RĂMÂNE CUM AM STABILIT : MARŞ, JAVRĂ ORDINARĂ !! MARŞ !!

RĂMÂNE CUM AM STABILIT : MARŞ, JAVRĂ ORDINARĂ !! MARŞ !!

SE IMPUNE UN REMEMBER :

Tot românul ştie că politichia-i mare curvă, dar, să transformi România-n bordel… e PREA MULT !


COCOTA bă-SECU împreună cu COCOŞ Nutzi, împreună cu Mafiile PD minus L au transformat ţărişoara în bordel !!

Apropo de ce-a spus pe bună dreptate MILE, Omul nostru de zăpadă : ceea ce merită ăştia, aceşti ipochimeni, e IGNORE în dreptul lor pe buletinele de vot. În traducere : MUIE bă-SECU&co(Famiglia)!!

Ne vrem ţara înapoi. De la cei ce au transformat-o-n bordel şi-o vom lua ! Aceasta nu a priceput şi a dispreţuit Laşul :


* Cine a văzut speranţa, nu o mai uită. O caută sub toate cerurile şi printre toţi oamenii. Şi visează că într-o zi o va întâlni din nou, nu ştie unde, poate între ai săi.* – Paler

Să-i ferească Tatăl pe Laş şi cocotele-i cu care s-a-nconjurat de curajul celor mulţi ce nu mai au nimic de pierdut însă cu siguranţă de câştigat :


* Curajul este, aş zice, o frică în care s-a pus ordine; ceea ce te ajută să te agăţi de partea de frică unde pierderile sunt mai mici.*
Iar curajul românilor nu izvorăşte din foame cât din :


* Pericolul, pentru noi, e o democraţie din ce în ce mai putredă şi mai aproape de circ. O “democraţie” în care “suveranitatea poporului” să fie mai mult decât o glumă proastă; să fie un bâlci luat în serios. * – de-aci să ia aminte mai ales Opoziţia, dacă tot e să scandăm Schimbarea, căci vrem Schimbare, nu * schimbare *! Ne-am săturat de circ, de păcălici, de bufoni, de piese de teatru ieftin, de impostori. Vrem altceva. Punct.

SE IMPUNE FELICITAT VICTOR PONTA  PENTRU….. ATITUDINE ŞI POZIŢIA LIMPEDE :

Adrian Nastase – adversarul cel mai puternic si „trofeul” cel mai ravnit si haituit de Basescu cu toate resursele statului pe care le-a avut la dispozitie.

toate acuzatiile sunt simple „facaturi” politice menite sa distruga juridic un adversar puternic si prea incapatanat, si calea aleasa (in spiritul tuturor razbunarilor politice cunoscute in istorie) este cea a unei „pseudojustitii”; in aceasta a doua varianta, pe care eu o consider cea corecta, verdictul unui judecator independent si care aplica doar legea nu poate fi decat de achitare. ”

Nu voi propune sau sustine excluderea vreunuia din cei doi lideri istorici pentru ca nu consider corect acest lucru, nici necesar si nici macar util. Pentru toti membrii de partid dar si pentru restul romanilor, Iliescu si Nastase apartin PSD si nimic nu poate schimba asta.Nu stiu daca partidul va pierde in imagine, dar stiu sigur ca nu ar castiga nimic daca as proceda altfel. Iar eu, in constiinta mea, sunt impacat cu aceasta decizie.

Foarte probabil ca, daca aveam alta parere, primeam rapid laudele gretoase ale basescienilor de la Evenimentul Zilei, ale lui Tismaneanu si Andreea Pora, ba chiar si de la Rodica Culcer si de la televiziunea lui Basescu, numita impropriu TVR. Prefer sa ma lipsesc de acestea. ”

CORECT !! BINE VICTORE !!

