Unde sunt conştiinţele curate ale acestei naţii?

sursa imaginii : aici

Unde sunt conştiinţele curate ale acestei naţii?

motto:

„Osânda mea a fost Blestemul / Sã scriu cât timp mai am putere / Când unii-ngroapã adevãrul / Sperând cã tot trecutul piere.” – Virgil Ciucă

*******

Mie una, să NU îmi spuă nimeni că n-aş avea dreptate când subliniez aceea  că deseori, tăcerile sunt mai grăitoare decât orice/oricâte vorbe… ştiţi şi voi, vorbele-n vânt…

Cu regret, deocamdată NU avem parte de Opoziţie, adică de  o armată puternică , una căreia să ne alăturăm şi-mpreună cu care  să debarcăm Mafia pedelichelelor  ba să îi şi punem să plătească tot răul făcut! De ce afirm că NU avem Opoziţie ? Păi aţi constatat cumva prezenţa insistentă a : asteptării  fireşti pentru o actiune mai viguroasa a opozitiei politice si a societatii civile pentru a pune capat unei guvernari paguboase pentru tara ?? Nu cumva  dimpotrivă : lălăiala continuă, lâncezeala, bălăcăreala reciprocă şi nu dialogul constructiv cum ar fi normal, ” analize ” interminabile şi fără de vreo finalitate concretă,  starea de adormire şi resemnare au ajuns să fie atât de vizibile şi cu un damf atât de puturos încât concluzionăm aceea că Păcălicii care-şi spun politicieni şi care-s mai degrabă afacerişti, baroni, nababi şi subliniez, de absolut toate coloraturile ne tratează pe undeva, aşa cum merităm, căci suntem la rându-ne nişte pămpălăi ! Pămpălăi pentru că tot NU am priceput că dacă NU le cerem, dacă NU ne implicăm, dacă NU îi scuturăm pe toţi, dacă NU renunţăm la renunţare, vai steaua noastră…

Cât despre ” opoziţia ” la nivel de teritoriu, repet, a rămas la stadiul de… ” ziceam că ” şi mi-aş fi dorit să nu fie aşa, dar… Va fi Opoziţie şi NU o-poziţie, abia atunci când lache, lacheii, pămpălăii care se intitulează, i-auzi lume, cică ” opozanţi ”, vor fi activi ŞI în mijlocul celor mulţi, când vor renunţa să facă anticameră la uşile împăraţilor, ayatollahilor într-u aranjarea ploilor şi-n interese meschine cu beneficii doar pentru o mână de aşa zişi şefi şi apropiaţii lor, când NU vor mai fi toleraţi în peisaj tot soiul de impostori şi guguştiuci al căror singur rost e să servească imaginea unor sanchi liederi ( oportuniştii ), iar imaginea partidului pe care-l pângăresc prin simpla existenţă-n ogradă e ca atare… mânjită. Va fi Opoziţie atunci când se va concretiza faptic ceea ce pe bună dreptate atrage atenţia Preşedintele Ion Iliescu :

” este important ca opozitia – USL si in special Partidul Social Democrat sa iasa in fata cu oameni credibili, garantie a unei schimbari de esenta in viata politica si de intrarea in normalitate, de ridicare a eficientei administratiei si de apropiere a ei de cetăţeni prin promovarea unor profesionisti, oameni competenti, in toate sectoarele de activitate, inlaturarea efectelor clientelismului politic, care a deteriorat calitatea si eficienta  administratiei publice de sus si pana jos. ”

Cât timp  incompetenţa, prostia şi fudulia sunt ridicate la rang de virtuţi şi se va continua cu măturarea oamenilor incomozi pentru că spun lucrurilor pe nume şi cu nume, cât se va continua cu metode de tipul excluderi pe bandă rulantă din partid a celor cu opinii diferite  ori tolerarea poliţiei politice, ei bine, în tot acest timp pierdut, nu se poate vorbi despre Schimbare cu-adevărat!  Geaba schimbarea bulendrelor, dacă sub haine fi-vor tot nişte guguştiuci, acelaşi aluat, cu nume diferite, carnete de partid de altă culoare, acelaşi soi, însă… Un soi rău care ŞI datorită ignoranţei, veşnicei adormiri în care ne-am tot scăldat, a neimplicării şi-a credulităţii, a laşităţii noastre căci am  tăcut şi nu am ripostat îndeajuns, acest soi s-a perpetuat, a pus stăpânire pe politic şi costă acum economicul, socialul. Nici noi n-am insistat să se rărească rândurile, să funcţioneze vreo Sită astfel încât doar oameni credibili, cei care sunt în stare, cei care conving prin fapte să asceadă şi nu  orice idiot cu bani la chimir a cărui consoartă l-a fi vrând politician că deh, impresiile,  ” trendul ”, ar da cică bine în societate şi sună bine ” soaţă de… ”.


