Ipocrizia NU e o virtute, pedelacheilor !!

Ipocrizia NU e o virtute, pedelacheilor !!

sursa imaginii : aici

Exista un lucru grav de care se vorbeste foarte putin: cat de mult rau a facut campania din PDL Romaniei.

Campania interna in PDL a inceput, de facto, din ianuarie 2010. Aceasta lupta in interiorul PDL este una dintre principalele cauze pentru situatia in care se afla astazi Romania.
o    Este suficient sa ne amintim ca propunerea de taiere a pensiilor si salariilor a fost facuta de Traian Basescu intr-un moment in care adversarii sai din partid isi intareau pozitia. Ulterior, Congresul PDL a fost amanat. Cateva milioane de romani au fost sacrificati pentru ca Basescu sa nu piarda controlul asupra partidului.
o    Timp de un an si jumatate, miliarde de euro din bugetul de stat (atat din 2010 si 2011, cat si din cele viitoare) au fost folosite in campania interna din PDL, pentru consolidarea unei anumite tabere. Alegerile din PDL au fost mai costisitoare decat orice alte alegeri care au avut loc vreodata in Romania.

Aceasta campanie a fost platita de toti romanii !!!

( ruşinea Europei : bă-SECU şi japiţa din dotarea-i )

USL susţine modificarea legislaţiei electorale, pentru a limita posibilitatea PDL de a frauda alegerile

PDL a incercat sa cumpere voturi la toate alegerile partiale care au avut loc din 2009 si pana astazi.
PDL si-a pregatit resurse financiare pentru a continua aceste practici si la viitoarele alegeri.
USL vrea sa introduca pedepse clare pentru cei care dau mita electorala.

Principiile sustinute de USL:

o    Nu mai pot fi date in campanie alegatorilor decat materiale promotionale, care vor fi definite intr-o lista clara (pliante, pixuri/ NU alimente; NU imbracaminte; NU bani).
o    Candidatului care da mită ii vor fi retrase drepturile electorale, sa nu mai poata candida pentru functia respectiva.
o    Sanctionarea penala cu procedura de urgenta si cu sanctiune administrativa imediata pentru functionarii publici si sefii de deconcentratecare participa la campaniile electorale.

De citit MUSAI :

Dormiţi liniştiţi, avem „la réserve de la République“!…

( Octavian Ştireanu )

Baconschi – Ministrul Măsluirii Alegerilor

( Corina Creţu )

” decisiva este actiunea conjugata si bine organizata a opozitiei, o activitate sustinuta in mijlocul  cetăţenilor pentru a asigura participarea la vot  si a intelege nevoia acuta de schimbare a actualilor guvernanti,  Pentru aceasta este important ca opozitia – USL si in special Partidul Social Democrat sa iasa in fata cu oameni credibili, garantie a unei schimbari de esenta in viata politica si de intrarea in normalitate, de ridicare a eficientei administratiei si de apropiere a ei de cetăţeni prin promovarea unor profesionisti, oameni competenti, in toate sectoarele de activitate, inlaturarea efectelor clientelismului politic, care a deteriorat calitatea si eficienta  administratiei publice de sus si pana jos. ”

( Echilibru – Ion Iliescu )

sursa imaginii : aici


” Despre ipocrizie, cu dispreţ! ”

