PENTRU DREPTATE ŞI ONOARE, NU TREBUIE APROBARE !!!

PENTRU DREPTATE ŞI ONOARE NU TREBUIE APROBARE !!!

Legalitatea unui protest nedeclarat in prealabil!

In articolul 3 din legea adunarilor publice nr. 60/1991 republicata in 2004 http://www.jandarmeria-caras-severin.ro/documente/lg_60_1991.pdf scrie simplu si clar ca sa inteleaga toata lumea: Art.3: “Nu trebuie declarate in prealabil adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile culturalartistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum si cele care se desfasoara in exteriorul sau in incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. […]”
In Constitutia Romaniei se stipuleaza ca orice cetățean al României are drepturi fundamentale:
1. Dreptul la apărare (garantat prin Constituție – art. 24)
2. Dreptul la liberă circulație (garantat prin Constituție – art. 25)
3. Dreptul la liberă exprimare (garantat prin Constituție – art. 30)
4. Dreptul la informație (garantat prin Constituție – art. 31)
5. Dreptul la participarea la întruniri publice (garantat prin
constituție – art. 39)
In cazul in care veti primi amenzi, va puteti preleva de articolul nr. 3 din legea 60/1991 republicata in 2004 precum si de articolele nr. 24, 25, 30, 31, 39 din Constitutia Romaniei, in motivarea din contestatii, argumentand ca manifestatia din orasul dumneavoastra a fost: 1. Fie manifestare culturala – in desfasurarea careia bannerele / portavocile si alte instrumente constituiau decorul unui act cultural contemporan, fie 2. Se comemorau 3/4/5… zile de la demiterea domnului Raed Arafat sau de la anuntul public de distrugere a sistemului de urgenta in sanatate din Romania sau 3. Daca manifestarea are loc in fata Ministerului Sanatatii, atunci manifestarea se desfasoara in fata unei institutii publice, adica a unei persoane juridice de interes public. In acest fel manifestarea din orasul dumneavoastra poate fi considerata ca intrand sub incidenta art. 3 (Legea 60/1991), coroborat cu articolele mai sus mentionate din Constitutie, drept pentru care, aceasta manifestare nu trebuia declarata in prealabil la primaria orasului dumneavoastra. De asemenea, pentru cei care vor avea/au probleme cu amenzile din partea Jandarmeriei sau Politiei, ca urmare a participarii la acest eveniment minunat: Model de contestare a amenzii:http://www.infomg.ro/storage/Photos/contestatie_standard.doc. Contestatia standard trebuie modificata cu datele dumneavoastra si datele orasului dumneavoastra. Contestatiile trebuie depuse la Judecatoria orasului dumneavoastra. In cazul Bucurestiului trebuie depusa la Judecatoria din sectorul in care are loc manifestatia.

De asemenea, daca cunoasteti numele si functia organului de ordine care a redactat procesul verbal / amenda, este recomandat sa ii faceti o plangere penala pentru abuz in functie. Model Plangere Penala:http://www.infomg.ro/storage/Photos/plangere%20penala.pdf. Este mentionat in model unde se depune plangerea penala. Jandarmii sau politistii care va abordeaza trebuie legitimati (cere-i numele si prenumele, precum si functia). In acest fel, veti obliga organul sa mearga si sa dea cu subsemnatul la Procuratura, creand astfel precedente pozitive in respectarea drepturilor cetatenesti la exprimare libera.

Legitimarea! Daca un politist sau un Jandarm doreste sa va legitimeze, aratati actul de identitate, fara a-i urma la sectie sau fara a le inmana actul dumneavoastra de identitate. Fiti pregatiti cu actele de identitate la voi, si nu refuzati legitimarea dumneavoastra, pentru ca organele de ordine mentionate (doar acestea) au dreptul sa va legitimeze.

