. Militați pentru egalitatea de șanse ! Sunt alături de voi !  ” – IOANA POP

 „Vreau să vă mulţumesc pentru implicare, pentru tot ce aţi făcut pentru PSD. Aţi fost minunaţi, aţi fost foarte eficienţi şi aţi contribuit foarte mult la tot ceea ce s-a întâmplat bun în campania electorală pentru alegerile locale, pentru referendum, pentru alegerile generale, pentru oameni. Meritați respectul meu !” – NICOLAE  BĂNICIOIU

” Suntem  o Forță, suntem cel mai unit și mai modern partid al României, suntem mereu prezenți, activi, motivați și hotărâți, deciși să reușim împreună pentru Binele tuturor românilor ! PSD a ajuns aici și datorită vouă, sau,  mai ales vouă, tinerilor. Elanul vostru ne-a inspirat și mobilizat ! Ați dovedit că ați înțeles că în echipă suntem eficienți, suntem  puternici, suntem pe drumul bun. Avem înainte câțiva ani de muncă și mă bazez pe voi pentru că am încredere în voi ! Mă mândresc cu voi și vă asigur că vă voi sprijini mereu în demersurile voastre pentru că la predarea ștafetei veți  fi pregătiți să îmbrățișați faptul că TSD și PSD sunt una, e ceea ce noi toți am construit împreună, e Echilibrul în drumul spre progres și prosperitatea nației noastre.

Vă mulțumesc!  ” – ION MOCIOALCĂ

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Alegeri PSD Caras-Severin: Alegeri în TSD Caraş-Severin şi desemnarea Biroului Judeţean al PSD.

  1. Marian zice:

    Pana la urma…cum a ramas cu acel cont de FB ? Mai este blocat ? Cei de la PSD Caras -Severin , aia ce au avut de zis ? V-ati plans la partid pentru ceea ce vi s-a intamplat ?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.