Trezește-te România , ținta e democrația !!

romania-trezeste-te-ca-iti-moare-democratia

Trezește-te România , ținta e  democrația !!

RTV vs Antene, români contra… români, politic, peste tot, instituțiile  statului – unelte, marionete, șosete…

Așa un gust amar și fiori pe șira spinării îmi dă amintirea … : ” ciocu mic, noi suntem la guvernare.. ”…. Dar parcă fluturam cu ceva luni în urmă  ” o ALTFEL de politică ”, măi dragă USL !!!!

RTV se pretează la o MIZERIE de nedescris ce NU are clin-mânecă, nicio treabă cu jurnalismul ori obiectivismul !!

Românii GÂNDESC, place au ba !! Ați CĂZUT ÎN PENIBIL !!

Cum naiba să arunci asemenea ABERAȚII la adresa Oanei Stancu, Adrian Ursu, Radu Tudor , cum să te cobori în asemenea haL și să mai și ai pretenția că nu faci jocurile cuiva…. Mi-e MILĂ de halul în care au ajuns prea mulți ziși oameni de televiziune ! Doar MILĂ !

Se merge prea departe …..

Radu Tudor, sesizare penală împotriva unor jurnaliști ai RTV

Mai grav e că rtv se pretează la mizerii de nedescris ! Nu fac cei de la rtv decât să ne stârnească, da poa că-i bine să ne trezim, că prea am moțăit inerți !

RTV  OPRIȚI-VĂ !!!

Există și-un Radu Herjeu la  RTV, un OM pe care-l prețuiesc !

Dar, din păcate, există și dudui care NU fac cinste jurnalismului și-o dau exemplu  negativ pe Sorina Matei care clamează răcnind mereu despre nush  care   Justiție independentă, care Sorina NU mi-a răspuns la : ” care justiție ??? aia care-l ocrotește pe Videanu, pe fata lui tanti Petrutza, pe bă-SECU, pe frunză, pe Sebi…. justiția care-i ține pe scaune călduțe pe ticăloșii de toate coloraturile ??? Din păcate, jurnaliști sunt f puțini, ziși jurnaliști, grămadă, care cum… din păcate … mi-e silă și milă de halul în care e tăvălit jurnalismul în mizeria politichiei de doi bani ! ”… Sorino, Sorino…. șterge-te, majkă pe bot nainte de-a răcni și lasă-ne pe noi, cei ce încă mai avem coloană vertebrală, tu…..  tu, fată dragă, fost-ai câdva, dar… PĂCAT.

Celor de la  RTV care   INSISTĂ  să ” gândim ” după dictare, la ordin,  în direcția pe care ne-o arată ei – și mă refer DOAR la aceia care împărștie-n urma ziselor lor  sanchi dezvăluiri de senzație – le dedic ceea ce merită :

” Trahanache e mărginit şi influent. Caţavencu e veros, lipsit de scrupule. Agamiţă Dandanache e decrepit şi cu pretenţii. Totuşi, în comparaţie cu Caţavencii, Farfurizii şi Tipăteştii de azi, lumea lui Caragiale pare aproape idilică! E chiar capabilă să se mântuie prin râsul pe care-l provoacă, pe când demagogii, carieriştii, canaliile de azi n-au haz. In faţa lor, râsul se transformă în grimasă.  ” – Octavian Paler

NU ne stârniți că NE TREZIM iarăși !! NU e bine RTV, nu e bine….

Victor Ponta, oi fi eu neica-nimeni da-s un OM onest : Sebi Ghiță numai prieten NU vă e la ce deservicii de imagine aduce și domniei dvs și PSD ! Să nu o dăm cotită, s-o spunem direct, NU e bine  dar deloc NU e bine !! Ce se mai aude cu Harta Mafiilor PD-L ????!!! NIMIC !! Deși  toți liederii USL au promis câte-n lună și stele …..

Și mi-e dor de PSD, de PSD partidul celor mulți și necăjiți așa, ca dumneamea și… din păcate, cam ai nimănui !!

Și-mi e dor și de PNL care-a luat în brațe tri-sferturi din  PEDELEPRE !! Asta e ” România bunului simț ”, aista-i ” o altfel de politică ”, bag seama …. Mascarada asta ??!! Crin a rămas doar un foarte abil și bun orator, asta nu-i poate nimeni contesta, meșteșugul  vorbelor !  Dar faptele, multe din ele….  prea multe…. spun altceva decât vorbele ! NU e bine, domnilor, NU e bine DELOC !

