Remember…. pentru nesimţitul ordinar Valentin Rusu, finul ayatollahului Frunză”verde” şi altor AMATORI din gaşca de mârlani şi cioflingari PD-L CS !!

Remember…. pentru nesimţitul ordinar Valentin Rusu, finul ayatollahului Frunză”verde” şi altor AMATORI din gaşca de mârlani şi cioflingari PD-L CS !!

SORIN-LACHE FRUNZA”VERDE” E GRAV BOLNAV !!! BETEAG !!
BOALA SE NUMESTE … : F 63.9 !!!!

DECI…. FRUNZA” VERDE” O IUBESTE PE SIBILLA, ARE O OBSESIE… auuuuuu…. saracuuuuu…. deci se explica  muuuuulte……

ARGUMENTE :

” F 63.9 – acesta este codul internaţional sub care dragostea a fost înscrisă în registrul bolilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Dragostea a fost inclusă în categoria bolilor psihice, la secţiunea “Tulburări de dispoziţie şi comportament”, după dependenţa de alcool, pasiunea pentru jocurile de noroc, consumul de substanţe narcotice şi cleptomanie. Cele mai des întâlnite simptome sunt: gânduri obsesive pentru persoana iubită, schimbări de dispoziţie, autocompătimire, insomnii, comportament iraţional şi impulsiv, tensiune arterială oscilantă, dureri de cap, alergii, idei şi gânduri obsesive. Potrivit cercetătorilor, dragostea poate fi comparată cu tulburările obsesiv-compulsive, deşi ea nu poate dura mai mult de patru ani, explicând teoria prin motive fiziologice. „

Sursa: RADOR

Va sa zica… sunt REA. Daca  Sorin-LACHE crapa,il am pe constiinta au ba ? 😉

Nah, cu F 63.9 nu-i de gluma.

Mai ales ca ayatollahul Frunzesky are si alte obsesii, ca par egzampla : Mihai Stepanescu, primarul  Resitei si Marcel Vela, primarul  Caransebesului ! Pe cei doi  ii ” iubeste ”  mai mult decat pe Sibilla, v-ati prins !

Cum de ce…pai, iaca, numai recent :

Stepanescu şi Vela, cei mai buni primari din Regiunea V Vest

Evident,  ayatollahul turbat de furie,  a iesit in presa loco sa braveze, cica:  zice ayatollahul frunza”verde” , ar castiga gasca PD cele doua primarii ( Resita si Caransebes ). Dupa cum se constata, saracu frunza”verde” are dija …. vise erotice, deci, boala de care sufera s-a agravat !

Cum  sarmanului Sorin-LACHE Frunza”verde”   ii este tot mai rău din pricina de nema alcool de fo ceva zile, c-a primit ULTIMATUM de la medicii din Germany…. ce sa faca si el, saracu cu Duhul, si-a asmutit cateii de Curte. De aceasta data, nu schelaie proprietarul Băilor Romane Hercules, ci…. i-auzi lume si tara, pampa-lache fost  chelner, ceva di jenu,  adicatelea finul ayatollahului beteag,  specimenul Valentin Rusu, râsu curcilor si ăsta….

Pămpalaul care a facut praf si pulbere SC Drumuri, Vali Rusu, se da neica-nimeni la cine altul decat la  Mihai Stepanescu,  primarul Resitei.  V-ati prins.  Frunza”verde” are tri noduri in gusa:

– jedan, Mihai Stepanescu

– dva, Marcel Vela

– tri, dumneamea

De la aceste noduri in gusa, sarmanul masonsky se sufoca, se oftica, n-are somn,  si….. adio mamă inspiratie dacă taman la pampalaul Vali Rusu a ajuns sa mâraie si sa-l foloseasca ca sa-si, cica, arate coltii de…. de…. Apropo, de cine/ce… ca NU sperie pe nimeni si doar MILA mai poate inspira, cel mult. Nah, io-s suflet blajin… ; )

Ce face căteluşul Vali Rusu ? Iaca:

Primarul Reşiţei, ţinta preferată a democrat-liberalilor

dupa cum se vede, Vali Rusu bate campii FARA  fo gratie, ca-i cam mototol, bolovan, de felul lui…

MIHAI STEPANESCU, îl desfiinţează pe deputatul PD-L Vali Rusu! CU ARGUMENTE!!!

” Principal contestatar al edilului-şef al Reşiţei, Vali Rusu a fost pus la punct de Stepanescu, care a replicat dur, numindu-l pe deputatul de Caraş-Severin „fin” dezinformator, aluzie la legătura dintre acesta şi Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean.