Pentru a va pregati cat mai bine, va rog sa consultati Kitt-ul de Nesupunere Civica redactat de activistii campaniei Salvati Rosia Montana, care au peste 11 ani de experienta in actiuni directe:http://www.infomg.ro/storage/Photos/kit%20de%20nesupunere%20civica.pdf

Pentru cei care se intreaba de ce nu e mai elegant sa se faca o cerere de autorizare a manifestarii publice: Manifestarile publice nu se autorizeaza, pentru ele nu se solicita cereri de autorizare. Legea adunarilor publice nr. 60/1991 nu prevede in textul sau asa ceva. Va rog sa cautati cu ‘search’ termenul ‘autoriza’ in textul legii si nu il veti gasi. Daca, in continuare, va intrebati totusi, de ce sa nu declaram in prealabil o manifestare publica, raspunsul este: In primul rand ca nu primesti niciodata locatia pe care o soliciti, pe varii motive de securitate, apoi ca vor fi schimbate toate conditiile in care va avea loc manifestarea, ti se solicita j-de mii de informatii inutile si se intarzie data evenimentului, sau mai rau, acesta nu se ‘autorizeaza’. Intrebati va rog pe oricine are experienta in solicitarea de autorizatii pentru manifestari publice, mai ales cand acestea se intampla de azi pe maine. Deci de aia nu are rost sa recurgi la solutii elegante.

Oamenii din Bucuresti au o responsabilitate cu mult mai mare, decat cei din orasele de ‘provincie’. In orasele de provincie (vezi Cluj – unde de ani de zile se organizeaza proteste ‘fara autorizatie’ si unde Jandarmeria / Politia nu indrazneste sa amendeze cetatenii liberi sau vezi Tg. Mures care in 12 ianuarie 2012 au organizat o manifestatie de 4500 de oameni – conform cifrelor Jandarmeriei Tg. Mures – fara ‘autorizatie’ si fara amenzi). Asta deoarece in Bucuresti sunt toate institutiile centrale si acolo trebuie sa existe cea mai spectaculoasa masa critica. Se pare ca doar in Bucuresti exista acest mit al ‘autorizarii’ si controlului cetatenilor. Acest mit trebuie demontat cat mai repede cu putinta, pentru ca la anul pe vremea asta sa nu ne mai confruntam cu aceleasi abuzuri. E o chestiune de principiu. Nu soliciti sa ti se autorizeze un drept, atunci cand acesta exista si ti-l poti exercita, obligand autoritatile sa ti-l respecte la randul lor. Cum vrem sa ne fie respectate drepturile? Credeti ca va veni la noi Jandarmeria sa ne intinda un covor rosu pentru a putea demonstra mai bine? Ce le veti spune copiilor vostri atunci cand va vor intreba: ‘Tu ce ai facut pentru a schimba sistemul in bine?’.

Mult curaj!

Constitutia Romaniei:
“Articolul 39 Libertatea intrunirilor
Mitingurile, demonstratiile, procesiunile sau orice alte intruniri sunt libere si se pot organiza si desfasura numai in mod pasnic, fara nici un fel de arme.”
Orice amenda sau represiune a unor proteste, inclusiv a grevelor, este NECONSTITUTIONALA! Pur si simplu, asa cum NECONSTITUTIONALA este si pretentia asa-ziselor “autoritati” basiste de a impune vreo autorizare a unui protest… Mai mult decit atit, Jandarmeria ar trebui sa se… autoamendeze, pentru ca “reprezentantii statului” erau inarmati pina-n dinti! 
”Articolul 20 Tratatele internationale privind drepturile omului
(1) Dispozitiile constitutionale privind drepturile si libertatile cetatenilor vor fi interpretate si aplicate in concordanta cu Declaratia Universala a Drepturilor Omului, cu pactele si cu celelalte tratate la care Romania este parte.
(2) Daca exista neconcordante intre pactele si tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care Romania este parte, si legile interne, au prioritate reglementarile internationale, cu exceptia cazului in care Constitutia sau legile interne contin dispozitii mai favorabile.”
Desigur, “dispozitii mai favorabile” PENTRU CETATENI, nu pentru guvernanti… 

Jandarmeria, Victoria şi Cotroceniul – mâna pe carte, tovarăşi !!!

