PD-L Caraş-Severino are NAŞ-DON, ca să-i coordoneze, că doar NU-s de capul lor…

PD-L Caraş-Severino are NAŞ-DON, ca să-i coordoneze, că doar NU-s de capul lor…

Ce se mai întâmplă pe feuda ” ayatollahului ” Frunză”verde”, din ce în ce mai singur, prăpăditul….

Apăi FOSTUL – cam prea multe fuse, în opinia mea, căci de mă întreba careva, nimicuţa nu pupa, joavina… – e năcăjit şi singurel, căci i-s finii ca şi el, adicătelea de panaramă !

Majoritatea finilor Naşului  frunzesky sunt ocupaţi foarte cu datu cu subsemnatul pe la Instanţele Judecătoreşti, pe la  ANI, pe la DNA, etc, etc, etc…  Oamenii de Curte ai masonului, aşişderea.

PD minus L de pe feuda Caraş-Severino a intrat în DISPERARE !!

Au şi de ce. Sunt tot mai des prinşi şi surprinşi cu brăcinarii la videre, cu curul gol la propriu, unii din  ei, cu labele adânc îndesate-n vistieria feudei şi/sau cu boturile plescăind  mereu pofticioase-n borcanele fondurilor europene.

Ce să facă săracu Don Frunză”verde”… iese şi el la interval cu ce are-n dotare, unul mai pămpălău ca altul, unul mai dilimache, altul mai pe şuştache şi toţi nişte lache. Păcălici.

Chiar şi când nu e prezent, naşul este proslăvit!

Proslăvit de tiribombă trilulilu Valy Rusu, mai cunoscut ca Valy FALIMENT şi/sau Valy-deputatul BUTOANE…

iarăşi a ieşit la interval Valy – Finu lu Naşu Frunzesky, pămpălăul cu mansarda invadată de… păsărici, numitul Valentin Rusu, o dă şi mai abitir cu oiştea-n gard, previzibil…


Semn că PD minus L cam cu atât mai poate ieşi la interval, inclusiv în presă, restul finilor, ocupaţi cu instanţele, DNA, etc…… ntz, ntz, ntz, săraciiiii…. de toată jena, inspiră doar… MILĂ , asta dacă n-ar fi râsul-plânsul, căci ne străduim să SUPRAVIEŢUIM într-un judeţ pe ultimele locuri, în toate topurile, sub mai toate aspectele.
Şi totuşi, Valy zis şi FALIMENT ( zice gura urbei şi presa loco ŞI centrală, noi doar cităm 😉 ) să fie candidatul PD minus L la Primăria Reşiţa ? sau vreunul din numele vehiculate prn presa loco, unii chiar incompatibili şi care n-au auzit de termeni precum deontologia, onestitate, lepădarea de obiceiul slugărniciei şi închinatul odelor întru pieptănatul orgoliului unui exemplar anume….
În felul ăsta, nu ne putem decât bucura căci PD minus L va pierde ŞI şefia CJCS, becouse, iaca, şi-o fac benevol, autonom şi voluntar. Campania electorală, desigur ( tradusăi pt pretenul meu Valy, ca de ex ) :)))))

Băi, Frunzesky, da ce-ţi seamănă, să nu vă deochiaţi, băi !

Măi dragă, Valy, NU insista, ai fost greşit sfătuit, NU aci îţi trimit ” bezele ”, NU insista căci…. riscul e mare 😉 Te foloseşte, măi dragă, eşti folosit , doar, doar e careva ispitit să greşească cu vreo vocală, iar cel care te foloseşte, evident ne subestimează ceea ce, cu toată sinceritatea, ne chiar convine 😉 

La ce să te-aştepţi de la PĂCĂLICIUL Valy… vorba lui Eminovici, unii sunt adversari comici, ca să-l parafrazăm pe Marele OM, iar Valy e doar aşchia care n-are cum sării departe de…

Problema e că există-n peisaj, aşchia… şi insistă să sară-n ochi, buricul 😉 Până într-o zi, o zi care vine curând din informaţiile mele, promit !

