UPDATE :Pe Frunză”verde” l-a luat valul ! Va trece de la ameninţări la fapte… DE URMĂRIT !!

Pe Frunză”verde” l-a luat valul ! Va trece de la ameninţări la fapte… ? DE URMĂRIT !!

” Un articol de senzaţie al Jurnalului Naţional a tulburat rău apele politice din Banatul Montan. Cei mai revoltaţi sunt PD-iştii care acum, în loc să vorbească despre măreaţa idee a liderului Frunzăverde de a se trece la verde şi la inima PPE, vorbesc de Stejărel Olaru.

Nici Glăvan nu stă liniştit, supărat că diligenţele sale cu privire la numirea fiicei la conducerea Radio România Reşiţa ar putea fi zdruncinate de anunţul că el se va înscrie la PDL pentru a candida la scaunul de primar. ”

SURSA : AICI! ( Ştiri din Banat !!! )

PARE CĂ NU CANDIDATURA LA PRIMĂRIA REŞIŢA E ADEVĂRATA MIZĂ… SĂ FIE VORBA DESPRE CHESTIUNI MULT MAI ÎNTORTOCHEATE,  DE O GRAVITATE DESPRE CARE SE VA VORBI CURÂND ? SINGURUL CARE ŞTIE ŞI DEOCAMDATĂ NU-I IESE E ” AYATOLLAHUL ” , CLAR !!

14 – 16 februarie 2012

DORU DINU GLĂVAN, până mai ieri DIRECTOR al Radio România Reşiţa ( Radioul pedelichelelor oricum !! ), acum cică redactor şef numai, este oficial candidatul PD-L la Primăria Reşiţa…

Lucrurile se complică….

23 februarie 2012

Frunzăverde F.M. Director din Radio face jocuri de culise

Pe deputatul PDL Valentin Rusu l-a luat gura pe dinainte acum câteva zile şi l-a anunţat candidat PDL la Primăria Reşiţei pe Doru Dinu Glăvan, directorul Radio Reşiţa, instituţie de stat. Deputatul Rusu, fost ajutor de ospătar, este finul lui Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin şi prim-vicepreşedintelui PDL la nivel naţional. Rusu a pus la pământ firma CJ Caraş-Severin care se ocupa de drumuri şi după ce a ajuns deputat în 2008, în Consiliul de Administraţie al firmei de drumuri a fost numită tocmai fata lui Glăvan, Oana Maria Cenan Glăvan.

Trâmbiţă politică pe bani publici 
Este de notorietate faptul că Radio Reşiţa, radio public care ar trebui să nu fie implicat politic, este de fapt trâmbiţa F.M. a lui Frunzăverde. Pe lângă faptul că îi ridică zilnic osanale Ayatollahului, cum este cunoscut Frunzăverde, Glăvan a reuşit să facă din Radio Reşiţa, lider în judeţ la audienţă, propria-i moşie. Pu­pila lui Glăvan, Oana Maria, îşi îm­parte locul de muncă cu soţul şi cumnata, toţi fiind angajaţi cu salarii exor­bitante, în jur de 1.500 de euro pe lună. Glăvan a încercat să aranjeze nu cu mult timp urmă un concurs pentru postul de redactor-şef atunci când se va pensiona, concurs la care evi­dent nu s-a înscris decât fiica sa. Ca ur­mare, concursul a fost anulat de So­cietatea Română de Radiodifuziu­ne (SRR). Fata lui Glăvan face excursii dese în Austria în interes de serviciu, chipurile, la invitaţia unui radio partener, condus de un român. De fapt, ea merge la schi, ultima dată când s-a cerut în Austria fiind în pe­rioada 2-5 februarie 2012. Pe de altă parte, pe 10 ianuarie 2012, Doru Di­nu Glăvan, obosit pesemne de treburile de la radio, urmărea intens emi­siunile tv legate de demisia lui Raed Arafat. Glăvan i-a trimis pre­zentatorului tv Robert Turcescu un mail în care îi preciza care sunt decla­raţiile apărute la alt post tv în urma acelui scandal.

Trădare, trădare! De trei ori trădare!
Pe 12 ianuarie 2012 s-a încheiat un proces-verbal cu ocazia desfă­şurării unei etape privind selecţia unui membru în Comitetul Director al SRR în domeniul editorial cu accest pe studiourile teritoriale, programe şi proiecte editoriale speciale. Rezultatele au ajuns şi pe masa lui Glăvan, care inteţionează să-şi pună propriul om în condu­cerea SRR. Datele, care ar fi trebuit să fie secrete până la definitivarea concursului, inclusiv CV-urile candida­ţi­lor, i-au parvenit a doua zi de la Adelina Rădulescu, care efectiv i-a dat un forward e-mail-ului pe care ea îl primise de la Alina Ciorpan, angajata SRR. Imediat ce le-a primit, el le-a trimis fiicei sale Oana şi le-a catalogat drept mascaradă a USL. Şi astfel a început un du-te-vino de mesaje între tatăl şi fiică, în care membrii comisiei de concurs erau făcuţi cu ou şi cu oţet: despre clanul preşedintelui-director general Andras Demeter, despre afa­cerile lui Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, despre Stejărel Olaru, alintat în mail-uri Copăcel, şi contractele acestuia cu tv, despre Mirela Fugaru, despre Ducu Bertzi. Disperat că nu îi ies treburile, Glăvan i-a scris fiicei că oricum candidaţii din Reşiţa care s-au înscris la concurs vor trece prin mâna sa şi că Frunzăverde l-a asigurat că va fi tărăboi la Bucureşti faţă de modul cum Demeter gestionează SRR. Drept răspuns, pupila aflată pe alte meleaguri i-a spus să nu se agite şi că nu este în regulă că Olaru, prin oamenii săi, îşi bagă nasul în Caraş-Severin. Glăvan era în şedinţă de redacţie şi nu a putut fi contactat.

