USL ARE O DATORIE MORALA. FATA DE ROMANI, 8 MILIOANE DE VOCI !!! JOS ba-SECU !!!

USL ARE O DATORIE MORALA. FATA DE ROMANI, 8 MILIOANE DE VOCI !!! JOS ba_SECU !!!

BĂSESCU – DEMIS !!!
AM VOTAT PENTRU DEMITEREA SECURISTULUI DE LA ANVERS ! LA FEL CA MINE ALTI PESTE 8 MILIOANE ROMÂNI !!! bă-SECU-le, EŞTI DEMIS, PUNCT.

Decizia Curtii Constitutionale, cu stabilirea pragului minim de 50% nu lua in calcul decizia de boicot din partea celui implicat si a sustinatorilor sai.
A ignora acest efect al boicotului inseamna a nesocoti votul cetatenilor activi care s-au prezentat la vot si deci s-au pronuntat pentru demiterea domnului Basescu – deci a nesocoti parerea a 9 milioane de romani
http://ioniliescu.wordpress.com/2012/07/30/referendumul-si-democratia/

16,527,971 votanţi reali ! – băsescu DEMIS !!!!
Referendumul pentru demiterea lui Băsescu T. ar putea fi validat
Document BOMBĂ la Antena 3: 16,527,971 votanţi reali ! Preşedintele „ales” cu 87% împotrivă
http://www.cotidianul.ro/document-bomba-la-antena-3-16527971-votanti-reali-presedintele-ales-cu-87-impotriva-190062/

Feştila de pe coliva democraţiei

Secondat de zâmbetul mortuar al Monicăi Macovei şi de freza caricaturală a lui Traian Ungureanu, compusă din trei floace care stau alandala, suspendatul şi-a declamat de pe toate scenele „victoria”. Care victorie? Pe ecrane scrie că aproape 90 la sută dintre votanţi au pus ştampila pe roiu Băsescu, pe adio şi n-am cuvinte. Nu ştim dacă-s nouă milioane sau opt. Oricum sunt mulţi, incredibil de mulţi pe căldura asta năucitoare şi-n vara asta cu secetă şi concedii pe apucate.

Cu câteva brichete care refuză să facă scânteie, Băsescu aprinde în sfârşit o feştilă în pâlnia căreia cineva toarnă, dintr-o sticlă, un lichid care ar trebui să ardă. E poreclită flacăra democraţiei. Băsescu, îmbrăcat de o lună cu acelaşi tricou, armură stropită cu zemuri vrăjitoreşti, o ridică zmucit. Iată, zice el, flacăra democraţiei. Întreaga scenă îmbracă un aer grotesc. Pulovărul, flacăra, eurobocitoarea care screme un fel de râs care nu-i iese, Bulldogul care urlă şi el de parcă i-ar trage cineva de sub tălpi preşul averii, compun o scenă de teatru absurd. Cine-s actorii şi ce vor? De ce ating cuvinte ca vot, dreptate, patrie şi cu ce drept le contaminează?

E luni. Războiul de secesiune, unicul dar adus de Băsescu poporului, a luat o scurtă pauză. Capitala cască şi refuză realitatea unei noi săptămâni. În unele familii s-a strecurat gâlceava. Vecini care până mai ieri îşi împrumutau un ciocan de bătut cuie nu se mai salută. Lumânarea aprinsă de Băsescu sfârâie pe coliva democraţiei iar românii au reuşit performanţa de a fi de două feluri. Români care-l urăsc de moarte pe Băsescu (conform tuturor sondajelor ei sunt cei mai numeroşi) şi români care nu pot trăi cu gândul că Băsescu, simbol al cinstei, onestităţii, ar putea să le fie furat. Tabăra mică face o gălăgie mare. Tabăra cea mai numeroasă e tăcută, îngândurată, încercând să înţeleagă ceea ce pare de neînţeles. Pe ambele le leagă o duşmănie care curge, dintr-o parte în alta, ca un gudron. Cum poate crede fiul sau vecinul că omul care i-a furat şi batjocorit şi le-a adus numai nenorocire poate fi identificat – Dumnezeule, s-a ajuns până aici! – cu sfinţii şi martirii neamului? Cum poate fi târât numele lui Corneliu Coposu într-o asemenea asociere? Cum poţi crede că ultimul comunist rămas în fruntea unei ţări europene e simbolul luptei anticomuniste?

