Reşiţa strigă : INDIFERENŢA ŞI TĂCEREA TE FAC COMPLICE CU PUTEREA !

Reşiţa strigă : INDIFERENŢA ŞI TĂCEREA TE FAC COMPLICE CU PUTEREA !

Reşiţa strigă : INDIFERENŢA ŞI TĂCEREA TE FAC COMPLICE CU PUTEREA !

De-ar auzii ŞI Opoziţia…. ar fi cu noi, lângă noi, alături de noi, Oamenii din Piaţă, aceşti ne-buni frumoşi ce ţin ridicat stindardul SCHIMBĂRII !! Poate de mâine…


Rămâne cum am stabilit, NOI, cei ne-buni pentru lumea voastră ” bună ” : JOS bă-SECU !!, JOS Frunză”verde ”-Mitul de care se-mpiedică încă prea mulţi !!


Suntem puţini în stradă, puţini dar SUNTEM ! Şi suntem zi de zi, în fiecare zi ! Noi NU cedăm !


noi NU cedăm,
iar votul nostru de-l voiţi,
alăturaţi-vă, veniţi,
de-o frunză”verde” vă împotmoliţi
sau vă decideţi şi ieşiţi… ?..


Aşa…. NU se mai poate !! România vrea dreptate şi-aceasta şi în Caraş-Severin SE POATE !!!

 “Şi chiar de nu voi fi un far, ci doar o candelă, ajunge. Şi chiar de nu voi fi nici candelă, tot ajunge, căci m-am străduit să aprind lumina”. …

 

66 de zile de nemuţumiri făcute publice în mijlocul oraşului
Se împlinesc 66 de zile de când cei cu curaj au ieșit în Centrul Civic pentru ași spune nemulțumirile. Sloganul zilei de ieri a fost ,, INDIFERENŢA ŞI TĂCEREA TE FAC COMPLICE CU PUTEREA !”.
Chiar dacă numărul lor a fost destul de mic, aproximativ 10 oameni, ca de obicei, asta nu a însemnat că au fost mai tăcuţi sau mai timizi în a-şi spune păsurile. Lozincile lor sunt adresate împotriva conducerii statului, a partidelor politice , dar şi împotriva conducerii administrative a judeţului.
Duminică, în timp ce unii vor merge la grătar sau la plimbare, cei hotărâţi şi cu credinţă în idealul lor, vor fi prezenţi în faţa prefecturii pentru a 67 a zi.

sursa: InfoCS

PD-L e de ceva timp în campanie!

Campania PD-L se desfăşoară sub sloganul : ŞORICUL GROS ŞI TOBA MARE …

Sloganul PD-L îi inspiră şi pe alţii… DIN PĂCATE !

NU, NU pe toţi şi  ATENŢIE, NU GENERALIZĂM….   aşadar să se simtă DOAR cei în cauză, DOAR cei cu bube-n cap… Va să zică aviz AMATORILOR, că profesionişti geaba se dau că judeţul e tăt portocaliu.

Cum nu e deajuns că ” ne-au ciuruit ”,  tot  ” un fleac ” , din păcate, ŞI pentru partea aceea a Opoziţiei, pe numele ei O-poziţie care în loc să se războiască cu adversarii, cu pedelichelele&co,  cu înverşunare se asmut cu toate ” armele din dotare ” şi metode bag seama plagiate de prin ograda… ca să vezi, a ” adversarilor ”, a pedelichelelor,  ofensaţi foooarte, zdronc  taman pe ” nesimţiţi ” care-şi permit să EXISTE şi SĂ FACĂ OPOZIŢIE, SĂ FIE-N OPOZIŢIE ŞI-N LOCUL LOR , că dacă ei DOAR mimează ( deh,  numai cât să dea bine la ” ăia de la Centru… ”… )…

Unde naiba s-a mai pomenit să anihilezi Opoziţia, tu, O-poziţie, decât numai pe feuda ” ayatollahului ” , un MIT de care continuă să se împiedice vitejii care ne dau lecţii de ” moralitate ” şi care de fieşcare dată cu ocazia Alegerilor ies la interval cu aceleaşi ” scuze ” răsuflate de care râd şi pruncii în faşă, cică ” nu se poate… Frunzăverde nu poate fi înfrânt … ”, bla, bla, bla….

