NU cedăm ! Rezistăm !! Pentru… NOI, cei mereu uitaţi !!!

NU cedăm ! Rezistăm !! Pentru… NOI, cei mereu uitaţi !!!

sursa : aici

Fraţi şi surori de suferinţe, batjocoriţi zi de zi sub regim dictatorial bă-SECU, NU vă bucuraţi încă … E groasă !

Idioţi cei care-l subestimează pe ” Pirat ” ! Preşedintele jucător ÎNCĂ are aşi în  mânecă… ce mai contează că-s măsluite ! Lui să-i ” iese ”, arză-l-ar Focul Veşnic  al Gheenei să-l arză !

*******

Dupa ce sefii de partide au stat pret de cafea la Palatul Cotroceni, Base cu zambetul lui de pirat le-a tras-o iar tuturor: poporului, partidelor, serviciilor si cancelariilor occidentale. Marele Traian a numit Premier interimar un sef de servicii, adica ceva ce numai in Rusia, in Africa si in Orientul Mijlociu se poate intampla.

Adica Basescu a reinventat Matrioska !

De altfel, singurele puncte de sprijin ale regimului Băsescu trebuie căutate numai în zona servicilor secrete (SRI, SIE, SPP şi STS).

Apoooi…. Băsescu l-a numit pe ” tunsu ”… servicii, dar d-alea, auuuu…. :

“înainte de a fi secretar de stat, Mihai Răzvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iaşi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a făcut o conferintă de presă în care a denunţat faptul că un ofiţer de la secţia judeţeană al SRI a încercat să îl racoleze. Şi ca urmare a acestei conferinţe de presă s-a constituit o celulă de criză în careul SRI, care a hotărat să îl demită pe ofiţerul respectiv, iar purtătorul de cuvânt din vremea aia, Nicolae Ulieru, să dea un comunicat care să condamne practicile nelegale ale acelui ofiţer. Relevanţa e următoarea, că acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a încercat recrutarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pe nişte motive foarte întemeiate. Iar sacrificarea acelui ofiţer a fost făcută la dorinţa expresă a unui serviciu străin şi stat străin”. în toamna anului 2009 el fiind acuzat de fostul purtător de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii (SRI), anume că ar fi agent al unei puteri străine. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, aş putea spune lucruri interesante”, declara la vremea respectivă locotenent-colonelul Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtător de cuvânt al SRI după revoluţie.

sursa : aici

Fără premier SIE, SRI şi Securitate!

” Poate România adopta varianta americană sau rusească a preşedintelui sau a premierului promovat din rândul serviciilor secrete? Având în vedere că perioada Războiului Rece s-a încheiat de mult, că mandatul lui Traian Băsescu este tot un eşec al serviciilor secrete, că una dintre priorităţile politicii din România stă tocmai în despăducherea Parlamentului, a Guvernului şi a altor instituţii publice de ofiţerii acoperiţi, la vedere, în adormire sau deplin conspiraţi. De altfel, criza economică şi financiară a ţării nu îi califică pe cei doi în nici un fel şi de nici o culoare. Experienţa lor economică este egală cu zero. Capacitatea lor de a gestiona bugete complexe nu a fost testată în nici un fel. Experienţele lor în proiecte mari, aşijderea. Şi George Maior şi Mihai Răzvan Ungureanu sunt foşti activişti politici-funcţionari de birou fără aderenţă la strategii macroeconomice, la management economic şi financiar. Oricare din ei n-ar duce guvernarea spre soluţii economice, ci spre aranjamente de culise, politice sau de servicii secrete.

Cu alte cuvinte, ne-au ajuns atâtea nenorociri provocate de aceleaşi servicii secrete. De ce ne-am mai permite încă una într-o situaţie în care ţara a ajuns la ceas de răscruce! ”

sursa : Cotidianul

În toată mascarada aista se strecoară şi  Frunză”verde” să ne spună…..  CEEA CE NOI, BOBOR ŞTIM ŞI SPUNEM DE  MUUULT TIMP ! – mahmurel, zdrong şi el…. :

Frunzăverde: Doamna Udrea nu intră pe lista miniștrilor performanți

Cu alte cuvinte, Frunză”verde” se dă Cubix deşi el,  Sorinel  e de fapt un veritabil dr K, ticălos ŞI caraghios!