Aşa-mi e drag sufletului să fii, Victor Ponta !! Radical, cum o daltă !! O daltă în mâna unor sculptori pricepuţi, de care ai avut şi ai parte !
Cât despre laude greţoase de la alde Volodea sub simbrie, alde frustrata Pora şi alţi aserviţi… NU MERITĂ nici măcar pomeniţi aceşti lache/lachei cu sensibilităţi DOAR la zornăitul lovelelor via Cotroceni, adicătelea cuplul ruşinii Nutzi impertinenta-bă-SECU, trădătorul de Neam şi Ţară !!
Mă bazez pe cuvântul tău de ONOARE, Victor Ponta : să plătească Mafiile PD minus L pentru TOATE niminiciile !!

sursa : aici

INDIGNAŢI-VĂ !!

Take it, or leave it!

TREZIREA !!! ŞI-N ZIUA VOTULUI, INDIFERENT CÂND FI-VA… DAŢI-I DRUMUL LA VOT, E DREPTUL NOSTRU, AL TUTUROR ROMÂNILOR !! E DREPTUL NOSTRU SĂ LE DĂM  SECURISTULUI DE LA ANVERS,  MAFIILOR PD MINUS L,  JAGARDELEI  IMPERTINENTE NUTZI , CEEA CE MERITĂ : MUIE !!

Să-mi fie iertat, dar:  ne-au luat cu japca, ne-au violat toate drepturile, ne-au batjocorit, ne-au vândut… ce n-au făcut… DESTUL !!!

MARŞ JAVRĂ ORDINARĂ !! MARŞ  bă-SECU-le !! MARŞ !!!

*******

USL susţine implementarea deciziilor Consiliului European


Implementarea Acordului trebuie sa o faca un alt guvern, nu guvernul Boc! Greul abia acum incepe si nu putem continua tot cu Boc


Ani de zile, Traian Basescu a mintit ca suntem la adapost de criza si ca facem ceea ce trebuie; acum mimeaza responsabilitatea! Cand a mers la Bruxelles fara sa se consulte cu nimeni, cat de responsabil a fost?


Traian Basescu nu este responsabil sa pregateasca iesirea din criza, pentru ca raspunsul lui la criza este Guvernul Boc si politicile prin care se iau bani de la bugetari si se dau mafiei din jurul lui.


Situatia este grava, dar solutiile nu sunt la Traian Basescu.

Cei cinci pasi din planul USL de scadere a deficitelor:


Infiintarea unui Comitet de criza Putere-Opozitie-BNR, pentru gasirea celei mai rapide solutii de adoptare a acestei reguli, precum si pentru un acord de principiu cu privire la reducerea deficitului.


Adoptarea unei legi (in temeiul articolului 148 din Constitutie) in cel mai scurt timp, in care sa se prevada obligativitatea respectarii “regulii de aur”. USL va vota o astfel de lege!


a. Vom vota o astfel de lege, care are o majoritate suficienta, pentru a fi legislatie echivalenta cu UE. Exemplu – ratificarea Acordului interguvernamental respectiv, iar in cuprinsul legii de ratificare s-ar putea face precizari cu privire la mecanismul de aplicare!
Sustinem formarea unui guvern de tehnocrati, care sa implementeze masurile convenite in acest plan, si care sa pregateasca alegeri anticipate. Am sustinut aceasta masura si in iunie, la ultima consultare cu Traian Basescu.
Organizarea rapida de alegeri anticipate, pentru a avea un Parlament legitimat de vot, si in acord cu vointa populatiei
Modificarea Constitutiei, dupa alegeri, cu un nou Parlament legitim.

Traian Basescu spune ca Planul USL nu se poate aplica. Este nevoie de modificarea Constitutiei. Raspunsul USL: Traian Basescu minte!


