Mânării cu damf de rahaţi ai Famigliei portocalii pe feuda ” ayatollahului ” Frunzăverde

Mânării cu damf de rahaţi ai Famigliei portocalii pe feuda ” ayatollahului ” Frunzăverde

Despre mânăriile cu damf de rahaţi portocalii de pe feuda cărăşeană,  Împărăţia ayatollahului   Frunză”verde” s-a tot scris şi…. se mai scrie :

Mirosul incompetenţei din groapa România. Cum plimbă unii masoni gunoaiele ţării

” Nicolinţ şi alte patru sate compun comuna Ciuchici, menţionată prima dată în timpul domniei lui Matei Corvin. Primarul, Ion Orbulescu, n-are însă ochi pentru problemele urât mirositoare ale sătenilor. Este primar PD-L şi e puţin probabil să fie amendat de Garda de Mediu, din simplul motiv că este coleg de partid cu Ion Cîrpean, şeful Gărzii de Mediu din Caraş-Severin, care a fost pus în funcţie la insistenţele preşedintelui CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, primvicepreşedintele PD-L la nivel naţional. Cîrpean, poreclit Camacho, un fost om de afaceri scăpătat trece rar pe la birou, pentru că îşi petrece mare parte a timpului pe teren. La căutat aur şi argint cu detectorul de metale. ”

” Zona Văliugului şi Semenicului este acum mai curată datorită construirii unei staţii de tranzit care a costat 511.000 de euro. Beneficiarul contractului de execuţie pentru staţie a fost Banatica Group SRL, firma vicepreşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin, Sorin Udroiu.

Mason fiind, Udroiu împarte tainele compasului, riglei şi şorţului cu mai marii Poliţiei din judeţ, cu foşti şefi SIE, dar şi cu Axente Obrejan, poreclit Arabela. Atât Udroiu, cât şi Arabela trasează bine cu rigla şi compasul sume grase din bugetul public. Patron al Excav Prod SRL, Arabela a primit din partea CJ contractul de închidere a gropilor de gunoi de la sate. În Caraş-Severin închiderea prin procedură simplificată s-a făcut în grabă timp de două luni, iulie –august 2009, exact la limita termenului limită dat de Comisia Europeană, toată operaţiunea fiind coordonată de Consiliul Judeţean.  ”

mai multe informaţii  : aici !!

Stepanescu despre deputatul Rusu: „A creat un spirit de gaşcă“

” Vali Rusu mai are multe de învăţat în materie de administraţie publică locală, până acum, în afară de faptul că a falimentat Drumuri şi Poduri Judeţene şi că vizitează în exces terasele şi localurile din Reşiţa, nu a făcut nimic pentru oamenii din colegiul său. A creat un spirit de gaşcă, fapt recunoscut, într-un fel, de angajaţi din primăria Reşiţa, cărora le pare rău că au acceptat invitaţia acestuia de a merge prin baruri “.

mai multe informatii : aici

S-avem pardon !! Păi deputatul BUTOANE, Vali FALIMENT, de meserie  Finu lu Naşu Frunză”verde” face pentru Oameni ce nu şi-a permis  nimeni până acum ….  vuieşte urbea, nu alta, cică în curând vor ieşi pe piaţă  nişte fotografii incendiare, apropo de ” succesurile ”  numitului PĂCĂNELE.  

O babă  l-a chiar visat taaare urât, acu nu c-ar fi şi ăsta Valy ” Păcănele ” vreun frumos…. Ntz. Şi-are o ” mersoare ”…

Cică se făcea că vorbea singur crezându-se la telefonul din serialul ” Lanţul slăbiciunilor ” care va rula în curând prin mass-media centrală. Dar ocolea de vreo 5000 de ori o anume Intersecţie şi  cum vedea că-i taie cineva calea răcnea din toţi rărunchii : ” NU acord prioritate, băăă !!!…. tot n-aţi învăţat  LECŢIA ? iar vă ia dracu…. ”…

Baba se jură pe toţi Sfinţii că-n vis.. Valy ” păcănele ” era chemat la Naşu să dea cu subsemnatu pentru o iapă-n călduri pe care-o scăpase din laţ în aceiaşi Intersecţie. Mai  povesteşte baba că cică-n visul aista se arătau şi nişte comiţii şi comitete d-ale  Căpităneştilor portocalii orătănii care voiau musai să decapiteze un Vultur…

Io-s mic, nush nik şi nici nu cred în vise… zvonuri…. dar pe Onoarea mea … şi eu AM Onoare, că-mi pregătesc arhiva perso să capturez din mers fotografiile alea despre care vuieşte urbea…

Să le păstrez, mai apoi…  să le dau foc… să le flutur cum frunzele-n vânt… oi vedea. La timpul potrivit.

