Emil, Nutzi şi bă-SECU, mai dihai ca Ceauşescu

Emil, Nutzi şi bă-SECU, mai dihai ca Ceauşescu

o, ce veste minunata/de la cotroceni se-arata!

Se spune că nu-i bine să rămâi cu datorii în prag de trecere a Noului An… se mai spune că cică de Crăciun să fii bun, să fi adevărat… Ca să nu rămân datoare  toarăşului păpuşel Valy Rusu zis  Butoane care nici nu vrea dar nici nu poate fi bun că-i ” dobi ” şi mai şi semnalizează :

IN ATENTIA DEPUTATULUI BUTOANE-VALENTIN RUSU, ZIS SI VALI FALIMENT !!! 
UN CADOU DE CRACIUN PENTRU BUTOANE SI…. PRIETENA LUI, STIE EL CARE ….
LISTA amenzilor valabile de la 1 ianuarie 2012:

– folosirea telefonului mobil – 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)

– lipsa centurii de siguranta – 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)

– oprirea in loc nepermis – 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)

– stationarea in loc nepermis – 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 si 335 lei)
– depasirea vitezei legale cu 10-20 km/h – 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)

– depasirea vitezei legale cu 20-30 km/h – 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 si 335 lei)

– depasirea vitezei legale cu 30-40 km/h – 4 puncte de penalizare si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402 si 536 lei)

– depasirea vitezei legale cu 40-50 km/h – 6 puncte de penalizare si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei)

– depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h – permis retinut si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei)

– trecerea pe culoarea rosie a semaforului – permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei)

– neacordarea de prioritate pietonilor – permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei)

– neacordarea de prioritate autovehiculelor – permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei)

– circulatia pe contrasens – permis retinut si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402-536 lei)

– conducerea sub influenta bauturilor alcoolice – permis retinut si amenda intre 660 si 1.475 lei (amenda veche 603-1.340 lei)

sursa : aici

Trecând peste faptul că Valy BUTOANE, mai cunoscut pe feuda ayatollahului frunză”verde” ca Valy FALIMENT, altă calitate decât aceea că e  Finu lu Naşu, NU are, sărmanul, acest PĂCĂLICI impus de Naşu pe scena politichiei mioritice să reţină că :

– neacordarea de prioritate autovehiculelor – permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei)
iar TRAFICUL DE INFLUENTA, ABUZURILE DE AUTORITATE, ABUZUL ÎN SERVICIU,  AMENINŢĂRILE, ALTE ASEMENEA DERAPAJE DE CIOFLINGAR ” CARE E VALY ”,  SE VOR PEDEPSI DE CATRE JUSTITIA DIVINA, DECI… BĂI BUTOANE, CREDE-MĂ CĂ NU SCAPI ! S-A SĂTURAT DOAMNE, DOAMNE DE NELEGIUIRILE TALE, MĂI DRAGĂ PĂPUŞEL, PUNCT.

p.s. băi LACHE, Valy Rusu BUTOANE, bagă la mansardă, idiotsky care EŞTI: se impune să îţi stâmperi pornirile hormonale fie la bodega judeţului-fosta cameră de comerţ sau prin alte locaţii – a se citi hrube – unde vă adunaţi voi închinătorii la întuneciume, ori, şi mai bine să-ţi dea naşu-tău fo idee…. nesimţitule ( !! ) că naş-tu are gradilii 33 şi-ai zuitat să-i spui de ultima ta ispravă de pămpă-lache, băi, păpuşel, băi ! MARŞ potaie ! Şi pune-o pe amica lu matale cu burta pe…. CARTE fraiere, au iar te duse ” mintea ” la singura-ţi ” putinţă ”, ptii… arzăte-ar focul Gheenei de netrebnic!!  Piei ! Sluş la picioarele Naşului, pupă-i labele şi întreabă-l cum să repari nemernicia, ticălosule !

Că dacă n-o repari…….

iată vin colindători…

Să trecem la chestiunile de pe Agenda pe care ne-o impun Mafiile PD minus L, gubernul lui Muc cel Mic,  taraba securistului de la Anvers şi-a jagardelei ipocrite Nutzi… :

Actuala putere face o contrarevoluţie. Contrarevoluția din 22 decembrie 2011:

În 22 decembrie 1989, românii au ieșit pe străzi, au învins comunismul și au instaurat regimul democratic
Astăzi, 22 decembrie, la 22 de ani de la revoluția din 1989, 22 de milioane de români sunt martorii unei contrarevoluții puse la cale de regimul Băsescu pentru răsturnarea regimului democratic.
Revoluția românilor a adus democrația cu sacrificii imense. Contrarevoluția lui Băsescu distruge democrația, prin pregătirea fraudării totale a alegerilor.

În 2012 se vor împlini 66 de ani de când comuniștii și aliații lor din Blocul Partidelor Democrate din care făceau parte un grup de trădători dintr-un mare partid istoric – PNȚCD, dar și formațiunea minoritară Uniunea Populară Maghiară au furat alegerile din 1946, eliminând complet regimul democratic timp de jumătate de secol.
Blestemată coincidență istorică, după 66 de ani, prin comasarea alegerilor, noii comuniști din PDL, noii trădători din UNPR și noii minoritari – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România pregătesc aceeași lovitură împotriva democrației și împotriva României: furtul alegerilor și permanentizarea la putere.
În 1946 românii nu putea lupta împotriva abuzurilor pentru că România era o țară ocupată de armatele sovietice. Astăzi, românii se mai pot însă lupta pentru democrație și trebuie să o facă, chiar și prin proteste în stradă.