Conform Conventiei privind dreptul tratatelor, de la Viena, din 1969, expresia de “tratat” vizeaza orice acord international, INDIFERENT de denumirea lui (art.2).


a. Cei de la Bruxelles nu s-au strans acolo pentru a-i crea lui Traian Basescu sansa de a readuce in atentie, in Romania, tema parlamentului unicameral si a viziunii sale de modificare a Constitutiei. Ei n-au cerut explicit modificari ale Constitutiilor, ci prevederi cu forta legala cat mai mare.


b. Daca ne-am fi luat dupa Traian Basescu, am fi modificat deja Constitutia, pentru a introduce deficitul bugetar de 3%. Acum, insa, ar fi trebuit sa o modificam din nou, pentru a introduce pragul de deficit structural de 0,5%. Este grav ca Traian Basescu nici macar nu intelege diferenta dintre cele doua tipuri de deficite, dar s-a angajat in numele Romaniei ca vom merge in acest acord!


c. Ce vrea, de fapt, UE de la noi si de la toti membrii sai? Disciplina financiara, adica rezultate efective – deficite mai mici. Cum obtinem asta? Scriind legi? Nu, atingem acest obiectiv prin competenta si rigoare guvernamentala. Poate oferi guvernul Boc acest lucru? Cu siguranta, nu. Guvernarea Boc a produs cele mai mari deficite din istorie, dar si cele mai mari datorii. Solutia lui Traian Basescu nu este insa schimbarea guvernarii – asa cum ar trebui, ci modificarea Constitutiei!


De ce face Traian Basescu acest circ? Pentru ca, de fapt, el nu este interesat de Acord. El este interesat sa foloseasca tema pentru interesul lui. La fel cum a folosit criza (va amintiti cat de des spunea ca am iesit din criza, doar pentru beneficii electorale?). Acum, in loc sa admita ca implementarea acestui Acord ar presupune, mai curand, inlocuirea guvernului Boc, el ne intinde capcane. Si ne vorbeste de obligatia modificarii Constitutiei, atunci cand e clar ca nici macar UE nu ne cere, de fapt, acest lucru.


d. Ce urmareste, de fapt, Traian Basescu? Includerea unui referendum legat de Constitutie alaturi de alegerile comasate. Adica, un al saptelea buletin de vot, precum si pretextul implicarii sale personale in campania electorala.

Bugetul 2012 – în plen; costul electoral pentru adoptarea bugetului mai mare decât economia pentru comasarea alegerilor


Fiecare parlamentar PDL, UDMR şi UNPR va avea dreptul să depună amendamente în valoare de 400.000 de lei, echivalentul a 100.000 de euro.


Se pare că acesta este un buget al crizei doar pentru populaţie şi doar pentru opoziţie. Pentru parlamentarii puterii se găsesc bani.
Guvernul minte atunci când vorbeşte despre austeritate. Se taie de la populaţie, de la pensionari, bugetari, şomeri, persoane cu dizabilităţi, se taie de la tot ceea ce înseamnă proces democratic şi se alocă în schimb fonduri pentru interese de partid.
Guvernul nu este în stare să îşi asigure majoritatea şi atunci îşi cumpără voturile. Este o majoritate construită pe şantaj şi pe troc.


Actuala putere vorbeşte în mod populist despre economia pe care doreşte să o facă prin comasarea alegerilor, dar alocă bani în mod discreţionar clientelei de partid.


Costurile de mituire ale fiecărui deputat și senator al puterii pentru adoptarea bugetului sunt de aproximativ 25 milioane de euro, mai mari decât economia de 23 de milioane de euro invocată pentru comasarea alegerilor.


În loc să se aloce fonduri pentru ca elegerile să se desfăşoare atunci când prevede legea, banii merg de fapt la parlamentarii puterii şi în colegiile acestora.

Traian Basescu: Romania va trebui sa imprumute 16 miliarde de euro in 2012, pentru a plati datoriile din trecut


Datoria publica s-a triplat în ultimii ani, ajungand la aproape 40% din PIB. Aceasta datorie uriasa a fost facuta de Guvernul Boc, impus si condus de Traian Basescu. Despre ce fel de datorii ale trecutului vorbim aici?


Problema mare este ritmul rapid de creştere a datoriei. În plus, o mare parte a datoriei publice este pe termen scurt, ceea ce face ca statul să se împrumute din ce în ce mai mult pentru rostogolirea ei.


Astazi, fiecare roman este dator cu 4.000 de euro pentru plata datoriilor externe, cea mai mare parte a acestora fiind facute de actuala putere.


In perioada 2012-2015 vom avea de platit aproximativ 11-12% din PIB doar rate la datorii. Acest lucru inseamna o treime din bugetul de stat!