L-am avut ca vecin pe domnul Zăgan, magistrat, coleg de celulă ani de zile cu Seniorul. Era o bucurie să-l auzi povestind, fără răutate, fără ură, vindecat de atâtea câte trecuseră peste el. A murit. În aceeaşi casă, la acelaşi geam, apare acum chipul unui nepot al lui, pe care l-a crescut cu drag. Ei bine, nepotul ţărănistului, inginer de calculatoare azi, absent la viaţa politică, ştie un singur lucru. Că Ponta, colegul lui de generaţie, e prosovietic iar Băsescu e salvatorul nostru din ghearele securităţii. M-am gândit dacă nepotul nu-i cumva idiot. În copilărie avea doar nişte semne de timiditate. Atâta tot.

Aştept rezultatul final al referendumului. Cifra votanţilor e mult mai mare decât jumătate din populaţia reală, ceea ce arată – chiar şi prin procentul de NU – că şi pedeliştii au votat. N-au votat Băsescu, Udrea, Ebele, vârfurile. Mai are, mă întreabă cineva, obrazul să se întoarcă? Păi el n-a avut niciodată obraz!

http://www.jurnalul.ro/editorial/festila-de-pe-coliva-democratiei-619666.htm

Analiză cotidianul.ro

România vs Traian Băsescu: 9 – 1

NU  doar membri şi simpatizanţii USL au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Dar, dacă apelăm la operaţii simple din aritmetică, observăm exact contrariul afirmaţiilor celor doi. Despre ce este vorba:
 
alegeri consilii locale 10 iunie: USL (+PSD, +PNL, +PC, + 5 alianţe bilaterale) – 4.977.072 voturi (50,43% din 9.869.082 voturi valabil exprimate)
referendum 29 iulie: dacă socotim că blocul USL şi-a conservat numărul de voturi, avem: 4.977.072 = 59,65% din 8.343.539 voturi valabil exprimate
 
Deci, nu este vorba de o pierdere de procente pentru USL, ci, din contră, de o creştere de procente în condiţiile menţinerii votanţilor de la locale. Iar dacă din cei 2,4 milioane de votanţi teoretic „neînregimentaţi” unii au „devenit” USL-işti de „ultimă oră”, procentul depăşeşte 60%. „

Radu Tudor –

PATRU ARGUMENTE PENTRU VALIDAREA REFERENDUMULUI

http://radu-tudor.ro/patru-argumente-pentru-validarea-referendumului/#comment-33875

 Argumentele sunt f solide !!
Dar, mie una NU mi se pare normal si nici corect ca Antena3 sa faca SI treaba USL….
un f mic exemplu :
VOR PLATI VINOVATII, HABARNISTII CARE NU AU APLICAT PREVEDERILE LEGII 3 / 2000 ACTUALIZATA, CEI CARE NU AU CATADICSIT SA REACTUALIZEZE LISTELE ELECTORALE PERMANENTE “??? DOI-NI-M-AS SI N-AM CUI….
DOAMNE, AI MILA DE NOI !!!!!!!!!!!!!!!! CA-N JURUL NOSTRU…. TOT MAI MULTI BOI CE NE TRATEAZA DREPT OI……
ART. 16
(1) Obiectul si data referendumului local se stabilesc si se aduc la cunostinta publica cu cel putin 20 de zile înainte de ziua desfasurarii acestuia.
(2) Referendumul local se poate organiza într-o singura zi, care poate fi numai duminica. – ATENTIE : ZIUA INCEPE LA ORA 0:00 SI SE INCHEIE LA ORELE 24:00 !!!!!
(3) Aducerea la cunostinta publica a datei referendumului local se face prin orice mijloace de informare în masa.
ART. 17
(1) Operatiunile pentru desfasurarea referendumului au loc în circumscriptiile electorale si la sectiile de votare, organizate potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992*) pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, respectiv ale Legii nr. 70/1991**) privind alegerile locale, republicata, cu modificarile ulterioare, pe baza copiilor de pe listele electorale permanente, a listelor electorale speciale si a celorlalte liste electorale prevazute de lege.
(2) Reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari, potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992*), respectiv ale Legii nr. 70/1991**), republicata, cu modificarile ulterioare, în termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului. – DECI, CINE NU SI-A FACUT TREABA PT CARE SUNT PLATITI DIN BANI PUBLICI ??….
————
http://www.becreferendum2007vu.ro/documente/legislatie/l3.pdf

Ambasada SUA subliniază că, după anunţarea rezultatului final al referendumului de duminică de către BEC, Curtea Constituţională trebuie lăsată să ia o decizie cu privire la acesta „bazată pe principii, fără niciun amestec din afară”. – iarschelaie de mila  alcoolicului, ptiii…

CURTEA  CONSTITUTIONALA A ROMANIEI NU TREBUIE DECAT SA APLICE LEGEA !!!