Schimbul de replici dintre Vali Rusu şi Mihai Stepanescu îşi consumă un nou episod, de data aceasta, mai dur parcă decât cele precedente. Sătul să tot fie acuzat că nu a făcut nimic bun pentru oraşul al cărui primar este, Stepanescu a replicat dur. „Am constatat cu surprindere cum, din nou, acest ineficient parlamentar, Vali Rusu, care nu se preocupă de problemele din colegiul său de la Oraviţa şi nici de aducerea de bani la Reşiţa, minte cu neruşinare, neavând niciun rol în proiectul de modernizare a grădinii zoologice”, a afirmat primarul Reşiţei. Stepanescu spune că proiectul ce vizează modernizarea parcului zoo la standarde europene a fost aprobat de către fostul Ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi (PSD), chiar în ziua în care a demisionat şi că nici Vali Rusu, nici altcineva în afară de oamenii din Primăria Reşiţa nu au avut vreo implicare în asta. „Aceşti actori care ies în presă sunt aşteptaţi să susţină Reşiţa şi proiectele sale, nu să mintă ori să-şi asume meritele echipei primăriei”, a mai spus Stepanescu.

Edilul-şef a ţinut să explice încă o dată şi motivele pentru care lucrările pot fi diminuate sau chiar sistate. Totul pleacă de la neplata guvernului a salariilor persoanelor cu handicap şi a asistenţilor acestora în valoare de 1.400.000 de lei, sumă ce trebuie achitată din bugetul propriu. „În acest context, pentru ştiinţa unor amatori în derularea proiectelor şi atragerea fondurilor europene, acestea trebuie finanţate şi din fonduri proprii, bani de la bugetul local, care de multe ori nu există, pentru că banii europeni ori guvernamentali vin de obicei după o perioadă de câteva luni, iar asigurarea acestora trebuie realizată pentru a nu se recurge la stoparea proiectelor”, a explicat Mihai Stepanescu.

Mai mult decât atât, acesta susţine că, dacă în urmă cu două zile nu iniţia în şedinţă de Consiliu Local proiectul de hotărâre cu privire la susţinerea locală a acestor investiţii, precum cel care se desfăşoară la Colegiul Economic, acum, acestea ar fi fost încă stopate. „O serie de datorii ale administraţiei locale sunt preluate de la societăţi comerciale conduse politic (ale Consiliului Local) iar deputatul Vali Rusu nu este străin de eficienţa/ ineficienţa acestora. În cazul în care nu poate mai mult, îl aşteptăm cu o singură propunere concretă de proiect pentru binele reşiţenilor, deoarece Reşiţa este şi a parlamentarilor, şi a instituţiilor guvernamentale – judeţene şi a partidelor politice. Spunem acest lucru deoarece în afară de faptul că a falimentat direcţia de Drumuri Judeţene, nu ne amintim de nici un proiect important în Parlamentul României, nici pentru Reşiţa, nici pentru colegiul Oraviţa. În afară de faptul că este un „ fin” dezinformator, nu prea ştim multe informaţii din latura constructivă a acestui personaj politic”, a continuat Stepanescu să-l înţepe pe deputatul cărăşean. „

sursa : Argument

*******

Vali Rusu trimis la plimbare prin propriul Colegiu

Dumneamea, vine cu completarile care SE IMPUN , becouse,  finul ayatollahului,  specimenul Vali Rusu, se ”  zauita ” ….

Sa ne spuna, DACĂ are sânge in instalatie, acest Vali Rusu, despre groparii judetului, adica ortacii săi de partid, ca de exemplu :

– gasca PD, respectiv viceprimarii camarazi ai pampalaului Vali Rusu sa-si vada de ce-au falimentat ( CET, PRESCOM, drumuri si poduri, SC PIETE, etc ) iar Vali Rusu, acest lache al ayatollahului mason sa-si dreseze putulachele numit politic dir adj la Piete SA, Rusu Dorin ( 22 ani ) nepot de frate , daca tot NU are vreo ocupatie constructiva, ca de distrus, a demonstrat, nemernicul , punct.

– să ceară  specimenul Vali Rusu explicatii hăndrălăilor, flenderilor, apropo de  oaresce asocieri ale Consiliului Local Resita  ( E VORBA,EVIDENT, DE CLIENTELA PD-L !! )  care asocieri au dus la rezultate de ” succesuri „, ca de ex.  faptul ca NU  se mai construieste o gradinita sau ceea ce ” fac ” cu cainii comunitari ca sa nu mai pomenim de SI de alte nemernicii , dar….  e timp si NIMIC nu va ramane  neplatit caci NU Curtea de Conturi ii va judeca ci….. auuuuuuu….

