23 martie 2012 – doi ani după Mile, Mile Cărpenişan, Omul nostru de Zăpadă…

23 martie 2012 – doi ani după Mile, Mile Cărpenişan, Omul nostru de Zăpadă…

* În faţa idolilor lumii voastre, NU plec genunchii, NU mă închin ! * – Mile Cărpenişan

Đorđe Balašević – Tvoj Neko…

Motto:
* În faţa idolilor lumii voastre, NU plec genunchii, NU mă închin ! * – Mile Cărpenişan


23 martie 2010, * Sârbul * se * mută pe steaua sa *…


23 martie 2011… un an după Mile, Mile al nostru…


23 martie 2012 – doi ani după Mile, Mile Cărpenişan, Omul nostru de Zăpadă…

Protestele continuă la Reşiţa …


” Piaţa Universităţii este peste tot! Este un spirit reaprins ce există oriunde se protestează pentru drepturile democratice, pe teritoriul ţării, în diasporă, indiferent de numărul protestatarilor. Se speculează cantitatea versus calitate, însă clasa politică şi tovarăşii conducători ar trebui să ia seama la calitatea, profunzimea mesajului şi la longevitatea protestelor ca premieră în România. Ar trebui să vă cutremure până la autolustrare, dragi politicieni, pentru că românii NU mai tac!! ”
  

 


” Ciumpalacii ” din Reşiţa NU acceptă botniţa !!


Aceasta ŞI pentru că : DEMNITATEA noastră, a ” ciumpalacilor ”, e mai presus decât batjocorirea voastră, a pedelichelelor !


* Cei care rămân şi după ce pleacă… * … Mile Cărpenişan !! Mile al nostru, mereu…

23 martie 2012 – doi ani după Mile, Mile Cărpenişan, Omul nostru de Zăpadă…

Doi  ani… deja doi ani…

Hei… Mile… câtă dreptate ai ” Sârbule ” :

” De toate are tara asta. Si mesteri mari dar parca si prea multi panglicari.
Mesterii mari nu se coboara niciodata la nivelul subteran in care colcaie panglicarii. Panglicarii la randul lor se cred toti mesteri mari si fac crize daca le spui verde’n fata ca nu e deloc asa. ( … ) …  Toti au un element comun insa. Primata din care se trag. Sunt le fel de prosti si tremura din toate articulatiile daca ai gura sloboda si le spui asta in fata. Te ameninta cu las ca iti arat eu cand de fapt au trecut demult de perioada in care trebuiau sa arate si oricum …n-ai cu cine ba n-ai cu cine…niste taranoi. ”

Chiar aşa… brate Mile, nişte ţărănoi… şi-s peste tot !!…

Dar noi, NU am zuitat, Mile :

” Mulţi oameni au uitat să iubească, să plângă şi să zâmbească. Nu fiţi ca ei, fiţi altfel, faceţi „o aroganţă” şi deosebiţi-vă de restul!

„Vă spun doar că o faptă bună nu trebuie întotdeauna să înceapă cu cuvântul cancer şi să se termine cu zerourile unui cont deschis într-o bancă. O faptă bună e cea pe care ar trebui cu toţii să o facem zilnic, cu zâmbetul pe buze şi cu aceeaşi satisfacţie cu care am salva viaţa unui om. Aş vrea să vă văd fiind capabili să faceţi lucruri mărunte iar, la finalul zilei, când închideţi ochii înainte de a adormi, să vedeţi liniştea aceea atât de necesară îngerilor care vă păzesc ştiind că lucrurile mărunte au fost, de fapt, atât de mari pentru alţii. Dacă voi nu veţi povesti fiecare lucru mărunt, fiecare faptă mică, oamenii poate vor uita cum e aia sa faci bine. Gândiţi-vă că poate de noi toţi depinde să îi învăţăm pe oameni să redevină oameni. P.S. Nu mă voi opri doar la atât şi chiar dacă ar fi să mă chinui, astăzi voi face tot posibilul să mai fac măcar o faptă bună. Vă mulţumesc!”

Nu este obligatoriu să spuneţi cuiva ce-aţi făcut. Chiar dacă nimeni n-a observat, fiţi siguri că Cineva, acolo sus, v-a văzut şi că nu rămâne indiferent la fapta voastră bună. După cum nu rămâne indiferent la indiferenţa voastră. ”…

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Ganduri cu parfum de poesii..., Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.