Indignându-vă, refuzaţi să acceptaţi DICTATURA ! JOS bă-SECU !!

Indignându-vă, refuzaţi să acceptaţi DICTATURA ! JOS bă-SECU !!

„Lumea este un loc periculos, dar nu din cauza celor care fac rău, ci din cauza celor care privesc şi nu fac nimic”

ADRIAN NASTASE – EXECUTAT POLITIC !!!

Adrian Nastase, premierul care a dus Romania in NATO si in UE, nu a fost condamnat pentru fapte de coruptie, care s-au si prescris intre timp, a fost executat politic.Motivatia data de judecatori, ”Adrian Nastase trebuie gasit vinovat fiindca reprezinta un simbol al coruptiei, desi el nu poate fi invinuit pentru nici o fapta din dosar”, este si ramane una cu caracter tendentios.

Condamnarea lui Adrian Nastase intr-un an electoral in care PSD-ul accede catre Putere, iar PDL-ul a pierdut o mare parte din electorat, intareste convingerea ca ex-premierul a fost linsat politic, cu acordul nostru, al celor care nu putem discerne adevarul din ochii nostri.

”Masina justitiei” nu se va opri aici, daca noi oamenii de rand nu vom lua atitudine!

Nu putem continua sa aruncam cu pietre intr-un om care a facut mult bine Romaniei si nici nu se poate sa ne mai ascundem capul in nisip spunand ca nu este unul de al nostru, nu a mancat ”salam cu soia”, cum am mancat noi.
Aparandu-l pe Adrian Nastase este o datorie morala a fiecarui om care doreste o JUSTITIE LIBERA, nu aservita clasei politice aflata la Putere.

Asta denota ca le este teama ca romanii incep sa gandeasca, ceea ce contravine cu interesele de clasa ale actualei Puteri!

Ultimele evenimente,  luaţi aminte … :

În cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, la Antena 3, Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase a făcut câteva  DEZVĂLUIRI  menite să atragă atenţia… eu zic că sunt şi un SEMNAL şi mai spun că familia Năstase are nevoie de – să nu râdeţi, să nu cârcotiţi, că nu e rost de glumă şi nici de zminteli ( !! ) – Trezie Naţională, oameni buni !

Citiţi şi  luaţi aminte, treziţi-vă că e mai grav decât pare ! Mâine poate fi oricare dintre noi victima, ţinta  mâniei, urii, veninului, răzbunării Mafiei Securistului  alcoolic de la Anvers :

Scrisoarea de rămas bun a lui Adrian Năstase către fiul său, Andrei: „Să nu faci politică”

NU aiurea şi-a sfătuit fiul, Adrian Năstase !! Deloc aiurea….

Adrian Năstase, victimă ani la rând a unor jocuri politice mai mult sau mai puţin de culise,  de multe ori monedă de schimb folosită în cel mai josnic mod cu putinţă de către ” bravi ” colegi, vulpi, cameleoni,  scârbe din chiar sânul PSD, ştie mai bine ca oricine care e, din păcate, ” calitatea ” politichiei mioritice şi de ce sunt în stare câte unii. De orice, dacă e vorba de interes personal  pentru Iude, şerpi, şacali !

Adrian Năstase  ESTE NEVINOVAT  !

” … Mi se face frică de România. băsescu a creat un monstru din Justiţie, sub privirile complice ale SUA şi ale UE, care astfel pot jefui mai bine România. MCV a ajuns un instrument de şantaj. SUA pretind un drept de numire a responsabililor din Justiţie, pentru că au „investit” în ea. Toţi se cacă în capul nostru, pentru că se poate, şi pentru că au deja o coloană a cincea în România, plătită regeşte pentru a distruge mediatic orice rezistenţă internă. 


Reacţia justiţiei în acest caz este fără precedent. Este una totalitară, fascistă. Una făcută să bage frica în oase. ” ( … )

” un singur lucru NU îmi poate nimeni lua – DEMNITATEA ! ” – Adrian Nastase
RESPECT !!!

– ” sa ne aducem aminte cine e avocatul Liviu Popoescu, despre care eu am scris de mai multe ori pe acest blog. Nu e un simplu avocat, ci un om care a denuntat de mai multe ori abuzurile constitutionale ale lui Traian Basescu si ale regimului sau. ”

LA UN PAS DE UN STAT ASASIN – Avocatul lui Nastase a fost amenintat cu viata sotiei si fiului sau sa iasa din dosare. Corneliu Liviu Popescu a renuntat la contract dupa ce sotia sa a suferit un soc in spital. Lumeajustitiei.ro cere protectie pentru toti avocatii din dosarele Nastase. Cititi cutremuratoarea patanie a maestrului Liviu Popescu

… poate aud surdo-muţii,  uslaşii , care deocamdată nu mişcă-n front o lălăie… poate totuşi AUD şi NU vor lăsa ca AN să fie linşat la propriu de bă-SECU după ce a fost linşat mediatic căci NU e corect, nici normal şi nici moral că AN … : NU a beneficiat de o judecată dreaptă şi e singurul ( până la proba contrarie !! ) Luptător în faţa mafiilor PD-L şi-a alcoolicului mârlan care NU e preşedintele meu !