sursa : Jurnalul Naţional

23 februarie 2012 – 21:58

Amenintarea fantomei

Jurnalul Naţional a publicat azi un material intitulat „Frunzăverde F.M.” în care erau arătate miş-maşurile politice ale directorului Radio Reşiţa, ridicătorul de osanale pentru Sorin Frunzăverde, preşedintele CJ Caraş-Severin şi prim-vicepreşedinte PDL pe plan naţional. Doru Dinu Glăvan, directorul Radio Reşiţa, a fost nominalizat de PDL pentru a candida la primăria Reşiţei. Glăvan urmează să se pensioneze, în locul său fiind numit director interimar Mihai Anghel, redactor-şef la Radio Timişoara. La auzul acestei veşti, aseară târziu, Sorin Frunzăverde l-a sunat pe Anghel şi l-a ameninţat că dacă nu refuză funcţia de la Reşiţa, va avea personal grijă „să zboare şi de la Radio Timişoara”

sursa : Jurnalul Naţional

FRUNZĂ”VERDE” NU PRICEPE CĂ ESTE MORT !! MORT POLITIC !!! O LABĂ TRISTĂ ŞI ĂSTA! NU-I MAI MERGE DECÂT CU FRAIERII… INVESTIGAŢIILE CONTINUĂ, PUNCT.

3 . – scormonind prin ARHIVE online, găsim :

DE CE E BINE LA ASOCIAŢIA FAMILIALĂ RADIO REŞIŢA???
de BUREBISTA
Am citit, zilele trecute, printre comentariile din ziarele reşiţene că bătălia pentru funcţia de redactor şef la Radio Reşiţa, după pensionarea lui Doru Dinu Glăvan este acerbă: Oana Maria Glăvan Cenan (nu greşesc numele, sper!), fiica a ratat “concursul” din 20 decembrie anul trecut, pregătit cu grijă, de tăticul, timp de 14 ani, încă de la înfiinţarea postului. Se zvoneşte prin tîrg (pentru cei care nu ştiu: Reşiţa e un fel de sat cu tranvai!) că ar fi organizat pentru asta o “şedinţă” a Consiliului de Administraţie a SRR taman la Herculane, de unde oamenii ăia ar fi plecat “bonus” cu cojoace de Domaşnea şi blănuri de Orăştie, că familia Cenan tot se trage de acolo! Una peste alta, “competenţa” trebuia moştenită ca la Kim Ir Sen! Fata e competentă: a scris o carte în 2009 (?! A citit-o cineva???) şi, cică e profesor universitar. Mă rog. Problema a fost semnalată, însă, de ziarul proprietarului de birt, Dan Popoviciu, care scria “cu mare răspundere”, adică ANONIM, ca pe vremea NKVD-ului, că şi Mario Balint ar vrea acest post. Balint e mai cunoscut ca reporter de război şi analist de securitate – cred că singurul de prin Banat – decît ca manager şi nu am auzit să fie pe acasă. Dar, nu cred să fi fost o surpriză foarte mare pentru “Clanul” Glăvan, pentru că Balint a fost colaborator, prin 1998 la Radio Reşiţa, după cîte mai ştiu eu! Pentru mine, surpriza este apariţia în cărţi a Ninei Curiţa, o doamnă pe care nu o cunosc personal, pe care nici nu o citesc, pentru că articolele ei nu sînt mai mult decît o compunere de clasa a patra! Colegii Dînsei spun însă că a luat tot ce a fost mai rău de la domnişoara Dorina Zgaverdia, pe care a înlocuit-o la “cîrma” ziarului Timpul şi pe care a săpat-o la greu! Doamna Curiţa ar fi, însă, soluţia de compromis a preşedintelui PDL Sorin Frunzăverde, omul căruia Glăvan i-a spus pe post, în direct “Tatăl nostru”, şi pe bună dreptate că dacă nu era el şi pilele lui de la Bucureşti, nu făcea Glăvan radio la Reşiţa. Distracţia e că la sfîrşitul anului trecut, un prof de economie politică comunistă, Vişan, a scris o carte, tipărită pe banii lui Glăvan, din care reiese că Radio Reşiţa s-a născut doar datorită lui Glăvan şi a profesorului din Soceni, Magiar care a fost la Lic 3! Frunzăverde cam NU! Nu ştiu să se fi supărat fostul ministru, că aşa e cu unele slugi: te ling cît te ling, după care te ignoră, dacă nu te muşcă. Să fie Doamna Curiţa (nume radiofonic!) răspunsul la alzheimerul lui Glăvan? Competenţa o recomandă: conduce unicul ziar din Caraş-Severin, care arată ca o gazetă de perete, şi are 6000 de exemplare tiraj! O ruşine!