Nu mă erijez în avocatul Antenelor ! Sunt o furnică, o neica-nimeni ȘI pentru PSD oricât aș muncii, chiar dacă aș crăpa muncind , că NU competența și NU munca sunt la căutare și iarăși spun, din păcate, dar NU pot fi niciodată deacord cu mascaradele, cu nedreptatea, cu mizeriile, cu faptul că Justiția, DNA, instituții ale Statului sunt biete marionete în  labele oricui se poa la un moment dat ! E  rușinos și deloc onorabil, deloc moral ce se petrece…. E un DERAPAJ ce trebuie IMEDIAT oprit și revenit la NORMALITATE !!

Treaba partidelor politice s-ar cuveni să fie-n folosul oamenilor ce i-au votat, care i-au investit cu încredere, nu să asmută  mass-media în arenă  într-o luptă care NU e nici a jurnaliștilor iar în beneficiul românilor, a României, NICI ATÂT !

Revenind, concluzionând :… așa un gust amar și fiori pe șira spinării îmi dă amintirea … : ” ciocu mic, noi suntem la guvernare.. ”….

Dar parcă fluturam cu ceva luni în urmă  ” o ALTFEL de politică ”, măi dragă USL !!!!

Semnează:

sibilla – neica-nimeni din PSD

***

p.s. RCS&RDS are și pe feuda Caraș-Severino una bucată fata lu tata,  o Pisi, duduia lui Gruia….

Săraacăă țară, bogată, cu pokemoni populată, românii, zău, NU vă iartă ! Indiferent de coloratura penajului, punct.

p.p.s. Foarte corectă analiza d-lui Ciutacu :

Trofeul Voiculescu, minarea credibilității Antenei 3, tăierea finanțării trustului și „capitularea”

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Trezește-te România , ținta e democrația !!

  1. Marian zice:

    Sibilla, in viata, si mai ales in politica, cei care ne aduc cele mai mari dezamagiri sunt oamenii la care tinem cel mai mult si de la care avem cele mai multe asteptari! asta am invatat eu pana acum! felicitari ptr atitudine!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      S-o spun și mai limpede, Marian : așteptări am numai când am de la cine…. O voce rămân și atitudine oi avea mereu, n-aș mai fi eu, altfel ! NU îi las să mintă, nici să manipuleze !
      Ne cred gândaci de bucătărie, li se fix rupe-n figuri de avem au ba pită pe masă, afacerile și interesele perso și de grup primează ! Non-valoarea e cea promovată și tolerată, orice tută e deajuns de blondă și posedă abilitatea de-a sta-n genunchi cu guritza căscată-n fața prohabului vreunui baron loco de absolut orice coloratură e bine mersic… loc pt Oameni in ogrăzile politichiei mioritice NU e, doar pt fătălăi, pokemoni, dudui bune de…. de orice numai de muncă niet, loc pt cei extrem de docili, ascultători, sclavi… da-mi flutură mie și nouă tuturor i-auzi, cică ” o altfel de politică ”, bla, bla, bla….
      Să NU mizeze pe faptul că suntem doar dezamăgiti, ne invită și insistă să ne trezim și riscă să trezească extremele…. că zisăi că… nu e bine….

      Apreciază

    • Popateapa zice:

      @Marian Marian dragă, eu şi cred căşi Sibila am votat pentru schimbare, schimbare în bine şi pentru amărşteni ca noi. Am crezut în Ponta şi Antonescu când clamau de la tribunele de pe care vorbeau că singurul scop al alianţei este debarcarea lui Băsescu. Ulterior a devenit necesar un pact Ponta-Băsescu. Pensia mea reală s-a micşorat cu 30%, prin scăderea puterii de cumpărare. După 42 ani de muncă să nu pot avea un trai decent mi se pare o aberaţie.Şi încă ceva, atunco când PSD a propus în cadrul Alianţei un primar fost deţinut de drept comun, care a şi câştigat, nu ştiu în cine să mai cred. Pentru atitudinea mea contestatare a unor persoane PSD am fost chestionat în câteva rânduri de persoane aparținând organelor represive ale statului, recte SRI. Crezi că aşa ceva aşteptam noi?