„Va rog sa va IMPRASTIATI !!!
Sau folosim FORTA !”
– ameninta comandantul jandarmeriei.
Ce facem? Ne imprastiem?
Sau …. CONTINUAM?
Informatii INCENDIARE despre Basescu, click AICI:
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html

Jandarmii ameninta manifestantii pro Arafat – SMURD si anti Basescu:

În mai multe orașe din țară

Noi proteste în stradă: „Ne-ați mințit și ne-ați furat”

Antonescu: USL va iniţia strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

Victor Ponta: Ii felicit pe romanii care au iesit in strada…

Asteptam liderii opozitiei, dar si pe cei care au ramas neatinsi de hipnoza sistemului actual, si care pot influenta pozitiv masele, sa iasa in strada alaturi de oameni!! Politica se face, nu la birou sau TV, ci in mijlocul multimii care te voteaza!! Acelasi lucru il asteptam si de la presa, de la prezentatorii emisiunilor asa-zise impotriva regimului!! Astazi vorbele nu mai tin nici de frig si nici de foame!!! Cuvantul potrivit ptr momentul de acum este: ACTIUNE ! …cu intelepciune:-)
Cea mai mare dorinţă a mea e…. SĂ NU MAI AM DREPTATE !!! ŞI CU ASTA AM ÎNCHEIAT CĂ-S SÂRB ŞI N-AM STAT LA BĂUTE DE ANUL NOU, AM IEŞIT IN STRADĂ PT BĂIETELUL MEU, AM IESIT CUM IES DE FIECARE DATĂ ŞI CA DE FIECARE DATĂ M-AM SIMTIT TARE SINGURĂ !  

AM FOST 10 INIMOŞI, 10 REŞIŢENI CU CONŞTIINŢĂ, AM IEŞIT CA SIMPLI CETĂŢENI… A TRIMIS FRUNZĂVERDE 30 DE JANDARMI, NE-AU FILMAT….. UNDE DRACU  AU FOST RESTUL ??? MÂNCAU SEMINŢE LA TV ŞI CÂRCOTEAU, LIDERII OPOZIŢIEI PRECUM ŞOBOLANII LA CĂLDURICĂ…. NU E CORECT, NU E DREPT, NU ASTA E UNITATEA PE CARE VOI, POLITICIENII O FLUTURAŢI !!!! DE CE NU SUNTEŢI ÎNTRE NOI, LÂNGĂ NOI ???
ALOOOOO… OPOZIŢIA, SE AUDEEEEEE…. IEŞIŢI DIN COTLOANE CĂCI ACUM E ROSTUL SĂ FIŢI ÎNTRE OAMENI !!!!

Alegeri anticipate, cap de listă a agendei protestatarilor

” VREM ANTICIPATE, NU VREM COMASATE !!! ”

OPINIILE ROMÂNILOR :
Domnule Crin Antonescu, de ce toti parlamentarii din partidul dumitale nu isi depun mandatul parasind parlamentul? Ar fi singura solutie viabila
Domnule Ponta, de ce nu procedeaza la fel parlamentarii tai ?
Domnule nu stiu cum te cheama de la PC de ce nu se intampla la fel si la dumneata in partid.
Reprezentantii minoritatilor nu au de ce sa se teama, ori cum ei sunt alesi cu de la sine si obligatoriu. Demisionati !
UDMR-ul ar trebui sa faca la fel pentru a demonstra ca iubesc o romanie care ii tine in brate cu grija frateasca.
Independentii la fel.
Chiar si membri PDL care mai au o bruma de constiinta ar trebui sa isi puna mandatele in poala sefului de la Cotroceni.
Aceasta ar fi solutia ca in Martie sa avem alegeri, un guvern legitim si ne putem apuca de lucru sa indreptam lucrurile stricate in ultimii ani.
Demisionati cu totii si plecati din Parlament. Nu invocati criza care s-ar declansa, tara e intr/o criza mult mai mare decat cea pe care ati invoca-o.
Demonstrati-ne ca macar daca nu va iubiti tara aveti respect pentru cei care o locuiesc !!!

*******

CORECT !!! De câte ori ies, aştept să-mi vină ŞI onor deputati si senatori lângă mine, lângă noi !!!! dar…. deocamdată NU au demonstrat că le-ar păsa de mine, de noi !! NU ne-am pierdut nădejdea-n Dumnezeu ! Pe  politicieni îi aşteptăm încă şi încă şi încă….  SĂ FACĂ CEVA, SĂ FACĂ CE TREBUIE !!! SĂ-ŞI MIŞTE ANATOMIILE DIN BIROURI,  DIN SEDIILE FIRMELOR, DIN COTLOANE ŞI SĂ NE SPRIJINE ! 