Pe aici, pe la noi, pe Bega, se zice că Glăvan şi-a făcut radio numai aşa ca să îl “distrugă” pe Anghel şi Radio Timişoara. Au uitat, oare, bănăţenii că Glăvan a vrut să schimbe şi frecvenţa postului Radio Timişoara, de pe medii, ca să nu se mai audă în tot Banatul? Şeuleanu, care era atunci boss-ul Radioului de la Bucureşti a ţinut cu Glăvan şi s-a judecat cu Anghel ceva vreme… Problema e că Doru Dinu Glăvan, aşa cunoscut cum este, a condus 14 ani un post public, pe banii contribuabililor, fără studii superioare! Unii, de la Universitatea Eftimie Murgu, spun că nu ar avea nici bacalaureatul! Cum se poate astăzi, cînd nu poţi să ocupi nici o funcţie de şef de atelier fără masterat? Îmi spunea cineva din Reşiţa că la cocursurile pentru postul de şef, anii trecuţi se cereau studii medii! Păi, aşa merg şi eu la concurs, că scriu şi vorbesc mai bine ca ei! Se pune? De la Radio Reşiţa mi-a şoptit cineva că sute de milioane de lei pe an se “sifonează” prin Fundaţia Radio Caraş Severin. Glăvan, care are un salariu de 75 de milioane pe lună, cu studii medii!!!, deci şi pe banii mei, zice că aşa ţine mai mulţi colaboratori pe lîngă cei 24 de angajaţi ai SRR, dar cu toate astea, tot aud că toată lumea face de toate, adică o varză: ăla care redactează (prost) ştirile interne le redactează (prost) şi pe cele externe, dar prezintă şi muzica populară şi concursul de plantat flori etc. Unde o fi specializarea? La noi, la Radio Timişoara nu o aud pe Cristina Iovi citind ştiri şi lălăind muzică populară şi nici pe Cărăbaş strigînd GOOOL, la fotbal alături de domnişoara Talpeş, care mie îmi place cum cîntă!

Dar, cea mai tare informaţie, pe care nu am găsit-o nici în ziarul lui Zorro Nafiru!, este că deşi Radio Reşiţa e studio regional (cică), are structură de AF (asociaţie familială) din alea care se înfiinţau în baza Decretului-Lege 54/1990! Am zis că Radio Reşiţa are 24 de angajaţi cu carte de muncă. M-am uitat pe site la ei (vaaai, ce urît e!) şi am numărat FAMIGLIA: la “Comitetul director”, din 3 persoane, 2 sînt din Famiglie: DDG şi contabila şefă (angajată pe post cu 84 de milioane pe lună înainte de a fi terminat facultatea!!!), Ana Cenan, adică sora lui Ginerică! La Departamentul Editorial, din 11 angajaţi cu carte de muncă, 4 sînt din Famiglia: Oana Maria Glăvan Cenan (ea semnează cu tot numele ăsta?), Cristina Corocan – fină, Alina Bradaci – fină şi Ramona Vaipan – nevasta fratelui concubinei lui DDG. La departamentul Tehnic, din 6 oameni, 2 sînt Mihai Cenan – ginere şi Cristian Vaipan – fratele Concubinei, iar la Secretariat “conduce” Concubina Cecilia Vaipan şi şoferul-fin Cosmin Corocan. Unii spun că prin radio ar mai fi şi cei doi copii ai concubinei, la tehnic, iar la marketing şi publicitate, un fel de Ruxandra Săraru a Reşiţei: fratele fostei soţii, Ica, a lui Glăvan, care o fi divorţat sătulă fiind de miile de mese întinse pe la toţi miticii, care să suplinească şcoala soţului, fost securist, cică, la Renk, firmă făcută de Ceauşescu cu nemţii din RFG!

Cred că Famiglia Glăvan are de ce să se lupte! Aşa că, nu vă mai băgaţi, hahalerelor care sînteţi hahalere, să prădaţi un drept cîştigat! Nu ştiu, însă, de ce miticii de la SRR (cică ungurii sînt recunoscuţi pentru corectitudine!, aşşşşş) nu cheamă DNA-ul să “dea concurs” la Radio Reşiţa? Şi încă o întrebare de “bănăţan în ţoalele mele”, nu de Munte, îi drept: chiar se justifică finnciar, din bani publici, pe “praful ăsta” un radio regional la Reşiţa care să se suprapună peste Radio Timişoara şi să fie mai prost ca el?

sursa : AICI !

