” BUN ” VENIT ÎN USL , Frunză”verde” !!

” BUN ” VENIT ÎN USL ,Frunză” verde ”!!

TRIST, DAR , DIN PĂCATE, ADEVĂRAT !!!

Vă amintiţi desigur cu toţii :

 ” NU suntem PLĂTIŢI să fim morali ! ” – cine  e plătit, cui NU-i pasă de moralitate, cine scuipă pe demnitatea umană şi moralitate ? Cu siguranţă că NU despre cei mulţi e vorba, ci, despre păcălicii care au tupeu şi impertinenţa de-a poza în politicieni.

” Politica e o mare curvă. Numai pentru curve ! ” – cei ca dumneamea, NU au ” vocaţie ” de curvă, dar, au opinii şi marea ” vină ” de-a gândi şi a nu scrie la ordinul şi comanda nimănui.

” Eşti nebună, Sibilla ! ” –  recunosc !!!, Sunt ne-bună pentru lumea voastră ” bună ” şi ca mine, mulţi  alţii….

D-apăi ” să trăiţi bine ” Fraţilor de Loje, afaceri, clanuri, etc.. Voi de voi, numai voi, între voi. Că noi…. Tatăl cu mila s-o îndura şi de noi, cei păcăliţi de PĂCĂLICI !

Să fie clar : noi, cei care am ieşit în stradă suntem cei care vrem  Schimbare cu adevărat ! Noi  dorim cu adevărat debarcarea regimului portocaliu. Noi dorim cu toată fiinţa să scăpăm  de mârlanul alcoolic care s-a ales preşedinte, de   Nutzi, de ciorditoarea Alma Anastase, de clanurile şi căpuşele  actualei Puteri. Noi, cei care am îndurat frig, viscol, ninsoare, ploaie în stradă scandând ” JOS Băsescu ! ”, ” JOS Guvernul ! ”… ei bine,  NOI SUNTEM OPOZIŢIA !!!

Voi, ne trataţi cu flit … cu dispreţ  nemeritat !

Suntem  pentru voi oare DOAR ” de folos ” în anumite împrejurări ? Suntem masă de manevră ? …

Nu ne dorim decât un dram de respect, un trai decent, normalitate ! E prea mult….  Cerem ” imposibilul ”…

OPOZIŢIA ŞI-A RECUNOSCUT PE FAŢĂ POSTURA DE O-POZIŢIE . SĂ-MI FIE SCUZAT, DAR, POZIŢIA CAPRĂ SE NUMEŞTE, PE ÎNŢELESUL TUTUROR.

AVEŢI SĂ VEDEŢI CONSECINŢELE CÂT DE CURÂND….

APROPO…. DACĂ PT FRUNZESKY ” SE FACE O EXCEPŢIE ” DE LA INTERDICŢIA TRASEISMULUI POLITIC, CA SĂ CITĂM DIN ONOR LIDERII USL…. PT FURNICA SIBILLA, SE POA FACE O EXCEPŢIE, ORI E DECAPITATĂ CĂ LATRĂ PREA MULT ŞI STRICĂ PLOILE  UNORA, ALTORA???

MĂCAR FURNICA, AŞA NEBUNĂ CUM E ETICHETATĂ, MĂCAR E NĂROADĂ CONSTANTĂ ! N-AM VOTAT NICIODATĂ ALTFEL DECÂT : PSD, ILIESCU, NĂSTASE ŞI, DA, PONTA…. SPRE DEOSEBIRE DE ALŢII…. ÎN CARE VĂ ÎNCREDEŢI, PĂCĂLICII CĂRORA LE TOLERAŢI TOATE NIMINICIILE !!!!!

1 )
Despre ce dracu de sondaje vorbeşte B Chiriac ????!!!!! aaaa…. despre sondajele comandate de USL CS care-l dau pe Frunzesky mare câştigător ? despre ce-i toarnă Iudele în urechi ? despre cum îl spală şi-l albeşte Antena pe masonsky  Frunzesky, ” Fratele ” .

Ciuvică NU minte !!!!! Inclusiv in sondajele comandate de către PDL Frunzăverde stă mai prost ca niciodată !!!! Frunzăverde PIERDEA ALEGERILE DACĂ NU SE ÎNHĂITA CU VELA, PUNCT .

Ce e în umbra acestor DEZINFORMĂRI şi cine a distribuit dezinformările astea …. aci e CHEIA mârşăveniei care se petrece !!!!!

FRUNZĂVERDE A DECLARAT ASTĂZI LA REŞIŢA ÎN CONFERINŢĂ DE PRESĂ , CLAR, LIMPEDE, CU SUBIECT ŞI PREDICAT ” STĂTEAM BINE ÎN SONDAJELE USL ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) !!!!! ŞI NU MINTE FRUNZĂVERDE, CĂCI ÎN SONDAJELE COMANDATE DE CĂTRE PDL, STĂTEA FOARTE PROST, DAR …..
ASTA E SCHIMBAREA FLUTURATĂ DE TANTI O-POZIŢIA ????!!!!! ASTAAAAA….. ???? NE E GREAŢĂ…. SINCER.

8 martie 2012 ÎNAINTE de a deveni ” liberal ”, iată cum stătea Frunzăverde în sondaje ( rezumat ) :

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Consiliul Judetean, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?

USL – 38 %
PDL – 16 %

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?

USL – 38%
PP – 14%
PDL – 13 %

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean , pe cine aţi vota dintre urmǎtorii candidati?

