HAI SĂ-L DEMITEM PE SATANIC ABUSER , MEDIOCRITATEA ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE !

sursa : aici

HAI SĂ-L DEMITEM PE SATANIC ABUSER , MEDIOCRITATEA ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE !!

în loc de motto :

ghici ghicitoarea mea, cine-i Satan cu porecla :
* MEDIOCRITATEA ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE *…

( evident, Satanic Abuser , bă-SECU !  )

*******

Lui Traian Băsescu îi este frică de votul românilor şi îşi doreşte ca aceştia să nu se prezinte la vot. Dar, DE CE ÎI E FRICĂ NU SCAPĂ
Rezultatul referendumului SE STABILEŞTE LA URNE, NU LA MASA VERDE.
În democraţie, VOTUL POPULAR ESTE CEL MAI CINSTIT lucru. Necinstiţi sunt cei care fug de această răspundere.
În aceste zile, Băsescu nu se luptă doar pentru scaunul său. BASESCU SE LUPTA ŞI PENTRU UDREA, BOC ŞI PDL.

Romanii vor veni la vot, romanii vor un nou inceput, romanii vor o noua societate. Si pentru aceasta, romanii vor pune stampila pe DA la referendum.

29 iulie, ziua referendumului, este Ziua Judecatii, momentul in care Romania trebuie sa aleaga: il mai vor romanii pe Basescu si pe gasca lui de hoti sa ii conduca, fure si umileasca in continuare?

Romanii stiu foarte bine ce a insemnat dictatura si regimul Basescu.

PREZENTA LOR INTR-UN NUMAR CAT MAI MARE LA VOT POATE INSEMNA UN NOU INCEPUT !

Absenta lor de la referendum va insemna, in mod sigur, aceleasi certuri, scandaluri, mizerii aruncate in continuu la adresa romanilor, umilirea viitoare a pensionarilor, a medicilor si pensionarilor.

Motive ale demiterii

Fara demiterea lui Basescu – Romania ramane in criza!

Basescu este trecutul – Romania trebuie sa mearga inainte!

Basescu trebuie sa plece, pentru ca:

A incalcat grav Constitutia Romaniei. O spune Curtea Constitutionala, care a sesizat doua incalcari foarte grave ale Constitutiei: presedintele a incercat sa uzurpe rolul primului-ministru; presedintele nu si-a exercitat rolul de mediator – EL E SURSA RAULUI IN POLITICA ROMANEASCA! EL PRODUCE CRIZELE! EL NU REZOLVA NIMIC!

Si-a construit un sistem mafiot, cu care a furat Romania in acesti ani. Udrea, Blejnar, Anastase, Falca, Flutur, Berceanu si Videanu – toti au furat miliarde de euro, in timp ce romanilor le-au taiat salariile si pensiile, si le-au marit taxele! Toti acesti oameni au nevoie de Basescu, pentru a nu plati pentru coruptia lor!

Basescu a taiat salariile si pensiile, si a distrus statul in Romania. In schimb, a acoperit fraudele PDL, abuzurile, amenintarile, ascultarea de telefoane, atacurile la presa, politia politica, alegerile fraudate, controalele abuzive la firme, taxele crescute…

Protejat, incurajat si sustinut de Traian Basescu, PDL a instituit, pas cu pas, ‘statul mafiot’ in Romania si a facut din coruptie un mod de viata pentru oamenii pe care i-a implantat in functii publice.

Basescu i-a umilit pe cei mai multi dintre romani. A jignit jurnalistii, a jignit profesorii, a jignit medicii, a jignit politistii, a jignit magistratii. L-a jignit pe Regele Mihai. I-a jignit pe bugetari. I-a jignit pe pensionari. I-a jignit pe militari. Basescu n-a fost presedintele tuturor romanilor – a fost presedintele lui si a lui Udrea!

Saracii au fost numiti lenesi si paraziti.

Magistratii au fost numiti corupti.

Medicii si profesorii au fost invitati sa paraseasca tara daca nu le convine ce decide Traian Basescu. Mai mult, au fost nici mai mult nici mai putin decat considerati principali ‘dusmani ai reformelor’ lui Basescu, fapt pentru care trebuiau combatuti.

