” Pisi ” dă Caraş-Severino , cea cu fiţe ş-un ” ambîţ ”…

” Pisi ” dă Caraş-Severino , cea cu fiţe ş-un ” ambîţ ”…

Cine investeşte încredere şi dă vot Maritzei ( ” Pisi ” ) ? NUMAI cei săraci, săraci cu Duhul !

Sărmanilor NU le arde s-o ardă-n firişire cu d-alde ” Pisi ” care au un ”ambîţ” şi fiţe, că cică-i în ” trănduri ”…

”PISI” dă Banat-Caraş-Severino

Râzi și plângi la două clipuri electorale: Schelean și Mîțu se pisicesc pentru voturi.

Candidații ARD nu par să se teamă de ridicol atunci când își postează clipurile electorale. Probabil, disperarea cu care caută câteva voturi în plus îi face să accepte orice situație.

Valeria Schelean, candidată într-un colegiu din Caraș Severin, are un clip care plânge de mila săracilor. Execuția este bunicică… pentru un cămin cultural de la țară, unde se joacă un puști pe calculator, cu un filmuleț tras cu mobilul de trei actori amatori. Scenariul e simplu: un țăran, o mamă și un pensionar mimează suferința cauzată de sărăcie și cad în genunchi. După ce o voce din ”cer” le spune celor trei săraci ”Eliberează-te. Rupe jugul!” apare candidata, într-un taior de mare lux, și îi îndeamnă: ”Votează, pentru tine!”. Tronc, Marițo, c-o ziseși!

E drept că nu toată povestea pare fi trasă de păr. Bogăția este corect afișată. Potrivit mai multor site-uri, de la CanCan la Realitatea tv, Sechelean este iubita unui patron din Top 300, iar din declarația ei de avere te sperie un ceas Cartier de 10.000 euro. Câți vor crede în sinceritatea candidatului? Cu siguranță cei săraci. Cu duhul.

Mîțu a devenit Motan

Ioan Mîțu, candidat ARD pentru un loc de senator în colegiul 2 Mehedinți, a fost creativ. El a folosit animația “Motanul încălțat” pentru a-și crea un clip electoral. Astfel, Mîțu a devenit Motan, dar, spre deosebire de producția animată, motanul nostru nu pleacă într-o aventură alături de Pisi-Lăbuțe Frumoase, ci le cere oamenilor să îl voteze pentru a deveni parlamentar.

“Credeai că Mîțu poate fi înfrânt? Dacă ai nevoide de cineva care să te apere îți spun că Mîțu se întoarce … Uite, e Mîțu! Îl votăm! … Tu! Da, tu! Vino și votează-mă!,” cam așa încearcă Ioan Mîțu să atragă voturi pentru scrutinul electoral din nouă decembrie.

Ioan Mîțu a fost Prefect al judeţului Mehedinţi (2009-2012). Acum el candidează pentru un post de senator în colegiul 2 Mehedinți.

http://www.dcnews.ro/2012/11/razi-si-plangi-la-doua-clipuri-electorale-schelean-si-mitu-se-pisicesc-pentru-voturi-video/

Caut şi pe alte surse şi…. găsim despre Maritza, alias Valeria Schelean :

http://www.dcnews.ro/2012/11/razi-si-plangi-la-doua-clipuri-electorale-schelean-si-mitu-se-pisicesc-pentru-voturi-video/

” Ce nu stie autoru’ articolului ca famelia ipochimenei, este bine infipta in lumea afacerilor cu cablu. Lucru de mirare, avand in vedere faptu’ ca frendu’ lu’ Val Valcu este tot cimisorean.

Famelia Schelean, este printre fondatorii firmelor ercees si erdees, a mai smenozat neste banuti prin firma trustinvest, are un ditamai viloc in zona Blaskovits, a cumparat Restaurantu’ Favorit pe doi lei si apoi l’a vandut apoi firmei ercees si erdees, incasand un purcoi de bani.

Dupa ce au vandut reteaua de cablu din Timisoara (25% din haifi cuadral si reteaua din zona Blaskovits) s’au mutat la Poiana Marului si au facut reteaua de cablu din Ohaba Ferdinand, ajutoru’ lu’ Simi (premarele arestuit de la Ohaba Ferdinand). Astfel Oscar Berger a pierdut un preten de pahar si de poker.
Sursa de informatii: mossad doi ”

SURSA : http://www.facebook.com/aburici.demehala?fref=ts

Incredibila poveste de dragoste a afaceristului Gruia Stoica, cel care detine o avere de aproape jumatate de miliard de euro. „Regele vagoanelor”, primul Craciun alaturi de iubita si fetita

”  ( … ) zilele trecute auzeam laudele la adresa Valeriei Schelean aduse de primarul din Bocsa, Eugen Cismaneantu spunand ca tanara e stabilita aici de… ha haaaaaaa, vreo doisprece anisori si colac peste pupaza mai e implicata si in tot felul de chestii misto. Acum, sincer sa fiu, la cati bani plutesc pe langa duduie… poate si eu mi-as scoate caciula, laudand in stanga si in drapta. Interesant este n-a protestat nimeni, n-a spus nici macar candidata ceva de genul: “Stai, nene primarule, ca eu nu locuiesc in Otelu Rosu si aproape tot ce stiu despre oras este locul unde e casa mamei si tatalui, hai sa spunem si spitalul!”…