Frunzăverde – 41 % ( comparativ cu un posibil candidat al USL ) şi 39 % ( comparativ cu un alt candidat al USL ) NICIDECUM 68 % !!! şi era in continuă SCĂDERE !!! – situatie pe judeţ, pe Mun. Reşiţa Frunzăverde obţinea DOAR 29 % !!!!

Încredere în Frunzăverde = 13 % !!!!

CINE MINTE, CINE DEZINFORMEAZĂ VOIT, DELIBERAT ŞI DE CE ??????

MARCEL VELA ( PNL) ERA MULT PESTE FRUNZĂVERDE DAR NU A DORIT NICIO CLIPĂ SĂ CANDIDEZE !!!!

2 )

Domnul Frunzăverde nu are culoare politică! Domnia sa e de culoare frunzăverde, ceea ce înseamnă că e de ce culoare binevoiește. Asemenea Uniunii Sovietice, care se învecina cu cine dorea, domnul Frunzăverde se colorează la fel. Spre deosebire de domnul Sorin, județul Caraș-Severin e doar frunzăverde, indiferent de anotimp, istorie, cataclisme, alianțe. Carașul-Severin nu și-ar mai găsi nici locul pe hartă dacă nu ar exista degetul dlui SV. Domnia sa este, în județ, cele două limbi (de aur!) ale ceasului ce arată ora exactă în pământ, ape și aer. În acest sens, Frunzăverde a hotărât și cine conduce PSD-ul în Caraș, în ciuda unei vizite a Doamnei Andronescu acolo. Ca să nu spunem cum se face frunzăverde și galbenul de la PNL-ul cel județean! Or, dacă toate acestea sunt mai limpezi decât Bârzava locală, vom putea conchide, în deplină logică a faptelor, că Dl Frunzăverde va controla și noul PDL județean! Cu o singură excepție: dacă noua organizație PDL Caraș-Severin va fi alcătuită din pedeliști din alte județe strămutați, cu microbuze școlare, tocmai în acest sens. Așadar, Sorin Frunzăverde nu a plecat din PDL-ul din Caraș, nu poate pleca, în ciuda declarațiilor sale. Necazul, pentru PDL, în momentul de față, însă nu vine de la Sorinul fugar. Nu! Toate acestea se petrec în timp ce dl Boc, de pildă, nu este, în județul său, nici măcar șef de catedră.
http://marceltolcea.blogspot.com/2012/03/frunzaverde-nu-poate-parasi-pdl-ul-din.html

3 )

EXCLUSIV Ponta despre transferul lui Frunzăverde: “În Caraş Severin, dintr-un judeţ portocaliu, l-am făcut integral USL”

NICIO PROBLEMĂ ….. NU MAI SPUNE, CHIAR AŞA …. !!!! DECI NOI NU CONTĂM !!!!

bravoooooooo !!!!!!!! DAR ” MAFIILE PDL CS ” ( site-ul tău, Ponta  !! )….. UNDE AU DISPĂRUT ?????

VAI DE STEAUA TA POPOR ROMÂN …. :(

http://www.pressalert.ro/2012/03/exclusiv-ponta-despre-transferul-lui-frunzaverde-in-caras-severin-dintr-un-judet-portocaliu-l-am-facut-integral-usl/

4 )

IMI VINE SĂ URLU ŞI…. URLU ÎN PUSTIU !!!!!!
MAI BINE-MI TAI DEJTELE DECÂT SĂ-L VOTEZ PE  FRUNZĂVERDE, PTIIII….

” Albanezul ”, răspopitul mitoman Ilie Sârbu, ce rol are p-acilea ???? Nici nu mai vreau să ştiu nici eu, nici alţii… ne simţim ai nimănui şi NIMENI nu aude !!!!

Un Ayatollah portocaliu pentru un PCR roş – galben

Călăreşte judeţul Caraş Severin după pofta inimii. Nimic nu mişcă fără voia sa de ani de zile. De la şefi de vamă până la prefect, cu restul de deconcentrate incluse. Trebuia să-şi onoreze porecla. Ayatollahul. Care a tăiat prin orice mijloace orice fel de opoziţie serioasă împotriva sa. A făcut exact invers decât spunea când se ducea la Bucureşti. Unde a ştiut să-şi joace bine cartea de nemulţumit şi opozant din interior, maximizându-şi beneficiile de pe urma izolării sale de către gruparea Udrea – Boc. Asta deşi metodele folosite au fost aceleaşi – sprijin pentru colegi de partid implicaţi direct în contrabanda, cum ar fi celebrul Omer Radovancovici de la Pojejena, sau numirile pe sistemul pupat mâna stăpânului, luat postul secolului.

Aidoma fugarului deputat Boldea, Ayatollah-ul s-a plâns că nu mai poţi trăi în ţara asta că se ascultă telefoanele. Interesantă a fost remarca legată de înregistrările ambientale. Căci, nu-i aşa, ar fi stânjenitor să stai pe malul Dunării şi să înjuri cu o slugă poliţist, de exemplu, că nu poţi să-l pui să controleze DGA-ul ca să ai blatul asigurat pentru liniştea unor reţele de crimă organizată. Sau să scape doi supuşi ai Ayatollah-ului vreo vorbă despre directivele legate de vreun şmen penal şi să fie unidirecţionalul pornit.