O gaşcă fără busolă morală, aflată pentru moment încă la putere, oferă zi de zi nu doar românilor ci întregii Europe un peisaj grotesc, o mascaradă macabră, în acte,  ce par să nu mai aibe nici limite, nici vreo grijă faţă de  reacţiile şi consecinţele ce decurg ulterior. Nimic în afară de bunăstarea personală şi-a clientelei, căpuşelor, nu face obiectul interesului acestor impostori iar singura prioritate a clanului condus şi la ordinul tandemului Băsescu-Udrea este fraudarea viitoarelor Alegeri.
La recenta învoială, înţelegere, ca să traducem termenul , masca sub care şi-au ascuns adevăratele intenţii pedeleii când au pus în scenă aşa zisa Convenţie Naţională a PD minus L, a câştigat voturi şi funcţii gruparea Băsescu-Udrea.
Marioneta la ordinul Cotroceniului, Boc, nu contează. Românii, România, nici atât. Nimeni n-a pomenit nici măcar din greşeală de  nenumăratele neajunsuri, probleme, suferinţe cu care se confruntă populaţia ţării. În schimb, una din blondine a  răcnit de la microfonul de pe scena impunătoare –  pentru fast,  impresie artistică , puşculiţa PD-L fiind mereu plină –  aceea că, obiectivul primordial al partidului aflat la guvernare este  nicidecum soarta românilor, defel stoparea evaziunii fiscale ori soluţii de relansare economică, în nici un caz altceva decât recunoaşterea intenţiei de fraudare a Alegerilor :
” Îmi doresc un lucru – ca atunci când PDL va câştiga alegerile anul viitor, steagul partidului să fie sus pe sediul PSD din Kisseleff „, a spus Raluca Turcan.
Guriţa di-vină a înaripatului Baconschi a confirmat deasemeni startul ofensivei armatei portocalii prin promisiunea fermă de obţinere a un milion de voturi din afara graniţelor ţării, chestiune de care se va ocupa personal. Stindardul ridicat  de gaşca PD-L este votul prin corespondenţă. Cu alte cuvinte,  după tiparul  alegerilor prezidenţiale, se  urmăreşte limpede fraudarea grosolană. ” Şi ce dacă nu  suntem aleşi pe teritoriul României,  scorul final contează… ”, pare să fie versetul din  Biblia aflată sub căpătâiul fiecărui oştean din garda lui  Traian Băsescu.
Partidul condus de Băsescu va clama dreptul la vot pentru românii de pretutindeni, mimând grija neţărmurită pentru respectarea drepturilor Constituţionale, a accesului la democraţie, de resursele financiare necesare atingerii scopului meschin al camarilei ce ţine cu dinţii încleştaţi de hăţuurile puterii ocupându-se trezorierul… Nutzi Udrea.
 Ipocrizia acestor făţarnici n-are limite, putinţa lor când vine vorba de ticăloşii e ” fără număr ”. Majoritatea drepturilor omului, drepturile copilului, articolele prevăzute de Constituţia României aflată încă-n vigoare, sunt încălcate, deci cum s-ar traduce aşa zisa grijă faţă de doar o parte din români, a celor mânaţi de nevoi ori trimişi de preşedintele PD-L Băsescu să-şi caute-un rost în lumea largă? Nu cumva tunul mileniului şi-aceasta nu oriunde-n lume ci, în ţara ” succesurilor ” odraslelor unui preşedinte care deşi n-a fost ales, s-a ales, în ţara în care în secolul XXI se practică pe scară largă poliţia politică şi rezolvarea informativă, ca să cităm o altă ” celebritate ” blondină, în ţara în care se moare de foame…
Încă un motiv pentru care aceşti păcălici se impune a fi debarcaţi de la putere este tupeul, ipocrizia, dezmăţul de care dau dovadă când aruncă cu bani publici într-u numai liniştea lor, trăitului bine doar ei, numai ei. USL va informa românii prin toate mijloacele, pe toate căile cu privire la intenţiile acestor farisei, a acestor pe bună dreptate numiţi ” ruşinea naţională ”  experţi în ” exces de putere ”, bolnavi de putere.
USL este Toiagul de care se va sprijini acest popor ” ciuruit ”, Toiagul care va îndruma cu înţelepciune românii sătui de loviturile repetate ale  bâtelor subordonaţilor Evitei de Pleşcoi şi-ai preşedintelui PD-L, Băsescu. Boc e ocupat să decripteze cum s-a descurcat Tălmăcean să abată atenţia celor mulţi de la niminiciile la care s-a făcut părtaş şi datorită cărora şi-a pierdut respectul Ardealului..
Ne vom opune fraudei,  informând pe toţi cei ce au dreptul a fi informaţi şi nu minţiţi şi manipulaţi cum s-a culcat pe urechea surdă la strigătul poporului sătul de impostură, actuala putere. Iar despre ipocrizia lor vom vorbi aşa cum merită gaşca PD minus L, cu dispreţ. Partidul trădărilor şi-al trădătorilor, PD-L este  privit de majoritatea românilor cu dispreţ.

Ipocrizia NU este o virtute!

*******


Blaga: Avem nevoie de un preşedinte cu normă întreagă la Modrogan

Emil Boc: „Un partid se conduce şi prin delegare”

*******

USL va depune o moţiune simplă la Senat şi va cere o comisie de anchetă, după declaraţiile lui Baconschi de la Convenţia PDL

*******

DIRECTIVA TIP KGB : „NU TREBUIE SA CADA DECIT UN SINGUR CAP LA PNL”

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ipocrizia NU e o virtute, pedelacheilor !!

  1. matilda zice:

    Ipocrizia şi curvăsăria sunt politici portocalii de stat şi de guvern ! Te mai miri ?

    Apreciază

  2. Pingback: Happyhosting.ro!De-aş câstiga şi eu ceva! « Popateapa's Blog

  3. Pingback: Quod erat demonstrandum « Popateapa's Blog

  4. Pingback: Quod erat demonstrandum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.