Hajda, de… !! Zâi aşe….  Ştiu, ştiu… Sibilla e ” nebună ”, habar nu are de ” politică ”, ” nu  vă învaţă pe voi politica o nebună ”, am încheiat citat din … clasicii  aşa zişi adversari ai  pedelichelelor.

Face Sibilla înţelegeri prin teritoriu cu UNPR-ul, minte Sibilla Centrul, mimează Sibilla Opoziţia, are Sibilla afaceri cu oareşce ” distinşi ” de prin PD-L, umblă Sibilla cu fofârlica… pe urmele Sibillei sunt jurnaliştii de investigaţie, Sibilla se închină baronului ,  Sibilla e dezinteresată de interesele celor mulţi, Sibilla e UNICA şi cea mai arzătoare problemă a ” pesediştilor ” în calea propăşirii neamului de farisei, Sibilla ….

OMORÂŢI-O pe … Sibilla!

Cum de ce ? Păi pentru că Sibilla : ” nebuna ”, ” nesimţita ”, ” poiata chioară ”, ” curva ordinară ”,  ” neica-nimeni ”, etc,  FACE OPOZIŢIE !!!!

CRIMĂ, nu alta ! Aşa cevaaaa…

Păi, băi, muheri în izmene – că doar la atât se reduce ” putinţa ” voastră de pămpălăi, să vă luptaţi cu furnici, în rest, faceţi sluş, prăpădiţilor – da de ce aveţi nevoie de gaşcă, haită, să luptaţi cu… Sibilla, dar nu sunteţi în stare să câştigaţi Alegeri de cam mulţi ani? De ce tremuraţi din toate încheieturile şi faceţi spume şi o sută de întruniri ultra-secrete c-a spus Sibilla aia şi ailaltă,  a scris Sibilla  aia şi ailaltă, strică Sibilla ploile şi ” strategiile ” că-i măcăne meliţa şi dă nume, date, fapte.. ? Ce naiba, baştanilor ! Încetaţi să tremuraţi ! Ia mai dă-i dracu pe îi de la Centru, doar nu se uită-n gura ” prostimii ”, tot voi îi faceţi cum vă e placul şi voia ! Ce, idioţii de la Centru trăiesc bine-n teritoriu ?

O singură bubă rămâne şi aceea stă să plesnească din pricin(i)ă de ceva necunoscute de Centru:

– scăpaţi de ” problemă ”, Sibilla, ciuruiţi-o, aut din peisaj cu ne-buna…. se  dovedeşte DUPĂ un timp că trebile merg în  aceiaşi direcţie prin bătătură şi rezultatilii fi-vor răsunătoare dar de ” succesuri ”… prin urmare,  pe cine va durea căzătura apoi… ?

– realizaţi că după toţi oamenii  sacrificaţi pe altarul bunăstării voastre perso , după ce veţi fi scăpând şi de ultima piedică, Sibilla, după ce nu veţi obţine numărul de voturi măcar echivalent cu numărul de membrii de partid, va trebui să daţi socoteală, nişte explicaţii şi nu va mai ţine ca pe vremea ” Prostănacului ” ?

– realizaţi că orice aţi mai spune despre Sibilla, ori câte scenarii vi-ar mai făta mansardele, oricât vă mai învârtiţi pe după  cireşi : Sibilla NU candidează pentru nimic, NU are afaceri, NU vizează posturi, funcţii, titluri ci  DOAR o viaţă de normalitate, un trai decent pentru cei mulţi, deci credibilitatea furnicii rămâne-n picioare ?

–  mulţi dintre voi, panglicarii, sunteţi dovada vie a ceea ce corect a descris brate MILE :

” De toate are tara asta. Si mesteri mari dar parca si prea multi panglicari.
Mesterii mari nu se coboara niciodata la nivelul subteran in care colcaie panglicarii. Panglicarii la randul lor se cred toti mesteri mari si fac crize daca le spui verde’n fata ca nu e deloc asa. ( … ) …  Toti au un element comun insa. Primata din care se trag. Sunt le fel de prosti si tremura din toate articulatiile daca ai gura sloboda si le spui asta in fata. Te ameninta cu las ca iti arat eu cand de fapt au trecut demult de perioada in care trebuiau sa arate si oricum …n-ai cu cine ba n-ai cu cine…niste taranoi. ” 

Ciuruind-o pe Sibilla demonstraţi care e ” diferenţa ” dintre voi şi pedelichele… Faceţi asta! N-aveţi ambiţie!

