UPDATE !!Mobilizarea !!! Că NU se mai poa cu bă-SECU !

UPDATE !!Mobilizarea !!! Că NU se mai poa cu bă-SECU !

în loc de motto:

PSD s-a dovedit mereu greu de digerat pentru oricare adversar……. !!

” Exista in Romania, in primul rand, frica de viitor. Nimeni nu mai vorbeste cu adevarat cu asociatiile civile, multe dintre temele care se dezbat indelung sunt fie false sau departate de interesele cetateanului obisnuit. Iar cetateanul nu stie nimic despre ziua de maine si umple acest gol cu frica. Apar fenomene noi si reguli noi,telefoane noi, cu sisteme tot mai sofisticate de ascultare , oportunitati adevarate sau false, pericole reale sau nu. Lumea globalizată a evoluat, dezbaterea publica a ramas mult în urmă.. Comparati subiectele de prima pagina din ziarele romanesti si din cele occidentale! ” – Adrian Năstase

” Lepadand frica, sa lasam arbitrajul acolo unde e el in mod normal intr-o democratie: la electorat. A venit momentul sa intram pe teren si sa jucam un joc la care am dovedit ca ne pricepem.
De atatea ori ni s-a prezis sfarsitul. Si de tot atatea ori am renascut. Nu numai fiindca ne-am dovedit mai puternici decat adversarii nostri. Nu numai fiindca am fost mai priceputi, mai intelepti, mai experimentati, iar oamenii au vazut lucrul asta. Nu numai fiindca neadevarurile care se atasasera numelui nostru au iesit la lumina. Am renascut fiindca ne-am privit frica in ochi si am sfidat-o. Si, invingandu-ne propria frica, n-am mai avut adversari. Nimeni si nimic din afara noastra nu ne poate paraliza in aceeasi masura in care a facut-o, in toti acesti ultimi ani, intr-o anumita proportie pe care nu as vrea s-o mai dezvolt,frica. ” – Adrian Năstase

( două generaţii, aceiaşi dorinţă : JOS bă-SECU !!! )

” Pe 29 iulie, oamenii trebuie să vină la Referendum şi să spună DA, pentru a sancţiona o guvernare coruptă şi incompetentă, care timp de trei ani şi jumătate a produs mai mult rău României decât, probabil, comunismul, în 50 de ani” – Valeriu Zgonea, la Reşiţa.

( UNITATE – şi-l DEMITEM pe băsescu ! MUSAI ! )

Traian Basescu se teme de votul romanilor
Dreptul la vot este esenta democratiei si este garantat de Constitutie. Prin marirea intervalului de vot cu 4 ore, de la 8-20 la 7-23, se doreste asigurarea unor mai bune conditii, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa isi poata exercita acest drept.
PDL contesta acest lucru la CCR, pentru ca ei doresc ingradirea dreptului de vot. PDL si Traian Basescu stiu ca votul va fi impotriva lor asa ca singura lor sansa este nevalidarea referendumului. De aceea, au ajuns intr-o asemenea stare de disperare, incat doresc sa ingradeasca dreptul la vot al oamenilor.
Daca USL ar fi dorit micsorarea intervalului orar, atunci da, ar fi fost ceva ngrijorator, cam ceea ce face PDL acum. In schimb, cand doresti sa usurezi exercitarea acestui drept de cat mai multe persoane, nu poti fi acuzat de incalcarea Constitutiei sau accente totalitare.
PDL si Traian Basescu isi arata pe zi ce trece adevarata fata. Mai intai Traian Basescu a spus ca ar fi o catastrofa daca referendumul s-ar valida, apoi pedelistii vor sa faca astfel incat un numar cat mai mic de persoane sa voteze.
Abia acum putem spune ca asistam la o tentativa de lovitura de stat. PDL si Traian Basescu vor sa acapareze puterea printr-un artificiu tehnic, impotriva vointei populare.

Traian Basescu vrea sa taie din nou pensiile, salariile si sa desfiinteze spitale! Asta va face daca ramane presedinte
Traian Basescu a spus zilele trecute ca ar taia din nou salariile si pensiile daca ar veni la Cotroceni. „As mai face-o oricand daca acesta este interesul tarii”. Cu alte cuvinte, daca Basescu revine la Cotroceni va marsa in continuare pe aceste politici de taieri din veniturile oamenilor.
Noi, cei din USL, am aratat ca nu taierile sunt solutia.
o In aceasta luna, oamenii au incasat prima transa – de 8% – din cele doua pentru reintregirea salariilor.
o Pensionarii carora li s-au retinut ilegal bani la plata CASS si-au primit primii bani si nu li s-au mai retinut ilegal alti bani.
La intalnirea de la GSD, Basescu a spus ca in Romania sunt cu 100.000 de paturi de spital mai mult decat necesarul! Asta ne asteapta daca Basescu revine la Cotroceni si va mai avea un guvern al sau! 100.000 de paturi inseamna cam 70% din total. Basescu vrea practic desfiintarea sistemului public de Sanatate!
Asta, in timp ce Guvernul USL a inceput sa deschida spitalele desfiintate abuziv de Guvernul Boc.
Traian Basescu si-a facut un obiectiv din blocarea acestor masuri. Daca va reveni la Cotroceni, daca va incerca sa forteze acum sau in toamna instalarea unui guvern al sau, este clar ca toate aceste lucruri bune pentru romani vor fi oprite.