 ROMÂNII IES ÎN STRADĂ…. SI-N ACEST TIMP PĂCĂLICII DE-ŞI SPUN POLITICIENI, CE DRACULUI FAC, DACĂ NU-S INDISCRETĂ ŞI NU-I DERANJEZ PE ADORMIRILE LOR… C-O LĂLĂIESC ŞI-O LUNGESC, AUUUUU…. PÂNĂ CÂND NU VA MAI AVEA CINE SĂ IASĂ-N STRADĂ, PUNCT.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la PENTRU DREPTATE ŞI ONOARE, NU TREBUIE APROBARE !!!

  1. VICTORIEEE !!!
    JOS CU BASE

    Apreciază

  2. Emil Vulcanescu zice:

    La Multi Ani ! Sibila ( Nico )
    Se apropie sfarsitul Satanistilor,,,
    Sa fii iubita …
    Cu stima Emil

    Apreciază

  3. Pingback: Respect pentru cei ce arata ca EXISTA « Sunt totul si totusi nimic!

  4. leo zice:

    Măi dragă, iertată să-mi fie ignoranţa de baci al cărui tembelizor s-a blocatără pe posturi sportive şi discoveristice, dar cumva manifestanţii – despre care siturile de sport zic c-ar fi suporteri de prin galerii (şi ce dacă?!, dacă-s suporteri sunt mai puţin egali în drepturi ca alţii?!) – sunt bătuţi de unii şi aceiaşi jăndari care, pe vremea când mă mai jucam şi eu de-a cetăţeanul, sorcoveau jigodia din Dealul Trei Cocenilor cu ţâpurituri de genul „IEŞI AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ”?!?!?!?!?
    Păi n-ar fi-n naturelul lucrului ca şi unii, şi alţii să se afle de aceeaşi parte a baricadei?!
    Ori securiştii din salopete de miner s-au reîncarnat, după brucaniană ori dumasiană perioadă de douăj de ani, în jăndari?! 😉
    Şi apropros de cei douăj de ani, oare chiar urmează democraţia promisă de Brucan, fie şi o ţâră mai târziu?!
    Curios, tareee curios…

    Cât despre nedumerirea mea referitor la dreptatea de nu-i pentru căţei, alţii se-ntreabă cam la fel:
    http://www.tolo.ro/2012/01/15/si-ce-daca-sint-suporteri/

    Apreciază

  5. Pingback: Lansarea cărţii:”Regii României în alb si negru” « Popateapa's Blog

  6. Pingback: Să învăţăm din greşelile altora – Efectele mineritului cu cianuri pe alte meleaguri « munteanul

  7. Pingback: Concluzii personale după mitingul USL « Popateapa's Blog

  8. leo zice:

    Din categoria „Citeşte şi dă mai departe”…

    Scrisoare deschisă către preşedintele Traian Băsescu

    C.T.Popescu

    „Domnule Băsescu, te-am privit şi voi continua să te privesc cu statornică scârbă.

    Însă, dincolo de scârba mea, un concurs de împrejurări care conţine prostia unora, ticăloşia altora şi indiferenţa celor mai mulţi a făcut să devii preşedinte al ţării mele. Nu m-am aşteptat nicio clipă ca, ajuns în această demnitate, să poţi deveni altceva decât eşti, dar am vrut să sper că măcar vei încerca să pari. Mă felicit că nu am investit prea mult în această speranţă. Ex nihilo nihil. Dispreţul pe care ţi-l port e lesne de argumentat: reprezinţi suma a tot ce are mai detestabil poporul român.

    Fără a avea măcar una din însuşirile admirabile ale acestui popor. Vreme de şase ani am trăit o neîncetată stupoare, colorată când şi când cu indignări sterile ori revărsări gastrice provocate de conduita ta.

    Vreme de şase ani, mulţi dintre noi am încetat să fim doar cetăţeni ai acestei ţări şi am devenit victime ale tulburărilor tale de personalitate, ale crizelor tale de nervi, ale sevrajelor tale, ale revărsărilor tale de ură, ale ticăloşiei tale, ale incompetenţei tale.