Nu dezertarea lui Sorin Frunzăverde şochează, căci el tocmai părăseşte o putere care de ani de zile rezistă datorită trădătorilor, ci voluptatea cu care l-a primit opoziţia anti-portocalie. Peste noapte i s-au şters toate păcatele, l-au redescoperit ca mare om politic cu demnitate şi i s-a dat şi un nou caftan. Vicepreşedinte la nivel naţional al PNL. Şi poate cel mai important – confirmarea că va rămâne Ayatollah în Caraş Severin. Fostul procuror Victor Ponta, acum lider PSD, îl plasa pe Frunzăverde pe harta mafiilor PD-L ca reprezentând mafia vămilor . Pentru că l-a părăsit pe “dirigintele” Băsescu, Frunzăverde este acum un câştig pentru Ponta deoarece a colorat judeţul din portocaliu în uselistul roş – galben. Dar mafia vămilor nu a dispărut peste noapte, odată cu schimbarea bărcii.

Închiderea ochilor opoziţiei “vigilente” la toate matrapazlâcurile de până acum ale slugilor preacredincioase ale Ayatollah-ului – de la mafia pădurilor până la cea a vămilor – nu rezolvă problema electorală a acesteia. Pentru că deschide ochii mult mai multor alegători din întreaga ţară decât votanţii supuşi ai Ayatollah-ului asupra faptului că USL, ca şi PD-L, e tot un fel de PCR. Partidul Caşcavalului Român.

http://www.pressalert.ro/2012/03/un-ayatollah-portocaliu-pentru-un-pcr-ros-galben/

P.S. 20 de liberali cărăşeni vor demisiona, pesediştii autentici vomită….
trădare, trădare şi habar n-aveau….

VORBEŞTE CAREVA DESPRE PIERDERILE ÎNREGISTRATE DE PSD CS? NU. DE CE NU ? PEN CĂ E DE PREFERAT MINCIUNA, TEATRUL, MASCARADA. PESEDEAUA E  AUT DIN PEISAJUL CĂRĂŞEAN ŞI ASTA NU DE AZI DE IERI !

ŞTIŢI CEVA …. FRUNZĂVERDE O RESPECTĂ MAI DEGRABĂ PE NEICA-NIMENI SIBILLA DECÂT PE  PĂPUŞELELE DIN PEISAJ CARE-I FAC DE ANI DE ZILE SLUŞ PE LA UŞĂ ŞI SE ÎNCHINĂ ” GRADELOR ”, ASTA CHIAR E DE …. RÂSU-PLÂNSU… !!!!!

SĂ FIE LIMPEDE : nimeni din cei trădaţi NU e şi NU poate fi suspectat ca fiind pro-bă-SECU&clica !!!! ( SPRE DEOSEBIRE DE UNII DE-AI ” NOŞTRII ” CARE-AU TOT COTIT-O… CÂND CU BĂSE, CÂND CU PROSTĂNACUL, CÂND CU PONTA, CÂND CU FRUNZĂ…. ADICĂTELEA EXACT CAMELEONII, MASONII, MAMELUCII, PANGLICARII, IUDELE !!! )

ELECTORATUL NU E PROST PE CÂT SE CREDE IAR DUMNEZEU NU VA IERTA TICĂLOŞIA NICIUNUI PĂCĂLICI AJUNS LA VÂRF PE CRITERII CE ŢIN DE CANTITATEA LOVELELOR, DAR, VAI, CALITATE NEXAM !

p.p.s. urmează Blaga, după Frunzesky… unde e Schimbarea, în ce mama naibii constă, de ce naiba vă jucaţi de-a politicienii şi trâmbiţaţi ” jocuri politice ”, mai nou auzim şi despre nush ce sacrificii legate de sanchi siguranţă naţională ( că-l plagiaţi pe mârlanşi încă fals, penibil ) şi de ce folosiţi poporul român ca masă de manevră în putorile voastre de jocuri murdare şi mârşave….

ASTA NU E SCHIMBARE, CI…. PERPETUAREA TICĂLOŞIEI ŞI-A BATJOCORIRII CELOR MULŢI ŞI CHIAR AI NIMĂNUI :(

VREAU RĂSPUNS ŞI ATÂTA URLU PÂNĂ ÎL PRIMESC DE UNDEVA : CUM DRACU ÎŞI POT ÎNCHIPUII PONTA ŞI CRIN CĂ VREUN SOCIAL-DEMOCRAT AUTENTIC L-AR PUTEA VOTA PE FRUNZĂ ???

NU VĂ MAI MINŢIŢI ŞI NU NE MAI SCUIPAŢI, PUNCT.

RUŞINE CRIN ŞI PONTA, RUŞINE PENTRU FLEGMA CU CARE NE TRATAŢI !! NU MERITĂM  ŞI FLEGMA ASTA DUPĂ TOT SCUIPATUL CU CARE NE-AU TOT ÎMPROŞCAT  bă-SECU şi MAFIA PDL!! ASTA NU E SCHIMBARE !!!

Cât despre  Marcel Vela…… ” un păpuşel ” care chiar se crede salvatorul Naţiunii dar care are , vai, abilitatea lui…. Frunzăverde , când e rostul să-şi salveze pielea !  A făcut cel mai mare deserviciu de imagine şi nu numai PNL-ului! Moare de frica masonului  dar se dă viteaz cu cei din jur ! Dacă e aşa viteaz, de ce NU a avut ” sânge-n  instalaţie ” să candideze la şefia CJCS şi iese la interval cu  ” scuze ” şi ” explicaţii ” de tot hazul ? Se va vedea, simţi în timp ce şi cum cu ” opera ” tovarăşului Marcel Vela…. şi vai, vouă ” vizionarilor ” care acum vă hliziţi, ca să vezi, mai dihai decât Securistul de la Anvers !!