Jurnalisti au ajuns sa fie considerati o amenintare pentru securitatea nationala, doar pentru ca au avut curajul sa aduca in atentie neregulile pe care Traian Basescu si acolitii sai au incercat sa le ascunda.

Sa nu uitam ca Traian Basescu a umilit personalitati de marca, precum regele Mihai, actori de teatru si de film si alte valori ale Romaniei, pe care le-a murdarit pentru ca erau mai iubite si mai respectate decat el.

Traian Basescu a incurajat ura impotriva acestor oameni, si vedem ca acest lucru este din nou reluat.

Acum, sustinatorii sai spun despre cei care nu il mai vor pe Basescu ca sunt pomanagii, ca sunt hoti, ca sunt patrupede (MRU). Un om care vrea sa mosteneasca scaunul de presedinte de la Basescu, care ii face acum campanie, ii considera pe romanii care nu il mai vor presedinte pe Basescu drept patrupede.

Mesajul nostru este :

Traiesti bine? Uniti putem scapa de el! Demite-l! Spune DA la referendumul din 29 iulie 2012!

remember….

* Printre ofiterii de Securitate, Basescu avea numele de cod “Piratul” ;
* Basescu Traian era colaborator al Securitatii si, in aceasta calitate, avea dosarul personal numarul 3990 *
* la data de 03.08.1978, dosarul personal de colaborator al lui Traian Basescu a fost primit la arhiva Securitatii cu adresa de insotire numarul 0043467. *
* In REGISTRUL JURNAL PENTRU EVIDENTA RETELEI INFORMATIVE/ /din Constanta, dosarul personal numarul 3990 al lui Traian Basescu figureaza ca distrus pe baza procesului verbal cu numarul 58212 din 15.08.1979 *
* cele 4 dosare care apar ca distruse cu procesul verbal numarul 58212 din 15.08.1979, deci si dosarul lui Traian Basescu, au fost predate in copie Directiei de Contrainformatii Militare. Exista deci posibilitatea ca aceasta copie a dosarului de colaborator al Securitatii al lui Traian Basescu sa se afle si acum in arhiva MApN. *

sursa : stareanaţiunii

REMEMBER

Ce ați făcut domnule președinte în noaptea de 31 decembrie 1972 /1 ianuarie 1973? Vă aduceți aminte numele de Doina Lecușescu? Vă aduceți aminte de cele întâmplate atunci? Ar trebui să vă aduceți aminte deoarece atunci ați fost tăiat pe față, semn care se vede și azi. Ar trebui să vă aduceți aminte! *

sursa :  stareanaţiunii

remember…

EXCLUSIV – Scrisoare deschisa a avocatei Gabriela Ghita: „Judecatorii instantei supreme si-au murdarit mainile cu sangele lui Adrian Nastase! (…) judecatorii sunt in realitate autorii morali ai actului suicidar!”
sursa : luju.ro

DE-ASTA SE TEM BASESCU SI MAFIILE PD-L DE VICTOR PONTA !!!! LUATI DE CITITI :

Fostul procuror Gheorghe Mocuta: ”Eu si domnul Ponta am avut acelasi profesor – pe actualul adjunct al procurorului national anti-Mafia din Italia”
sursa : ziarul ring

Fostul adjunct al Procurorului General al României, dezvăluiri ample despre justiţia murdară Gabriela Ghiţă denunţă lichidarea fizică a anchetatorilor lui Băsescu în dosarul Flota

sursa : cotidianul

Ponta confirma ceea ce multi dintre noi stiam . Acum avem si o declaratie oficiala
BLEJNAR COTIZA DIN BELŞUG LA bă-SECU !!!

Încă un agent antiromân este descoperit de cotidianul.ro
„The Economist” este, de fapt, Liliana Ciobanu, fost reporter la Realitatea TV
sursa: cotidianul

Parlamentarul german Krichbaum, cel care îi scria lui Barroso că în România democraţia e atacată, este căsătorit cu fosta consilieră a Monică Macovei…. 

