Suspendat, FARA imunitate penala, in slujba unor puteri straine, face legea faradelegii ! Cine-l va opri pe Necitav ?

sursa imaginii : aici

Suspendat, FARA imunitate penala, in slujba unor puteri straine, face legea faradelegii ! Cine-l va opri pe Necitav ?

Firele incep sa se lege… Se va avanta careva sa le dezlege, ramane de vazut.

ATENŢIE !!!!!!

1.) – Traian Băsescu, Suspendat fiind ( !! ) – NU ARE IMUNITATE PENALĂ pentru faptele săvârşite anterior ocupării funcţiei de preşedinte şi nici pentru faptele săvârşite din momentul suspendării !!!

2.) – În slujba cărei puteri străine se află Traian Băsescu şi acţionează împotriva poporului român şi-a interesului naţional ??

CSM o tradeaza pe Mona Pivniceru, dar si Magistratura

” Numirea Monei Pivniceru ca ministru al Justitiei este prima oferta reala a unui partid politic de a da magistratilor sansa de a avea maximum de putere pe care il pot detine intr-un stat de drept – propriul ministru al Justitiei. Pentru acest deziderat, Mona Pivniceru, o adevarata doamna a Justitiei romane, a ales sa-si sacrifice cei 4 ani si jumatate de mandat care i-au mai ramas in CSM, pentru doar trei luni de ministeriat in Guvernul Ponta, dandu-si demisia din functia de membru al CSM. Un sacrificiu pe care, va asigur, niciun alt membru al Consiliului nu ar fi fost in stare sa-l faca. Pivniceru a demisionat pentru credinta sa in independenta sistemului judiciar pentru care s-a batut ani in sir in AMR ”

sursa : aici

Serviciul făcut de Traian Băsescu pentru Angela Merkel, povestit de un europarlamentar

DIN CICLUL… POZIŢIA GHIOCEL

DE CE SĂ FIM ” GHIOCEL ” DACĂ PUTEM FI BRAZI !!??..

Domnul Giani şi sectoristul

” ( … ) De partea cealaltă, este uimitoare reacţia bleagă a Guvernului la scrisoarea apocrifă trimisă de domnul Giani. Ministerul de Externe se face ghiocel în faţa dumnealui, dând cu grăbire un comunicat în care spune că a luat notă „cu preocupare“, că a dat instrucţiuni „de urgenţă“, că aşa e, împărtăşeşte poziţia, că nu trebuie făcute presiuni şi că, în general, să trăiţi domnu’ Giani, altădată nu se mai întâmplă!…

Chiar nimeni nu-i poate spune acestui domn Giani că această colecţie de patrafire reclamagii a dat o dispoziţie anti-europeană şi anti-democratică în privinţa cvorumului de la re
ferendum? Că această Curte Constituţională a încălcat, astfel, chiar preceptele şi recomandările Comisiei conduse de excelenţa sa, domnul Giani? Că, în mod pa
radoxal, s-a ajuns ca destinul democratic al acestui popor să depindă de votul a 6 oameni, ce pot ignora voinţa altor 7,2 milioane de români?

Şi că, dimpotrivă, domnul Giani ar trebui să ne apere de presiunea pe care această Curte o pune asupra unui întreg popor?

sursa : AZI

NU Victor Ponta e buba ! Ioan Rus e IUDA !!! ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ ŞTIM CINE I L-A BĂGAT PE GÂT LUI VP PE ACEST IOAN RUS !

Document INCRIMINATOR pentru Ioan Rus

http://www.cotidianul.ro/document-incriminator-pentru-ioan-rus-190904/

Ioan Rus insistă că vrea la…. brutărie !! Afară din PSD cu IUDA Rus !

Sa se spele Tiriac cu el pe cap !! Bine G Maior !!

Scandalul Victor Paul Dobre

Abuz incalificabil al procurorilor sau posibilă manipulare de zile mari?