Valentin Rusu, viceprimarii PD-L, NU au avut şi NU au niciun aport în ce priveşte Proiectul de modernizare a Grădinii Zoologice, proiect care  A FOST aprobat de către fostul Ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi (PSD) . şi subliniem faptul că d-l Nicolae Nemirschi nu numai că nu-şi aminteşte de   Vali Rusu ci, NU îl cunoaşte, la fel de necunoscut fiind şi pentru alţi miniştri!

Referitor la ” grija ” care-l macină vis a vis de praful din municipiu, amintim  deputatului Valentin Rusu  aceea că în adevăr, praful şi pulberea s-au ales de Drumuri şi Poduri SA Caraş-Severin al cărui director general a fost Vali Rusu până în anul 2008 precum şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Drumuri şi Po­duri. Din 1999 până în 2004 firma a avut o cifră de afa­ceri care a crescut constant, ajungând la 2,7 milioane de euro. În 2010 firma era deja în insolvenţă. Declinul a în­ce­put o dată cu numirea lui Valen­tin Rusu în septembrie 2004 ca director general .

Amintim deasemeni monumentala ” operă de artă ”, respectiv drumul Soceni-Târnova, apropo de…  praf şi pulbere.

Deputatului Valentin Rusu, cu… bunăvoinţă ŞI spre meditaţie: e uşor s-arunci cu… vorbe, când  NIMIC ( altceva ) nu ai a spune…

Ete, d-aia steaua ayatollahului de carton şi-a căţeilor săi de Curte apune ! Că-s idiotsky !! Claro !!

Apăi dacă e să dăm crezare gurilor slobode de prin târg, cum că sărmanul   ayatollah Frunză”verde” l-ar scoate candidat la Primăria Reşiţei pe finul Valentin Rusu şi că se vor aloca resurse astronomice, auuuuu…. tragi-comedie, nu alta !!!  Dumneamea participă cu fluturaşi despre ” actvitatea ” pămpălăului Vali Rusu pe care-i vom distribuii GRATIS !! Râd reşiţenii/cărăşenii…. nu de alta, dar  cunosc specimenul fost chelner ” Valy ” şi da, e de râs !! Băi,  Frunză”verde ”,  în ce hal ai ajuns ….. Ăsta e canddat, bă ? JALNIC !!!

Remember…. pentru nesimţitul ordinar Valentin Rusu, finul ayatollahului Frunză”verde” şi altor AMATORI :

* chelneru * – Finu – Vali Rusu

Scuipaţi-l  AICI !

LISTA RUŞINII – GROPARII ROMÂNIEI

Rusu Valentin

deputat PD-L

puteti contacta parlamentarul la: valentin.rusu@cdep.ro rusuvalentyn@yahoo.com

Numere de telefon : (in constructie)

Judetul pe care o reprezinta :CARAS-SEVERIN

Colegiul 4

Localitati:- Anina – Berliste – Bozovici – Brebu Nou – Carasova – Ciclova Romana – Ciuchici – Ciudanovita – Dognecea – Forotic – Goruia – Gradinari – Lupac – Naidas – Oravita – Pojejena – Racasdia – Sasca Montana – Socol – Ticvaniu Mare – Valiug – Varadia – Vrani

Valentin Rusu (PD-L)

Fin al lui Sorin Frunzăverde, deputatul Rusu a fost directorul SC Drumuri şi Poduri SA într-un judeţ traversat de o mare parte a DN7, cea mai distrusă şosea europeană din România. A fost acuzat de angajaţi ca fiind responsabil pentru salariile neplătite cu lunile şi că foloseşte maşina instituţiei chiar şi după ce a părăsit funcţia pe care o deţinea, odată cu trecerea în Camera Deputaţilor Deşi ţine de Oţelul Roşu, a fost „paraşutat“ într-un colegiu (Oraviţa) în care, se presupune, ar avea mai multe şanse.

Sursa : aici

Pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor, tovarăşul fin de ayatollah, Valentin Rusu, figurează cu DOAR o singură Interpelare în anul 2009!!

În rest, DOAR 4 propuneri  legislative  pe anul 2011, în care bate câmpii şi mirştile FĂRĂ fo graţie, că-i cam bolovan de felul  lui, sărmanul .