Concluzionand:
USL ARE DATORIA MORALA FATA DE 6 MILIOANE ROMANI, VOCI CARE AU SPUS LIMPEDE ” JOS BASESCU !! “, USL  ARE OBLIGATIA  SA LUPTE CU ABSOLUT TOATE ( !!!! ) ARMELE ASTFEL INCAT VOTUL POPORULUI SA NU FIE IGNORAT !!!!!! Se aude USL “????? NOI SPERAM CA DA DA DA !!!!!!

ALTFEL….  :

DOAMNE, AI MILA DE NOI !!!!!!!!!!!!!!!! CA-N JURUL NOSTRU…. TOT MAI MULTI BOI CE NE TRATEAZA DREPT OI……

 APROPO, DE CE USL NU A INAINTAT DOCUMENTATIE, O SESIZARE LA BEC INAINTE DE A SESIZA CCR VIS A VIS DE POPULATIA REALA CU DREPT DE VOT ?????!!!!!!

p.s. sunt f calmă… dar sed strâmb ca să judec drept şi… nu iese : dacă mâine sună postaşul la uşile a 8 milioane români, ghici ghicitoarea mea, oare ce ne va înmâna : citaţie de la băsescu, somaţie de la V Ponta, demisia lui Crin , aaaa ??? Că noi suntem ” prostimea ”, vorba aia, proşti da mulţi….. ATENŢIE !!!!

p.p.s.  in afara de boicotul pedeleprelor lui ba-SECU ne lovim si de boicotul vopsitilor, sanchi liberalilor….

Padurarii pesedisti vanati de controale ” absolut intamplatoare ” din ordinul unor grohaitori muribunzi ca vezi Doamne de ce au votat la Referendum, firme care au interzis angajatilor sa se prezinte la vot in unele comune aflate inca sub vraja, influenta si la mana unor ” bulangii politici „, localitati cu primar vopsit au procent de max 25% prezenta la vot si aceia, votantii, sunt pesedisti… etc etc ….. caci orice se poa verifica la o adica, listuta cu listuta, nume cu nume !!! Din pacate, pe feuda caraseana s-au platit polite ! Orgoliul Marelui Alb s-a vrut musai gadilat…..  MI-E SCARBA SI SILA DE GROHAITORI !!

Grohaitorii sunt mirati si deranjati foarte ca-s temuti, de pampalai, de muheri in izmene.Respectati NU sunt grohaitorii si pe buna dreptate , NU.

M-am saturat pana peste cap de mere otravite care capuseaza USL,  cioflingari stransi de boase cu dosare grele de ba-SECU !!

Le trebuii unor pokemoni musai si musai  sa se-nhaite cu jegosi, cu „achizitii de succesuri „, cu Marele  Alb. Asta, Marele Alb, face legea pe feuda, aia a bunului lui plac. Pana intr-o zi….. ca tot il va lua dracul caruiai slujeste. Geaba grohaie, e muritor !! Un viu mort, unul cu iz acrisor de rachiu, voma si mortaciune, bleah !!

În 2012 am ieşit în stradă şi-am protestat împotriva pedeleprelor in ger si ninsoare, ploaie si vânt, am fost şi-am rămas mereu pe redute ! Da de ce să tac ???? NU TAC !!! Am luptat şi lupt cât mi-e dat să respir PENTRU LIBERTATEA CUVÂNTULUI !!! NU noi am greşit de ceva ori, NU noi am interpretat legea după bunul plac al securistului de la Anvers, SUSPENDATUL – DEMISUL, să tacă cei care au răspuns comenzilor politice, cei care nu au înţeles că românii, ROMÂNIA, NU TREBUIE SĂ RENUNŢE LA DEMNITATE PENTRU A FI PE PLAC VESTULUI ORI RĂSĂRITULUI, NU TREBUIE SĂ NE PLOCONIM LA POARTA NIMĂNUI, NU TREBUIE SĂ NE TÂRÂM CÂT TIMP PUTEM MERGE, NU TREBUIE SĂ NI SE PUNĂ BOTNIŢĂ DE CĂTRE PE, PENTRU CĂ ŞI NOI SUNTEM CETĂŢENI EUROPENI ŞI SUNTEM 8 MILIOANE DE VOCI CARE AM SPUS CLAR, LIMPEDE : JOS BĂSESCU !!!!!