Să se trezească mai ales cei din ograda PSD căci altfel îi va lovi inclusiv pe ei, trista realitate, iar cu bă-SECU nu e de jucat, cu atât mai puţin să continue să-l subestimeze ( !! ) ierte-mă Tatăl ! Evident mă refer la pesedişti, necum la cei care ziceau că   ar fi, nici la cei cărora li se fix rupe, pentru că există, din nefericire şi astfel de panarame . Mi-e silă de curvăsărai şi curve. C-aista numai politikă NU e. Teatru, mereu. Unul ieftin.

p.s. avem europarlamentari… ce buba păzesc şi ăştia, chiar nu pot sesiza vreun for internaţional, apropo de mârşăveniile acestea, sunt degeaba în PE ??!!?? Şi Adrian Năstase este cetăţean european şi social-democrat, unul autentic, adormirile măriilor  mnealor chiar n-au cale,  putinţă, nicio voinţă şi niciun imbold ? Da la absolut toţi europarlamentarii noştri mă refer şi-o fac pentru că tac deşi asistă ca şi noi la cele de mai sus !!

p.p.s. Sa continuam cu petitiile catre UE in solidaritate cu dl Adrian Nastase! cereti verificarea probelor din dosarul ” trofeul calitatii ”!!

Formular : AICI !!!

LAŞI se numesc cei care n-au curaj să recunoască actul de CURAJ ŞI DEMNITATE al Omului , Politicianului Adrian Năstase şi nu se adună pentru ca …. : Bătălia pentru viitor să reînceapă !!!!!!


TĂCEREA TUTUROR NEDREPTĂŢIŢILOR TREBUIE, SE IMPUNE SĂ ASURZEASCĂ, ORBEASCĂ ŞI SĂ RUPĂ ZGOMOTUL, CIRCUL PĂCĂLICILOR CARE-AU ADUS JUSTIŢIA LA ” RANG ” DE …. DÂRZĂ ( CÂRPĂ ), UNEALTĂ !

RENUNŢAŢI LA …. RENUNŢARE !

CĂ NU EXISTĂ SĂ NU SE POATĂ DACĂ STRÂNGEM RÂNDURILE, OAMENI BUNI !!

Să NU aşteptăm DOAR de la politicieni să facă, să dreagă… Sunt încă şi din aceia care NU ne ajung la dejtul mic atunci când vine vorba de curaj, de  DEMNITATE ori de putinţa de a duce lupte ! Interesul e mai ales al nostru, al mereu nedreptăţiţilor, al celor mulţi. Ei…. nici măcar pentru un Politician NU-s în stare ori nu se bagă… că deh, cică nu dă bine …

LUAŢI AMINTE :

ADRIAN NĂSTASE E  UNUL DIN ATÂT DE PUŢINII POLITICIENI CARE A ALES ŞI-A AVUT CURAJ SĂ ÎNOATE ÎMPOTRIVA ” CURENTULUI ” ŞI… NU S-A ÎNECAT, E VIU ! DOVADĂ :  eu, Andrei Năstase, miilioanele de români sătui de regimul lui Satanic Abuser – bă-SECU, dar sătui şi de nedreptate şi de … ” prieteni ”,  noi cei care continuăm să luptăm deşi o tot încasăm de la… păcălici !

Dacă stăm şi-o tot lălăim şi ne doar îmbătăm cu apă de ploaie, nimic nu ne ajută să nu ne înecăm ! Înotaţi contra  ” curentului ” !

 INDIGNAŢI-VĂ !!

” Priviţi critic viitorul pe care acest prezent vi-l impune şi, indignându-vă împotriva lui, construiţi viitoruri alternative.. ”

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Indignându-vă, refuzaţi să acceptaţi DICTATURA ! JOS bă-SECU !!

  1. Ioan Adrian zice:

    Frumoasa pledoarie, ma face sa-mi para rau ca nu am abordat si eu problema in acest fel, dar nu vorbim despre mine. In privinta linsajului politic si mediatic, ce putem face noi, cititorii de rand?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.