Despre LACHE cu dispreţ: ori eşti ferm ori clar – mistreţ!

Despre LACHE cu dispreţ: ori eşti ferm ori  clar – mistreţ!

sursa : aici

La data de 22 februarie 2011 spuneam :

Frunzăverde ş-un buldog, vă face bă-SECU zob ..

runzăverde ş-un buldog,

vă face bă-SECU zob…

răzmeriţa de porniţi,

Nutzi spune : * Maziliţi ! *

v-a încălecat pe toţi

adunătura de hoţi

* Evita * de la Pleşcoi

ştiţi de ce… că sunteţi BOI !

iar vi-a murit la intrare..

impotenţi cu…  gura mare…

Acum, DUPĂ ce  Nutzi i-a mazilit informativ , ” ayatollahul  ” Frunzesky se comportă ca un lache:

Frunzăverde: Îmi menţin candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

NU L-AM SUSPECTAT NICIO SECUNDA A AVEA SANJE-N INSTALATIE ! LACHE !!

Blaga NU a înţeles că Frunzăverde îi va fi alături doar până la un moment dat, că l-a vândut, neavând de ales, căci bă-SECU, într-o întrevedere particulară i-a fluturat ” ayatollahului ” nişte documente pe sub bot.

Afirmativ, Frunzesky tuna şi fulgera că ” Blaga ar face PD-L mai funcţional ”, dar iată, se alătură de bună-voie, nesilit de nima-n lume, unui PD-L nefuncţional !

Orice scuză, explicaţie a ” ayatollahului ”  pentru gestul de AZI se traduce printr-un termen limpede : LAŞITATE!!

Laşitate pentru că…. DA, Frunzăverde are bube-n cap şi se teme….:

” documentarea la sange” ŞI în ceea ce-l priveşte pe Sorinache-lache  a fost dată pe mana sefului politiei politice secrete a lui Traian Basescu, generalul [prematur] Florian Coldea, lider informal al Clanului Falca-Seculici si, deocamdata, prim adjunct al directorului S.R.I.

Se zvoneşte că luna trecută,  Frunzesky a primit o vizită pe domeniile cărăşene ( care-i aparţin !!  ) şi i-a fost transmisă o Misivă de la… G Maior. Era prevenit… Mai mult de atât, Maior n-a putut !

Frunzăverde, nici atât.  A luat la cunoştinţă de… şi de… Oricât de mult o urăşte pe Nutzi, e legat fedeleş de mâini, deocamdată…

Gruparea Blaga are un PLAN pe care-l va pune-n practică, la timpul potrivit. Cuplul Ruşinii, tandemul bă-SECU-jagardeaua Nutzi, ei bine, VA FI MAZILIT, dar, mai durează!

Frunzăverde a demonstrat că e un păcălici, un LAŞ, iată, coleg cu hoaţa ordinară Roberta Alma Anastase şi încă-n barca javrei ordinare de care buldogul Blaga s-a dezis şi-a rămas ferm ! Mitul Frunzăverde… bleah ! Frunzesky, îi place au ba, tumna e la braţ cu… Nutzi Udrea, umăr la umăr cu duduia, încă nu….

Opinia dumneamea cum că  Frunzăverde este un pămpălău, se confirmă încă o dată! A demonstrat că geaba grade 33 dacă  deţine prea multe schelete-n dulap şi  tremură de frica tandemului bă-SECU-Nutzi Udrea.

Sorinel Nas Roşu – Muhere-n izmene este, PUNCT.

Deocamdată:

Declaratii Victor Ponta de la sediul USL

,,Ieri PDL a dovedit ca nu se poate schimba. PDL a ramas astazi singurul partid care si-a ales ca presedinte un fost activist comunist. Am vazut cum intre PDL si Romania s-a tras un zid din ce in ce mai inalt. PDL a dovedit ca a decis sa mearga pe ideea de stagnare, de inegalitate si de huzur. Este necesar cu atat mai mult sa facem tot ce tine de noi sa schimbam Guvernul Boc, daca Guvernul Boc nu isi da demisia vom face tot ce tot ce tine noi sa schimbam Guvernul Boc. E clar ca USL trebuie sa actioneze si sa aiba sprijinul tuturor celorlalti 20 de milioane de romani.”

Antena3

Lupta din PD minus L a fost câştigată de gruparea Udrea! Gruparea japiţei, continuă astfel perpetuarea sistemului ticăloşit, acel sistem de coruptie si interese nelegitime impus de PDL şi care-a îngenuncheat România !

Rămâne de văzut dacă Victor Ponta va primi sprijinul unor oameni de bună credinţă, a unor Luptători sau îi va mătura la sugestii ” binevoitoare ” şi NU spun nimic întâmplător… Se-aude, Ponta ?

ADRIAN NĂSTASE, loial electoratului de stânga şi  dealtfel onest cu cetăţenii României, informează :

” Ii raspund si lui Valeriu Turcan, pentru ca mesajul dat in numele Presedintiei. In primul rand, ii aduc aminte ca Guvernul are datoria sa informeze cetatenii (“pe romani”) despre intenţiile sale, iar pana acum nu a facut-o! S- a fost confirmat, din pacate,  faptul că preţurile vor creşte cu 60%, în urma eliminării subvenţiilor pentru încălzire, la finalul acestui an. Daca nu prezentam aceste date, anuntul privind subventiile nu ar fi existat! Ar fi incercat sa amane pana in ultima clipa, probabil pana dupa Conventia PDL, eventual pana in vara, informarea populatiei cu privire la acest lucru. Cei care contestă duritatea documentului să îl citească cu mai multă atenţie. 

