CCR …. ARE OCAZIA SĂ DOVEDEASCĂ BUNA CREDINŢĂ ŞI CĂ NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE, CĂ NU RĂSPUNDE LA COMANDA POLITICĂ A SUSPENDATULUI NECITĂV, bă-SECU !!!

CCR …. ARE OCAZIA SĂ DOVEDEASCĂ BUNA CREDINŢĂ ŞI CĂ NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE, CĂ NU RĂSPUNDE LA COMANDA POLITICĂ A SUSPENDATULUI NECITĂV, bă-SECU !!!

AM TRIMIS PE : E-mail: ccr@ccr.ro

TRIMITEŢI ŞI VOI !!!

http://www.facebook.com/notes/mona-np/v%C4%83-rogtrimite%C5%A3i-urgent-aceast%C4%83-peti%C5%A3ie-c%C4%83tre-ccrptjudecata-din-21-august-2012-cc/521548051195193

Conform Legii Nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, Art.12., Aliniatul 1: “Şedinţele de judecată sunt publice, în afară de cazul în care, din motive întemeiate, Curtea hotărăşte altfel.”.

În virtutea acestui lucru vă cerem ca ședința CCR din data de 21 August 2012 să fie filmată, transmisă în direct de televiziuni și să se permită participarea unor reprezentanți ai poporului la dezbateri. Vă cerem aceste lucruri pentru a se elimina orice suspiciune despre modul în care veți lua o decizie care va hotărâ soarta țării pentru următorii doi ani.

http://www.petitieonline.com/cerem_ccr_transmiterea_la_tv_a_sedintei_din_data_de_21082012

LUNI 20 AUGUST ORA 18.00 – PICHETARE A CCR – PALATUL PARLAMENTULUI- IN CALEA 13 SEPTEMBRIE

MARTI 21 AUGUST ORA 10.00 – PICHETARE A CCR – PALATUL PARLAMENTULUI – IN CALEA 13 SEPTEMBRIE

* PENTRU ACESTE PICHETARI EXISTA AUTORIZATIE DE LA PRIMARIA CAPITALEI

Surse: Peste 3,5 milioane de români ar trebui scoşi din listele electorale. 60.000 sunt morţi şi peste o jumătate de milion aveau buletinele expirate

In numele independenteti justitiei adevarata lovitura de stat se da cu procurori in loc de tancuri – Aproape 2 milioane de oameni au fost scosi de pe listele electorale permanente – Basescu si sleata lui au tupeul hotilor de buzunare

Care este interesul german si american in sustinerea presedintelui suspendat, Traian Băsescu, în pofida voinţei românilor exprimată copleşitor la vot (voinţă de care cel puţin americanii nu par să ţină ont)c? 

N-am încredere în instituţiile „operate” de Băsescu

În raita sa turistico-electorală prin Harghita şi Covasna, de prea multă relaxare, suspendatului Traian Băsescu i-a scăpat un panseu, care însă n-ar trebui să ne mire. Anume, că maghiarii, care – ascultând de ordinul premierului ungar Orban Viktor, amicul lui Băsescu, căruia i-a fost cârjă şi la alegerile din 2009 – au boicotat referendumul, direcţionând iarăşi destinul României, „au înţeles foarte bine modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului, şi le mulţumesc pentru aceast”. Altfel spus, ungurii sunt un neam inteligent, capabil de subtilităţi politice, aşa că n-au marşat la „lovitura de stat” pe care o tot vântură Băsescu&Co. Dar, dacă maghiarii sunt deştepţi, aserţiunea Suspendatului s-ar cere continuată logic: „spre deosebire ce cei 8,5 milioane de români care, tâmpiţi fiind, nu m-au ascultat şi s-au dus la urne, unde, în proporţie de 90%, au votat pentru demiterea mea”. Fie spus, unde dai şi unde crapă, printre „românii tâmpiţi” s-ar afla şi judecătorii de la Curtea Constituţională, care au spus limpede că „decapitarea” a fost perfect legală şi constituţională.