Ce înseamnă opoziţia puterii la moţiune:
Votul de la moţiune, din 22 decembrie este unul simbolic. El arăta cine respectă sau nu idealurile revoluţiei din decembrie 1989. El împarte România în două: țara celor 22 de milioane de cetățeni care, împreună cu USL doresc să trăiască în democrație și țara celor câteva mii de privilegiați PDL – UNPR – UDMR care vor să rămână la putere prin mijloace antidemocratice.
Fiecare alegător trebuie să ştie ceea ce fac parlamentarii puterii, prin acceptarea acestei comasării a alegerilor. Fiecare dintre ei, prin pasivitate, susţine continuarea furtului şi sărăcirea populaţiei!

România depaseste astazi o limita – la fel ca in 1946. Traian Băsescu a declarat că prioritatea în 2012 este „stabilitatea”, nu alegerile. Deci, rămânerea PDL la guvernare, indiferent de costurile democratice.
o Traian Băsescu a declarat că prioritatea în 2012 este „stabilitatea”, nu alegerile. Deci, rămânerea PDL la guvernare, indiferent de costurile democratice.
o Zilele trecute, Sebastian Lăzăroiu a susţinut că „democraţia a fost afectată în ultima perioadă, dar a meritat”.
o Asta, după ce alţi gânditori ai puterii au susţinut că nu este gravă „pervertirea mecanismelor democratice, dacă asta împiedică venirea la putere” a forţelor pe care nu le susţin ei. Cu alte cuvinte, sacrificarea democraţiei se justifică pentru menţinerea PDL la putere.

Românii trebuie să înţeleagă cu cine şi despre ce este lupta. Nu este o luptă între forţe politice, ci împotriva unei filozofii autoritariste care foloseşte dificultăţile economice drept pretext pentru subminarea democraţiei – aşa cum au făcut regimurile totalitare din perioada interbelică.

Dacă se acceptă comasarea alegerilor ca pe un dat – deşi se trece peste Constituţie şi legile în vigoare – atunci orice devine posibil, inclusiv punerea în paranteze a alegerilor, până la depăşirea crizei.
o Grav este faptul că nu mai avem niciun arbitru în a cărui raţiune şi bună-credinţă să ne punem speranţa. În mod normal, legea privind comasarea nu ar putea trece testul de constituţionalitate. La noi însă, orice va fi posibil.
o Cu alte cuvinte, între sistemul de putere actual şi popor nu mai este nicio instituţie care să îl apere.

În alte state din Uniunea Europeană nu s-a pus deloc problema amânării alegerilor! Dimpotrivă, au fost organizate alegeri anticipate, pentru că politicienii din acele state sunt responsabili faţă de proprii cetăţeni. Ei ştiu că nu pot lua măsuri fără un mandat popular.
o Iar acele state sunt date de puterea de la Bucureşti drept exemplu de ţări care sunt în situaţii mult mai grave decât România. Dar acele state nu au amânat alegerile!
o Grecia, Italia, Spania au făcut sau vor face alegeri anticipate şi şi-au ţinut la timp alegerile locale.

Puterea a venit cu această propunere de comasare acum, în preajma sărbătorilor, tocmai pentru ca românii să nu fie atenţi la ce li se pregăteşte. S-a dorit cu cerbicie evitarea oricărei dezbateri pe subiect, tocmai pentru că nu există argumente obiective care să susţină o astfel de măsură.
o Astăzi, PDL arată că face ce vrea în România, pentru că este stăpânul sistemului.

COCOTA bă-SECU împreună cu COCOŞ Nutzi, împreună cuMafiile PD minus L au transformat ţărişoara în bordel !!

Comasarea alegerilor dezvăluie intenţia CLARĂ de fraudare a alegerilor !! USL continuă lupta !

Sesizarea Curţii Constituţionale de către USL privind neconstituţionalitatea Legii comasării alegerilor asumată de Guvern

În vreme ce Băsescu și Boc o țin langa cu “reforma statului”

Sondaj european: Peste 70 la sută dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită

Lumea lui Băsescu

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Emil, Nutzi şi bă-SECU, mai dihai ca Ceauşescu

 1. Pingback: Sionismul american nu vrea să fie pace! « Popateapa's Blog

 2. acuvio zice:

  Crăciun fericit alături de toţi cei dragi!

  Apreciază

 3. Emil Vulcanescu zice:

  Sarbatori Fericite !

  La Multi Ani !

  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

  Apreciază

 4. g1b2i3 zice:

  Craciun fericit!

  Apreciază

 5. dlnimeni zice:

  Craciun Fericit!

  Apreciază

 6. Theodora zice:

  Craciun fericit!

  Apreciază

 7. mircea zice:

  Sfinxule,sa ai un craciun fericit si scrie in continuare ceea ce vezi si crezi!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.