” Dincolo de similaritatea declaraţiilor făcute de oficialul german şi Monica Macovei, între cei doi există şi o altfel de legătură. Soţia lui Gunther Krichbaum este Oana Harvalia, consilier personal al fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei. Potrivit site-ului primăriei , Gunther Krichbaum şi Oana Harvalia s-au căsătorit în Sibiu, la 5 noiembrie 2010. Oana Harvalia a avut mereu o viaţă publică interesantă. Cotidianul Gardianul relata în 24 august 2006, despre fundaţiile care au înlesnit adopţiile internaţionale şi care au aparţinut unor oameni influenţi din societatea românească. Pe această listă apare şi numele fostei consiliere personale ale Monicăi Macovei. Astfel, Oana Harvalia a fost director executiv al Fundaţiei „Părinţi şi Copii”, ea fiind la acea vreme şi secretar PNŢCD. Gardianul cita în acest context pe Teodora Bertzi fostul secretar de stat al Oficiului Românde Adopţii (ORA) care declara că „în România adopţiile s-au făcut pe bandă rulantă. Copii înfiaţi erau trataţi ca pe o marfă”. „Aceştia erau puşi în avion ca nişte pachete şI trimişi la familiile adoptatoare”, mai spunea Teodora Bertzi. ”

Avem datoria morală să NU încetăm lupta cu mârlanul alcoolic, Suspendatu care a ordonat fabricarea multor dosare şi a dovedit că e Capo di tutti capi când vine vorba de păstorit Mafiile PD-L şi Injustiţie ! Să plătească pentru TOT, Satanic Abuser şi… nu numai el !!

Ete, ” grija ” faţă de popor a familionului mârlanului alcoolic bă-SECU :

ÎN TIMP CE BĂTRÂNI, COPII, MAME, MUNCITORI, ETC ABIA-ŞI DUC ZILELE, SUPRAVIEŢUIESC, PENTRU CĂ DE TRAI BUN NU SE POATE POMENI…. DUDUIA SILICONATĂ AGRAMATĂ eba :
EBa şi-a făcut apariţia la sediul de campanie al tatălui său la volanul Range Rover-ului de 70.000 euro şi cu o superbă pereche de ochelarii de soare, marca „Jimmy Choo”, de 350 euro, adică 15 milioane de lei vechi.

p.s.  eeehhh, NU de asta spumegă bă-SECU, ci ŞI de asta….. :

DE CE se bate Traian Basescu ca un leu sa ramana la Cotroceni?

adevăratele motive ţin de cestiuni precum dosarul FLOTA şi de chestiuni de negoţ de care una bucată coana Merkel ştie…. IUDA bă-SECU, bişniţar la bază a dat pe nimic felie după felie din trupul ţărişoarei, arză-l-ar Focul Gheenei cel Veşnic, AMIN !!

În concluzie, măi dragă MARINARULE şi-atât :

” Întreb, nu dau cu parul…

În 1883 (nu vă speriați că vin imediat la chestiune) Carol I de Hohenzollern si primul ministru Ion Bratianu, mari oameni de stat altfel, săvârșesc unul din cele mai urâte gesturi pe care le pot face niște conducători față de poporul lor: Semnează în secret – fără să treacă prin parlament și nici prin alte foruri publice – un tratat mutual de asistență în caz de război cu Austro-Ungaria și Germania. Și secret a rămas, că nimeni nu a suflet o vorbă pe surse.
Fapt este că 31 de ani mai târziu, în 1914 Germania ne-a cerut, firesc, să pornim război împotriva propriilor interese naționale, în numele acestui tratat. A trebuit multă hotărâre, o clasă politică inteligentă care să își iubească țara pentru a opri acest pas fatal.
Deci, a fost vorba de niște obligații ferme luate de conducători fără ca poporul să aibă habar de ele. Acest popor ar fi trebuit să îndeplinească aceste obligații cu sângele și viața lui, fără să fi fost întrebat.

Acum vin la chestiune. Oare ce înțelegeri secrete ar fi putut semna Băsescu, în care România a fost angajată până peste cap, despre care noi habar să nu avem, dar pe care străinătatea să pună preț? Că prea îl apără cu elan pe musiu, fără ca noi să înțelegem bine de ce. Cine îmi mai dă pe la urechi cu vorbe precum democrație și statul de drept să plimbe ursul. Vorbele goale sunt una și interesul alta. Asta e Vestul și de aia e el mare, tare și puternic.