    Nu ştiu dacă în istoria modernă există şef de stat care să fi insultat atât de mulţi dintre propriii cetăţeni, cu atâta nesimţită uşurinţă. Observi că nu folosesc pluralul politeţii. Pentru că tu însuţi, în dialogul cu ceilalţi, ai răul obicei de a nu-l folosi. Şi voi refuza să îl folosesc doar formal, demonstrativ, numai pentru a vădi că sunt mai bine crescut decât tine. Vremea convenţiilor şi demonstraţiilor de tipul acesta a trecut.

    Am privit cu îngrijorare, în aceşti şase ani, obsesia ta maladivă pentru puterea absolută. Au fost concetăţeni de ai mei care au crezut că poate ţi se cuvine, că poate, atunci când o vei avea, vei face din ea instrumentul schimbării în bine al ţării. Se înşelau. Ai folosit puterea doar pentru a revărsa urâţenia dinlăuntru-ţi asupra noastră, a tuturor. Iar ţara e astăzi mai schimonosită ca niciodată. Sărăcită, desfigurată, doar un contur înlăuntrul căruia cei mai mulţi sunt prinşi ca într-o capcană, prizonieri ai unui rău destin. Precum în cel mai întunecat fanariotism, ai folosit demnităţile publice ori resursele statului pentru a-ţi căftăni apropiaţii, pe cei care ţi se închinau cu ipocrită smerenie, într-un detestabil qui pro quo. Astfel au ajuns cele mai multe demnităţi ale statului să fie ocupate de incompetenţi, imbecili şi neamuri proaste, personaje lipsite de orice merit, dar cu prea-plin de obedienţă faţă de tine, despotul.

    Şi când ţara e rânduită după legea aceasta, nu e de mirare că astăzi am ajuns la această mizerie, promiscuitate şi decădere a instituţiilor. Ţi-ai făcut din minciună un crez politic. Şi unii găsesc asta scuzabil. Peste cei care au îndrăznit să spună altfel decât crezi tu că se cuvine spus ai revărsat diluvii de ură. Ai inventat categorii generice peste care să îţi reverşi ura şi insultele primitive. 322, moguli, tonomate, reprezentau categorii încăpătoare în care mizeria ta să poată fi eficient distribuită. Toţi cei care nu acceptau fanariotul qui pro quo erau detestabili, maculabili, expulzabili.

    Rar mi-a fost dat să văd atât risipă de resurse (ale statului, ale instituţiilor publice ori ale unor dubioase instituţii private) menită unui singur scop: împroşcatul cu mizerie.

    Au fost şase ani urâţi. Iar rezultatul lor e reaua stare de azi a ţării. Prea mult şi prea des am vorbit despre toate cele care au fost pentru a le mai repeta acum. Altul e motivul pentru care scriu astăzi.

    Afirmi, domnule Băsescu, fără să roşeşti, cu o nesimţire prietenă cu iresponsabilitate, că ţara mea e o ţară de mâna a doua. Iar când îndrăzneşti să spui aşa ceva vremea pamfletelor şi a indignărilor din laringe a trecut. O ţară care cere bani cu împrumut, o ţară care nu poate plăti pensiile este o ţară de mâna a doua – spui tu cu o nesimţire care sfidează orice stupoare. Nu ţara a cerut bani cu împrumut, domnule Băsescu, ci tu. Împotriva tuturor acelor voci care se opuneau acestui demers.

    Nu suntem toţi amnezici şi încă ne amintim cum predicai nevoia acelui credit de la FMI, deşi nu puţini erau cei care strigau că e o cale greşită. Şi i-ai potopit cu insulte. Aşa cum ştii să faci. Ai susţinut acel credit nu pentru că ţara avea nevoie de el, ci pentru că tu, deprins cu logica licuricească, ai încercat să cumperi bunăvoinţa unor stăpâni pe care noi nu-i vedem. Şi ai fost gata să plăteşti acea bunăvoinţă cu sărăcirea, umilirea şi nenorocirea noastră a tuturor.

    Iar dacă ţara nu poate plăti pensiile este pentru că tu ai adus-o aici. Nu mogulii, nu tonomatele, nu noi. Noi doar trudim, îndurăm şi plătim biruri. Nici nu ar trebui să mai spun lucrurile acestea. Sunt deja ştiute. Şi nu ar trebui să accept logica rudimentară după care funcţionezi, aceea care măsoară demnitatea, înălţimea ori măreţia după grosimea pungii.