Am pierdut cateva miliarde de euro din fonduri europene pana acum si continuam sa pierdem. Daca am fi atras fonduri europene, am fi putut reduce cheltuielile bugetare la anumite capitole.

Încă ceva : 

în România au murit în acest an 60.000 de mii de oameni ca urmare a degradării condiţiilor de viaţă şi reducerii accesului la servicii medicale…..

RĂMÂNE CUM AM STABILIT : MARŞ, JAVRĂ ORDINARĂ !! MARŞ !!

*******

UPDATE – MUSAI, DAR MUSAI DE CITIT !!

Victor Ponta “Indiferent de decizia instantelor, locul lui Adrian Nastase este doar in interiorul PSD”

” Pentru cei care fac parte din aripa dura a electoratului PSD, adica aceia care merg la vot si pe furtuna si pe canicula si pe viscol, PSD fara Ion Iliescu si Adrian Nastase nu exista. ” – SUBSCRIU!!!

In cazul in care se mai fac alegeri… – Basarica – CU POZA

Sa Va Fie Rusine Romani! – Marcus

Gura bocului, adevar graieste!! – Augustin Radescu

Televiziunile mint.Stam bine,sa fim optimisti

DRUMUL DACILOR, DE LA AURUL DIN “EPOCA DE AUR” SPRE AURUL DE LA “ROSIA MONTANA” ESTE PAVAT CU FASOLE, CARNATI SI SARMALE

UPDATE

ADRIAN NASTASE ACHITAT !!!!!!
NEVINOVAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!! 🙂

Decizia justiTiei în cazul Năstase este o decizie normală, într-un caz clar de hărţuire politică

 

 

          Partidul Social Democrat salută decizia instantei în cazul domnului Adrian Năstase.

          Acest proces a fost de la bun început unul politic, motiv pentru care PSD a considerat mereu că domnul Năstase este nevinovat. Dosarul a fost construit pe elemente subrede, iar singura decizie fireasca in acest dosar este achitarea.

          Din pacate, a fost nevoie de atat de multi ani pentru a se da un verdict care, de la inceput, era extrem de clar pentru cei care au parcurs cu atentie detaliile cazului.

          Modul în care au fost formulate acuzațiile, derularea procesului, durata sa și cheltuielile uriașe în raport cu prejudiciul reclamat indică faptul că Adrian Năstase a fost in acest caz o țintă politică ținută prizonieră în sălile de judecată de reprezentanții actualei puteri pentru a-i face pe români să uite de nivelul de trai catastrofal.

          PSD rămâne atașat principiilor statului de drept și respectă deciziile suverane ale justiției care constituie fundamentul ordinii politice și statale ale României.

 

Partidul Social Democrat

Biroul de Presă

presa@psd.ro

15.12.2011

 „În aceste luni am fost la instanţa supremă de 90 ori. Am ajuns să inţeleg destul de bine chiar şi reacţiile martorilor în anumite situaţii. In această chestiune, după atâţia ani, in acest moment dispare o anumită legendă. Au fost mulţi care s-au îndoit că există matuşa soţiei mele, alţii că există acea depunere de bani, alţii au crezut că am furat un dosar si am plecat cu el. Am reusit să demonstrez că dosarul a fost luat de altcineva, din moment ce a fost publicat in 2006 in EVz”; a afirmat liderul PSD.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/nastase-dupa-aflarea-verdictului-in-acest-moment-dispare-o-anumita-legenda_895719.html#ixzz1gbFmK8Fm

Adrian Năstase a fost achitat în dosarul „Mătuşa Tamara”. Avocatul lui Năstase: „O judecată dreaptă şi o soluţie corectă”

LA ORDINUL RAHATULUI DE LA COTROCENI MA ASTEPT LA ORICE, CA NU MA INDOIESC DE AN E ALTCEVA, CA-L SUSTIN CU TOT SUFLETUL, INTOTDEAUNA !!! DA, MA BUCUR PT AN !!!

GARDA SUS ADRIAN  NASTASE !! VA SUSTINEM !!!