      Apreciază

  2. Theodora zice:

    Am contul de facebook suspendat
    Mi s-a cerut sa trimit documente doveditoare ca sunt cine am spus ca sunt. Sunt un pachet de nervi. Bani nu am, serviciu nu am, am 2 parinti bolnavi si traiesc din pensia lor … acum s-au gasit niste nenorociti sa ma raporteze pe facebook si nu mai am nici cont de facebook. M-am saturat Sililla. Mai am blogul… inca … dar merita?! Pentru cine Sibilla? Pentru aia care nu dau 2 bani pe mine?!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      multe alte conturi au dispărut din peisaj ! pe FB ! numai ieri si azi din CS vreo 20 și știi bine că de ceva timp se petrece asta și eu am tot semnalizat !!!
      Nu pot minții, Theo… NU, NU merită …. 😦
      Nu pe tine nu dau doi bani, pe noi ” prostime ” nu dau nici care nici o ceapă degerată, suntem priviți / tratați ca fiind niște gândaci de bucătărie .
      Cică ” oamenii își schimbă sentimentele și comportarea la fel de repede cum își schimbă interesele ” -NU! nu Oamenii, doar pokemonii !!
      Noi, Oamenii suntem tot Noi, ei, pokemonii…. fac jocuri ! Se joacă cu destinele noastre ! nu le pasă !

      Apreciază

  3. Cârcotaşu zice:

    Nu înţeleg de ce vă lamentaţi. Aşa important e pentru voi FB? Ştiu eu destui cărora nici nu le trebuie. Ce mare scofală?

    Apreciază

  4. Theodora zice:

    @Carcotasul
    Cu respect va informez ca Facebookul nu este important pentru cei care nu inteleg ce se poate face acolo. Un articol pe blog nu il scrii ca sa il citesti tu si membrii familiei. Il scrii ca sa il citeasca cat mai multi oameni. Ei bine pe facebook puteai sa realizezi asta. Puteai sa distribui pe grupuri si pagini din alte tari sa anunti ce se intampla in Romania. Nu toti intra pe facebook ca sa scrie ca si-au cumparat o poseta sau ca afara ploua.

    Apreciază

    • Cârcotaşu zice:

      @ Theodora,
      Da, ştiu asta şi totuşi nu-l consider aşa important. La urma urmelor ţin să-ţi spun că membrii familiei mele nu ştiu de blogul meu şi la urma urmelor chestia cu audienţa o consider secundară. Te rog să mă scuzi, totuşi partea covârşitoare a posesorilor de conturi pe FB se ocupă cu treburi neimportante, neserioase, audienţa în acest mediu nici nu contează. În plus există invazia „vedetelor” din presă şi TV, nedreaptă şi revoltătoare. Părerea mea este că audienţa ta pe FB este mai mică decât a blogului pe net. Repet, părerea mea. Un subiect aparte ar fi acela că, fără să o vrei, dar în mod obligatoriu, devii subiect public, inclusiv de urmărit…. suflat în ciorbă şamd. Succes!

      Apreciază

      • Theodora zice:

        @ carcotasu
        Cand am scris „Un articol pe blog nu il scrii ca sa il citesti tu si membrii familiei.” nu m-am referit la dvs ci in general la bloggeri. Ca nimeni nu scrie doar pentru el. Va rog sa ma credeti ca aveam intre 200 si 1000 de vizualizari de pe facebook, depinde ce scriam. Intrau pe blog de pe linkul articolului pe care il puneam eu acolo, citeau si faceau comentariile pe facebook. Era un pic mai dificil sa urmaresc si comentariile alea si sa mai raspund si la ele.

        Apreciază

  5. Pingback: Cui ii este frica de bloggerii politici? Trei bloggeri politici au descoperit ieri ca au conturile de Facebook dezactivate | Hai ca se poate!

  6. Pingback: Cui îi e teama de bloggerii politici? | Blogul lui Nea Costache

  7. Cârcotaşu zice:

    Să trăiască SPAM-u’!

    Apreciază

  8. Pingback: Despre mascarada si atarnatorii cu acte care au conturile de facebook dezactivate | Hai ca se poate!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.