 

SOLUŢIA :  IEŞIM LA VOT !!

Ori noi, ori el…. Ne mobilizăm, ieşim la vot şi-l DEMITEM !

Pe 29 Iulie, oamenii trebuie să vină la Referendum şi să spună DA ! DA ne-am săturat de păcăliciul care se crede politician, bă-SECU traianus alcoolicus !!

DA!!! DEMITEM DICTATORU SI-L TRIMITEM CU VAPORU !! ba-SECU-le NAVA TA SE NUMESTE RAHOVA !!

HAI LA VOT !!!

Lista sectiilor de votare din România :
http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=25&l2=48&ids=119&an=2012

Sectiile de votare din Germania Austria si Elvetia – Hai la Referendum!

Secţii de votare în străinătate: 56 în Italia şi 46 în Spania, după suplimentare

Dreptul la vot este esenta democratiei si este garantat de Constitutie. VOTUL ESTE DREPTUL TĂU DE-A SANCŢIONA ABUZATORII, PE CEI AL CĂROR LOC E DUPĂ GRATII –  bă-SECU ! EXERCITĂ_L !

Mobilizarea !!! Că NU se mai poa cu bă-SECU ! Nu numai că nu-şi revine, nu se căieşte, e din ce în ce mai grav , a înebunit şi punct. JOS cu Satanil !

HAI SĂ-L DEMITEM PE SATANIC ABUSER , MEDIOCRITATEA ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE !

Dragnea: Pe 29 iulie va fi un meci între Băsescu şi România reală

Cvorumul la referendum este un abuz

Cum urma să fie atras Guvernul într-un scandal imens:

Ponta acuză o diversiune incredibilă marca Băsescu – PDL

N-ar vrea Băsescu să vorbească şi în acest caz de lovitură de stat din timpul mandatului lui? :

Contractele cu „băieţii deştepţi” ne-au creat un prejudiciu de peste un miliard de euro

UPDATE !!!

i-am sugerat coanei Nutzi Udrea… sugeraţi-le şi voi pedeleprelor :

uite un subiect de presa mai bun decat cartea:,a fi sau a nu fi cu puscariabilii la masa :

ATENTIE USL – Presedinta BEC, judecatoarea ICCJ, Gabriela Bogasiu, are sotul implicat in dosare de milioane de euro. Alaturi de inculpatul Stefan Radulescu, avocatul Mihai Bogasiu a fost urmarit de SRI, ONCPSB, PICCJ si are un dosar blocat la DNA. In premiera, filmul care probeaza legatura intre Traian Basescu si Stefan Radulescu, omul “aparat” de sotul judecatoarei Bogasiu (Documente, Video)

cititi articolul e tare !!!

Filmul realizat la firma inculpatului Stefan Radulescu (posibil sponsor al campaniei electorale pentru prezidentiale a lui Traian Basescu) inaintea alegerilor prezidentiale din 2004, cu convorbirile dintre Traian Basescu si inculpatul Stefan Radulescu il puteti viziona aici, cu mentiunea ca inregistrarea a fost descoperita cu prilejul unei perchezitii a procurorilor Parchetului General, caz in care atat procurorul, cat si politistul anchetator au fost zburati din functii, iar politistul rapit in strada, batut, aruncat dezbracat la marginea unei paduri, iar apoi internat abuziv la spitalul de nebuni. VIZIONATI FILMUL AICI!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la UPDATE !!Mobilizarea !!! Că NU se mai poa cu bă-SECU !

  1. zincabeiu zice:

    Sibilla, te respect pentru tenacitatea si puterea de a te lupta cu acest monstru.

    Apreciază

  2. Emil Vulcanescu zice:

    Sibilla
    Sa-ti dea Bunul Dumnezeu Sanatate !
    Noaptea de 29 -30 iulie va fi una de sarbatoare !
    sa fii iubita …
    Cu stima Emil

    Apreciază

  3. Emil Vulcanescu zice:

    P.S. PICA basescu !

    Apreciază

  4. Pingback: Interesu’ poartă fesu’ « Popateapa's Blog

  5. mihaela zice:

    Bravo fata, mersi mult !!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.