Cohortă de secretari executivi, vicepreşedinţi şi-alte titluri, mimează opoziţia şi continuă să fie interesaţi, din păcate, NU de câştigarea Alegerilor viitoare, ci de liniştea personală, asigurarea unui loc călduţ, bunăstare şi confort doar familionului lor şi apropiaţilor.

Mizerabilii uniţi prin ticăloşii sunt încă la putere ŞI datorită faptului că onor Opoziţia a învăţat lecţia datului jos a chiloţilor… nu-i aşa… ? Borfete, jagardele, agramate, dode şi tolerarea capriciilor a incompetenţei, de găsit şi-atât de vizibile peste tot… La fel muherile-n izmene ce se cred mari lideri, atât de jalnici în prestaţie şi cu ” succesuri ” după fiece Alegeri, nu altceva decât rezultate ale ” abilităţilor ”, ” competenţei ”, pe care le posedă posedaţii şi musai s-o spunem, fraţi de Lojă cu … adversarii politici !

Sunt RARA AVIS Politicienii !! Păcălicii ce pozează-n politicieni, mulţi . Prea mulţi !!

Şi-s atât de mulţi şobolanii ce-au împânzit ograzile politichiei mioritice şi pentru că n-au învăţat românii că-i rostul să-i denunţe, să le posteze  fotografiile ce arată niminiciile, să publice vizitele o-poziţiei la uşile ” adversarilor ”, să ceară insistent conducerilor partidelor din Opoziţie să sancţioneze non-combatul din teritoriu !

Sunt şefi , şefuţe, secretari de organizaţii judeţene de partid de pe tarlalele mioritice care consideră ograda politichiei drept moşie personală şi se comportă ca atare. Au privatizat  organizaţiile şi-au ajuns ” private ”, mai mare ruşinea!

Poate că ar trebui să strigăm mai tare, să insistăm mai mult, să le scuipăm  în faţă tuturor : că ştim, vedem, NU suntem idioţi şi NU acceptăm să fim masă de manevră PENTRU NIMENI !!

Vi-aţi pus întrebări ca : de ce jurnaliştii incomozi sunt hărţuiţi, vânaţi, ascultaţi, monitorizaţi pe toate căile, sub toate formele ? ; de ce vocile incomode continuă să fie astupate prin nu mai miră pe nimeni cu ce mijloace ? ; de ce se întocmesc Liste negre la Cotroceni şi NU NUMAI cu bloggeri, jurnalişti,  membrii de partid, militanţi activi , cei percepuţi ca fiind ostili pentru că spun, denunţă, informează, atrag atenţia ?  Românii văd, ştiu, s-au lămurit că, din păcate, mai ales în ultimii ani  calitatea, nivelul  aşa zisei clase politice lasă de dorit, e tragi-comedie, e jalnică!

” Nuferii onoarei nu se dezvoltă în balta fărădelegii. Păstrăvul nu trăieşte decât în ape limpezi. ” ( Marius Ghilezan )

România e văzută-n lumea largă ca o prostituată de duzină pe care numai cine nu vrea, n-o… Trist de adevărat ! Cât mare parte din ” onor ” politicienii mioritici se prostituează, aista ne e imaginea, o recunoaştem au ba…


În editorialul din AZI, Octavian Ştireanu spune limpede şi-o spune pe-a dreaptă :

” Nu mă surprinde tăcerea lui Băsescu faţă de Watergate-ul de Iaşi. Nu e de mirare nici laşitatea marilor corifei ai democraţiei, alde patapievicii, liciienii, pleşii şi macoveii, cotoii şi ungurenii, faimoasa societatea civilă care şi-ar fi făcut hara-kiri în piaţa publică dacă pe vremea lui Ion Iliescu s-ar fi întâmplat aşa ceva în biroul vreunui funcţionar public de pe la ţărănişti sau liberali…

Ceea ce este îngrijorător de-a dreptul este atitudinea de non-combat a USL.

În faţa unui asemenea caz, marea speranţă, la viitoarele alegeri, a democraţiei şi prosperităţii româneşti trebuia să ia foc. Dar tace. La fel ca Traian Băsescu.

Unde sunt conştiinţele curate ale acestei naţii? ”

Remember… :

” Toate aceste nedumeriri îşi primesc răspuns dacă luăm în calcul situaţia disperată în care se află Traian Băsescu.

Încleştarea de dinţi prin care acesta îi anunţa pe cei din sală că vor trebui să se dea afară unii pe alţii spune totul despre această stare. Locatarul Cotrocenilor simte funia cum se apropie de par. El nu mai este interesat acum decât de o singură criză: aceea a nesiguranţei faţă de propriul viitor, în cazul în care nu va reuşi fraudarea, penală sau morală, a alegerilor din 2012.

Cheia alegerilor se află la Ministerul de Interne. Celelalte instituţii vor lucra în van dacă la Interne nu se va închide cercul.