Crin are de fo două zile o mufă de motan care numai ce-a fost prins cu botu-n strachina cu ” lapte ”. S-a zuitat să hlizească, sărmanul, aşa tare-i place zornăitul….

PC-ul… nimic nou sub soare.  Dacă e să ne luăm după cum o scaldă şi-o dă pe după cireşi de câteva zile  o anume tembeliziune –  care tembeliziune ” absolut întâmplător ” se zbate tragi-comic să-l albească pe ” ayatollahul ” Frunzăverde – o va coti again. Cum se încheagă noua   alianţă PDL-PNL, pac, se lipeşte şi PC-ul. Deprindere consolidată, deh… Cunoaştem  damful!

În fine, PSD…  păcat că NU o rupe ! Pisica!! Că la acest moment ar avea de câştigat ! Dar….  e încă plină ograda de ” strategi ” şi atât. Şi mă  enervează mai ales pentru că resurse şi potenţial ar fi…….

Tot NU am primit răspuns : cum rămâne cu mult fluturatele şi trâmbiţatele Mafiile PDL ?? Adicătelea le găsim… pe un site. Atât. Curat murdar, coane Victore, zău !

Să trecem la chestiuni SERIOASE !!!

” BUN ” VENIT ÎN USL , Frunzăverde :

Viaţa şi opera lui Frunzăverde. Ce a făcut „baronul” de Caraş-Severin în ultimele zile. De ce a fugit din PDL !!!!
http://www.jurnalul.ro/politica/viata-si-opera-lui-frunzaverde-ce-a-facut-baronul-de-caras-severin-in-ultimele-zile-de-ce-a-fugit-din-pdl-608336.htm

Viitorul candidat al USL la alegerile locale din Caraş-Severin a trecut, scârbit de partidul căruia i-a fost fidel întreaga sa carieră politică, în barca opoziţiei. Cu active şi pasive. Astăzi, ne ocupăm de pasivele lui Funzăverde, pe care le-am contabilizat cu fidelitate, în Jurnalul Naţional, în decursul anilor. Iată ce s-a întâmplat pe finalul stagiului său pedelist.

Sâmbăta trecută, Sorin Frunzăverde a adunat conducerea PDL Caraş-Severin, dar şi foarte mulţi primari portocalii din judeţ, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Reşiţa. A fost o şedinţă cu scântei, ameninţări şi discuţii dure. “Ne-a umilit pe toţi. Ne-a făcut în fel şi chip, aşa cum face de fiecare dată. Şi, ca de obicei, era băut. Că despre asta i s-a dus vorba şi ştie toată lumea”, a declarat o sursă din PDL Caraş, prezentă la întâlnire. Problemele cu excesul de alcool ale lui Sorin Frunzăverde sunt de notorietate. De altfel, el merge regulat pentru controale medicale şi tratament la o clinică din Germania. În toamna trecută el a fost surprins pe un aeroport din Germania de reporterii Jurnalului Naţional chiar când se întorcea după o astfel de vizită medicală.

Revenind la şedinţa de sâmbătă, Sorin Frunzăverde a avut un acces de furie după ce a văzut rezultatele sondajului intern, comandat de PDL, la nivel de judeţ. Spre deosebire de popularitatea de 50-60 de procente de până acum, sondajul indică că doar 12% dintre reşiţeni l-ar vota pe Sorin Frunzăverde pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar la nivel de judeţ, procentul pe care l-ar obţine ar fi de 32%-33%, mult sub cel cu care este cotat Marcel Vela, de la PNL, în acel moment contracandidatul său pentru această funcţie.

O altă problemă serioasă pentru seniorul pedelist este scandalul legat de privatizarea Moldomin. După arestarea judecătorul de origine cărăşeană Cătălin Şerban, vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, pentru o şpagă de 50.000 de euro, dată în Serbia pe filiera unor afacerişti ruşi, a ieşit la iveală că unele personaje implicate în afacere au legătură cu Sorin Frunzăverde. Unul dintre aceştia este Marian Mihăilă, fost ofiţer de Securitate şi SIE, prorector al Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, este coleg de lojă masonică şi om de încredere al liderului PDL Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, supranumit “Ayatollahul”. Fostul ofiţer avea sarcina ca planul de preluare a Moldomin de firma elveţiană să devină realitate. Ceea ce se traduce prin ajungerea societăţii sub un control discret al intereselor ruse, via cetăţenii sârbi, mascate în investiţii elveţiene. Acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul unei alte societăţi importante din Caraş-Severin, fostul UCMR, a ajuns sub controlul unei alte firme elveţiene, INET AG, controlată de oameni de afaceri ruşi. Conform aceloraşi surse din PDL Caraş-Severin, fostul ofiţer Mihăilă a început să facă presiuni asupra lui Frunzăverde, afirmând că, dacă va fi cercetat sau audiat în cazul Moldomin, el va face publice şi alte matrapazlâcuri mai vechi, în care apar numele lui Frunzăverde şi ale altor afacerişti şi politicieni locali, poliţişti şi magistraţi din Caraş-Severin, Timiş şi Bucureşti.

Un alt scandal legat de numele lui Frunzăverde, care are legături la Timişoara şi Arad, este falsificarea semnăturii primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, şi a unor recomandări în fals. Societăţile “regelui asfaltului din Banat”, Georgică Cornu, au contracte cu CJ Caraş-Severin, semnate şi girate de Frunzăverde. Pentru o licitaţie din judeţul Caraş-Severin s-a descoperit acelaşi tip de falsificare a semnăturii primarului din Timişoara, tot pentru ca societatea Confort să primească diverse contracte de întreţinere. Mai mult, asociatul lui Cornu în grupul de firme Confort-Izometal-Magelan, Lucian Caraiman, a fost condamnat în dosarul “Electrica II” la cinci ani de închisoare.