Cu siguranţă fata lui tanti Petrutza, numita Nutzi s-a jucat şi-a aruncat cu banul public după pohta inimioarei sale şi CU largul concurs al mârlanului alcoolic care s-a ales Preşedinte, bă-SECU şi Traian, cu siguranţă Nutzi de profesie… ta, na, na, na, na… numai  performantă n-a fost ca ministeresă, ceea ce se ştie nu de azi de ieri  – că greu e cu trezitul din beţie , Sorine ( !!! ) – dar taman ” performantul fost al Apărării, care-a  distrus IMR-ul din Reşiţa, fostul al Mediului cu voia şi larga colaborare se devalizează pădurile Caraş-Severinului …. păi  taman el, PĂCĂLICIUL  se trezi să ” analizeze ” şi să pozeze-n dizident… 

Cică-i grija şi susţine, i-auzi ” măriri de pensii şi salarii ”…   Dar când potăile sale de Curte, alde finu Vali Rusu, ca miiic exemplu, au votat pentru tăieri şi întotdeauna ÎMPOTRIVA Moţiunilor  depuse de către Opoziţie, atunci a cui grijă o purta ”aratarea” fălcoasă ( ce-mi place să-i pomenesc de Falcă, recunosc !!! ), aud ??


Ioan Popa sesizeaza DNA si SRI in procesul dintre CET si Primaria Resita !!!

REȘIȚA – Preşedintele PNL Reşiţa consideră că se încearcă devalizarea bugetului local şi judeţean. !!!
Şi cum ” nimic NU mişcă-n judeţ fără ştirea preşedintelui Frunzăverde ” – citat din Ionesie Ghiorghioni – e limpede cine e Capo di tutti Capi ; )

de citit : AICI !!

REŞIŢA – PROTESTELE …. EI BINE, CONTINUĂ !!!

JOS CU JAVRA ORDINARĂ ! LA PUŞCĂRIE, BĂSESCULE !!!
Boc a căzut, dar protestele continuă!
Nici cele cinci grade cu minus din termometre, şi nici oboseala acumulată în cele trei săptămâni de proteste nu i-au putut ţine în case.
Toţi au văzut în demisia premierului o mică izbândă a celor care, indiferent de împrejurări, au ales să rămână în stradă, sfidând gerul, zăpada, dar mai ales indiferenţa şi aroganţa guvernanţilor. Pentru că Emil Boc a devenit de azi istorie, scandările lor s-au îndreptat împotriva lui Traian Băsescu şi Sorin Frunzăverde, cărora li s-a cerut să facă la fel ca şi Boc, dar şi împotriva PD-L şi a mafiei portocalii.

sursa : aici

Guvernul a cazut, urmeaza Basescu, Proclamatie si proteste la Resita
Timp de peste trei săptămâni, nu a contat că a fost călduț, frig, ploaie, vânt, ninsoare sau geruri cu multe grade cu minus în termometre. Reșițenii, unii din prima zi și până în prezent, au fost mereu în fața Prefecturii cu steaguri și pancarde în mâini.

Această demisie este prima victorie importantă după acest protest maraton, dar nu este destul. Reșițenii nemulțumiți spun că nu se vom opri aici pentru că vor și demisia lui Traian Băsescu și mai ales, alegeri anticipate.
http://www.infocs.ro/index.php/2012/02/06/guvernul-a-cazut-urmeaza-basescu-proclamatie-si-proteste-la-resita/

Un alt tip de discurs al manifestantilor de la Resita !!!
REŞIŢA – Lozincile celor peste 60 de protestatari adunaţi luni, 6 februarie, în Centrul Civic al municipiului Reşiţa s-au centrat strict pe demisia preşedintelui României, în ipostaza în care, în după-amiaza aceleiaşi zile premierul Emil Boc şi-a anunţat demisia din funcţie.
„Este cea de-a şaptea victorie, a şaptea minune din cele zece solicitări pe care le-am avut de la începerea protestelor. Mai avem nevoie de alte trei victorii, şi anume alegerile anticipate, demisia preşedintelui Băsescu şi în final victoria poporului român“, a precizat Gogu Sorca, unul dintre manifestanţii aflaţi în Piaţa 1 Decembrie 1918. Totodată, manifestanţii au decis că vor solicita prelungirea protestelor autorizate până la rezolvarea întregii liste de revendicări.

sursa : aici

PROTESTĂM, CONTINUĂM, REZISTĂM !!!