Că dacă una bucată GUŞTER, specialist în şantaj,  fără de care nu poate exista / respira partidul o cere cu insistenţă… e ” musai ”, deci :  OMORÂŢI-O PE SIBILLA !

Numai că… : Sibilla va face în continuare Opoziţie, va răcni în continuare ” JOS Frunzăverde !! ”, va denunţa în continuare ticăloşia care NU are culoare, va da în vileag făţărnicia, trădarea, ipocrizia… iar NU Sibilla va da cu subsemnatul nici la Centru după eşec, nici în faţa oamenilor care NU MAI TAC.

Deocamdată : ŞORICUL GROS ŞI TOBA MARE…  Şi nu e vorba de  furnici… Dar e vorba de hăia de se-nghesuie la troaca cu lături şi mai şi guiţă fals!!

Vorbim DUPĂ Alegeri !!

Iar DUPĂ Alegeri, Victor Ponta NU va avea nicio scuză că n-a ştiut…

Va face Procurorul ceva acum, îi va atenţiona au ba, ne vom convinge cu siguranţă. Noi, cei care spunem lucrurilor pe nume CU conştiinţa curată!

Personal, eu, Sibilla, m-am străduit cât am putut :

“Şi chiar de nu voi fi un far, ci doar o candelă, ajunge. Şi chiar de nu voi fi nici candelă, tot ajunge, căci m-am străduit să aprind lumina”. …

Şi ştiu c-am mai spus, dar îmi place s-o repet, căci intuiesc că NU în zadar :  ”Cei care mor pentru o idee sunt eroi al căror unic testament este un singur cuvânt: continuaţi!”

Cred în BINE şi la fel cred că se pot câştiga Alegeri şi-n Caraş-Severin ! Ce-i aia ” nu  se poate ” ? NU există să nu se poată ceva ce vrei cu toată fiinţa !

Rămâne cum am stabilit : JOS bă-SECU !!

Lupta cu Mafiile PD-L, continuă ! NU cedăm !!

TREZIŢI-VĂ, ROMÂNI, IEŞIŢI ÎN STRADĂ, SĂ PUNEM PRESIUNE PE MAFIA PD-L+UDMR+UNPR+PP-DD !!! TREZIŢI-VĂ PÂNĂ NU E …. PREA TÂRZIU !!! SUNT ÎN STARE DE ORICE ACEŞTI ŞOBOLANI MAFIOŢI, DE ABSOLUT ORICE….REZISTĂM ! CONTINUĂM LUPTA !!!

De citit MUSAI :

Sunt gata sa fac pariu cu IPP si Ziare.com

“Scurt tratat de lupta cu coruptia”

Un eşec al democraţiei

Made in România 

Despre Boldea, Basescu, Parchet, SRI si PDL

Despre natura confruntarii dintre USL si PD

Sibilla

UPDATE !!

PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL

Partidul Naţional Liberal ‎Sibilla Erithreea – felicitari pentru grupul de protestatari. Oferiti un exemplu pe care din pacate prea putin romani se arata dispusi sa il urmeze. Dar aceasta nu scade cu nimic valoarea exemplului.

2 hours ago · Unlike ·  1

AŞTEPTĂM ŞI REACŢIA PSD

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Reşiţa strigă : INDIFERENŢA ŞI TĂCEREA TE FAC COMPLICE CU PUTEREA !

 1. Tudorache Gabriela zice:

  Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
  35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  Apreciază

 2. Emil Vulcanescu zice:

  Sibilla
  Desi nu am mai postat comentarii pe blogul tau , ti-am citit comentariile ! , se vede ca voi cei din Resita nu ati scapat de Frunza-Verde , acesta a trecut la PNL .
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

  Apreciază

 3. mihaela zice:

  Sibilico ce facem cu Frunzaverde care vine la PNL, si nu mai scapam de el?