USL: E nevoie de o acţiune rapidă a Parchetului pentru a clarifica situaţia ambiguă de la CC

Pentru că nu reacţionează şi faţă de Băsescu în problema independenţei justiţiei   Swoboda acuză PPE

Corlăţean despre referendum: Interesul de stat este aflarea adevărului

ghici, ghicitoarea mea în mufa cui te-aş descărca….
nu e bine , coloneilor, nu e bine…

Ce a ascuns boicotul
În campania diversiunilor sale, Traian Băsescu mai strecoară, adesea, şi câte o escrocherie sentimentală. Cum poţi să mai pretinzi unui preşedinte să aibă 50 la sută plus unu, după opt ani de mandat, din care trei de criză?!, se întreabă, retoric, Suspendatul II, cu speranţa că va stârni compasiunea proştilor. Nu e corect, dom’le, se milogeşte în treacăt Băsescu, mizând pe omenia fraierilor.
Băsescu s-a folosit, ani de zile, de rezultatele referendumului din 2009, făcând o presiune formidabilă pentru respectarea „voinţei poporului“.
Să facem o comparaţie. Propunerea sa de reducere a numărului de parlamentari a primit, la referendumul de atunci, 6,7 milioane de voturi, reprezentând 77,78%. La acest scor, Băsescu s-a considerat suficient de puternic pentru a face presiuni sistematice asupra Parlamentului şi partidelor politice pentru a adopta punctul său de vedere.
La referendumul pentru demitere, cifrele au fost mai mari. Susp

endatul II a avut 7,2 voturi împotriva lui, reprezentând 87,5%; cu toate acestea, el se consideră suficient de puternic pentru a pretinde că are dreptul să mai rămână în funcţie.
În ce fel poate fi calificată această duplicitate patologică?
În ce manuale de psihiatrie se poate găsi explicaţia unor asemenea comportamente?
Dar, mai ales, cum poate fi calificată o ţară care acceptă să aibă preşedinte un astfel de om?
Cum va fi privită România, având în frunte un personaj atât de făţarnic?
http://www.azi.ro/index.php?data=11.08.2012&rubrica=Prima_pagina&citeste=1

jur.332

sursa imaginii : Jurnalul National

ATENTIE, PONTA :

‎- Auzi, Dottore! Eu trebuie să te învăţ? Schimbă-i, dracului, pe Morar şi Kovessi, trimite poliţia să mă salte şi termină odată cu tot bâlciul ăsta! Hă, hă, hă!~- PROFESORRE DIXIT

sursa : aici

România nu poate fi condusă de procurori

RECENSĂMANTUL – BOICOTUL ŞI CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

Optimism! Sunt sigur ca Basescu va pleca

august 2nd, 2012

Sunt sigur ca domnul prim-ministru, Victor Ponta, se afla acum intr-un centru de comanda, cu multe telefoane, cu harti, cu multe cifre, inconjurat de constitutionalisti, cautand cele mai potrivite solutii pentru ca Basescu sa dispara definitiv din politica si sa fie trimis in fata Justitiei.
Asta, pentru ca domnul prim-ministru este un om inteligent, matu…r, cu discernamant si responsabil in fata imensului numar de 7.460.000 romani pe care i-a scos din casa si au raspuns chemarii domniei sale.

In plus, domnul prim-ministru, prin simetrie, are chiar o obligatie morala … de familie.
Faptul ca acum luptam sa scapam de Basescu, il “datoram” si dlui. Ilie Sarbu care, potrivit declaratiilor publice facute peronal, in decembrie 2008, dupa formarea guvernului PSD-PD, marturisea ca, inca din 2007, negocia cu Basescu aceasta alianta de 70% din parlament care avea sa fie “visul pe care l-a vazut cu ochii” presedintele, azi suspendat. In felul acesta, dl. Ilie Sarbu, negociind cu Basescu intrarea PSD la guvernare, in schimbul desemnarii dlui. Mircea Geoana ca presedinte al Senatului, adica facand captivi la guvernare, atat PSD cât si candidatul sau la presedintie, alaturi de principalul sau adversar intr-un an in care Romania a fost indatorata extern pentru decenii, … i-a potentat sansa la alegerile prezidentiale tocmai lui Basescu.
Nu cred ca exista un om intreg la minte care sa creada gogorita cu pierdutul alegerilor din cuza vizitei facute de dl. Geoana la Vântu.