Pe cine mai ia “Ayatollahul” cu el în opoziţie?


Cunoscut drept „Ayatollahul”, Frunzăverde conduce cu mână de fier şi uneori cu nuiaua judeţul. Frunzăverde face jocuri la radio, face jocuri la mediu, face jocuri în poliţie, dar şi cu interlopi, face jocuri cu mogulii energiei, face jocuri cu personaje arestate pentru evaziune fiscală şi ia şi bani de la ei pentru consultanţă, face jocuri cu vânturi pe Clisură, face jocuri cu avioane sită. Şi mai mult, face jocuri pe la nunţi multe şi dese unde-şi ia fini şi-şi crează o încrengătură de famiglie precum văduva neagră.

Pe finul Valentin Rusu ajuns deputat PDL după ce s-a scremut prin viaţă în Oţelu Roşu încheind asigurări de sănătate l-a pus şef la firma de drumuri a Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În scurt timp, Rusu a pus-o la pământ şi s-a apucat de deputăţie. Tribunalul Caraş-Seve¬rin a decis la începutul lui mai 2010 deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva Drumuri şi Poduri. Printre cele trei firme care au cerut insolvenţa se numără şi Camand Impex SRL Reşiţa, deţinută chiar de un amic foarte bun, culmea, al lui Frunzăverde.

Vânturile cărăşene au ajuns şi ele pe mâna lui Frunzăverde. Unul dintre oamenii de nădejde al acestuia este Omer Radovancovici, „Prinţul Clisurii”, primarul comunei Pojejena. „Prinţul” a fost condamnat  pentru implicarea sa în contrabanda şi traficul cu ţigări, dar cu toate astea Frunzăverde l-a susţinut în campania electorală. Aplecarea preşedintelui CJ Sorin Frunzăverde către energia vânturilor nu este deloc întâmplătoare. Sorana Monica, fata dumnealui, sălăşuieşte în Primăverii, în Bucureşti, şi este asociată la două firme de profil: Aqua Energie Regenerabilă SRL şi Centrala Aeroelectrică Semenic SRL. Unul dintre asociaţii Aqua Energie şi Centrala Aeroelectrică este Constantin Viorel Câmpian, profesor universitar şi secretar ştiinţific al Senatului Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, unde rector este Doina Frunzăverde, nevasta preşedintelui CJ. Energia eoliană este o energie alternativă. În special în judeţul Caraş-Severin unde, dacă vrei să faci afaceri cu vânt, nu ai nici o alternativă, pentru că ţi se face imediat vânt tot de personaje puse pe căpătuială. Bunăoară, s-a descoperit că pe malul românesc al Dunării vântul bate cu atâta forţă, încât e păcat să sufle aiurea. Aşa că mai multe comune din zonă atent îndrumate de Consiliul Judeţean – CJ au pus la sfârşitul lunii septembrie 2009 bazele unei firme: Eoliana Caraş. CJ, condus de Sorin Frunzăverde, fost ministru al Apărării, al Mediului şi al Turismului, deţine 60%, restul aparţinând în mod egal unui număr de cinci primării, printre care şi Naidăş. Eoliana Caraş avea la rându-i 20% din Caraş Wind Park SRL, în care partenerul CJ este o firmă ale cărei rădăcini trec prin Luxemburg şi ajung la o cutie poştală din Panama. În octombrie 2009, Consiliul Local Naidăş a decis printr-o hotărâre ca terenurile comunei care sunt ţinta evaluării potenţialului eolian să fie puse pe tavă firmei Caraş Wind Park pentru o perioadă de doi ani, dar ceva i-a făcut pe edilii din Naidăş să anuleze această hotărâre după numai o lună. Printr-o nouă hotărâre, la 22 decembrie 2009, a fost aprobată asocierea în participaţiune cu o firmă din Timişoara: SC Creative Solutions Projects SRL, decizându-se totodată şi concesionarea pe o perioadă de 25 de ani a unor terenuri din domeniul public/privat al comunei către firma timişoreană. Absolut întâmplător primarul din Naidăş este membru PDL; Nicodim Bulzesc a fost europarlamentar PDL; primarul din Pojejena, Omer Radovancovici, PDL-ist şi condamnat la cinci ani pentru contrabandă cu ţigări; iar preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, este vicepreşedinte PDL la nivel naţional.

Creţu şi Banană doi flăcăi cărăşeni care şi-au schimbat numele de atâtea ori încât a trebuit să-şi modifice şi ziua naşterii ca să nu aibă crize de identitate. Creţu, pe numele lui Nechita Constantin Adrian, şi Banană alias Călimănescu Dan Sebastian Dorel, cunoscuţi interlopi din Reşiţa de fiecare dată când intră-n bucluc strigă numele lui Sorin Frunzăverde şi lasă să se înţeleagă că mai marele judeţului este îngerul lor păzitor, spre disperarea poliţiştilor. Poliţişti care oricum nu au decât să tacă mâlc, pentru că dacă se duc la mai-marii lor din Inspectoratul Judeţean riscă să-şi piardă slujba în loc să fie ajutaţi.