Baba zice că-n visul ei Naşu i-ar fi ars fo  tri palme inconştientului irecuperabil într-ale iepelor de confundă caii cu armăsarii şi că i-ar fi ordonat să lase Vulturul în pace şi să-l despăgubească musai.

Ete pe asta n-o crez nici atât ! Că NU au sânge-n instalaţie nici ” Împăratul  ”, nici ” păcănele turbatul ”, nici căpităneştii portocalii… ăştia-s  adunătură de lache, pămpălache, ” ordonaţi Şăfu ! ” şi ceva travestiţi, aşa cât să dea bine la putorile de le au în dotare. Cum care? Bolundele iepe-n călduri ce confundă intersecţiile cu miriştile personale ale bidiviilor , aşişderea în călduri,  ce se dedau pentru coamele iepelor deşălate la…  ti şi miri ce nu!

În orice caz, de urmărit musai serialul cu pricin(i)a ! C-a fost slobozit dincolo de graniţele feudei şi spun unele guri slobode că Vulturul se impune nu  DOAR reabilitat  ci musai promovat !

Ntz, ntz, ntz…  ce-ţi e şi cu Interpretarea Viselor, majkă…  păleşte Freud şi se zguduie Jung de invidie că n-avură parte de ce nu se mai satură Valy, săracu … Păcăliciul! Un limbric şi el acolo prin peisajul Lumii Viselor…

Se lasă cu va urma au ba, om videa…

„10.000 de kilometri” asfaltează peste douăzeci de drumuri în Caraș-Severin

APĂI DACĂ SE OCUPĂ DE ASFALTĂRI ARABELA, PARDON , AYATOLLAHUL SUB ACOPERIRE….. TUN, NU ALTA !! Unde-i rostu de lovele, hop şi firma Arabele , zbor de…. frunze printre ele…

De citit MUSAI comentariile la ACEST  articol  !!! Şi dacă doriţi detalii despre unii neicuşori, Curtea  ayatollahului, deh , găsiţi pe  : MAFIILE PDL !

Anchetă nesfârşită în cazul consilierului judeţean  PDL, Iacob Chisarau care a omorât trei oameni cu maşina

” … apropiaţii familiilor victimelor spun că noua solicitare de investigaţie medico-legală a fost depusă la dosar doar pentru lungirea procedeului de înaintare a dosarului pe rol … „

” Neoficial, avocaţii ar încerca să demonstreze că Iacob Chişărău ar fi suferit un accident vascular. În ce priveşte prima expertiză, cerută imediat după accident, cea criminalistică, aceasta nici măcar nu este în lucru. „Ni s-a comunicat că laboratorul interjudeţean este supraîncărcat. Asta înseamnă că şansele ca dosarul să ajungă pe rol anul acesta sunt mici”, a spus avocatul victimelor, Vlad Hosu. „

” Accidentul de la Pădureni a avut loc pe data de 6 mai a acestui an, atunci când trei tineri reşiţeni au murit. În acea zi, Iacob Chişărău ar fi încercat să depăşească un autoturism pe un pod, dar s-a lovit frontal de o maşină care circula regulamentar dinspre Timişoara spre Reşiţa. „

mai multe informatii si comentarii la acest articol : aici !

Remember…

Trei tineri ucişi de un inconştient !

Reşiţeni, studenţi la Timişoara, circualu REGULAMENTAR . Se întorceau acasă, aşa ar fi trebuit…

Cele trei persoane care și-au pierdut viața au 20 de ani și sunt: Caius Bălteanu, Mihai Romeo Turcea și Bien N’zemba.

Autoturismul implicat în accident era cumpărat de Moldomin, cu banii jos şi era folosit de Chişărău, deşi din anul 2006 angjaţii fuseseră daţi afară.

Chiar dacă societatea are datorii uriaşe, bolidul a fost cumpărat cu banii jos, în condiţiile în care pentru o asemenea maşină sunt necesare câteva zeci de mii de euro! Chişărău meregea la ziua fiicei sale cu maşina firmei, deşi şi el avea un salariu cât al unui secretar de stat! Plus indemnizaţia de consilier judeţean. Deşi este consilier judeţean PD-L de mai bine de doi ani, Chişărău nu are depusă declaraţia de avere pe site-ul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, http://www.cjcs.ro, aşa cum impune legea!

sursa : InfoCS

Va mai urma ! Că NU se opresc !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Mânării cu damf de rahaţi ai Famigliei portocalii pe feuda ” ayatollahului ” Frunzăverde

  1. Pingback: Fara gaze … azi noapte era sa sar in aer … cat pe-aci sa scapati de mine … Multumesc Marius! « Hai ca se poate!

  2. Pingback: Ce se va întâmpla în Rusia? « Popateapa's Blog

  3. Pingback: Domnule Ion Iliescu, mă bucur că îmi daţi dreptate. « Popateapa's Blog

  4. Pingback: Frunzăverde nu uita, Caraş NU-i moşia ta ! « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.