Deci, sunt absolut sigur ca dl. prim-ministru, pentru a nu fi legat, pentru a doua oara, indirect, esecul inlaturarii lui Basescu, de numele domniei sale, va face chiar si un sacrificiu personal pentru a ne scapa de Basescu.

sursa : AICI 

AS FI VRUT SA TE POT CONTRAZICE, PRIETENE, DAR…

REMEMBER ( DELOC INTAMPLATOR ) :
Vad in interiorul USL, mai ales PSD si PNL, tot soiul de competitii interne intre carabusi politici, orgolii de 2 lei, provinciali care viseaza la scaune mari in Bucuresti. Si multi dintre ei sunt praf la capitolul organizare si mobilizare sau la comunicare.
Victor Ponta ca premier si lider de partid are o imensa obligatie fata de cele 8,5 milioane de votanti. Sa le valideze optiunea. Ponta a fost acuzat de colegi de-ai mei ca prin Ioan Rus face un joc nu tocmai cinstit la acest referendum. Eu m-am limitat la a spune ca-l vad prea detasat si prea ezitant uneori. N-are inca stofa de lider. El “roaga” tot felul de oameni din subordine sa faca ce ar trebui si de multe ori se plinge ca oamenii nu-l asculta. Ai spune ca Victor Ponta e o domnisoara usor dezorientata care intreaba mereu : “Nu stiti cumva pe ce strada sa o iau ca sa devin si eu un lider? Sa am ceva mai multa autoritate?”. Cred ca un profil mai bine contur

at de comportament si mesaj nu i-ar strica deloc, mai ales in aceste vremuri.
Antonescu are obligatia sa se implice, pentru ca are si cea mai mare intentie de vot in eventualitatea unor alegeri prezidentiale. Dar si pentru ca, in calitate de presedinte interimar, are o raspundere enorma fata de situatia Romaniei de azi. Nu e vremea vacantelor, nici a iesirilor de seara la restaurante italienesti, cu atit mai putin a multumirii cu declaratii de presa importante si ele, de buna seama. E nevoie de mult mai mult decit atit pentru a confirma ca lider la capitolul incredere si optiune de vot. Si pentru a face diferenta mai vizibila intre presedintele mingicar si seriozitatea responsabila a unui interimar cum este el.
Concluzionind, USL cu Ponta si Antonescu au azi sansa vietii lor de lideri. Si destul timp la dispozitie sa nu dezamageasca, sa confirme ca optiunea populara pentru ei si formatiunea pe care o conduc e justificata. Daca dau chix, nu-i mai spala 7 ape. Iar USL nu va fi dansat decit o vara…

SURSA : RADU TUDOR

AS VREA SA TE FI PUTUT CONTRAZICE, RADU TUDOR, DAR……………………………………………………………………………………….

CONCLUZIONAND :

USL ARE O DATORIE MORALA. FATA DE ROMANI, 8 MILIOANE DE VOCI !!! JOS ba_SECU !!!

Sibilla

p.s. i-am scris tovarasului Barroso, o puteti face si voi pentru ca raman la convingerea ca NU se impune si NU ne poate nimeni impune sa ne toot caciulim…. avem nevoie de Politicieni NU de pacalici, suntem cetateni europeni cu drepturi egale, Romania NU se impune sa stea-n genunchi si sa se tarasca pe la usile/portile Apusului ori rasaritului !

Scrieti-i si voi  pe adresa :

http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/president/contact/mail/index_en.htm

musiu J. M. Barroso !
Ce te uiti in cur , ce te uiti in cur , ce te uiti in curtea mea ?
uita-te in CURtea ta !

p.s. nea ‘ zegrean e la mare , un ‘ sa-i trimita listele ? 😀

sursa : aici

Tara membra a UE si NATO impreuna cu 7.5 milioane de locuitori cauta urgent justitie independenta si impartiala. Rugam seriozitate!

Suspendat, FARA imunitate penala, in slujba unor puteri straine, face legea faradelegii ! Cine-l va opri pe Necitav ? Deocamdata… numaram, ne tooot numaram….

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Suspendat, FARA imunitate penala, in slujba unor puteri straine, face legea faradelegii ! Cine-l va opri pe Necitav ?

  1. dieta zice:

    Art. 395 Tradarea prin transmitere de informatii secrete de stat Transmiterea de informatii secrete de stat unei puteri sau organizatii straine ori agentilor acestora, precum si procurarea ori detinerea de documente sau date ce constituie informatii secrete de stat de catre cei care nu au calitatea de a le cunoaste, in scopul transmiterii lor unei puteri sau organizatii straine ori agentilor acestora, savarsite de un cetatean roman, se pedepseste cu inchisoare de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.