4 – LEGĂTURI  PRIMEJDIOASE ???

Profil ” cameleonsky ” – azi, IOAN TALPEŞ… :
traseist : FSN – PSD – PNTCD – PD-L – UPSC
fost ofiţer al Ministerului Apărării, fost şef  SIE

” semnale cu parolă sunt transmise de posturile de radio şi televiziune ”….

Şi-un REMEMBER : Talpeş -SISROM, musai de citit şi luat aminte !!!

Cameleonul Talpeş are la rându-i de plătit o poliţă, de căpăcit Băsea, desigur. C-a trădat şi băsea l-a abndonat iar şarpele n-a  zuitat ! De râsul curcilor cum  s-a dus  Talpeş la bucale cu sacul plin de lovele iar  Zăus i-a spus scurt ” pas ! ”… S-a folosit însă de invenţia SISROM în alegeri când S-A ALES prezident .

5 – DORU DINU GLĂVAN :  lucrurile le-a lămurit până la urmă chiar Glăvan. „Nu sunt membru de partid, nu sunt încorporat în PD-L. Personal nu mi-am depus candidatura, dar este adevărat că sunt solicitat în acest sens. Decizia o voi lua după 1 martie, când nu voi mai fi salariat al Societăţii Române de Radiodifuziune. Aştept să termin cu radio şi apoi voi opta spre oferta care mi s-a făcut, e o ofertă anunţată. Nu o declin, dar nu e cazul să vorbim despre ea acum”, a declarat pentru Express de Banat directorul Radio Reşiţa. ( … ) ”

dacă va candida pt PD-L ( ori orice alt partid )… nici fiica domniei sale,  OANA MARIA CENAD GLĂVAN,  NU e compatibilă pe vreun post de conducere la Radio România Reşiţa… !!! Societatea Română de Radiodifuziune , Radio România Bucureşti, CNA… au de luat o decizie în acest sens !

FRUNZĂ”VERDE” NU TU DECIZI, CAMELEONSKY !!!

6 – Opinii ale reşiţenilor mai viteji decât onor OPOZIŢIA de pe feuda ” ayatollahului ” , Nas Roşu :

Olteanu Says:
16/02/2012 at 15:17


eu stiu ca presa este a doua putere in stat ..dar voi nu aveti limite mai baietilor PDL-isti !!!..voi vreti sa ne ocupati cu totul . Lasati omul la treaba lui acolo pe postul lui la radio .. acum inteleg ,radio Resita este al PDL-ului .. RUSINE !!! Nici nu va mai ascult ..mincinosilor !!!


Ovidiu Says:
16/02/2012 at 18:52


SA MORI TU!!! si cine crezi ca o sa-l aleaga? poate voi pupincuristi lui frunza uscata..

sursa : aici

Alexandra

FEBRUARY 16, 2012 AT 23:35


Daca prim ministru e unl cu ochii albastri, de ce nu am avea si la primaria Resita altul. Cunoscatorii stiu ce zic, desi nu e un secret ca e SECURIST. Deci, dupa 22 de ani tot EI conduc!

……………………………………………………………………………………….

Sincer, nu-i invidiez pe ăştia de-şi vând sufletele dar au tupeu să pozeze-n ceea ce NU sunt ! Nici lor nu le e uşor, sărmanii, să-nchine ode la ordin, să fie bufoni la Curtea ayatollahului Frunzăverde, necum ceea ce afirmă că sunt, cică ar reprezenta interesele unora din reşiţeni, păcălicii .. – sibilla

Care e MIZA ? De ce a turbat ” ayatollahul ” , de ce răcneşte şi ameninţă tot ce ” mişcă ” ???  CE ESTE RADIO REŞIŢA DE FAPT, DINCOLO DE CEEA CE SE … AUDE, hmmmm ????!!!

Că se spală bani murdari, zic unii, că se sifonează bani publici şi altele, se zvoneşte prin peisaj, că e vorba şi despre un anume fel de transmisii, Misie, ajenturi, servicii secrete…. eu nu cred NIMIC până nu văz DOVEZI !!

Singurul lucru care E CERTITUDINE este că ” ayatollahul ” s-a împăcat de vreo doi ani cu ideea intrării PD-L în Opoziţie, dar CU condiţia să-l zboare / spulbere pe mârlanul alcoolic bă-SECU traian de la şefia PD-L !  Frunzesky doreşte şefia PD-L, of course, împreună cu buldogul Blaga, alt lovit în  haripă de tandemul Nutzi ( fata lui  tanti Petrutza ), Băsescu… Răbufniri, răzbunări, rezbelul orgoliilor. În fine, numai grija românilor NU îi macină, clar.

CONCLUZII:

În 29 martie 2012, miercuri, o şedinţă extraordinară a CA poate să desfiinţeze Radio Reşiţa ca POST REGIONAL şi să-l transforme în POST LOCAL sub aripa Radio Timişoara. Totuşi, Mihai Anghel ( Timi.. ) a fost colegas al ayatollahului Frunzesky…

Altfel… din 1 martie 2012,  Clanul Glăvan se află în CONFLICT DE INTERESE, conform legii.