Variaţiuni pe aceiaşi temă cu laitmotiv şi atac la primar – Rusu versus Stepanescu

Se pare că deputatul PDL Valentin Rusu- în acelaşi timp şi preşedinte al Organizaţiei Municipale PDL Reşiţa, a cam ajuns la fundul sacului în ceea ce priveşte subiectele pe care să le aducă în faţa presei.

Reşiţeni au sesizat că în ultimele două luni, InfoCs nu a mai relatat mai nimic din conferinţele săptămânale ale deputatului fiindcă aproape toate erau trase la indigo ş aveau aceeaşi temă: activitatea primarului Reşiţei, Mihai Stepanescu. Cu mici variaţiuni. Şi fiindcă noi nu batem apa în piuă şi nu avem timp de pierdut, am considerat că nu avem ce relata de acolo, aşa că, nu am scris nimic.

Culmea este totuşi că domnia sa nu a scos niciodată un cuvânt despre colegiul în care a candidat şi a fost ales: Oraviţa. că deputatul are colegiu în zona Valea Caraşului- Oraviţa- loc în care îşi are birou de altfel biroul parlamentar pentru a se putea întâlni cu alegătorii săi şi cărora să le asculte păsurile şi problemele pentru a le rezolva la Bucureşti.

Şi fiindcă şi acest an a fost deschis de dl deputat tot cu aceeaşi temă- un rezumat al celor spuse anul trecut despre edilul Reşiţei-  considerăm că cel mai bine este ca dumneavoastră cititorii, să vedeţi şi să analizaţi direct despre ce a fost şi este vorba pentru a nu fi acuzaţi că ţinem partea cuiva.

Materialul a fost făcut după metoda: 1 la 1. Adică, la subiectul ridicat de dl. deputat Rusu, am pus răspunsul dat de primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, tot într-o conferinţă de presă fiindcă noi am aplicat cea mai elementară regulă a jurnalismului: am lăsat să vorbească ambele părţi.

Dl. Rusu s-a legat şi atacat din toate părţile: de la termie la panseluţe. Răspunsul a venit la fel. Deci, vizionare plăcută. Noi vom reveni si cu alte amanunte, inclusiv cine a participat la conferinta de presă în loc să fie la muncă în instituţiile bugetare sau plătiţi din bani publici.

MINŢI, nesimţitule !!

MIHAI STEPANESCU spune adevăr ! La fel deputatul PSD CS ION MOCIOALCĂ :

Şedinţa Camerei Deputaţilor din 12 octombrie 2011
Ion Mocioalcă – declaraţie politică intitulată “Cui foloseşte o guvernare păguboasă, dacă cetăţenilor nu…”
“Cui foloseşte o guvernare păguboasă, dacă cetăţenilor nu…”

Pe agenda publică se impune, dar lipseşte cu desăvârşire o dezbatere serioasă legată de apariţia unei fisuri în societatea românească, între grupul celor foarte bogaţi şi cetăţenii foarte săraci, dependenţi de ajutoarele sociale date de stat. Constatăm şi subliniem că nu e o prioritate, deşi este o certitudine îngrijorătoare. Nu şi pentru Guvern, însă. În atare situaţie reală, din păcate, nici nu se poate vorbi despre echitate, egalitate de şanse, modernizare, bunăstare pentru toţi!

Depăşirea crizei economice, a celei financiare, a unor posibile crize politice se poate realiza dacă există voinţă, interes pentru binele cetăţenilor şi mai ales dacă există deschidere spre dialog social.

Impunerea periodică şi nejustificată de taxe şi biruri pe umerii celor care resimt acut de ceva vreme efectele măsurilor de austeritate, nu reprezintă o soluţie. Sunt poveri uriaşe. Orice umeri se încovoaie până când nu le mai pot duce, chiar dacă ar accepta ideea unor poveri mai mari. Se va ajunge în acest fel în situaţia că nu va mai avea cine să ducă poverile.