Adrian Chebuţiu s-a re¬mar¬cat prin faptul că a împărţit UCM Reşiţa în mai multe firmu¬leţe şi a vândut masiv din activele acestor firme. Chebuţiu a înfiinţat în 2004 la Timişoara firma AC Management prin care s-a asociat cu firmele desprinse din UCMR. AC Management a fost apoi preluată de Forces Motrices France din Franţa, reprezentată de Dana Chebuţiu, fosta soţie a lui Adrian Che¬bu¬ţiu. Pe statele de plată ale AC management cu suma de 60.000 de ron s-a aflat şi Sorin Frunzăverde. În 2011 Chebuţiu a fost arestat de DNA pentru evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală şi fals intelectual întro afacere de 60 de milioane de euro.

Adjunctul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, comisarul-şef Petru Şandru, a fost pus în funcţie la insistenţele lui Frunzăverde. Iar poliţia nu este singura instituţie judeţeană controlată de Frunzăverde. Că mai există unii poliţişti în România cărora le place să bată se ştie. Ciudat e că, împotriva aşteptărilor, bătăuşii poliţiei sunt tineri. Frustraţi care încearcă să-şi „arate” măiestria. Inspectorul Bogdan Şandru e şef la mascaţi. Tatăl lui, adjunct-şef la IPJ Caraş -Severin, iar naş îi este Sorin Frunzăverde, fost ministru al Apărării. Şandru a „corectat” doi tineri de i-a căpiat. Bogdan Şandru era în 2005 subinspector în cadrul IPJ Caraş-Severin responsabil de Poliţia rurală. Aptitudinile în dovedirea infractorilor din câteva comune cărăşene l-au propulsat în fruntea mascaţilor. E de prisos să mai spunem că a avansat ca Făt-Frumos, într-un an cât alţii-n trei. Avanasarea i-a mirat până şi pe sindicaliştii de la Pro Lex. Pro Lex este cel mai puternic şi cunoscut sindicat al poliţiştilor şi poliţiştilor de frontieră din România: „Fiul lui Petru Şandru, adjunctul inspectorului-şef, a fost numit şeful D.P.I.R. Caraş-Severin, la scurt timp după ce a ieşit de sub tutelă, deşi nu avea vechimea şi experienţa necesară ocupării acestei funcţii. Oare a contat şi faptul că este finul cunoscutului om politic Sorin Frunzăverde? O fi incompatibilitate între calitatea de rudă de gradul I şi cea de subordonat al tatălui său?”. Chestia frumoasă este că şi Şandru cel bătrân se poate „lăuda” cu o carieră bună în poliţie. Militar de profesie, adjunctul poliţiei judeţului Caraş-Severin a intrat în poliţie în 1995, an în care a început şi facultatea de drept din Reşiţa. Timp de zece ani a lucrat la cabinetul diferiţilor şefi ai poliţiei judeţene, iar în 2005 a devenit şef, fiind responsabil de ordinea publică şi circulaţie. Spre ciuda altor poliţişti, care trag din greu şi care ştiu cât de greu este să ajungi într-o asemenea funcţie fără să fii înrudit cu oameni politici de vază. Acum vrea să-şi lase fiul într-o poziţie pe viaţă la Arme şi Muniţii, că deh s-a săturat omul de bătut cu pulanul, să treacă la arme.

Drumul  Caransebeş-Telescaun a fost reparat. De fapt, a fost furat. Patru milioane de euro au încăput în buzunarul clientelei boşilor de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Coşmarul cu nume de cod 608A, cum este cunoscut oficial, ar fi fost chipurile reabilitat. Adică, în octombrie 2009, Consiliul Judeţean Caraş-Severin a acordat lucrarea unei câştigătoare tradiţionale de licitaţii, faimoasa firmă Tehnocer din Nădrag care şi-a înfrânt cei zece rivali. Şi a pus astfel mâna pe aproape 4.000.000 de euro. Tehnocer este firma lui Dănuţ Măran, care rade tot ce prinde ca lucrări publice în judeţele Timiş şi Caraş, ca urmare a relaţiei cu totul speciale pe care o are cu cei doi baroni zonali şi fraţi întru partid, Ostaficiuc şi Frunzăverde. Administratorul firmei este Gheorghe Stoian, a cărui fiică e năşită de Frunzăverde.

Doru Dinu Glăvan, evergreen-ul radioului bănăţean, nu pridideşte să ridice osanale zilnic la radioul public lui Frunzăverde şi să-şi menţină clanul din Radio Reşiţa pe spatele idolului său politic, Frunzăverde. Lupta pentru Radio Reşiţa este în toi, pentru că Glăvan urmează să se pensioneze, în locul său urmând a fi numit director interimar Mihai Anghel, redactor-şef la Radio Timişoara. La auzul acestei veşti, Frunzăverde l-a sunat pe Anghel şi l-a ameninţat că dacă nu refuză funcţia de la Reşiţa, va avea personal grijă „să zboare şi de la Radio Timişoara”

CJ Caraş-Severin, cu voie de la Ayatollah, a construit într-o rezervaţie naturală protejată, sit Natura 2000, o cabană de Salvamont pe Semenic. Cabana e atât de mică, încât în ea ar încăpea toţi salvamontiştii din România la un congres şi ar mai rămâne loc şi pentru colegii lor salvamarii. Măgăria marca CJ din platoul Semenic nu e unică. Sub oblăduirea lui Frunzăverde, zona a fost parcelată, deşi face parte din Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului, pentru a face loc unui sat de vacanţă. Personaje cu greutate din judeţele Caraş-Severin, Arad, Timiş au concesionat terenuri acolo.