SA PLATEASCA CHELTUIELILE DE JUDECATA  MARINARUL SI BLONDA EXPERTA IN REZOLVARI INFORMATIVE, AIA DE LA PLESCOI !!! SA PLATEASCA CUPLUL RUSINII : SECURISTUL DE LA ANVERS SI NUTZI A LUI PENTRU FACATURA, MASCARADA !!!!!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la RĂMÂNE CUM AM STABILIT : MARŞ, JAVRĂ ORDINARĂ !! MARŞ !!

 1. Pingback: “8 Tips On How To Buy A Printer!” Enrich yourself using CISS products, listening to their advice « Popateapa's Blog

 2. Pingback: Victor Ponta “Indiferent de decizia instantelor, locul lui Adrian Nastase este doar in interiorul PSD” « Hai ca se poate!

 3. Sus Basescu! Sus Basescu!

  La suspendare cu ei toti!

  Apreciază

 4. leo zice:

  EUROPAAAA STEAUAAAA, CAMPIONIII DIN GHENCEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  AE, AO, SĂ MOARĂ DINAMO! (MAI PUŢIN MARICA… 😉 )
  HVALA LEPO SRBILOR STELEI! BRAVOS NIKOLIC!

  Apreciază

 5. Sibilla zice:

  O IUBIRE ROŞ-ALBASTRĂ PENTRU CAMPIOANA NOASTRĂĂĂĂĂĂĂĂ…. STEAUA, STEAUA, STEAUUUAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!

  Apreciază

 6. Sibilla zice:

  ZZZVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZDAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

  Apreciază

 7. Sibilla zice:

  HVALA PUNO, NIKOLIC !!!
  SRBIJA, SRBIJA !!!
  STEAUA, STEAUA, STEAUA !!!
  Nikolić at the double as Steaua seal last 32 berth
  Published: Wednesday 14 December 2011, 23.00CET
  FC Steaua Bucureşti 3-1 AEK Larnaca FC
  The Romanian side booked their place in the round of 32 as Group J runners-up thanks to two second-half Stefan Nikolić goals.
  FC Steaua Bucureşti clinched second spot in UEFA Europa League Group J and a place in the round of 32 thanks to their 3-1 victory against AEK Larnaca FC and Maccabi Haifa FC’s 3-0 defeat by section winners FC Schalke 04.

  Steaua and AEK Larnaca were level on five points prior to kick-off and knew only victory would enable them to capitalise on any slip-up by the Israeli side. After a goalless first half the game sprung into life ten minutes after the break when Raul Rusescu converted from the penalty spot to give Steaua the lead. The visitors swiftly hit back through Gorka Pintado but Steaua sealed their place thanks to Stefan Nikolić’s double.

  Steaua, roared on by a vocal home crowd, tested Alexandre Negri from distance early on but it was AEK Larnaca who looked the more dangerous in a quiet first half. Gonzalo García’s cross from the left was headed wide by Pintado at the front post before Steaua’s Cristian Tănase’s superb volley was tipped over by Negri. Kevin Hofland’s curling free-kick was well saved down to his right by Ciprian Tătăruşanu in the Steaua goal to ensure it remained goalless at the break.

  The hosts came out firing in the second half and made the breakthrough on 55 minutes when Nikolić was brought down by Ander Murillo; Rusescu sent Negri the wrong way from the spot. However, the Cypriot outfit did not lie down and equalised just six minutes later when Pintado stooped to powerfully head Jason Demetriou’s cross past Tătăruşanu.

  Ilie Stan’s side were not to be denied, though. Tănase was thwarted by Negri but from Pablo Brandán’s corner Nikolić climbed highest to head Steaua back in front. He grabbed his second five minutes from time to wrap up his team’s progress.
  Related Items

  http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/matches/round=2000272/match=2007403/postmatch/report/index.html?rss=1669357+Nikoli%C4%87+at+the+double+as+Steaua+seal+last+32+berth

  Apreciază

 8. Nea Costache zice:

  Si eu zic tot asa: Mars potaie!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.