Epataţi de Barrosani
Referendumul a adus în prim plan problema de fond a modului în care este tratată România pe plan internaţional. Interviul televizat de vineri seara cu preşedintele interimar Crin Antonescu pune reflectorul pe destule colţuri de umbră ale acestui aspect.
Occidentalismul include verticalitatea unui anumit spirit critic şi nicidecum supuşenia pupării papucului, în speranţa primirii ori păstrării firmanului.

sursa : AZI

MOMENTUL ADEVĂRULUI, E TIMPUL SĂ AFLĂM :

Curtea României, sau ograda lui Băsescu?

Curtea Constituţională a României sau ograda de lachei şantajabili în slujba necităvului SUSPENDATU bă-SECU ??

AVIZ CCR : NU VĂ JUCAŢI CU FOCUL !!! ŢARA ARDE…. LĂSA-ŢI-L DRACULUI DIN BRAŢE PE NECITĂVUL SUSPENDAT !!! NU VĂ MAI TEMEŢI DE IUDA !! VĂ PLACE STATUTUL DE LACHEI ÎN SLUJBA BORFAŞULUI DIN GARAJ ?…

ROMÂNI, NE OPREŞTE PE NOI O ADUNĂTURĂ DE LACHEI ? POATE CĂ-N STRADĂ  SE VA DUCE LUPTA CU PEDELEPRELE, CU LACHEII, ŢUCALARII, ŞANTAJABILII…. SĂ FIM ACOLO !!! ORICÂT E NEVOIE !

Un gest de mare curaj şi mare demnitate

Mona Pivniceru a demisionat din magistratură

Breaking news …

In 2003 au validat actuala Constitutie din Romania 8,4 milioane de oameni care au votat la referendum, deci a fost cvorum.

In 2012, in conditiile in care populatia a scazut mult, la referendumul de demitere a lui Basescu in 2012 au votat 8,4 milioane, DECI A FOST CVORUM, DECI BASESCU E DEMIS !!!

SĂ IA AMINTE NECITĂVUL ALCOOLIC, SUSPENDATU bă-SECU :

Maiorul care s-a autodenunţat la Parchet: Eu sunt un câştigător. „Eu” înseamnă 8,5 milioane de votanţi

Traian Băsescu este demis. Conform noilor date, pe 29 iulie a fost cvorum. Peste 50% din populația reală a României a votat DA. CCR nu are niciun drept să ignore realitatea !!

CCR, LOVEŞTI ÎN NOI, ÎN AUGUST 22 SĂ DĂM TIMPUL ÎNAPOI … (  22 decembrie  1989 !! ) … ???!!!!

NOI SPERĂM SĂ TRIUMFE ÎNŢELEPCIUNEA ŞI VOINŢA POPORULUI CARE SPUNE :  bă-SECU  DEMIS, VALEA !!! VOTUL POPULAR ESTE SUVERAN !!!

DOAMNE AJUTĂ !!!

p.s. ” Imprejurarile sunt mai intotdeauna grele.
Imprejurarile nu pot fi scuza decat pentru ratati. ” – cu dedicaţie pt…. CCR !!

p.p.s. Daca decizia CCR va fi favorabila celor 8.5 milioane de romanii care l-au demis pe Basescu, ei vor iesi din sediu in aplauzele poporului …

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la CCR …. ARE OCAZIA SĂ DOVEDEASCĂ BUNA CREDINŢĂ ŞI CĂ NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE, CĂ NU RĂSPUNDE LA COMANDA POLITICĂ A SUSPENDATULUI NECITĂV, bă-SECU !!!

  1. gold account zice:

    Şi în final, ai noştri să nu uite să amintească faptul că atitudinea faţă de România este fără precedent în Uniunea Europeană şi riscă să creeze un precedent periculos pentru democraţie şi statul de drept pentru că, în numele lor, se girează, de fapt, fariseic, regimurile discreţionare şi se reprimă, de la Bruxelles, demersurile autorităţilor democratice de restabilire a normalităţii de drept. Asta s-a întâmplat cu privire la România, o ţară care mereu şi-a plătit cu onestitate cotizaţiile şi care a aderat cu tot euroentuziasmul unui popor care a bătut recordul în sondaje la capitolul intenţie de aderare. Şi ai noştri să nu uite să sublinieze euroscepticismul galopant care cuprinde poporul român, ca urmare a intervenţiilor brutale, abuzive, inadmisibile, de la Bruxelles, în detrimentul voinţei naţionale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.