Citiţi şi:
● Moldomin, un scandal cu implicaţii internaţionale
● Frăţia falsurilor şi a licitaţiilor cu dedicaţie la PDL Arad
● Răscoală pentru pădure. Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin, la un pas de a fi linşat
● Jaf la drumul mare de pe Muntele Mic
● Sub urmarire – Senatorul penal Popescu, alaturi de Badalan
● Clanul face banul

 sursa : Jurnalul Naţional

Sâmbătă, Ponta vine la Reşiţa…. Crin nu e hotărât. I-aş trage un pantof drept în moalele capului, dar mă voi abţine. Şi-o trage singur, sărmanul…. !!!

Să urmărim ce va mai urma… că-i cu şi despre noi, ciumpalacii şi viermii care protestăm de aproape 70 de zile  PENTRU SCHIMBARE , nicidecum pentru ” ziceam că… ”, măi dragă !

Sibilla

p.s. n-am înţeles după ce dracu vine şi răspopitul mitoman !!! Victoraş, mamă, îţi mai zisăi că nu-i musai să te ţină de brăcinari tacto socru ! Eşti băiat mare. Crescuşi mult în sondaje.  Dacă o dezamăgeşti pe furnica Sibilla, crede-mă pe cuvânt de Onoare că-i un SEMNAL PROST pentru militanţii, social-democraţii autentici, electoratul de stânga ! Ştiu că-s rea, da, şi incomodă, dar  ” curvă ” NIET ! Eu NEVER EVER, suportă-mă că-ţi stă-n putinţă, seriosno !

p.p.s Radu Tudor, ai dreptate !! Dar ŞI eu am !! Hajde să spunem TOT, dacă tot ne pornirăm…. Că rămâne cum am stabilit : JOS cu javra ordinară, JOS  bă-SECU&co !!! Da de ce să  ne sacrificaţi pe noi, fără sacrificii umane, chiar nu se poa…. ???!!

UPDATE !!

Dacă ar fi făcut acest pas în urmă cu doi ani, sau chiar un an, când partidul era pe val, ar fi fost de apreciat. Acum, însă, când organizaţia sa judeţeană scăzuse sub 30 la sută în toate sondajele, un astfel de discurs nu mai ţine. Ca unul dintre cei mai importanţi cinci oameni din PDL, Sorin Frunzăverde a fost, vrând-nevrând, părtaş la haosul administrativ, vrajba politică şi existenţa statului poliţienesc. Acum îşi toarnă cenuşă în cap şi, pentru că tot suntem în Postul Paştelui, se spovedeşte. Precum un fariseu.
Din acest considerent, cred mai degrabă în „Lacrima lui Ovidiu” decât în cea a lui Sorin Frunzăverde!
http://www.argument-cs.ro/content/cine-crede-%C3%AEn-lacrima-lui-sorin-frunz%C4%83verde

Frunzaverde care a crescut pe tulpina bășinii-porcului s-a ingalbenit spre disperarea votantilor USL din Caras Severin si nu numai a lor

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la ” BUN ” VENIT ÎN USL , Frunză”verde” !!

  1. Ghita Bizonu' zice:

    Sibilo

    e o cioaca. Astia – si Nastase, si harbula, iubirea vietii tale Frunza samd sunt o ceata , o familie o ceva pe acolo. In famelia asta se intra prin cooptare. Si membrii ei au grija unul de altul . Asa ca ce zicem noi e in plus. Adica noi frustatii, asistatii, nenorocitii care nu sunt starea sa faca ceva – asa ca Truica ala! sau Ca Noutzy Vuiton .

    Apreciază

  2. leo zice:

    Hai că m-ai lăsat pradă unui râs pantagruelic!!! Apăi nici Prostănacul n-ar fi atât de prost încât să crează că părăsirea corabiei Piratului de către acea specie degrabă săritoare când simte miros de apă de mare năvălind spre a corăbiei scufundare (pentru neştiutori de înţelepciune de la talpa ţării cetire, precizez că iaşte vorba despre ŞOBOLANI) ar fi semn că o moşie tâlhărită de baroni portocalii şi-ar schimba la fel de de-tri-ori-peste-capulea-datu culoarea ca şobolanii cu pricina!!!!!!
    Uite aiasta-i diferenţa dintre Bunicuţa şi penibili lui epigoni: politrucul de-a trăit o viaţă între oameni, nu prin turnuri de iluzoriu fildeş, ŞTIA că ţăranul român NU-I PROSTU NIMĂNUI!!!
    Sinistru zbor spre-avântu prăbuşirea al unei haite ce, părerea mea, a devenit mai sinistră ca haita pedelachee: să-ţi arunci Bunicuţa la cutia cu vechituri a amintirilor, să-ţi transformi Arogantul din lider în întâiul deţinut politic al proaspetei dictaturi dinupăturiste pedelachee şi să-i înlocuieşti cu caricaturi puliticianiste pe care le-au promovat fix cele două reale antitalente în materie de alegere a colaborâtorilor pe principiul „moamă, ce bine ştiu a purta ţucalu” şi cameleoni cu curcubeistice nuanţe de gri şobolan în blana-le la fel de neschimbătoare ca năravul….
    Incrementa atque decrementa social-democraţiei noastre originale, sau de la Mândră floare trandafir la Frunză-verde de urzici…
    PUAH!

    Apreciază

  3. Pingback: Frunzaverde care a crescut pe tulpina bășinii-porcului s-a ingalbenit spre disperarea votantilor USL din Caras Severin si nu numai a lor « Hai ca se poate!