    Doar judecând cu maţul poţi ajunge să spui despre ţara mea că este o ţară de mâna a doua.

    Iar dacă punga ţării nu e azi îndeajuns de plină pentru gustul tău, asta nu se întâmplă pentru că eu şi cei asemeni mie nu trudim îndeajuns pentru a o umple, ci pentru că tu şi cei din jurul tău sunteţi prea hămesiţi, prea nesimţiţi şi prea necinstiţi pentru a şti să o chivernisiIar dacă punga ţării nu e azi îndeajuns de plină pentru gustul tău, asta nu se întâmplă pentru că eu şi cei asemeni mie nu trudim îndeajuns pentru a o umpleţi. Dar ţara asta încă are bani să îşi plătească preşedintele şi imbecilii deveniţi miniştri, are bani să îşi plătească nulităţile devenite europarlamentari, are bani să te trimită la reuniuni internaţionale unde să ne umileşti pe toţi respirând dispreţul cu care eşti tratat de ceilalţi, are bani pentru a plăti pentru capriciile neroade ale favoritei tale, are bani pentru a îngrăşa guşile lăudătorilor şi numeroşilor tăi servitori.

    Are încă bani din care să plătească sinecuri pentru cei care ştiu să îşi manifeste îneajuns de zgomotos şi fără ruşine obedienţa faţă de tine. Are bani să îmbogăţească afacerişti suspecţi, dar cunoscători ai conturilor de partid. Să ierţi, atunci, biata ţara dacă nu mai are îndeajuns pentru a plăti şi pensiile acelea.

    În aceeaşi zi când eu scriam: Pentru că eu nu accept că România e o ţară de mâna a doua în UE. Nici că eu aş fi un cetăţean de mâna a doua. Dar admit că avem politicieni de mâna a şaişpea. Mai pe seară, preşedintele României spunea că ţara mea este o ţară de mâna a doua. Iar asta nu mai poate fi îngăduit. Pentru aşa ceva nu mai este de ajuns să ne revoltăm pamfletar, să respirăm vocalele indignării la televizor ori să risipim cerneala stupefacţiei în gazete.

    Atunci când mizeria ta nu mai încape în hârdăul categoriilor generice şi nu se mai revarsă doar asupra tonomatelor, parlamentarilor, mogulilor, ci asupra ţării înseşi, atunci e vremea să fii trimis definitiv acolo unde îţi e locul.

    Atunci când, nu are rost să ne mai ascundem după cuvinte, îţi îndemni cetăţenii să îşi părăsească ţara , tu trebuie să pleci, nu ei. E timpul! Asta e tot ce am avut să îţi spun, domnule Băsescu. Aşa cum ţi-am promis, îţi sunt pe mai departe dator cu întreg dispreţul. Şi îţi promit că mă voi achita de această obligaţie.

    Dar vreau că de acum să te dispreţuiesc ca pe un ticălos oarecare şi nu ca pe preşedintele ţării mele. Du-te! Rândurile care urmează nu îţi mai sunt adresate, deşi te privesc.

    Vreau să sper că prieteni şi neprieteni din blogosferă mi se vor alătura. Pentru că este o limită care nu trebuie trecută. Şi aşa, prea multă vreme, prea multe am îngăduit. Şi mai vreau să sper că, mai ales, politicieni, cu şi fără blog, vor prelua revolta mea şi îi vor da cuvenită îndreptare. Acelor politicieni le cer, neîntârziat, iniţierea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu.

    Dincolo de meschinăria calculului politic de conjunctură, dincolo de laşitatea cu care ne-au obişnuit, dincolo de indolenţa pe care le-am tolerat-o. Sau puteţi cu toţii tăcea, prudent, vascularizaţi de precauţia pe care o putem numi şi laşitate. Şi atunci am să-i cer scuze lui Traian Băsescu. Şi am să admit că trăiesc într-o ţară de mâna a doua.”
    IEŞI AFA-RĂ JA-VRĂ OR-DI-NA-RĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!!!!!
    JOS!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.