– 6 grade ( lângă Valea Domanului – 6=-10 grade, aşa taie gerul din carne ) ninsoare, vânt, frig crunt … noi protestăm.

 Şi se scandează zilnic :  ” JOS băsescu !! ” , ;  ” JOS Frunzăverde !! ”, ”  La Consiliul Judeţean cântă cucuveaua / Frunzăverde şi ai lui şi-au găsit beleaua !! ” ,  ” Aşa NU se mai poate, VREM Anticipate !! ”, ” Demisia !! ”, ” Băsescule nu uita, România nu-i a ta ! ”, ” Frunzăverde te-ai uscat, Reşiţa te vrea plecat !! ”… ” Frunzăverde nu uita, Caraş NU-i moşia ta ! ”…   ” stima voastră şi  mândria, DNA-ul şi răchia ”…

CE URMEAZĂ?

Demisia pe care Băsescu i-a cerut-o lui Boc înseamnă o deschidere a Cutiei Pandorei…….

Ce va fi, vom vedea. Important este că un prim pas spre schimbare a fost făcut. Să  NU  ne oprim aici!!!

” Nu întotdeauna presiunea străzii, oricât de raţională şi de legitimă ar fi ea, dă roadele aşteptate, iar într-o democraţie strada este un mod de exprimare a nemulţumirilor, soluţiile vin tot din spaţiul politic. Vocea străzii poate fi invocată de opoziţie, dar nu ar fi de dorit o schimbare determinată doar de stradă. Asta ar însemna eşecul democraţiei, al clasei politice, le-ar de-legitima. Nu cred că vrea cineva aşa ceva. Ar fi raţional să răspundem acum cerinţelor oamenilor şi să negociem o soluţie politică, pe care să o oferim cetăţenilor nemulţumiţi. Nu aş face analogii cu cele întâmplate în Egipt sau în Tunisia, deşi ar trebui să ne dea de gândit că multe dintre cauzele care au dus la revoltele din aceste ţări se regăsesc şi la noi, în economie, în societate, chiar şi în politică. Încă mai putem acţiona asupra cauzelor, pentru a nu ajunge la o explozie socială. ”

( “ESECUL LUI TRAIAN BASESCU RAMANE, VORBELE SALE SE DUC” )

Il rog pe domnul deputat Iulian Iancu să ne desluşească avatarurile costurilor gazului. Rog, de asemenea, televiziunile să mai lase analiza zăpezii şi chiciurei şi să se ocupe de problemele serioase ale realităţii de a fi român într-o ţară condusă de şnapani şi ticăloşi.

Pe aceiaşi temă: Regimul Băsescu cedează gratis combinatele energetice.

( sursa : : AICI )

Victor Ponta : In seara aceasta, de la ora 21:00, sunt invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea “Sinteza zilei”, difuzata de Antena 3. Astept intrebarile si sugestiile voastre! – NU am reuşit, dar, sugerez aici :  CONTINUĂM !! JOS BĂSESCU ! JOS MAFIA PD-L ! ŞI INSIST CA DUPĂ DEBARCAREA MAFIEI LA PUTERE  SĂ TRECEŢI LA… CONFISCAREA AVERILOR PENALILOR, CA SĂ NE UŞURĂM UMERII ŢĂRIŞOAREI DE POVARA DUREROASĂ A DATORIILOR !!!  REZISTĂM ! PENTRU… NOI, CEI MEREU UITAŢI…

p.s. Ungureanu: „Intenţionez să folosesc experienţa MAE şi a SIE în eficientizarea guvernării”.