Sunt guri care rostesc cum că Frunză”verde” NU ar mai candida la şefia CJ CS, că şi-ar fi anunţat şefii de deconcentrate să se pregătească pt 4 ani de opoziţie, că  revenirea în forţă îl interesează…

ŞI TOTUŞI…. CEVA NU SE LEAGĂ !!!

CE SE ASCUNDE ÎN SPATELE RADIO ROMÂNIA REŞIŢA ??? DE CE ACEASTĂ LUPTĂ SÂNGEROASĂ CU TOATE ARMELE ŞI DE CE AMENINŢĂ LA MODUL EXTREM DE SERIOS MASONUL FRUNZĂVERDE ??? DE URMĂRIT !!!!…..

Presa centrală de urmărit mai ales, căci, cea locală, în mare parte,din păcate, răspunde la ordinele baronului  chitit de pus ameninţările în practică ! Pe feuda lui Frunză”verde” nema presă de investigaţie,  ciuciu jurnalişti ” cu sânge-n instalaţie ” care să facă anchete, să scormonească, să-i fluture masonului sub bot, să aibă un dram de curaj, chiar dacă izvorât din teamă ! Ştim că Sorin Frunzăverde  ESTE ÎN STARE DE ORICE, ŞTIM ! Dar…. ŞI el e DOAR un mameluc al altora şi, MURITOR, punct.

p.s. deocamdată….. ah, ” un fir de păr dacă i se clinteşte, băi, Frunzăverde…. unul singur, ia seama… ştii că NU e singură şi… POC ! ”

– va urma –

Recomandări :

PDL – o vulpe moarta de pe care fug puricii?

O stafie bântuie Europa: extremismul maghiar

REFERITOR LA IARNA SI INZAPEZIRI…

7 ani pentru afise, 5 ani pentru omor!

Izmana Versus Makedon (Jos Basescu!)

Sarabanda popularilor, o funie a spânzuratului pentru Traian Băsescu

Lanţ uman în jurul Kremlinului, în semn de protest faţă de Putere:

„Putin a fost desemnat deja preşedinte. Este o profanare totală!”

UPDATE !!! – 27 februarie 2012

Pe undele Ayhatollahului Sorin Frunzăverde

PDL se zbate ca peştele pe uscat pentru a controla la nesfârşit Radio Reşiţa

Deputatul PDL Valentin Rusu l-a anunţat candidat PDL la Primăria Reşiţei pe Doru Dinu Glăvan, directorul Radio Reşiţa, instituţie de stat. Rusu este finul lui Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin şi prim-vice­preşedintelui PDL la nivel naţional. După ce Rusu a pus la pământ firma CJ care se ocupa de drumuri şi a ajuns deputat în 2008, în Consiliul de Administraţie al acesteia a fost numită tocmai fata lui Glăvan, Oana Maria Cenan Glăvan, răsplătindu-se astfel truda lui Doru Dinu Glăvan de a ridica osanale zilnic lui Frunzăverde prin intermediul radioului public. Glăvan a reuşit să facă din Radio Reşiţa propria-i moşie. Oana Maria Cenan Glăvan îşi îm­parte locul de muncă cu soţul şi cumnata, toţi fiind angajaţi cu salarii exor­bitante, în jur de 1.500 de euro pe lună. Glăvan a încercat să aranjeze nu cu mult timp urmă un concurs pentru postul de redactor-şef atunci când se va pensiona, concurs la care, evi­dent, s-a înscris doar fiica sa. Ca ur­mare, concursul a fost anulat de So­cietatea Română de Radiodifuziu­ne (SRR). Fata lui Glăvan face excursii dese în Austria în interes de serviciu, chipurile, la invitaţia unui radio partener, condus de un român, dar de fapt merge la schi. La jumătatea lui ianuarie 2012 s-a încheiat un proces-verbal cu ocazia desfă­şurării unei etape privind selecţia unui membru în Comitetul Director al SRR în domeniul editorial cu acces pe studiourile teritoriale, programe şi proiecte editoriale speciale. Rezultatele au ajuns şi pe masa lui Glăvan, care intenţionează să-şi pună propriul om în condu­cerea SRR. Datele, care ar fi trebuit să fie secrete până la definitivarea concursului, inclusiv CV-urile candidaţilor, i-au parvenit lui Glăvan a doua zi de la Adelina Rădulescu, care efectiv i-a dat un forward e-mail-ului pe care ea îl primise de la Alina Ciorpan, angajata SRR. Pe lângă aceste informaţii, membrii comisiei de concurs erau făcuţi cu ou şi cu oţet: despre clanul preşedintelui-director general Andras Demeter, despre afacerile lui Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, despre Stejărel Olaru, alintat în mail-uri Copăcel, şi contractele acestuia cu tv, despre Mirela Fugaru, despre Ducu Bertzi.