Datorită faptului că Executivul nu a plătit unele prestaţii sociale, primăriile cu primari PSD, PNL sau independenţi, deci neagreaţi de putere, sunt în situaţia de a tăia finanţarea unor obiective, astfel ajungându-se să se stopeze o parte din investiţiile care sunt deja în derulare.

Un exemplu edificator este municipiul reşedinţă de judeţ Reşiţa. Fondurile necesare susţinerii prestaţiilor sociale, respectiv sumele necesare pentru achitarea salariilor asistenţilor personali, precum şi a indemnizaţiilor acordate persoanelor cu handicap grav nu au mai fost alocate de către Executiv, iar Primăria Reşiţa va trebui să plătească sumele aferente până la sfârşitul lunii decembrie din banii reşiţenilor, respectiv din impozitele şi taxele locale.

În derularea proiectelor şi atragerea fondurilor europene, acestea trebuie finanţate şi din fonduri proprii, bani de la bugetul local, care de multe ori nu există, pentru că banii europeni ori guvernamentali vin de obicei după o perioadă de câteva luni, iar asigurarea acestora trebuie realizată pentru a nu se recurge la stoparea proiectelor, în cazul municipiului Reşiţa: proiectul de modernizare a grădinii zoologice, proiect aprobat de către fostul ministru al mediului, Nicolae Nemirschi (PSD), lucrări la şcoli, licee şi grădiniţe, aflate în derulare, dar stopate pentru că Guvernul nu s-a dovedit a fi un manager destoinic şi nu s-a priceput să preîntâmpine astfel de situaţii.

Un alt exemplu: Slatina Timiş. În 2009 s-a depus un proiect la ADR Vest pentru reabilitarea şi extinderea şcolii din Slatina Timiş, unde în prezent îşi desfăşoară activitatea aproximativ 280 de copii. Proiectul a fost declarat eligibil, dar din lipsă de bani, nu a mai intrat la finanţare. Proiectul a fost depus din nou la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru finanţare şi din nou respins. În acelaşi an, primarul din Slatina Timiş a mai depus la Ministerul Mediului alte două proiecte. Unul pentru amenajarea unui parc, iar celălalt viza alimentarea cu apă şi introducerea reţelelor de canalizare în satul Ilova. Ambele respinse.

Nici proiectul privind reabilitarea bisericii romano-catolice din Slatina Timiş, depus la ADR Vest, nu a avut succes, deşi Biserica din Slatina Timiş este monument istoric. Proiectului depus pe Măsura 125, în vederea amenajării unui tronson de 10 kilometri de drumuri agricole a fost iniţial, deşi selectat şi eligibil, respins de la finanţare, depus din nou, cu punctaj maxim. În aşteptare. Observând că, deşi numai în cazul exemplelor enunţate, primarii au iniţiative, depun eforturi, dar le este tăiată finanţarea indirect şi pare că deliberat, se impune întrebarea: în folosul şi interesul cui sunt oare aceste demersuri ale Guvernului, căci e limpede că a cetăţenilor nicidecum.

Este desigur o întrebare retorică, nu ne facem iluzia că cineva de după zidurile Palatelor Cotroceni şi Victoria ori din spatele draperiilor MDRT ar şi auzi, cu atât mai puţin să şi răspundă îndreptăţitelor semne de întrebare ce se tot acumulează, dar care curând, la bilanţ, vor da minus pe buletinele de vot ale actualilor aşa-zişi guvernanţi. Cui foloseşte o guvernare păguboasă, dacă cetăţenilor nu… au aflat românii şi s-au lămurit.