AR MAI FI O IESIRE, DACA  CCR NU VA VALIDA REFERENDUMUL, SA NE SACRIFICAM DIN NOU SI DIN NOU, NOI, CEI MULTI SI SA IESIM MASIV IN STRADA, ADICATELEA 8 MILIOANE DE ROMANI IN STRADA !!!!!

AVIZ INTREGII CLASE POLITICE : SA VA FEREASCA TATAL DE FURIA POPORULUI SATUL DE…. TOT !! CA NE PUNEM SI INTREBAREA : CINE DECIDE SOARTA ROMANIEI PANA LA URMA, SPUNETI-O CLAR, CINE ANUME DE DINCOLO DE GRANITELE ROMANIEI ????!!!!….

OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF…..

Ce spun cei care, de obicei, ne atacau

CĂTRE CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

” Eu vă rog să NU reprimaţi uriaşa, frumoasa energie naţională manifestată entuziast duminică, 29 iulie anul de graţie 2012, la referendum. A fost cel mai clar, cel mai relevant vot popular din ultimii 22 de ani. Votanţii nu au negat, au afirmat. Implicit au spus UN MARE DA cui i-a chemat la vot.

N-ar fi aberant, antidemocratic şi antipopular să trimiteţi acasă învingătorul şi să-l validaţi pe învins? Atât de relevant şi atât de grăitor. 0,9-7,5. Aproape 88%.

Realitatea e vie, la fel şi spiritul legii, la fel şi principiile. Nu puteţi face abstracţie de ele. Şi sunt convinsă că veţi consacra voinţa naţională.

Dumnezeu să vă ajute! Dumnezeu să ajute România şi poporul român!

UPDATE. Uitasem tocmai întrebarea: cât de în spiritul legii – şi chiar în litera ei – ar fi ca, pentru 700 de mii de absenţi, să invalidaţi 8,5 milioane de prezenţi? ”  – Roxana I

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la USL ARE O DATORIE MORALA. FATA DE ROMANI, 8 MILIOANE DE VOCI !!! JOS ba-SECU !!!

 1. Popateapa zice:

  M-a cam scârbit toată acestă mascaradă în care eu sunt un procent nevalidat, un nimeni al cărui vot nu mai contează!
  Starea mea de “sictireală” continuă!
  De vină pentru toată situaţia post- referendum, este actualul guvern. A plecat la luptă fără a verifica toate datele, recte numărul populaţiei. S-a preocupat de vila Dante. Bună şi aceasta însă problema scoasă la iveală cu numărul populaţiei mi se părea mai importantă. Poate sentimentul de neputinţă şi de frustrare a peste şapte milioane de oameni nu ar mai fi existat.
  Şi încă ceva, dacă dl. Crin Antonescu ar fi promulgat legea cu cvorumul de 50% +1 pe 27 iulie, Băsescu n-ar mai fi avut timp să instige la absenteism.
  Poate avem politicieni bine intenţionaţi însă cam creduli.

  Apreciază

 2. ioan zice:

  Cine sa ne apere,oameni stau la mare,BRAVO,eu am facut 180km sa votez ,la alegerile viitoare am sa-i apar si eu la fel .Si eu puteam sta la mare in VALENTIA,acum imi multumesc pt vot.

  Apreciază

 3. Bibliotecaru zice:

  Eu cred că ar trebui aflat din ce motive concrete domnul Băsescu nu-şi dă demisia? Trebuie să existe nişte motive mai grave şi mai complexe decât vila ce îl aşteaptă la finele mandatului, că asta o primea şi după primul mandat.

  Apreciază

 4. Pingback: De vină, pentru actuala situaţie postreferendum, sunt Ponta şi Antonescu « Popateapa's Blog

 5. Pingback: Popateapa's Blog

 6. Pingback: Cât de mici am ajuns să fim, în ţara noastră! « Popateapa's Blog

 7. Pingback: Suspendat, FARA imunitate penala, in slujba unor puteri straine, face legea faradelegii ! Cine-l va opri pe Necitav ? « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.