Printr-o ordonanta de urgenta , maine , romanii care detesta puterea vor fi declarati agenti de influenta imperialista… ( Marius Mina )

Mortul politic, marinarul..  a intrat de mai mult de două luni în faza ” agenturilii ”, dar iată sunt şi ajenţi pe foooarte bune care ne-ar pune botniţă, cică să ne aliniem… ” zăuită ” să spuie cui anume… ŞI d-aia insist să continuăm că-i musai rostul de ANTICIPATE !!

Ah…. serviciile aistea sunt doldora de cad-oaie de la ” Pirat ”, să dea banul public natrag !

UPDATE!!!

Băsescu ţine România sub zodia Securității

Aventurile informative ale unui viitor premier, Mihai Răzvan Ungureanu

Ce-mi plac incaierarile din sanul PD-L !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la NU cedăm ! Rezistăm !! Pentru… NOI, cei mereu uitaţi !!!

  1. Pingback: Republica Informativă România « Gabriela Savitsky

  2. În ce dictatură oare se poate zbiera ” jos dictatura ” și nimeni nu pățește nimic ?
    În ce dictatură televiziunile toată ziua îi toacă pe cei de la putere și nu li se închid posturile ?
    Sigur dacă sunteți membru de partid al USL-ului vă înțeleg.
    Nu pot să cred că vă lipsește minima cultură și nu cunoașteți înțelesul noțiunilor.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      ” Stimabila ” care ar trebui sa-si vada de catedra – semnandu-se prf Carmen…- habar nu ai pe ce lume traiesti, duduie !!
      Ghici ghicitoarea mea cui ii lipseste minima cultura si are mari dificultati de intelegere a termenilor, notiunilor…..
      Te facusi de cacao, relax, nu esti singura 🙂
      DICTATURA = Instituție politică, putere de stat în care o persoană (sau un grup de persoane) este învestită cu autoritate nelimitată prin legi și adesea bazată pe violență. guvernare exercitată de o clasă dominantă. . conducere a socității exercitată de o clasă socială dominantă. ◊ (fig.) putere absolută,
      Spui ” nimeni nu pateste nimic „…. da nu-ti e putina RUSINE ? Romanii sunt batuti de jandarmi,romanii sunt monitorizati, fotografiati, filmati, inregistrati, ascultati , amendati si tu scuipi ca nimic nu s-ar petrece?!!??
      Romanilor le sunt INCALCATE DREPTURILE in fiecare zi, zi de zi si tu te trezisi sa faci peavocatul diavolului ? Chiar atat de DISPERATI sunteti ca va aruncati cu capul in balti, mizerii cu riscul ca va stropiti in propriile laturi…. bleah….
      Veziti de TROACA.minte-te, minti pe la alte „mese ” si reveniti naibii cu picioarele pe pamant caci NU faceti decat SA VA PRELUNGITI AGONIA sarmanilor cu Duhul ! NU aveti niciun dram de DEMNITATE, sunteti orbi, ne credeti prosti si naivi, ne tratati ca pe gandaci dar voi sunteti vai steaua voastra, ca nu va puteti abtine sa nu iesiti la interval cu DIRECTIVELE PRIMITE, lasilor…
      p.s. care ” televiziuni ” madame ?? O SINGURA televiziune e pe redute IMPOTRIVA regimului dictatorial propavaduit si IMPUS de securistul de la Anvers, pe restul le-a ingenuncheat marlanulalcoolic !
      Daca taceai…. nu mai fa pe ” analista ” ca esti PENIBILA !!

      Apreciază

  3. leo zice:

    Nu cedăm zici?!!…
    Sper că nu vorbeşti în numele partidului ăluia în care toate curvele (politice şi nu numai) au ajuns să facă-carieră… ce-a ajuns creaţia Bunicuţei, jucărie de tinere talente ce vor muri speranţe ca Ţopăilă Prostănacu şi Procuroru Trădătoru…
    http://stirileprotv.ro/stiri/politic/live-ora-14-30-liberalii-enervati-dupa-discursul-lui-ponta-din-parlament-la-adresa-lui-ungureanu.html
    PUAH!
    Doini-m-aş şi n-am cui…

    Apreciază

  4. leo zice:

    PS
    Nu ierea vorba de grevă parlamentară?! Ce dracu atunci caută pesedeii în aceeaşi sală cu guvernul de proşti pus să văcsuiască gardu în urma guvernului de hoţi?!?!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Petală zice că l-ar fi mandatat oarecum useleaua… cine ştie… noi, nu !
      Aista am afirmat dumneamea la AN pe blog, desigur că tu ai fi spus şi mai bine şi mai multe şi mai altfel ca mine :

      Sibilla
      februarie 11, 2012 la 12:26 am
      D-le AN,
      Ba-i exact aşa !!