Pămpălăul Vali Rusu să-l roage pe Naşu Frunză Nas Roşu să-i scrie-n limba rusă şi lui ceva , acolo, că-i perdut rău în spaţiu, săracuuu…

De ce n-o fi rămas el chelner că NU are clin-mânecă cu politichia…. probabil pentru alte abilităţi…  Ştie Naşu-său care…

VALI RUSU , MINŢI !  CA ORICE JIGODIE !

SENZAŢIONAL !! * Ayatolahul * de Caraş-Severino se dă lovit de…. Finu!

Lista ruşinii – Groparii Romaniei! Printre ei finii * Ayatolahului * Frunzăverde! RUŞINE !!!

Twin-Peakse Caraş-Severin. * Bătălia abia începe ! * Amatorilor pedelachei  de doi bani…

Cu ce se mai făleşte Caraş-Severino…

Vizitaţi musai, da MUSAI : HARTA RUŞINII !!!

Aista dacă vreţi să  ştiţi cine sunt labe triste care au votat să vă fie tăiate pensiile, salariile…

În Caraş-Severino, lăbarii  ayatollahului Frunzesky de meserie mai nainte de tăti cele cică mason, sunt : Ghe. Hogea ( PDL ), Valentin Rusu ( PDL ), Iosif Secăşan ( PDL ) şi Ion Tabugan ( independent – traseist di fapt )! Scuipaţi-i oriunde-i întâlniţi pe aceşti limbrici, fini ori colegio de Loje cu baronii loco, pupători de labe, nişte lache trişti!

Căcaţii cu ochi mai sus nominalizaţi, huzuresc pe la curtea împăratului în timp ce :

Caraş-Severino  rămâne cel mai sărac judeţ şi, evident, Twin Peakse, căci acilea se menţine principiul * ca la noi la nima-n lume *…

Personal continui să spun că NU există să nu poată fi învins acest * ayatollah *!

NU EXISTĂ să nu se poa ! Că există bolovani,  nesimţiţi, mânjiţi până-n gât care schelăie că ” nu se poate să-l învingi pe frunzăverde ”, altă povastă,  şi spun răspicat, again : BA DA ! frunză”verde” POATE  FI ÎNVINS DACĂ SE VREA CU ADEVĂRAT ACEASTA !!!  PUNCT.

Sibilla

p.s. Băi, Vali Rusu,  guguştiucule, labă tristă, transmite-i lu Naşu Frunză”verde” să mă scutească cu mârâitul pe la câte unii lache, să NU mai intervnă să fiu amuţită, becouse NU TAC !! Marş , potaie, natrag în coteţul PD-L CS şi raportează-i Naşului că….  SUNTEŢI JALNICI, PENIBILI, IPOCRIŢI, daaaar…. TEAMĂ OAMENILOR CINSTIŢI NU INSPIRAŢI ŞI DAAAAA… EXISTĂ  ÎN CARAŞ-SEVERINO ŞI OAMENI, NU DOAR PĂCĂLICI, BAGĂ LA MANSARDĂ, MÂRLANULE !!!

UPDATE:

Şi PSD a luat poziţie pe acest subiect, printr-un comunicat de presă: AICI !!!

UPDATE 2 :

” Deputatul Valentin Rusu a organizat astăzi o conferinţă de presă pentru a răspunde la contra-acuzaţiile aduse de către primarul Mihai Stepanescu şi Organizaţia Municipală PSD Reşiţa. Prima observaţie a deputatului PD-L a fost aceea că cele două comunicate de presă, respectiv cel al primarului Stepanescu şi cel al pesediştilor reşiţeni sunt aproape identice, ceea ce, în opinia lui Rusu, arată că Mihai Stepanescu a revenit în sânul partidului din care a plecat cu aproximativ patru-cinci ani în urmă. ( … ) ”

mai multe : AICI !!

Penibilă, jalnică, tentativa tovarăşului V Rusu de-a … drege busuiocul, că dacă tăcea…
I-auzi : ” Valentin Rusu îşi exprima părerea că investiţia de la Grădina Zoologică nu riscă să fie oprită. ” – aţi citit bine, V Rusu îşi exprimă părerea, de parcă părerile ar ţine loc de certitudini :)))
” Valentin Rusu a adăugat atragerea de fonduri pentru construirea Catedralei din Parcul Tricolorului din Reşiţa şi realizarea primului deponeu pentru deşeuri de la Oraviţa. ” – hada, deh, de parcă n-am fi contribut cu toţii iar sponsorii s-ar şi fălii cu toţii precum tovarăşul V Rusu.
Presiuni, interpelări, declaraţii politice, semnale de alarmă în ce priveşte realzarea deponeurilor pentru deşeuri pe raza judeţului sunt eforturi ale parlamentarilor PSD ( Ion Mocioalcă, Carmen Moldovan ) şi PNL, iar acum, laudă-mă gură V Rusu flutură ” succesuri ”, abia DUPĂ tevatură, vâlvă şi nopţi nedormite ale altora, c-aşa-i beleaua, pardon, pedeleaua pe miriştile mioritice. Ruşinică să te mai şi făleşti.