La fel de lămuriţi şi decişi sunt milioanele de români să aleagă alternativa viabilă la această pacoste pe umerii ţărişoarei şi vor alege schimbarea, adică USL!

sursa : site-ul oficial al Camerei Deputaţilor

Consilierii PDL i-au lăsat pe reşiţeni cu ochii-n soare. Din nou Reşiţa nu primeşte nici un leu din banii pe care îi dau pe TVA

” În opinia preşedintelui PNL Reşiţa, Ioan Popa, Reşiţa nici nu s-ar fi îmbogăţit, şi nici nu sărăceşte fără cei 500.000 de lei, bani refuzaţi municipiului în ultimul moment de Sorin Frunzăverde. „Din orgoliu nemăsurat, din dorinţa de a-l taxa pe primarul Mihai Stepanescu, preşedintele Consiliului Judeţean nu a făcut altceva decât să irite şi mai mult o bună parte din electoratul dintr-un oraş în care, oricum, PD-L nu a stat vreodată bine, dovadă că nu a câştigat niciodată primăria capitalei de judeţ. Părerea mea personală este că Sorin Frunzăverde are sfătuitori proşti“, a ţinut să precizeze liderul liberal. ”

Franjuri vă face STEPA care VA CÂŞTIGA DETAŞAT Alegerile căci USL îl susţine ! AMIN !!!

Aceiaşi feudă, acelaşi baron, Frunză”verde”…. alt SUBIECT la zi :

remember, că zisăi mai ieri :

Ca-n Evul Mediu. Judecata…

Jurnalul Naţional :

Răscoala de la Bucova împotriva vechilului PDL-ist Ionesie Ghiorghioni – jefuirea, vandalizarea  pădurilor, continuă !!! Frunză face pe niz-naiul !!!

…curat murdar demersul penalilor , oamenii de Curte ai ayatollahului Sorin Frunzăverde….  să fie secetă mare la PD-L CS sau doar setea de bani şi putere a ” fraţilor ” penibili ?

Ce să vezi….  doar NU se potolesc, iaca la ce se mai dedau pedeLICHELELE de pe feuda Caraş-Severino :

Nu e pace sub fagi şi stejari- la Bucova se încing din nou spiritele 

” Subsemnatul Răduţa Romeo, membru composesor în cadrul Composesoratului Bucova vă aduc la cunoştinţă următoarele probleme privind Composesoratul:

1. Ionesie Ghiorghioni nu mai este preşedinte al Composesoratului în urma şedinţei nr 1330/02.06.2011 pronunţată de către Judecătoria Caransebeş şi rămasă definitivă la Tribunalul Caraş-Severin în data de 02.11.2011. Această şedinţă spune clar că anulează precedentele alegeri şi Consiliul de Administraţie.

2. În mod ilegal Ghiorghioni a convocat pentru data de 15.01.2012 şedinţă, Adunare Generală, pentru a se alege Consiliul de Administraţie chiar dacă în 21.11.2011 A.G.A. a hotărât ca alegerile să se facă după terminarea expertizei judiciare contabile la Composesorat, expertiză dispusă de I.P.J. C.S. şi Parchetul Caraş-Severin în urma sesizărilor noastre privind infracţiunile economice comise de Ghiorghioni şi acoliţii săi.

Ghiorghioni refuză să pună la dispoziţia experţilor actele contabile de peste două săptămâni, crezând că reuşeşte să ajungă preşedinte din nou pe o perioadă de patru ani.

3. în mod ilegal fără a avea aprobarea A.G.A. şi fără a avea vreo calitate de conducător în acest moment, fără să consulte vechiul Consiliu de Administraţie, a anunţat licitaţie de vânzare masă lemnoasă pe picior în cantitate de 20.000 mc. la Composesoratul Bucova. Statutul Composesoratului, la art. 97, spune clar că ,,orice vânzare de masă lemnoasă se face cu acordul Adunării Generale”.