      Referitor la discursul d-lui Ponta… putea fi … ” evitat ”.
      Deranjul mare – şi pe bună dreptate ( !! ) – e nu prezenţa d-lui Ponta şi nici discursul său, ci… prezenţa ÎMPREUNĂ cu tacsu socru, ” Albanezu ”, mai cunoscut ca RĂSPOPITUL MITOMAN care nu se impune să-ţ ţie de brăcinari mai ales în momente CHEIE !!
      Şarpele ăla de răspopit căruia dumneamea nu-i va spune ” domn ” vreodată, nefiind ( !!! ), s-a mai impus trăgând pesedeaua de-a dura, deşi ŞI ATUNCI Politicienii s-au împotrivit păcălicilor toleraţi în ogradă… De-aci tevatura, punct. ( că-i pe foarte bună dreptate !! )
      Şi… apropo de revenirea la NORMALITATE, libertatea opiniilor, etc etc etc… hai să dovedim că PSD NU e PD-L şi că la noi sunt ,NU tolerate, ci neconsiderate neavenite părerile celorlalţi şi mai ales nesancţionate… altfel, nu vorbim decât … VORBE când fluturăm Mesajul ” o altfel de politică ”, nu-i aşe, CĂ-I AŞE, d-le AN
      Aista trebuia s-o spun iar cei care mă cunosc ştiu că NU am nevoie şi e prost inspirat cel care simte elanul să ” analizeze ” ceea ce susţin cu responsabilitate ŞI seriozitate .
      Ufff…. am tot spus, e drept, uneori cu năduf, deseori cu doar amărăciune, pe acilea, că taaaare-mi doresc să NU mai am dreptate.
      Se simte mai mult decât dorul de AN în fruntea PSD, la naiba, că aci îi e locul!!!
      Ponta NU e trădător, NU EL E !! NU îmi displace Procurorul, nici ode nu-i intonez căci ÎNCĂ n-a tras suficient cât să le inspire vreunora, altul E păpuşar la ora asta şi cu toată sinceritatea, NICI răspopitul de data aista NU E !
      Ponta face gafe, dar de trădat NU şi nădăjduiesc să nu se schimbe… căci ar fi păcat şi nu va putea scăpa de mânia celor ce cu mare greutate i-au acordat dramul de încredere şi-l chiar sprijină ( !! ) spre deosebire de oportuniştii ” alături ”, unii chiar nume sonore de prin teritoriu şi care la prima schimbare de macaz se vor dezice de el senini…
      Cât despre MRU… cu tot aerul lui ţâfnos, să mă ierte Tatăl , cu toată pregătirea şi experienţa lui, DIJIABA, până la urmă, dacă e plastilină-n mâna altor păpuşari, mai direct, tăt o muhere-n izmene şi izmănitul ăista, punctum.

      Comentariul tău e în așteptare.

      Sibilla
      februarie 11, 2012 la 12:31 am
      p.s. Mogulache voicu-l-ESC-u cu ce se mai PRE-OCUPĂ… ca par egzamplă ?…
      Dar preaDRĂCITUL de se dă numai Patriarh deşi NU e… ?
      De bă-SECU nu-mi e doru să-ntreb nimica nimicuţa, că-l cată Moartea după cum profeţesc unii AMIN !

      Comentariul tău e în așteptare.