Este acel minister fără de care, cum spunea un vicepreşedinte PDL, Băsescu n-ar fi câştigat preşedinţia.

Este locul unde, în dimineaţa zilei de 7 decembrie 2009, după noaptea de pomină în care Băsescu a ajuns preşedinte (deşi a pierdut alegerile pe teritoriul României), tripleta Blaga, Videanu şi Berceanu a avut o întâlnire misterioasă. Berceanu spunea şăgalnic că s-au întâlnit la o ciorbiţă de văcuţă; gurile rele spun că s-au întâlnit ca să şteargă urmele nopţii electorale precedente.

Pentru a-şi asigura spatele în 2012, Traian Băsescu încearcă soluţia finală: să pună în aplicare, la scara tuturor instituţiilor statului, tezele fascistoide despre „sângele proaspăt“ şi „de ce vă e frică nu scăpaţi“. Bagă sânge proaspăt la comanda din vămi şi poliţie pentru a-şi asigura fidelitatea unor garnituri acoperite, noi şi recunoscătoare. Şi bagă frica în toţi, ca să-i poată domina cu organele care-l delectează cel mai mult, „ochiul şi timpanul“. ” – Octavian Ştireanu

 sursa : Nu aplaudaţi.Nu aveţi pe cine

Dezvăluiri: Cum se fură alegerile in Romania!

Despre EXPERIMENTUL ROMÂNIA, nici Puterea, nici O-poziţia NU se înghesuie să vorbească , că deh… mulţi sunt cei care ” servesc patria, boborul ”…  curvăsăraiul din ograda politichiei mioritice n-are egal nicăieri în lume, aista e foarte grav!

România, pusă pe tavă celor din umbră, o naţie de cobaii , aşa au decis cei care numai reprezentanţii românilor NU sunt ci, trădători de neam şi ţară, Iude !

Interesul naţional, soarta prostimii, ” detalii ”  nesemnificative pentru ” aleşi ”,  singura prioritate fiind cine şi cum ajunge la ciolan!

Concluzionând :

Puterea e deocamdată călare iar o-poziţia, cu chiloţii-n mână… Poporul, pe bună dreptate SCÂRBIT ! Pentru că NU aceasta e voia românilor sătui de … păcălici, indiferent ce coloare de costume or fi purtând…guiţatul porcilor la vălău, vacarmul, mizeria din jur, sunt descrierea peisajului : o cocină!

Javra ordinară care deşi n-a fost ales pe teritoriul României, ci s-a ales prin fraudă, cu atât mai puţin  boarfa-i din dotare, NU vor fi îndepărtaţi dacă Opoziţia continuă să o lălăie, să flendure chiloţii. Că-s la vedere şi put!

E trist că flenderii, cioflingarii, muherile-n izmene şi  jagardelele care-i conduc pe guguştiuci, fufele ce le-au pus fustele-n cap boilor,  nu realizează  penibilul , lăturile în care se scaldă.

Românii încă mai ştiu să facă săpun de casă …

” Aleşii ”, de toate coloraturile ne-au servit ani la rând palmo-live.  Poporul ştie însă că petele,  mizeria, nu ies fără de nişte sodă… Rămâne de văzut dacă soda va fi folosită de ” Aleşi ” ca să ne extermine, căci România tinde să devină  un Lagăr de exterminare, sau… cum spuneam, adunăm noi, bobor, niscaiva şorici de prin ogrăzi şi punem de săpun, că-i rostul .

Şi-mi aduc aminte  şi vă spun tuturor SĂ LUAŢI AMINTE :

că-n OM stau mai mulţi nuferi decât mâl….

” Priveşte cedrul mândru: atâtea braţe are!
Dar nu ca să cerşească, ci ca s-adune soare.
Şi limbi nenumărate au nuferii şi crinii.
Vorbesc însă limbajul tăcerii şi-al luminii. ”

( Omar Khayyam )

Cine are urechi s-audă, căci poporul taxează… chiar dacă tace… ŞI tăcerea românilor e grăitoare, spune multe: că NU ne place curvăsăraiul păcălicilor !


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Unde sunt conştiinţele curate ale acestei naţii?

  1. matilda zice:

    Excelentă postare ! Nimic nu este etern pe lumea asta, iar politica este cea mai trecătoare. Vor răspunde odată şi-odată, chiar dacă se cred puternici şi imbatabili.
    Important ca oamenii să iasă la vot, absenteismul îi avantajează pe ticăloşii portocalii.

    Apreciază

  2. zincabeiu zice:

    Tac ! Ceea ce nu inteleg este de ce tac toti. Cine ii opreste sa fie oamenii ? Ce resort diabolic functioneaza ca un perpeuum mobile ?

    Apreciază

  3. matilda zice:

    Draga mea, ai o leapşă la mine !

    Apreciază

  4. Viorel Grecu zice:

    noul meu blog e : http://www.stiri.wordpress.com ! ma puteti adauga cu aceasta adresa ! multumesc

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.