  4. matilda zice:

    Sibila dragă, cum vrei să scape de puşcărie, dacă nu fug toţi ca potîrnichile, spre alte partide ?
    Oare liberalii chiar nu verifică deloc cine le bate la uşă ?

    Apreciază

    • leo zice:

      Ştiu io, ştiu io:
      Ba da, le bat la uşă ăia la care s-au refugiat, în vremi de restrişte pentru ei, puşcăriabilii lor, nu ca fraierii care au furat doar termopane şi pixe, în loc să fure case pe de-a-ntregul şi, de ce să n-o zicem, cea mai înaltă funcţie în stat. Că cine mai fură azi un ou, vezi bine, e un mare BOU!…

      Apreciază

  5. Bouda Francisc zice:

    No, aista-i unul din ”avantajele” democrației: noi, ăștia mai prostălăi așe , ce putem face?… Acceptăm ca ”băieții buni și deștepți”, votați de toți ”deșteptii” României, să ne conducă spre ”cele zări senine”. Ce bine ar fi de-am fi mai mulți, da asta e: prea puțini proști pentru a schimba ceva…

    Apreciază

  6. leo zice:

    strâmb sprijinit în botă spre dreaptă giudecată, şade baciul cu privirea perdută spre a Sâmbetei apă… şi ce să vază-n zare?! se scoboară cumva la vale o plută pre care-s dimpreună adunaţi una bucată pirat, una bucată ginerică-alu-tata-socru, una bucată anemonel, una bucată grupu-dă-la-cluj, una bucată frunză-verde-de-scaieţi-cărăşeni?!?!
    Dumnezău Ajute-ne din ce-o ieşi d-acilea… 🙄

    Apreciază

  7. SuriCato zice:

    cine l-a ales pe Frunzaverde?

    Cred ca intrebarea este: Cine traieste in tara noastra?
    Cine? Este cineva viabil? Murim dupa aceea? Dupa alegeri? Suntem declarati viabili la nastere, si dupa suntem resuscitati sau suntem lasati sa murim.? Vorbim fara cuvinte, sau cuvantam fara vorbe? Traim dupa principiile naturale sau natiunea asta a patentat altele? Sunt atatea intrebari in limba noastra frumoasa dupa umila mea parere, si sunt tot atatea raspunsuri pregatite, dar sa fie tarele noastre ata de mari incat sa nu avem parte de un Procust . E cineva pe lumea asta care sa spuna ca isi taie mana, piciorul sau chiar unghia pentru greseala lui.Mai degraba ne bagam unghia in gat, ma rog in gatul altuia de obicei, decat sa deschidem dex-ul la definitia unor termeni pacatosi, cum ar fi : a gresi, a fura, a minti, cuvintele astea exista si faptele de asemenea si chiar de la primii pasi in viata noastra le auzim si de obicei negatia lor o auzim cel mai des. Si mai auzim si de egalitate -mai tarziu de egalitate in fata legii-, si credem noi cei care inca respiram ca egalitatea exista -oare?-, si credem cu tot atata tarie, egala cu forta cu care ne chinuim sa respiram, si credeti-ma ne chinuim, cum se chinuie ei sa ne sufoce cu otrava fatarniciei, cu otrava nimicniciei, cu otrava uitarii. Si nu-i asa ca tot noi suntem patetici,lenesi si obositi dupa toata lupta asta, noi suntem cei napaditi de toate bolile genetice incurabile, noi care am facut toate vaccinurile la timp, care am respectat pe aproapele nostru, care am intors si celalalt obraz, noi suntem de vina pentru tot.
    Sa-l intrebam pe Frunzaverde, sa ne dea el un raspuns, sa-i dam voie sa-si mai puna o dorinta, una singura. Sa ne zica el cum e, cum se traieste asa, ca eu un om de rand nu pot, nu stiu si poate ca nu vreau. Eu urasc resuscitarea, da, si urasc si eutanasierea, si nu cred in calea de mijloc decat daca e „un compromis”. Nu-i asa? si ala sa fie politic, ca doar nu omoara pe nimeni. „Natie, natiune, popor” sunt doar cuvinte, si doar avem gura, si noi stim ca odata cu gura am achizitionat si o telecomanda de care am atasat o mana care schimba canale la televizor ca doar de aceea avem urechi sa ne informam.Dar ce ne facem cu cei multi, cu cei obositi, cu cei nascuti viabili, mai ne resusciteaza cineva cu o ultima informatie sau ne vor gaza cu o simpla „plecare=…”. E ceva ata de mioritic incat intrebarea „cum ne vor privii urmasii” nu-si mi are rostul, Ca doar noi suntem „urmasii, urmasilor nostri..”, si noi murim si renastem, suferim si intinerim, imbatranim si …si multe altele, dar noi nu disparem.NU noi nu suntem o natie de autisti, cum ni se tot repeta, NU, noi suntem o natie de mentalisti, da , sigur ca noi stim toate raspunsurile care ni le poate da unul ca Frunzaverde ca doar acu’ 20 de ani il salutam la coltul blocului,sigur ca stim si cum „s-a ridicat” si cum si de ce a „tradat”, dar noi OAMENII ne putem impune ceva, ceva ce doar noi OAMENII putem face:
    „SA IERTAM SI SA VOTAM”
    Asa-i ca am raspuns la intrebare, nu-i asa ca sunt un mentalist in devenire, pentru ca a impune „eu-lui” tau sa faca un lucru pe care nici unul dintre oamenii acestei planete nu l-ar putea face, e o reusita, e un TALENT UNIC.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.