Cat despre dosare, faptul ca purtatorul de vorbe al lui Traian Basescu aduce aminte de ele si de termenele de judecata  arata clar ca ele sunt monitorizate, eventual conduse (?!) de la Cotroceni. De altfel, e normal, de acolo au pornit. Mai era nevoie de inca o confirmare? ”

CORINA CREŢU:

Din fericire, bolovanii au o calitate: când se pornesc la vale, nu se mai opresc pana in fundul prapastiei.

Rămâne să avem mare grijă să NU fim antrenaţi şi noi în această rostogolire, să fim fermi când va fi ziua votului, să renunţăm la renunţare, SĂ DEBARCĂM GAŞCA PD MINUS L ! Pentru aceasta însă, e nevoie NU de o-poziţie, ci, de OPOZIŢIE!! Mai mult, pe cei ce punem umărul, nu ne mai ignoraţi, umiliţi, teleportaţi, onor Opoziţie !

Update:

Marioneta Boc şi-a impus echipa prin fluturaşi înainte de votare

bă-SECU, javra ordinară…

Băsescu – PROBLEME MENTALE ????

Daniel Constantin: vor exista politicieni PDL care vor trece în opoziție

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Despre LACHE cu dispreţ: ori eşti ferm ori clar – mistreţ!

 1. Viorel Grecu zice:

  Deci orice s-ar intampla si orice ar face PDL ! o fac in zadar ! au aratat ce pot.

  Apreciază

 2. matilda zice:

  Cu Frunză-n vînt, cu hoaţa de la Parlament, cu cel ce scrie cu oi pe dealuri, cu Monica Macovei şi alţii ca ei, Băsescu are partidul pe care-l merită !
  Să le urăm prăbuşire grabnică !

  Apreciază

 3. De acord cu tine, Niko. Doar că Ponta nu-i ce trebuie, după cum constat că ştii. Nu face decât să-l compromită pe Antonescu şi în felul ăsta, se compromit şansele opoziţiei de a da jos ciuma portocalie. În PSD sunt suficienţi oameni inteligenţi, chiar nu-şi asumă nimeni responsabilitatea să-i spună lui Ponta că USL e o pălărie mult prea mare pentru el? Mi se pare stupid din partea PSD să aibă un om ca Ionel Blănculescu exclus din partid şi unul ca Ponta, preşedinte. Dacă tot era să fie unul tânăr în funcţia ultimă, atunci putea fi cineva de calibrul lui Şova, de exemplu. Deşi dacă aş avea vreo tangenţă cu PSD şi ceva putere de decizie în zona voastră mi s-ar părea normal ca în asemenea vreme să fie preşedinte cineva de la categoria grea – Paşcu, Duvăz, Athanasiu (Năstase nu se poate la ora actuală). Dacă ar fi Corina Creţu preşedinte la PSD, spirt s-ar numi, vorba bunică-mii 🙂 Sau doamna Andronescu. Nu crezi?

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   CORINA, NĂSTASE, ATHANASIU…. O, DAAAAAA !!
   Lui Ponta îi acord încă credit să-mi demonstreze ceva anume şi…. aştept…
   Pe Crin NU Ponta îl compromite, dar aista e altă discuţie… e camarad de-acum deci am să mă abţin.
   Întrebai şi eu pe câte undeva :
   mi poate mie explica cineva din conducerea PSD, că-s tută, idioată, n-am priceput : de ce dumneamea şi alţii aidoma, parcă după un tipar anume, NU suntem monitorizaţi, hărţuiţi, umiliţi, căpăciţi de PD-L, cum suntem de-ai noştri ??? Şi aista deşi NU noi am făcut pact cu pedeleii vreodată, nu noi avem afaceri cu nume din PD-L, nu noi suntem cei care suntem ” social-democraţi ” de fonseca că de partid li se fix rupe, ălora, la care mă refer.
   Şi NU aştept răspuns ci fapte cu nădejdea că nu vom fi ciuruiţi ăştia … incomozii care nu acceptăm ca PSD să fie proprietate privată pt tot soiul de hadamaci, impostori, dode, tute, rudotel, mandarine, etc
   Din câte pricep eu, social-democraţia înseamnă ŞI dreptul de-aţi exprima opinia fie ea şi critică, egalitate de şanse, echitate socială, drepturi egale. Prin Teritoriu mulţi ” social-democraţi ” înţeleg că social-democraţia e domnia bbunului plac şi Legea o fac ei, bubulinele şi muherile-n izmene că macho NU sunt plus pretenarele şi pretenarii unora, adică un soi de … monopol pe partid. Dacă Ponta se debarasează de impostori şi soiul rău şi va reuşi să stopeze fenomenul strivim furnici c-aşa avem noi chef, atunci are în mine un aliat şi-un prieten, Luptător de nădejde, dacă nu, NU.

   Apreciază

 4. Marian din...Berceni zice:

  Sibilla..mai draga social democratie , nu inseamna „si dreptul” de ati exprima opinia, critica sau nu.Asta tine de bucataria ..partidelor.Insa ce zici tu …oare numai noi „alegatorii” trebuie „sa facem ceva „? Ei domnii pe care „trebuie” sa-i alegem …ei n-au nimic de facut? Ei trebuie sa stea si sa astepte …mura’n gura iar apoi sa „ia mura”?Adica in afara de vorbe sa faca si ei ceva ca d’aia inca sint senatori , deputati, adica avind niste functii publice , functii ce le confera o oarecare putere…nu ca cei ce scriu pe blog-uri si care daca-i chemi sa iasa in strada…fac nu pe ei ci pe…mortii in papusoi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.