Şedinţă la ceas de seară
Miercurea trecută, timp de şapte ore, Consiliul de Administraţie al SRR s-a întrunit într-o şedinţă la finalul căreia trebuia să se decidă cine va prelua frâiele Radio Reşiţa. S-a lăsat cu ţipete, ameninţări. Ce mai, tărăboi în toată regula. Unii membri l-au acuzat pe Glăvan că încalcă legea şi că ar fi trebuit să demisioneze imediat ce finul lui Frunzăverde l-a dat drept candidat la primărie. Alţii au cerut un audit la Radio Reşiţa şi, după analizarea organigramei, s-a observat că statutul de radio regio­nal nu se justifică şi că de fapt are trebui să fie radio local în subordinea Radio Timişoara. Aici trebuie spus că Banatul este singura zonă din ţară care are pe o rază de 100 km două posturi de radio regionale. Puţin a lipsit ca Radio Reşiţa să devină radio local. Puţin însemnând o mână de voturi. Culmea este că, deşi din e-mail-urile dintre tată şi fiică reiese aversiunea clară a lui Glăvan faţă de preşedintele director-general al SRR, Andras Demeter, cel din urmă a susţinut-o din toate puterile pe amatoarea de schi, Oana Glăvan, pentru a asigura interimatul până la alegerea unui nou şef la Reşiţa. Consiliul de Administraţie s-a opus şi a recomandat ca directorul Radio Timişoara, Mihai Anghel, să fie interimar la Reşiţa. La auzul acestei veşti, aseară târziu, Sorin Frunzăverde l-a sunat pe Anghel şi l-a ameninţat că dacă nu refuză funcţia de la Reşiţa va avea grijă „să zboare şi de la Radio Timişoara”, deşi au fost colegi de liceu. Cu toate că Anghel a spus unor apropiaţi că nu s-a simţit ameninţat, el l-a sunat pe Demeter şi l-a rugat să nu-l implice în interimatul de la Reşiţa, asta pentru că membrii Consiliului de Administraţie al SRR pot face doar recomandări, însă conform legii preşedintele SRR este cel care decide.

Puterea e a noastră
Ca să întărească faptul că de scaunul de şef de la Radio Reşiţa se vor bucura numai fesele membrilor familiei Glăvan, Doru Dinu afirma pe holurile Radio Reşiţa că în CA al SRR sunt numai papagali care se agită degeaba, pentru că tot Oana va fi interimar, pentru că aşa a fost înţelegerea lui cu Sorin Frunzăverde. Adică, Glăvan candidează la primărie şi foloseşte ra­dioul prin fiica lui pentru propagandă în timpul campaniei, dar pentru asta Oana Glăvan va trebui să fie director plin până la pensie. Chiar în ziua în care Jurnalul Naţional publica articolul despre informaţiile secrete care au ajuns de la Adelina Rădulescu, angajata SRR, la Glăvan acesta din urmă era deja la Bucureşti să bată palma pentru a încheia această înţelegere. Unii angajaţi din SRR spun că singura soluţie de a scăpa de acest clan este ca preşedintele director-general al SRR să ceară o şedinţă extraordinară a CA care să decidă desfiinţarea Radio Reşiţa ca post regional şi să-l transforme într-unul local, în subordinea celui de la Timişoara. Însă, având în vedere influenţa lui Frunzăverde, acest lucru pare de domeniul fantasticului şi arată clar imixtiunea politicului în radio. Până una, alta se pare că Doru Dinu Glăvan va merge pe mâna PDL în alegerile pentru primăria Reşiţei. Iar reşiţenii îşi vor aduce aminte cum, în zilele din decembrie 1989, Glăvan umbla într-o Dacia cu un megafon şi îi poftea pe oameni să şadă acasă.

sursa : JURNALUL NAŢIONAL

*******

UPDATE II

Primesc un mesaj de la un toarăş  cam… iritat ! Toarăşu, al cărui IP nu-l voi face public aici … zice aşe :

Unu
xx@x.ro

Cleared by AkismetÎnscris în 2012/02/26 la 22:31
Vezi ca faci unele greseli … cei doi Vaipan-i pe care i-ai mentionat n-au nici o legatura de rudenie cu Cecilia Vaipan … e doar coincidenta de nume … mai documenteaza-te

Not Spam | Șterge definitiv

RĂSPUNS:

( de la ajenta-n descoperire, toarăşului acoperit, cică xxx… )

Băi, toarăşu, se impune să citeşti cu ATENŢIE, măi  dragă !! Au nu văzuşi tălică că NU sunt afirmaţiile furnicii atomice Sibilla, ci sunt dezvăluiri făcute de altcineva, drept care ESTE PRECIZATĂ SURSA,  băi, toarăşu !! 

Numai un  cipiripi de pe feuda cărăşană putea să-şi dea cu stângu-n dreptu  ca tine, toarăşu : cu IP-ul la videre, măi dragă, ntz, ntz,. ntz…. Natrag la instruire, pufulete !

