ADRIAN NĂSTASE ESTE NEVINOVAT !

ADRIAN NĂSTASE ESTE NEVINOVAT !

Aceia care la aceste momente râd, grohăie, aberează, pozează-n ” analişti ” sunt ţucalarii Cotroceniului, sunt parte din jurnalişti, anume, aceia care scriu pt un pumn de lovele orice despre oricine, sunt penalii, sunt hoardele de inconştienţi…. suint aceia care servesc ideii ” nu suntem plătiţi să fim morali ” !!

Dumnezeu să fie cu Adrian Năstase şi familia domniei sale ! Doamne Ajuta !!!

Acestea sunt gândurile lui Adrian Năstase, transmise Jurnalului Naţional cu câteva ore înaintea evenimentelor dramatice de miercuri. Materialul era destinat rubricii noastre “Astăzi e ziua ta”. Reproducem integral textul lui Adrian Năstase, care mâine împlineşte 62 de ani.

“Mi-ar face mare plăcere să cred că nu împlinesc, neapărat, aceşti 62 de ani, ci că ei au darul de a mă împlini pe mine.

Adrian Nastase implineste maine 62 de ani. Asa cum obisnuim, in cadrul acestei rubrici, i-am adresat cateva intrebari, la care ne-a raspuns ieri, cu cateva ore inainte de a incerca sa se sinucida. Iata cum vedea viata fostul prim-ministru al Romaniei inainte de evenimentele de ieri!

Mai în glumă, mai în serios, aş spune că, la câte s-au scris şi vorbit în ultimii ani despre mine, sunt ca o carte deschisă. Acesta este, de altfel, unul din riscurile vieţii politice, faptul că eşti în permanenţă în vizorul opiniei publice. Iar când nu stau colegii dumneavoastră din presă cu ochii pe noi, stau alţi băieţi cu ochiul şi timpanul aţintite atent. Din păcate fără succes pentru ei, pentru simplul motiv că întotdeauna am fost transparent cu toate aspectele şi palierele vieţii mele. De la pasiuni personale la încercări profesionale, cei care au vrut să afle detalii despre viaţa mea au avut în mine un partener de dialog. Mi-am pus pasaje mari din trecutul meu pe Internet, pe site, pe blog şi, mai nou, pe pagina de Facebook. Astfel, lumea a avut ocazia să afle că nu îmi plac doar tablourile, ci am o pasiune pentru apicultură, că mi-am petrecut bună parte a copilăriei în vie, la cules de struguri, că nu mă dau în lături de la muncile gospodăreşti atunci când sunt la Cornu, că, în fine, încerc pe cât se poate de mult să am o viaţă normală, în cadrul căreia să mă gândesc cu încredere şi speranţă la ziua de mâine şi să nu regret niciodată ziua de ieri.

Mi-ar face mare plăcere să cred că nu împlinesc, neapărat, aceşti 62 de ani, ci că ei au darul de a mă împlini pe mine, în sensul în care, fiecare inel care se adaugă la trunchiul vârstei vine şi cu un plus de verticalitate, înţelepciune şi bună percepţie a mediului din jur. Peste 365 de zile mi-aş dori să văd un om mai puternic şi mai energic ca la 62 de ani şi mai puţin înţelept ca la 64 de ani. Iar în toate aceste zile sper să am, cât mai mult posibil, familia alături de mine.

Din punct de vedere profesional, politic, am mai spus-o şi o repet, nu am ce regreta. Fiecare decizie pe care am luat-o trebuie privită în contextul mai amplu al acelor vremuri, iar istoria va avea grijă, sunt convins de asta, să aducă ordine la nivelul percepţiei publice, în acest sens. Pentru că, în cazul meu, argumentele politice se bazează pe cifre, pe rezultate, nu pe vorbărie politicianistă sau propagandă. Asta nu înseamnă că nu am învăţat din fiecare lecţie pe care politica mi-a dat-o. Dacă ar fi să regret, însă, ceva, trecând din planul profesional în plan personal, este transferul vendettei politice asupra familiei mele. Este ceea ce nu i-as dori nimănui, nici măcar celui mare adversar politic de-al meu. Pe de altă parte, cea mai mare împlinire politică este, fără îndoială, guvernarea 2000-2004, una din cele mai de succes perioade pe care ţara noastră le-a traversat în ultimele decenii. Nu o spun doar eu. Au recunoscut-o, cu subiect şi predicat, până şi adversarii mei politici. Motiv pentru care, apropo de lecţii învăţate din politică, am renunţat să mai cred în coincidenţe.