Deci, musiu matelot în stare de suspendare, oare ce ascunzi mata la spate de ești așa de sigur că se scufundă vaporul fără tine? Sau joci la cacialma? Naivul de mine credeam că specialistul în poker e altcineva. Apasam pe butonul 3 si aflam? ”

sursa : aici !

sursa : aici

SUBSCRIU :

Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

pledoarie pentru o normalizare a justiţiei pe care ne simţim datori s-o facem cu toţii, din auzite, sau, dacă vreţi, după ureche..
bă-SECU va plăti cândva ŞI pentru acestea !!!

Justiţia umană, făcută după ureche

De ce trebuie demis Basescu Traian – Demite-l! Voteaza pentru demitere la referendumul din 29 iulie 2012!

De azi in doua saptamini alegem : alcool si dileala grava de tip rusesc ori calm, democratie si stat de drept. Poporul roman se afla intr-un moment de uriasa autoevaluare. Daca da chix, sa-si asume viitoarele prejudecati despre nivel de inteligenta, cultura poltica si toleranta la alcool in conducerea tarii.

Apăi nu mă vreu abţine:

– cu bă-SECU în continuare, ar urma şi alte ticăloşii precum :

” Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, a declarat la postul B1TV că România nu este pregătită să facă față unui derapaj sever…. ”
SUSPECT DE SUSPECŢI CEI DE LA B1TV CUM ” EVITĂ ” EI SĂ-L CHESTIONEZE PE TOARĂŞUL BORDURĂ-ADRIAN VIDEANU DESPRE AFACERILE CU TERENURI, RESPECTIV DESPRE SCHIMBURILE AVANTAJOASE PT BORDURĂ : PĂDURI ÎN ZONE PROTEJATE CONTRA…. TERENURI ARIDE !!! – doar ca mic exemplu c-ar mai fi, auuuuuuu…..

Boc a aprobat defrisarea unui deal pentru colaboratorii lui Videanu

” Defrişările vor cuprinde copaci cu vârste între 90 şi 115 ani. Estimativ, aproximativ 4.000 de metri cubi de lemn de fag, castan, mesteacăn, ulm, tei, plop, magnolie, arţar sau frasin vor fi comercializaţi.

Înclinaţia lui Videanu către afaceri cu austriecii
Familia Videanu are interese deosebite în dezvoltarea afacerilor cu societăţile austriece bazate în special pe lucrări publice de construcţii. Firma Strabag are ca acţionar Banca Raiffeisen. Titan Mar şi Marmosim sunt furnizori de materiale şi mobilier stradal pentru lucrările societăţii Strabag în Bucureşti şi pentru refacerea centrului istoric al municipiului Sibiu, aşa cum rezultă de altfel inclusiv din site-ul marmosim.ro, unde este prezentat portofoliul de lucrări al companiei lui Adriean Videanu. Tot Videanu, în calitate de primar, a aprobat şi realizarea proiectului SkyTower, un centru de afaceri controversat, de 37 de etaje ,situat în Calea Floreasca. Imobilul de birouri a fost dezvoltat de Raiffeisen Evolution şi construit de Strabag.

4.000 de metri cubi de lemn vor putea fi valorificaţi după începerea exploatării. ”

sursa : aici

Suspect de suspectă rămâne şi ” frâna ” DNA, ca par egzamplă,  deoarece doar doi dobitoci de pe feuda  Caraş-Severino sunt arestaţi  iar doi dintre cei mai mari Capi n-au ajuns încă a fi invitaţi la niscaiva audieri, săltaţi, legaţi !…

– va urma –

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la HAI SĂ-L DEMITEM PE SATANIC ABUSER , MEDIOCRITATEA ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE !

  1. Pingback: Dăm noi în noi « Popateapa's Blog

  2. Pingback: Référendum sur la destitution du président roumain, Traian Basescu « Popateapa's Blog

  3. Pingback: Olteniţa susţine Băsescu? « Popateapa's Blog

  4. Pingback: Traian Băsescu, căpitanul Titanicului, sau cel care l-ar fi învins pe Marcus Ulpius Nerva Traianus « Popateapa's Blog

  5. Pingback: Cod roşu pentru România! « Popateapa's Blog

  6. Pingback: Mobilizarea !!! Că NU se mai poa cu bă-SECU ! « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.