După ce şi-a făcut plinul din 2000 şi până în prezent, furând pădurea şi banii oamenilor  prin firma sa, nepermiţând nici o licitaţie la Composesoratul Bucova, s-a gândit că probabil e mai bine să scoată la licitaţie chiar dacă nu au aprobarea A.G.A. Problema este însă alta deoarece 4 ( patru ) părţi sunt contractate de către societăţi din Bucova care au exploatat în ele, neexistând ulterior nici un A.P.V. sau vreo reinventariere, masă lemnoasă scoasă la exploatare nefiind nici la jumătate din pădurea faţă de ce se vrea a se vinde la licitaţie.

4. Referitor la A.G.A. din 15.01.2012, domnul Ghiorghioni şi-a luat măsuri de protecţie pentru a ajunge preşedinte apelând la vechii săi aliaţi, Poliţia. Dânsul face afirmaţii foarte grave spunând că poliţiştii vor sta în sală şi în momentul când vor exista opozanţi, aceştia vor fi ridicaţi de către trupele speciale. Personal mi s-a spus că ,,dacă îl înfrunt pe Ghiorghioni voi fi reţinut”.

Şmecherii ieftine care nu ţin la o persoană ca mine care a fost anchetat şi târât prin atâtea dosare penale la comanda lui Ghiorghioni şi cu ajutorul unor angajaţi ai Poliţiei Române.

Îmi asum cele spuse mai sus.

Romeo Răduţa ”

sursa : InfoCS

remember – cum i-arată ” faţa ”  slugile baronului Frunză”verde”, că-s de pomină…. :

Nu mă poci abţine să închei, că nu vreau, d-aia ( ! ), fără să-ţi arăt claro, măi dragă Sorine, cum se impun ciumpalacii vicelui tău I Ghiorghioni pe tarlaua Bucova … Ia d-acilea, că-i din plaţul ăluia pe care l-ai lăsat să pună monopol pe mere, pere, prune, răchie, păşuni, defrişări, ştii tu de care, Sorine, ştii tu prea bine de care… :

– din ciclul ” MAFIA LEMNULUI – AFACERI CU BUŞTENI ” – Composesoratul Bucova, Caraş-Severino , unooo…

– duuoooo…. fii antenă, Sorine, că-ţi arată ăştia curu gol puşcă, ca să ” să râdă dă cinie ”, că dacă au de cinee….

Drumul forestier din Padurea Bucova, blocat cu jeep-ul de smecherii locali, ciracii lui Gheorghioni. Dialogul vorbeste de la sine. La fel, si fundul unuia dintre cei care au blocat accesul reporterilor spre zona devastate.

Precum observaţi, ticăloşii au început anul în forţă !!

Vandalizarea, jaful la drumul mare, defrişările ilegale  în pădurile cărăşene CONTINUĂ !

PD-L Caraş-Severino are NAŞ-DON, ca să-i coordoneze, că doar NU-s de capul lor…

Ăsta, Frunzăverde, prezidel al Mafiei PD din Caraş-Severino, cel despre care toarăşu Ionesie Ghirghioni spune că ” nimic nu mişcă în judeţ fără să ştie preşedintele… ”

Dacă aţi fi puternici, aţi avea bărbăţia să luptaţi onest, NU ar mai exista atâtea ” morţi suspecte ” la ordin, NU aţi şicana şi hărţuii mame, NU aţi cumpăra voturile , NU aţi fi păcălici conduşi de muieruşti … SUNTEŢI săraci cu Duhul şi deloc puternici. Sunteţi nişte LACHE, PUNCT.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la PD-L Caraş-Severino are NAŞ-DON, ca să-i coordoneze, că doar NU-s de capul lor…

  1. Augustin zice:

    In ultima vreme nu mai reusesc sa postez pe alte bloguri, sau postarile mele DISPAR dupa un timp. Am intrat in anul ala?

    Apreciază

  2. Pingback: NEMA ŞANSE, VAX ” SUCCESURI ” ! « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.