  Apreciază

 4. leo zice:

  Maică, nu-ţi spuse baciul că puliticianiştii de ne ţin loc de clasă politică nu merită nici măcar efortul de a fi scuipaţi, darămite luxul de a investi încredere în vreo vorbă ori faptă de-a lor?!
  Să te văz, ce mai zici acuşica?!?!?:
  http://www.gandul.info/politica/frunzaverde-pentru-mediafax-voi-candida-la-cj-caras-severin-din-partea-usl-voi-fi-vicepresedinte-pnl-9443530
  Doini-m-aş…

  Apreciază

 5. Sibilla zice:

  asta zic :

  bă-SECU & co ne-au batjocorit şi scuipat repetat !!! VOI, ceilalţi, scăpaţi de bă_SECU & co…. SCUIPÂNDU-NE ŞI VOI !!! SACRIFICÂNDU-NE PE NOI, ROMÂNII…. APROPO, AI CUI ????!!!!!!
  Are dreptate George, politica e o mare curvă şi e DOAR pt curve…. NU pt OAMENI !!!

  daca se schimba denumirea … adica Mafiile PDL se vor numi altcumva, se cheama ca Mafiile n-ar mai exista ???!!!

  ‎Victor Ponta , Crin Antonescu :

  Dorim să aflăm ce se mai aude cu mult trâmbiţatele Mafii ale PDL…. Să ne lumineze onor liderii USL de la Centru : cum rămâne şi ce se ” alege ” cu Mafiile PDL CS ???? Dorim răspunsuri concrete de la TOŢI liderii USL !
  DATORAŢI celor mulţi, militanţilor, CELOR CARE AM DENUNŢAT TICĂLOŞIILE MAFIILOR PDL CS , nişte răspunsuri, DINCOLO de jocurile voastre politice !
  PONTA, ANTONESCU !!!! PE NOI…. CINE NE APĂRĂ ACUM, VĂ PASĂ OARE ?????????????

  ŞI NOI NE DORIM SCHIMBARE, DORIM SĂ SCĂPĂM DE MÂRLANUL ALCOOLIC SECURIST DE LA ANVERS ŞI CLICA SA !!! DAR OARE SĂ NU SE POATĂ ALTFEL DECÂT ÎNHĂITÂNDU-NE CU….. FRUNZĂVERDE ??? VAI DE STEAUA NOASTRĂ !!!
  Frunzăverde nu e inteligent pe cât e de DIABOLIC !!!
  În ultimele sondaje ( comandate de către PDL CS ) stă f prost!!! ŞI STĂ PROST PT CĂ NELEGIUIRILE LA CARE S-A DEDAT ŞI SE DEDĂ ÎNCĂ EL ŞI CLICA LUI DE PENALI.
  CHIAR VĂ DOARE-N CUR DE CEI MULŢI, NUMAI CIOLANUL, PUTEREA, FUNCŢIILE, TITLURILE… LA AISTEA VĂ STĂ MINTEA,
  Frunzăverde A TRECUT LA USL CA SĂ-ŞI SCAPE PIELEA ŞI ŞTIŢI TOŢI ASTA !!! SE TEME SĂ N-AJUNGĂ LA DNA PITEŞTI CARE NU-I DNA TIMIŞ SĂ SE ALINTE…

  SĂ NU VĂ IERTE DUMNEZEU PE NICIUNUL DIN CEI CARE ÎNCERCAŢI SĂ-L ” ALBIŢI ” ACUM ŞI-I INTONAŢI ODE ACESTUI NEMERNIC , PUNCT.

  Apreciază

  • leo zice:

   Apăi dacă nici atâta lucru nu-s în stare a-nvăţa din greşalele prostănăceşti…
   N-a hi primul aplaudac de Pirat care se alege pe listele pesedele ori penelee spre a se reîntoarce apoi la matca pedelachee într-o formă ori alta… Râzând şi cu obrajii de-din-dos de papagalii care-i vor fi pus pe listă, degrabă uitători de vorba ăluia care zicea „iubesc trădarea…”… PUAH!
   Io, cum spusăi, mi-oi vedea de oile mele, şi n-oi da neam staulu pă cabina dă vot decât după ce-a trece iar măturoiul istoriei prin ţărişoara asta. Adicătelea nevăr-evăr în viaţa aiasta, că amarnic de rar mai explodează mămăliga, deci speranţă la o altă revoluţie nu-i…

   Apreciază

   • Bouda Francisc zice:

    No, Leo, ț-oi vedea tu de oile tele, dacă te lasă pesedeii , peneleii și ălelalte specii din clasa politicum eternum. Măturoiul istoriei e încă prea departe de Românica noastră iar mămăliguța doar bolboresește, nici vorbă de explozie. Poate doar făcălețul din mămăligă să mai poată rezolva problema. Sau următoarea generație de alegători!…

    Apreciază

 6. Sibilla zice:

  duşo,

  vai de steaua noastră….. 😦

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.