Cu toate că, cel mai probabil, în acea perioadă, Internetul îşi va fi găsit o altă formă de existenţă, cred că bună parte din „moştenirea” pe care o las generaţiilor următoare este reprezentată de gândurile pe care le public în acest moment pe blogul personal. O platformă pe care, nu de puţine ori, am considerat-o un soi de memorie externă a mea, locul unde subiectele zilei, dar şi cele trecute, peste care s-a aşternut o formă de negură de peste ani, au fost supuse analizei şi dezbaterii. Tocmai de aceea, mi-ar plăcea ca generaţiile viitoare să ştie că mi-a plăcut să scriu. La fel de mult, însă, mi-ar face o mare plăcere să ştiu, de la cei care ne urmează, că le place să citească, că peste 100 de ani nu vom trece la o cultură auditivă, că vom rezerva un rol la fel de important cititului. În rest, sper ca anii următori să reprezinte filtrul tuturor informaţiilor aruncate gratuit în spaţiul public, o perioadă în care să se facă diferenţierea mai clară între adevăr şi neghina falsităţii, în care fiecare dintre noi să ne împăcăm cu propria istorie, aşa cum a fost ea în realitate.

Nu cred că ar trebui să vorbim despre un „când”, ci mai degrabă de un „cum” atunci când ne referim la dimensiunea de mai bine din viaţa cotidiană. Evident, o constrângere temporală există şi este dată, la rândul său, de contextul economic internaţional. Trecând însă peste efectele prelungite ale crizei economice şi financiare, viaţa românului de rând va fi una mai îmbelşugată atunci când fiecare român în parte îşi va face, în cel mai onest şi serios mod cu putinţă, datoria. Iar noi toţi ne vom da seama că, pentru a putea vorbi despre un beneficiu la nivel individual, nu trebuie să omitem nicio secundă cadrul general în care activăm. Tocmai de aceea, trecând peste „canibalizarea” ce a avut loc în ultimii ani, românul o va duce mai bine atunci când va conştientiza că, pentru ca lui să îi fie bine, trebuie ca acelaşi lucru să li se întâmple şi celor din jurul său. Iar acest lucru poate avea loc doar dacă vom reduce diferenţele sociale prezente la nivelul României actuale.

Cred că nu am fost întrebat niciodată cât este ceasul. Pe cale de consecinţă, am avut întotdeauna o relaţie relativ egoistă cu timpul, în sensul în care nu l-am împărtăşit cu oameni din afara cercului de apropiaţi. Asta cu toate că, în ultimii ani, am pierdut o grămadă de timp în ipostaze care nu mi-au permis să mă dedic unor paliere mai importante ale vieţii personale, dar şi profesionale. Dar nu vreau să continui să vorbesc despre trecerea timpului. În orice caz, nu la împlinirea a 62 de ani.

Îmi doresc, la fel ca mulţi români din jurul meu, cred, să se facă dreptate. Să gustăm, fiecare în parte, din cupa adevărului. Pentru că, v-am spus, nimeni nu îmi va aduce înapoi toţi anii în care puteam oferi mai mult celor din jurul meu. Din acest punct de vedere, anul 2012 este un an al schimbărilor, un an al sfârşitului şi, totodată, al începutului. Şi îmi mai doresc, privind în perspectivă, ca toate aceste momente să nu fi fost în van, să existe şi o finalizare, un sens al tuturor lucrurilor care s-au întâmplat. Nu în ultimul rând, îmi doresc ca bilanţul pe care, poate, îl voi face din aceeaşi perspectivă, peste un an să fie unul pozitiv, care să ne dea nouă, tuturor, motive de speranţă şi încredere într-un viitor mai bun pentru România.

Toate experienţele, deciziile şi acţiunile pe care le luăm să ne convingă, în momentele de bilanţ ale vieţii, că nu am făcut umbră pământului degeaba. Fiecare an înseamnă o corolă mai bogată, dar fiecare an trebuie să însemne, totodată, apropo de lumină, o rază de înţelepciune în plus atât pentru tine, cât şi pentru cei din jur. Cu aceste trăiri în suflet, prin rădăcinile înfipte în fibra sănătoasă a naţiunii, nu ai cum să dai greş. Cu siguranţa că, la finalul zilei, nu îţi poţi imputa nimic şi, pe cale de consecinţă, nu ai ce regreta”. – ADRIAN NASTASE

sursa : Jurnalul National

La fel ca si Theo, nici eu NU ma voi dezice vreodata de Omul, Politicianul, prietenul de suflet si modelul  ADRIAN NASTASE !!!