*******

 Proteste, USL CS, după cum se vede în imagine, EXISTĂ !!!

REŞIŢA – PROTESTE !!!
CONTINUĂM SĂ REZISTĂM ŞI PROTESTĂM ÎMPOTRIVA PEDELICHELELOR ŞI-A MAMELUCILOR ÎN SLUJBA LOR !
25 – 26 . 02 2012 – Piaţa Prefecturii
Scandăm în fiecare zi, zi de zi : JOS Băsescu !!! JOS Guvernul SECURIST !!! ANTICIPATE !!! Frunzăverde te-ai uscat, Caraşul te vrea plecat !!!, Băsescule nici nu ştii, cât de mic începi să fii !!!

sursa : Ştiri din Banat

În tot acest timp însă…. :

CARTEL ALFA ŞI BNS CHEAMĂ REŞIŢENII ÎN STRADĂ!

Oare se duce dracului protoclul USL în Caraș Severin ?

Eu nădăjduiesc să NU se ducă dracului USL CS !!! Dar, nah, dumneamea poartă grija celor mulţi, nu a vreunei funcţii trecătoare…. Uuuufffff !!!

Cui foloseşte o eventuală ruptură a USL CS ? Cu siguranţă nici PSD CS, nici PNL CS, cu atât mai puţin cărăşenilor de rând ! Ar  ” beneficia ” poate o mână de oameni ( !! ) şi-ar avea numai de câştigat  ” ayatollahul ” Frunzăverde şi… PD-L CS , nu-i aşa ? Păi, da !! Separaţi, ” divorţaţi ”, nici PSD CS, nici PNL CS, NU îl pot scoborî de pe jilţ pe baron! Împreună, POT ! Numai să şi dorească asta…

Că-ţi vine să-ţi iei câmpii când te gândeşti care le sunt ” grijile ” onor aleşilor care ar trebuiisă reprezinte interesele cărăşenilor, nu doar cele personale, la naiba şi nu doar să-şi urmeze scopurile, candidaturile pt Senat, Camera Deputaţilor, etc. Apropo de aista, vai de steaua ta partid de zevzeci şi pămpălăi, că-i râsul-plânsul cu ce dodă ieşiţi la interval s-o ungeţi cică deputată, auuuuu… ŞTIU, sigur că ştiu, d-aia râd, că dacă am de ce şi de cine… Jalnici, penibili, clovni ! Dar asta-i altă povastă…. mă ocup personal să-i fac ” campanie ”, PROMIT. Şi cum am prieteni în tăti colţurile ţărişoarei…. ; ) Bal să fie , că-l comandarăţi, om videa de-o meritat pt voi, ăia sub papuc …

şi… continuă circoteca la ordinea zilei : DJ Frunzăverde in action :