      Discursul lui Traian Basescu. Noi file de poveste | Stiri Bloggeri Din Romania
      Trackback pe februarie 10, 2012 la 2:27 pm
      Lasă un răspuns

      Introdu comentariul tău aici…

      Apreciază

      • leo zice:

        Memoria-mi zăuitucă îmi joacă feste: ar trebui să-mi spună ceva indicativul pentru deţinătoriul de blog despre care-mi povesteşti?!
        Singurul sertăraş care mi se deschide în arhiva cu „little grey cells” iaşte ala din care-şi iţeşte morcoveaţa o strămoşască urătură băcească: „Despre morţi, numai de bine!”…

        Apreciază

  5. Popateapa zice:

    Domnule Victor Ponta, m-aţi dezamăgit profund!
    “Ecs. sale ministru Justiției

    București

    Costăchel Gudurău liberat az dimineață lipsă probe intenție asasinat. Împăcat cu directoru. Pupat toți piața endependenți. Mâne sară logodna Raul madam Atenaisa Perjoiu. Dânsa renunțat orce pretenție revandicare paraferna de la Albert Gudurău, dând înscris primit toată suma.”

    Adineaori ora două post meridiane avocatul statului Pamfil mort subit cafine central. Medic primar constatat caz apoclepsie celebrală.

    În considerația vechimi mele di magistrat procuror de aproape douazăci și trii di ani, fiind înaintat în vârstă și o familie numeroasă devenind misiunea de minister public pre gră pentru mini, vă rog respectos a mi se acorda mie postul de avocatu statului, pe care o voiu îndeplini cu zel și activitate. Binevoiți etc.

    Vechiu procuror trib. X…

    Telegrame
    de Ion Luca Caragiale

    Mi-aduc aminte cum, domnul Victor Ponta, a făcut referire, în multe ocazii, la cozile de topor pe care le-ar putea avea PDL, în cadrul USL. Solicita vigilenţă! Acum, domnule Victor Ponta, vă întreb eu, cine este coada de topor? Nu sunt un nihilist şi nici un opozant orb, cu ochelari de cal. Îmi place să cred că PSD nu are numai susţinători cu ochelari de cal, aşa cum sunt cei de la PDL. Domnule Victor Ponta, m-aţi făcut să mă simt părăsit , înşelat, acum, când prin discursul dumneavoastră aţi făcut pactul cu diavolul. Chiar, susţinerea condiţionată, a unui slugoi, al lui Traian Băsescu, m-a speriat. Probabil coloana vertebrală, a dumneavoastră, a suferit unele deplasări patologice, ca urmare a accidentelor avute, la concursurile auto la care ați participat.

    Mi-aduc aminte de mitingul din 19 ianuarie 2012. Chiar dacă sunt PSD-ist, prin convingere, am participat şi am fost înconjurat de prieteni liberali. Când vi s-a dat cuvântul, în jurul meu, printre urale se amestecau tot mai tare huiduielile “uuuuoooooooooo”. Când a trecut pe lângă noi, Mazăre cu ai săi, mulţi dintre cei care eram în coloană, la locul nostru, am aplaudat. Îmi vine acum în minte episodul cu Oana Niculescu Mizil, când l-a susţinut pe domnul Mircea Geoană. Toată lumea a sărit asupra ei, ca asupra unei rebele. A avut tăria de a-şi susţine puntul de vedere.

    Acum dumneavoastră aţi încălcat grav disciplina de partid. Aţi vorbit în nume propriu, dar scuzaţi-mă, sunteţi liderul ales al PSD, copreşedinte al USL. Cum Traian Băsescu nu are voie să vorbească în nume propriu, cât este Preşedintele României, nici dumneavoastră nu sunteţi supus altui regim, la o scară mai mică. L-aţi acuzat pe Mircea Geoană că s-a erijat în reprezentantul opoziţiei. Vedeţi similaritatea situaţiilor?

    Azi văd de ce domnul Adrian Năstase a ajuns să fie condamnat de oastea diavolului. Şi-a menținut verticalitatea, nu a cedat şantajelor şi altor porniri de moment.

    Păcat domnule Victor Ponta, aţi frânt multe idealuri şi speranţe ale oamenilor cinstiţi.

    Apreciază

  6. Pingback: Domnule Victor Ponta, m-aţi dezamăgit profund! « Popateapa's Blog

  7. Pingback: Duzina de cuvinte : Un popor măcinat de ură « Dictatura justitiei

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.