Solidara cu Adrian Nastase, cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa 1989.

Pentru o justitie independenta si impartiala!

Cititi aici: Note scrise in “Trofeul Calitatii”

” DAR NU-I TOTUNA ŞOIM SĂ MORI ORI CÂINE-NLĂNŢUIT !!!! „…….
DEMNITATE !!!
RESPECT POLITICIANULUI ADRIAN NĂSTASE !

“Nu exista o proba directa care sa il incrimineze pe inculpat”, pag 117. “Niciunul dintre martorii audiati in cauza nu a relevat fapte sau imprejurari care sa il incrimineze in mod direct pe inculpat”, pag 117. motivarea deciziei de condamnare, si anume ca “inculpatul Nastase Adrian reprezenta la nivelul anului 2004 simbolul coruptiei clasei politice din Romania” (…) „pentru asanarea societatii si a vietii publice se impune ca inculpatul Nastase Adrian sa fie eliminate din societate pentru o anumita perioada”.

bă-SECU=javră ordinară, un jegos PENAL, punct.

Dragnea: „Incepand de astazi, lupta politica se duce intr-un alt registru.” Let’s do it!

PE EI PE MAMA LOR !!! RAZBOI JEGOSILOR PENALI ba-SECU&co !!!!

„Adrian Năstase nu este un om de rând în politica noastră, a jucat un rol realmente major în funcţii de înaltă răspundere, a fost cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România în ultimii 22 de ani şi a considerat decizia instanţei ca un act de nedreptate. Nu aşa luptăm împotriva corupţiei şi corupţilor”, a declarat presedintele de onoare al PSD, d-nul Ion Iliescu.

 

UPDATE – PSD strânge rândurile !!

Stimate coleg,

În aceste momente, în care un lider-simbol al partidului nostru trece prin momente deosebit de grele, trebuie să dăm dovadă de unitate şi să fim cu toţii, sufleteşte şi uman, alături de colegul nostru Adrian Năstase şi familia sa.
Nu mă refer aici la o atitudine împotriva hotărârii judecătoreşti, ci la o atitudine umană şi colegială faţă de unul din cei mai importanţi lideri ai partidului nostru, care a marcat istoria PSD şi care a condus, în numele PSD, cel mai bun guvern al României de după Revoluţie.
Gestul extrem al lui Adrian Năstase este gestul unui om care are conştiinţa nevinovăţiei. Este gestul celui care percepe că i s-a făcut o profundă nedreptate.
Adrian Năstase a fost cel mai bun prim ministru pe care l-a avut România. Din păcate însă avem destinul unui popor care îşi devorează liderii săi cei mai importanţi.
Vă rog să remarcaţi diferenţa de atitudine dintre liderii europeni şi cei din România. Am reţinut declaraţia liderului grupului socialist din Parlamentul European, domnul Hannes Swoboda, care a ţinut să sublinieze că, indiferent de aspectele juridice, Adrian Năstase a făcut multe pentru România, mai ales în ceea ce priveşte apropierea ţării de Uniunea Europeană.
Este o declaraţie care contrastează cu ura şi răutatea pe care o vedem la adversarii politici din România ai preşedintelui Adrian Năstase. Este cinic şi inuman să spui că Adrian Năstase a încercat să îşi însceneze sinuciderea. Este cinic şi inuman să doreşti moartea unei persoane. Este cinic şi inuman să doreşti răul unui om, mai ales atunci când acel om este căzut şi lipsit de orice speranţă. Din păcate am văzut în aceste zile o sete de sânge care contrazice toată tradiţia creştină a acestui popor.

