Frunză”verde” nici nu ştii, cât de mic începi să fii…

Frunză”verde” nici nu ştii, cât de mic începi să fii…

REŞIŢA – PROTESTELE CONTINUĂ !!

18.02.2012

Piaţa Prefecturii: „Frunzăverde, nu uita, Caraş nu-i moşia ta!“


Protestatarii – speră că se vor organiza „anticipate“, pentru a scăpa de „ciuma portocalie“, drept pentru care au strigat din nou: „Jos Băsescu!“, „Anticipate!“ şi „Jos guvernul securist!“.

Pentru că, totuşi, protestele se desfăşoară la Reşiţa şi nu la Bucureşti, oamenii nu l-au uitat pe „cel mai iubit fiu al judeţului“, Sorin Frunzăverde, căruia i-au urat „de bine“ şi i-au amintit câteva lucruri esenţiale: „Frunzăverde, nu uita, Caraş nu-i moşia ta!“, „Frunzăverde, te-ai uscat, Caraşul te vrea plecat!“, şi „Frunzăverde, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!“.

De răspuns nu le-a răspuns însă nimeni, nici măcar atunci când au strigat la unison „Ieşi afară, javră ordinară!“. Mâine o vor lua de la început, cu forţe proaspete, dar mai ales cu speranţe.

sursa : Argument

REŞIŢA – 19.02.2012 – PROTESTELE CONTINUĂ !


Protestatari relativ puţini, dar înverşunaţi!


Piaţa din centrul civic al Reşiţei a fost animată şi astăzi, 19 februarie, de prezenţa unui grup de aproximativ 30 de manifestanţi care au protestat împotriva Puterii. Persoanele prezente şi scandările au fost, în mare, aceleaşi.


Poate singura deosebire a constat în faptul că, de data aceasta, mai multe strigături au fost adresate preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, abia pe locul al doilea fiind Băsescu, iar pe locul trei, Guvernul. Aşadar, grupul a fost relativ mic, însă înverşunat, protestatarii scandând aproape fără încetare


Deci, locul I: „La Consiliul Judeţean cântă cucuveaua, / Frunzăverde şi ai lui şi-au găsit beleaua!”, „Frunzăverde te-ai uscat / Caraşul te vrea plecat!”, „Frunzăverde nici nu ştii / Cât de mic începi să fii!”, „Jos Frunzăverde!”.


Locul II: „Jos Băsescu!”, „Nu vă fie frică, / Şi Băsescu pică!”.


Locul III: „Jos Guvernul”, „Anticipate!”.
Menţiune: „Hoţii, hoţii!”.


sursa : Argument

UPDATE

 Reşiţa – 20 februarie 2012

Vremea s-a încălzit, numărul protestatarilor de la Reşiţa a crescut !!

Numărul protestatarilor de la Reşiţa a fost mai mare astăzi, 20 februarie, faţă de ziua precedentă, în centrul municipiului aflându-se peste 40 de cetăţeni. Aceştia au scandat lozinci împotriva preşedintelui, a Guvernului şi a administraţiei judeţene.

Lozincile au fost cele cunoscute, numai că de data aceasta manifestanţii au venit şi cu nişte caricaturi, care exploatau tema scăderii în sondaje a reprezentanţilor Puterii şi ai Partidului Democrat-Liberal. Pe de altă parte, manifestanţii şi-au exprimat  nedumerirea cu privire la cel mai recent sondaj de opinie, în care PD-L a crescut în preferinţele electoratului la 20 la sută, după instalarea Guvernului Ungureanu. Unul dintre protestatari a spus la megafon că aceasta este o manevră a Guvernului securist şi nu poate fi reală, deoarece Guvernul nu a făcut nimic pentru creşterea nivelului de trai al populaţiei.

Tot de la megafon, liderii ad-hoc ai manifestanţilor au solicitat presei locale să-i anunţe pe cetăţenii din Bucureşti, care protestează în Piaţa Universităţii, că Reşiţa se află alături de ei.

Vremea a fost mai prietenoasă cu manifestanţii, termometrul indicând în perioada orelor 16-17, cât a ţinut protestul, temperatura de plus 5 grade Celsius.

Manifestanţii şi-au încheiat acţiunea cu promisiunea că mâine, vor fi mai mulţi în centrul civic.

sursa : Argument

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Frunză”verde” nici nu ştii, cât de mic începi să fii…

  1. Pingback: Protestele din Romania continua « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.