1 – în ceea ce priveşte Sistemul integrat de gestionare a deşeurilor în Caraş-Severin, deputatul PSD ION MOCIOALCĂ a depus o Interpelare la data de 25.05.2011:
http://www.cdep.ro/interpel/2011/i6749A.pdf
Ministrul Mediului şi Pădurilor , László Borbély, răspunde Interpelării deputatului I Mocioalcă la data de 18.07.2011

2 – pe subiectul SC Pieţe SA, V Rusu o întoarce ca la … Kosovo, prefăcându-se că nu pricepe unde s-a bătut şaua, respectiv la ceea ce se traduce prin nepotism, numiri pe criterii strict poltice ( noile numiri de dr adj !! )

3 – de observat că ocoleşte subiectul Drumuri…. bâzâie prea tare musca de pe clăbăţ, probabil…

4 – pe subiectul debranşărilor…. păcat mare-şi face, nu că i-ar fi străin obiceiul ;

5 – o SNGURĂ interpelare şi aceea pe anul 2009 ( !!! ), mai mare ruşinea să câştigi bani cam moca… Intervenţii la Mnisterul Mediului la… cafeluţă, să-mi fie iertat, căci interpelări oficiale, la vedere NU – să-l abordăm dară pe ministrul Borbély care va trebui să confirme/infirme, nu-i aşa ?

6 – ” Valentin Rusu a amintit că anul acesta a avut o iniţiativă legislativă prin care a reuşit să modifice Legea Finanţelor Publice. Vali Rusu recunoaşte că iniţiativa sa a pornit de la ideea membrului PSD, Nicolae Ştefănescu, care l-a şi felicitat public pentru reuşita de a impune amendamentul la lege. ” – Se impun felicitări specialno ŞI camaradului N Ştefănescu , ce-i drept, pt dumneamea, previzibilă confesiunea/mărturisirea şi atent strecurată de către V Rusu, evident la sugestia…. posibil a Naşului din dotare 😉
Dar ideea respectivă, de ce oare NU a fost expusă parlamentarilor PSD ci… întrebare retorică al cărui răspuns NU s-ar ridica la înălţimile aşteptărilor unei ” neica-nimeni ” ca Sibilla, de exemplu.
Că-mi amintesc acum, că veni vorba : ” să fii domn e-o întâmplare, să fii OM e lucru mare ”. Rara avis, din păcate !

7 – cu siguranţă că investiţiile pot continua şi vor continua DUPĂ debarcarea guvernării păguboase, altfel… ca să cităm din Vali Rusu , ca să-l parafrazăm, s-ar rămâne la stadiul de… păreri.

Concluzionând: tovarăşul Sorin Frunzăverde trebuie să îl retragă din prma linie pe tovarăşul fin dintr-un motiv extrem de vizibil, previzibil , simplu : acesta ( finul V Rusu ) NU face faţă. Altul la rând…

Cui foloseşte o guvernare păguboasă, dacă cetăţenilor , nu … au aflat românii şi s-au lămurit. La fel de lămuriţi şi decişi sunt milioanele de români să aleagă alternativa viabilă la această pacoste pe umerii ţărişoarei şi vor alege Schiimbarea, adică USL !

p.s. viceprimarii , spune gura slobodă a târgului, cum c-ar fi în vizorul unor jurnalişti de investigaţie – să fie adevărat au ba… timpul va demonstra. Personal, mă abţin până vedem probe : ori, ori…

p.p.s. Primăriile Reşiţa şi Caransebeş NU vor fi ale PD minus L, NEVER EVER ! PUNCT.


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Remember…. pentru nesimţitul ordinar Valentin Rusu, finul ayatollahului Frunză”verde” şi altor AMATORI din gaşca de mârlani şi cioflingari PD-L CS !!

  1. Pingback: Asteroid 2005 YU55 « Popateapa's Blog

  2. Pingback: De ce PSD nu introduce principul cinstei şi corectitudinii? « Popateapa's Blog

  3. Pingback: Haz de necaz, necaz de prea mult haz… oricum o dăm, mă tem că ne-o luăm !! TREZIREA !! « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.