Nu comentez şi vă rog să nu comentaţi conţinutul hotărârii judecătoreşti. Însă am sentimentul că acest caz a stat mai mult sub semnul nevoii de a se da un exemplu Europei, decât sub semnul dreptăţii. În motivaţia primei instanţe care l-a condamnat pe Adrian Năstase s-a spus că trebuie „să se dea un semnal de alarmă pentru politicienii din România”. Este o motivaţie inacceptabilă pentru că scopul fundamental al Justiţiei este să facă dreptate, nu să dea exemple. Instanţele de judecată trebuie să emită hotărâri care se bazează pe litera şi spiritul legii, nu pe dorinţa unora de a da exemplu la Bruxelles că în România justiţia funcţionează. Din acest motiv, rămân cu sentimentul că dreptatea nu a fost restorul principal care a condus la hotărârea definitivă şi irevocabilă din dosarul lui Adrian Năstase.
În ce priveşte bătălia politică, liderii partidului nostru au fost în ultimii ani ţinta unor atacuri politice murdare, care au culminat cu manipularea mizerabilă îndreptată împotriva primului ministru Victor Ponta.
Îi asigur însă pe adversarii noştri că de acum înainte aceste atacuri murdare nu vor rămâne fără replică. S-au depăşit cu mult graniţele confruntării politice civilizate, iar acest lucru nu mai poate continua. Nu vom mai tolera atacurile murdare. De acum înainte vom acţiona mult mai ferm împotriva acestor atacuri, dar o vom face strict în limita mijloacelor instituţionale şi politice ale statului de drept.

Cu prietenie,
Liviu Dragnea

SCRISOARE CĂTRE TATA – ANDREI NĂSTASE

Imi revin in memorie, in aceste momente grele, indemnurile tatalui meu. Citeste! Citesc acum tata! Acum cand, imi doresc sa fac orice, sa vii acasa sanatos! Mi-au zburat gandurile catre marele prieten si poet Adrian Paunescu….

ADRIAN PĂUNESCU – COLIND PENTRU TATA BOLNAV

Tata amarît, ce-ai patit de toate, Iti colind atît, multa sanatate.
Iubitul meu tata, cel aspru in toate,
Tu nu ai avut niciodata dreptate
Ca aspra ti-e mina ce-a fost sa ma bata, Dar azi ti-o sarut ca slabita ti-e, tata.
Si uita-te, dragule, casa-i senina
Si pomii si fiii sînt toti în gradina, Apuca de clanta cu mina trudita,
Sa stii ca-i minciuna, tu nu ai flebita.
Batrine al meu, eu ti-as da milioane —
La cîte-ai avut pîn’-acum ghinioane —
Ma rogi sa-ti mai spun ce-i cu lumea, cu tara, ‘
Dar vezi ca tusesti si mai lasa tigara.
De ce te-ai uscat, parca esti pergamentul
Pe care bunicul si-a scris testamentul |
Si nu mai tresari la postas cînd te cheama
Ca nu sînt vesti proaste, sa n-ai nici o teama.
As vrea sa-ti colind, trecatorule tata, Macar sa te simti si tu mare o data. Parinte al meu, toti ai casei sînt bine Si vitele-n curte întreaba de tine.

Incerc astfel sa fiu, in continuare, fiul cel mare, ascultator!

Voi citi maine, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul….”un fel de testament public”…

Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi……
http://www.facebook.com/andrei.nastase.372?ref=notif&notif_t=friend_confirmed

*************************************************************************************************************************************

Cu ceva luni în urmă AN scria ” Sibillei cu prietenie ” pe prima pagină a cărţii ” Bătălia pentru viitor ” :

” România se află în marea bătălie pentru viitor, asumându-şi atât greşelile trecutului, cât şi sacrificiile prezentului.
Rolul clasei politice în etapa actuală este, fără dar şi poate, unul istoric şi de o covârşitoare responsabilitate. La răscruce de vânturi a timpului, care pare că nu mai are răbdare, singura atitudine posibilă este cea lucidă, scrutând viitorul, dar şi cu un ochi atent la realitatea prezentă, ţinând seamă de imperativul major al schimbării, în spiritul unui umanism necondiţionat: construim pentru oameni, ei sunt scopul în primul rând şi nu doar mijloacele prin care se materializează ideile, teoriile, ideologiile de aici şi de aiurea… ” – ADRIAN NĂSTASE

Cine n-a înţeles ori ” n-a înţeles ” actul de DEMNITATE, căci n-a fost dorimţă de sinucidere cât fost-a un SEMNAL într-u Trezie Naţională, e fie prost fie… Satanic Abuser – bă-SECU!

… ” sacrificiile prezentului.. ” !!
” covârşitoare responsabilitate ” !
!!! -” imperativul major al schimbării ” – !!!
Oamenii – în primul rând…….
în fine… : Bătălia pentru viitor poate să reînceapă !!!!!!!