Radio România Reşiţa este ” privata ” masonului alcoolic şi moşia personală ( ?! ) a Clanului Glăvan… Doru Dinu Glăvan şi fiica tovărăşiei sale, Oana Maria Cenan Glăvan, fac legea, a bunului plac a …. ” ayatollahului ” Frunzăverde ! Şi curg odele….
Onor opoziţia cărăşeană, mucles de cam mulţi ani, vis a vis de foooarte multe aspecte, căci, ce ştim noi, ” prostimea ”, ştiu şi tovărăşiile cică lideri uslaşi, dar, tac, şi tac…. la naiba! După ce veţi fi citind ancheta jurnalistică cu mare atenţie, să luaţi aminte la ce spun : COMPLICITATEA PRIN TĂCERE NU TE FACE NEVINOVAT !
Cine se teme de masonsky Frunzesky ? NUMAI cine NU doreşte cu adevărat să-l spulbere, cei strânşi cu uşa şi…. se cheamă că există ceva care pute în acest sens, ori, eventuali parteneri de afaceri ai baronului cu grade 33, frăţiorii de Lojă… clar ” prostimea ” , BA !
Presa loco, ei bine, cea mai mare parte aservită, şi o mică parte amuţită prin ameninţări şi nu numai.
Judeţ de muheri în izmene, MAMELUCI, pufuleţi, pufarine, dudui pe sistem fata lui tanti Petrutza, fără number…
Onor Opoziţia, USL CS, în loc să se răfuie cu adversarii, PD-L, se păruie mai dihai între ei, arz-o Focul Gheenei de curvăsaraie numită politichie mioritică. Feuda, portocalie de ani şi ani… NU că n-ar vrea cărăşanul săracu, SCHIMBARE, dar NU cărăşanu de rând numeşte şmenari prin BEJ-uri, nu cărăşanul de rând pupă la propriu inelul masonic şi labele  ” ayatollahului ”. Care Frunză”verde ” baron , să ţineţi minte ce spun … : la ultimele Alegeri … NU a ieşit învingător la CJ CS , daaar, S-A ALES cu, vuieşte târgul, muuult, muuult ajutor ! Fum fără foc, ciuciu !
În concluzie, că mi-e greaţă dija : CARAŞUL VREA SCHIMBARE, adicătelea ” prostimea ”, NU la doritorii de DOAR ciolan fac referire, va să zică…. aşadar, cum facem să rămână cum am stabilit : JOS bă-SECU, JOS Mafiile PD-L, aaaa…. ????
Şi-apropo de site-ul cela , Mafiile PD-L, oare de ce NU se înghesuie nima-n lume din cică Opoziţie să toarne oareşce loaze despre care cum zisăi, chiar aşa, numai Sibilla şi Jurnalul Naţional au ştire, auzire, ei sunt MICI, da cu lipici. La numai funcţii, n-aşe ? A se verifica !
Electoratul zice că-i cam e lehamite şi SCÂRBĂ mare, dar mareeee de calcule, parităţi, castraveţi şi murături…. că vorba aia, noi, ” prostimea ”, ai cui dracului suntem, de noi cui pasă pe bune, că de nebuneli şi-alte răbufneli ni se cam duse buhul. Aista-i grija bunăstării oamenilor, aista-i grija ţărişoarei, aistea-s sanchii soluţiile într-u salvarea Economiei, numai numărul de primari, consilieri şi-alte ” scheme ” ???!!! PE PRIMUL PLAN AR TREBUI SĂ FIE : JOS BĂSESCU, JOS MAFIILE PD-L ŞI ALTE LIGHIOANE LA PUTERE, PRIORITATE AR TREBUI SĂ FIE SOARTA NECĂJIŢILOR, NU SĂ NE DĂM EXAMENUL CALCULÂND SCAUNE, FOTOLII, TITLURI… ŞI DĂ-O DRACU ” PROSTIME ”, C-OM VIDEA DE EA MAI… APOI ! NU SUNTEM TURMA DE OI A NIMĂNUI !!! FACEŢI NAIBII OPOZIŢIE CĂ NE-AM SĂTURAT DE TEATRU CUM NE-AM SĂTURAT SĂ FIM MIEII DE SACRIFICIU AI HOARDEI DE PĂCĂLICI DE-ŞI SPUN ” ALEŞI ”!
Ca la noi la nima-n lume. Rămăsărăm ” fruncea ” cu Donul Frunză pră cap, vai dă steaua noastră şi c-o Opoziţie… cam nima-n pociacă, există, e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire, păcălici firfirici, punctum.

p.s. apăi să-mi fie cu iertare, iară de nu-i cu iertare, furnica tăt atomică rămâne-va, chiar de va fi fiind pusă pe făraş… şi zău c-o spun cu subiect şi predicat spre auzire Procurorului ŞI Crinului : ia băgaţi domniile voastre un ORDIN ” dacă USL câştigă la nivel naţional iar la voi pe feudă e zminteală şi rezultatilii de ” succesuri ”, la zdup cu voi în aceiaşi celulă cu frăţiorii ! De Lojă, afaceri, păcănele şi-alte cele , punct. ”
Va să zică ” stimulaţi-i ” majkă !!! ” Stimulaţi-i ” cu ” biciul ” că ştiţi mai bine ca dumneamea că scuzele, schelăielile, corul mieunăturilor uniţilor prin trădări şi ticăloşii DUPĂ rezbel, NU reprezintă nici realitatea, nici de cald, foame NU ţin românaşilor ! Păi bine măi băieţi, Procurorule şi tu Crinuleţ, da nu-i RUŞINE să facă OPOZIŢIE o MAMĂ, iar p-ai voştri să nu nici măcar încercaţi a-i struni şi ghida-n direcţia POTRIVITĂ vremurilor cărora noi, ” prostimea ” ne străduim să le SUPRAVIEŢUIM , ha ?? Să nu-mi veniţi şi voi cu ” scuza ” că nu Frunzesky ar fi buba, că nush ce sistem ticăloşit, că pe naiba ghem, că zău vă-ntreb şi eu: dară sistemul ăsta s-o fi consolidat aşe, peste noapte şi fără de ştire oareşcui, nu spui cui…
Dumneamea are DEMNITATE, deci : NU vreau ca România să fie o ţară de PAPAGALI, VREAU SCHIMBARE , PENTRU CĂ SE POATE ! NU ADMIT ŞI NU ADMIT CĂ ” NU SE POATE ”, CE-I AIA ??!!! ORICE VREI CU ADEVĂRAT ŞI DIN TOŢI RĂRUNCHII, SE POATE, ORICE ! PUNCT.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la UPDATE :Pe Frunză”verde” l-a luat valul ! Va trece de la ameninţări la fapte… DE URMĂRIT !!

  1. Pingback: GhioceiElisa – gradina mea de vis

  2. Pingback: Frunză”verde” şi ai lui, ” spaima ” USL-ului ???!!! « Sfinxul

  3. Pingback: Băsescu NU are ” sânge-n instalaţie ” !! PUNCT. « Sfinxul

  4. Pingback: ” Liberalul ” Frunzăverde s-a trezit din ” adormire ”. Ipocritul şi-a găsit fraierii.. « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.