Gandindu-ma politicianist, poate pe Valea Bistrei s-a laudat cu proiectele ei din Bocsa iar la Bocsa vice versa, adica ne spune acele lucruri greu de verificat. Daca gresesc eu, sa vina cineva sa imi demonstreze, accept si copii dupa documente, mai ales ca noi cei ce locuim aici stim ca singurele sale activitati din oras sunt vizitele la parinti. Sa nu uit, sa-si vada si fetita ce traieste aici, nu la Bucuresti cu cea care a nascut-o… ( … )

– Iar daca tot are un servici bun prin “Bucale”, dupa cum zice primarul Bocsei, de ce o mai interesam si noi pe domnisoara Valeria Schelean, cam cat de mult ? Atat de mult incat tratamentele in familie se fac, bineinteles, la Viena, se putea altfel ? ( … )

sursa : http://www.politicieni.ro

Prin târg, se mai zvoneşte ŞI că tânăra ” Pisi ”, Maritza, ar fi susţinută pe feudă de-un încornorat cam beteag. Susţinută din umbră, cum altfel. Că încornoratul încoronat se crede mare jmecher, adică diversioneşte prin diversiune în continuare. Una  bucată slogan flutură, altele bucăţele misii şi strategii le înfăptuie, că d-aia zic şi nu mă dezic : bulangioaică mai mare ca politichia cărăşană, nu se egzistă !  ; )

” Pisi ” şi cu cel din umbră, zău, cu fofilica umblă ! NAIVI cei ce cred altceva, punct.

Cu alte cuvinte : arde-o ” Pisi ” prin alte locuri, pe cărăşeni,  SCUTEŞTE-I  de mieunături şi damful de lături !!

*******

Campania ridicolă: Clipuri electorale hilare

Caraghioşi cât cuprinde. Candidaţii la Parlament au clipuri electorale de tot râsul. Campion e un candidat din Mehedinţi, care se dă drept motanul încălţat.

Candidatul ARD din colegiul 2 Senat Mehedinţi este vlăstar al familiei Mîţu şi s-a gândit să folosească neobişnuitul nume în avantajul său.
Astfel, unul din clipurile sale foloseşte imagini cu motanul din filmul „Shrek”. „Credeai ca Mîţu poate fi înfrânt? Dacă ai nevoie de cineva care să te apere, îţi spun că Mîţu se întoarce”, se aude vocea candidatului în timp ce imaginile prezintă varianta cu blană a lui Zorro.

Candidată pentru deputăţie în Caraş-Severin, Valeria Schelean a devenit mai întâi cunoscută datorită relaţiei avută cu milionarul Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Român. Idila s-a finalizat prin apariţia unei fetiţe, pe care Gruia nu a recunoscut-o.
Totul s-a finalizat la tribunal.

După ce s-a lămurit cum stă treaba cu milionarii, Schelean s-a decis să ia partea omului sărac, dovadă fiind clipul cu care se prezintă în campanie. Protagoniştii sunt oameni săraci, copleşiţi de griji şi de muncă grea, pe care Schelean îi îndeamnă matern „Eliberează-te”.
Problema e că actorii sunt absolut lipsiţi de talent, grimasele prin care încearcă să-şi exprime tragediile personale fiind de un comic nebun, nemaiîntâlnit pe la noi de la Puiu Călinescu sau de la Jean Constantin pe vremea când îl interpreta pe Ismail în „Toate pânzele sus”.

Din nefericire pentru istoria umorului românesc involuntar, nu ne-au parvenit înregistrări cu brainstormingul staffului de campanie ce a dus la crearea clipului şi nici vreun „making of”.

Un alt candidat, Văcariu Verginel apare în clip în sala de plen a Camerei Deputaţilor. A fost atât de emoţionat că şi-a greşit singur
numele. „Sunt o persoană omenoasă, obiectivă. Sunt candidat şi ştiu ce trebuie să fac. Votaţi Văcariul Verginel”, cu tonul unui şcolar care recită lecţia pe care a tocit-o, dar fără să o înţeleagă prea bine

Pasiunea politicienilor de a poza lângă copii în campanie e ironizată într-un clip electoral al UDMR, în care candidatul instruieşte un bebeluş cum să apară „spontan” la un miting electoral.

RTV.NET: http://www.rtv.net/campania-ridicola-clipuri-electorale-hilare-video_54672.html#ixzz2D2m2UcYK

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ” Pisi ” dă Caraş-Severino , cea cu fiţe ş-un ” ambîţ ”…

  1. Pingback: Înc-o PISI ” dă succesuri ” care-o ARD-e cu ” alesu-ri ” ( bleah ! ) « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.