Politicianul, OMUL Adrian Năstase a dat semnalul ……. : de-aci nainte depinde mai ales de noi, noi TOŢI cei în a căror voinţă stă VIITORUL nostru, al copiilor noştri şi-al copiilor copiilor noştri ! Ei bine, NU mai există niciun motiv să se mai amâne tooot pălăvrăgindu-se SUSPENDAREA mârlanului alcoolic posedat de-o legiune de diavoli, bă-SECU !! Pt Iuda bă-SECU, ” Adrian Năstase ” reprezintă operaţiunea cu nume de cod ” vă sparg pe toţi, cum vreau, când vreau, oricum vreau, hă, hă, hăă … ”… DEŞTEAPTĂ-TE, ROMÂNE !
AN-ul nostru , mai ales prin acest act de curaj, DEMNITATE, sacrificiu ( dacă tot n-aţi priceput vreunul !!! ) a dat SEMNALUL, oameni buni: BĂTĂLIA PENTRU VIITOR POATE SĂ REÎNCEAPĂ !!!
E rostul, timpul, prioritate zero ( !!! ) să ne băgăm, să rezistăm şi să învingem ! Pentru că merită ! Şi să-i mulţumim lui Dumnezeu că avem un Adrian Năstase care a ţinut atâţia ani la rând Stindardul sus … noi NU suntem urmaşii Romei, nici ai lui traian bă-SECU, dar SUNTEM OAMENI LIBERI şi-i musai şi-i musai ŞI MUSAI să luptăm cu toate armele, pe toate căile, prin toate mijloacele cu Capo di tutti capii – bă-SECU şi Mafiile de le păstoreşte / tolerează / … patronează, reinventează !

Vă atrag atenţia domnilor Politicieni ai miriştilor mioritice şi vă chiar bat obrazul ( !! ) : noi, ăştia mici ŞI Adrian Năstase n-am încetat o clipă a lupta cu Răul. Voi…. voi l-aţi subestimat pe bă-SECU, voi aţi tooot lălăit-o-n analize interminabile, voi ar cam fi vremea să vă treziţi naibii la realitate că vă CEREM limpede : UNDE SUNTEŢI ACUM ??, ACUM AVEM NEVOIE SĂ FIŢI ŞI SĂ FACEŢI CE TREBUIE… ACUM !! ADUNAŢI-VĂ DE PE MIRIŞTI, PĂMPĂLĂILOR, MUIERI ÎN IZMENE, STRÂNGEŢI RÂNDURILE ŞI TRECEŢI LA FAPTE PĂPUŞELELOR CARE…. NU SUNTEŢI VIZIBILI, VOCALI, PE FRONT … nu suficient !!
DEŞI NOI, NOI NU V-AM PĂRĂSIT, SUNTEM ! ŞI NOI, ĂŞTIA MICI ŞI MAI ALES ADRIAN NĂSTASE !! Adrian Năstase care, deşi voi l-aţi părăsit deseori… el NU v-a/ne-a părăsit nicio clipă, zmintiţilor ! REVENIŢI-VĂ ŞI…. RE-DEVENIŢI ! AMINTIŢI-VĂ CE-I ACEEA DEVENIRE ŞI LUAŢI AMINTE ( !!!! ) – MÂRLANUL ALCOOLIC bă-SECU E ÎN RĂZBOI CU TOATĂ SUFLAREA ŞI E MAI RĂU CA ORICÂND !!!!! ATENŢIE , MAI RĂU CA ORICÂND !!!!
O SPUN DIRECT … : STRANGEŢI RÂNDURILE ŞI PREGĂTIŢI-VĂ DE CONTRAATACURI, PEN CĂ bă-SECU VA TOT ATACA !!
NU FACEŢI GREŞEALA IREMEDIABILĂ SĂ NU STRÂNGEŢI RÂNDURILE ÎN JURUL LUI VICTOR PONTA, CRIN, ORICARE DIN CEI DE CARE…. ATENŢIE, bă-SECU&co SE TEM ! Curajul ticăloşilor, al PENALILOR din FRICĂ izvorăşte !!!! PRICEPEŢI ASTA ŞI VEŢI ŞTII CE E DE FĂCUT, LA NAIBA !!! uuuufff !!!
Adrian Năstase ESTE stindardul nostru ACUM, oameni buni !!! PRICEPEŢI !!! TREZIŢI-VĂ !!! NU îl subestimaţi pe Satan bă-SECU ! ACUM… ei bine de-acum, ori SUNTEM uniţi împotriva lui, a Răului, ori… NU mai suntem deloc şi ne vom fi meritând laşitatea !
LAŞI se numesc cei care n-au curaj să recunoască actul de CURAJ ŞI DEMNITATE al Omului , Politicianului Adrian Năstase şi nu se adună pentru ca …. : Bătălia pentru viitor să reînceapă !!!!!!
TĂCEREA TUTUROR NEDREPTĂŢIŢILOR TREBUIE, SE IMPUNE SĂ ASURZEASCĂ, ORBEASCĂ ŞI SĂ RUPĂ ZGOMOTUL, CIRCUL PĂCĂLICILOR CARE-AU ADUS JUSTIŢIA LA ” RANG ” DE …. DÂRZĂ, UNEALTĂ ! RENUNŢAŢI LA …. RENUNŢARE ! CĂ NU EXISTĂ SĂ NU SE POATĂ DACĂ STRÂNGEM RÂNDURILE, OAMENI BUNI !!

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la ADRIAN NĂSTASE ESTE NEVINOVAT !

 1. matilda zice:

  S-a dovedit încă o dată că ura este o armă. Arma laşilor care lovesc pe la spate, nejustificat şi mîrşav. Noi toţi cei care l-am cunoscut şi care judecăm cinstit, nu ne vom dezice de dumnealui !

  Apreciază

 2. Popateapa zice:

  De când a preluat Victor Ponta Guvernul am spus că a fost o eroare. Primordiala era înlocuirea javrei ordinare. Mulţi m-au criticat şi au spus că am ceva cu Ponta sau cu PSD-ul. Iată ce fac slugile lui pentru a-l păstra la Cotroceni până va obţine şi cealaltă imunitate, cea de raportor ONU. Seamănă discordie şi ură. Te rog o opinie: http://popateapa.wordpress.com/2012/06/21/bucuria-lui-scaraoschi-sau-basescu-nici-nu-stii-cat-de-abject-poti-sa-fii/

  Apreciază

 3. zincabeiu zice:

  Sunt de acord cu tine .Din pacate, calvarul lui Nastase va continua. Pentru un intelectual sensibil care a inteles si din viata si din toate cartile citite valoarea demnitatii si rana umilintei, gestul lui este normal.
  Urmeaza vizite dese la Judecatorie, pentru celelalte procese. Culmea umilintei ar putea fi o eventuala gratiere, pe care, evident, Nastase nu o va accepta.
  Sunt alaturi de Adrian Nastase, n-am putut dormi noaptea trecuta, il respect fara margini.Din pacate, cred ca gestul lui Nastase de ieri se va repeta. Sunt valori mai importante decat viata.Mai devreme sau mai tarziu, chiar fara pistol,el va renunta la viata.
  Poate ca ma insel, dar viata lui de azi inainte va fi mai mult decat Iadul.Ceea ce nu cred ca va accepta.Sa-i de Dumnezeu putere sa gaseasca drumul….

  Apreciază

 4. Sorin zice:

  La multi ani domnule Nastase, suntem alaturi de dvs.

  Apreciază

 5. Velisar Iancu zice:

  Astazi este aniversarea zilei de nastere a unui prieten. La multi ani, draga leo, sa fii sanatos si sa ai parte de toate bucuriile normale!

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   nea Velisare,
   Aşa e !! Nu am uitat, Sibilla NU îşi uită prietenii de suflet, sufletele rouă ! Sunt prinsă şi mereu hălăduiesc pe mirişti şi mirişti dar NU aş putea uita… ( se va vedea în următoarea postare a Sfinxului de ce nu-s pe acasă şi mai mereu pe la partid zilele acestea, ufff ).
   Mă bucură tare mult să ştiu prietenii aici, în căsuţa noastră, a Sibillei şi-a Baciului Leo mai ales în această zi de triplă sărbătoare ( Drăgaica, pomenirea naşterii Sf Ioan Botezătorul şi Ziua de naştere a dragilor noştri dragi de dragi ) !
   La Mulţi Ani cu bucurii, zâmbet şi rouă, împliniri sufletului frumos, duşo Leo !!!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.