Opoziţie sau o-poziţie ? Dar noi, bobor ??

Opoziţie sau o-poziţie ? Dar noi, bobor ??

– Cin i-a ciugulit şuviţa ?

– Cine alta,  porumbiţa…

ţigăncuşa  de Pleşcoi,

jagardea, şăfă la… OI

sursa imaginii : aici

” şi ce dacă n-am şuviţe,

hă, hă, hă.. am porumbiţe,

una mai  bombon ca alta,

mânca-le-ar de fufe, tata… ”


sursa : aici


” – băi prostime,  gura mică!

pare c-aţi uitat de fricăă… ”

” – avem la sertar dosare .. ”

” – … plus mascaţii din dotare ”

” – să vă rezolvăm elanul.. ”

” – şi-o să ne votaţi la anul ! ”

” –  ăia de-ţi mai exista… ”

” – de succesuri, ha, ha, ha… ”

sursa : aici

” – Hai bă, linişte, ce dracu ?!

numai la voi nu-mi stă capul..

popor nerecunoscător.

asta-i blonda mea, v-omor !!

sursa : aici

FAMIGLIA PD MINUS L – GROPARII ROMÂNIEI

Guvernarea PDL folosește banii publici în mod politic!

PSD are dovada (analiză asupra alocărilor din ultimii ani, pe OUG7/2006).
Programul de dezvoltare a infrastructurii rurale a fost lansat în 2006 prin OG.7/2006 și urmărește îmbunătățirea situației sociale și economice a locuitorilor din zonele rurale.
Peste 8,6 milioane de oameni ar trebui să beneficieze de introducerea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și extinderea rețelei de canalizare.
În realitate, peste 3,5 miliarde de lei au fost cheltuiți până în prezent, iar programul este departe de a-și fi atins rezultatele.
În ultimii doi ani, primarii PDL au primit mai mulţi bani decât cei ai PSD şi PNL la un loc din fondurile alocate prin Ordonanţa Guvernului nr.7/2006.
o    Primarii PDL au primit de la Guvernul Boc peste 330 milioane de lei, în vreme ce primarii PSD au primit mai puţin de 176 milioane de lei.
o    PDL a primit de două ori mai mulţi bani în condiţiile în care PSD are cu 20% mai multe primării, primarii PSD au depus cu 20% mai multe proiecte, iar proiectele lor au întrunit în general punctaje mai mari decât cele depuse de reprezentanţii PDL.
Milioane de oameni sunt condamnați de Guvern la sărăcie pentru singura lor vină de a fi votat altfel decât au dorit Emil Boc sau Elena Udrea.
Peste 1,2 milioane de oameni trăiesc în localități care nu au mai primit niciun ban pentru apă și canalizare în ultimii 2 ani de zile.

Guvernul încearcă să ascundă faptul că direcționează fondurile europene către clientela politică! PDL fură șansele de dezvoltare ale României.

PDL dă fonduri europene pe criterii politice. PDL fură din banii despre care se credea că nu pot fi furați – banii europeni!!

Traiul zilnic este tot mai scump, iar cifra inflaţionistă de 5,1% este orientativă. Din păcate, ea are toate şansele să crească. Asta înseamnă o înrăutăţire a condiţiilor de viaţă pentru populaţie.

CE CUMPĂRĂTURI TRĂSNITE AU FĂCUT MINIŞTRII LUI BOC PE BANII ROMÂNILOR!

Opoziţie în ţara cnezatelor portocalii

Poporul suveran vrea OPOZIŢIE ! NIET  o-poziţie ! Hai că se poate !!

BOR – alături de poporul pe care îl păstorește?

” Partidul minus: PD minus L, pentru că falsul liberalism afişat de patriarhul Băsescu pute a impostură şi-aceasta o spun liberalii, partidul care-a adus la – 8 economia, deşi Adrian Năstase şi Tăriceanu o lăsaseră la +8, partidul minus interes pentru soarta poporului, dar bogat în frunze, „succesuri” şi minus demersuri constructive, partidul minus când vine vorba de explicaţii în ce priveşte beneficiarii tranşelor de la FMI, acest minus, ruşinea Europei, are zilele numărate!

Încrâncenarea cu care au înţeles să-şi reverse ura asupra românilor îi va costa. La fel trufia şi la fel lipsurile: lipsa de măsură, lipsa de viziune, lipsa de grijă faţă de lipsurile cu care oamenii se confruntă. Mai mult de 80% din populaţia ţării a decis să se lipsească de aceşti aşa-zişi conducători, lipsă la apelurile repetate ale poporului. Decât cu minus, mai bine lipsă.

Agăţate de coada impostorilor pentru nu încă mult timp la putere stau minusurile: minus Flota, minus autostrăzi, minus pensii, minus salarii, minus locuri de muncă, minus investiţii, minus oportunităţi pentru tineri, minus…

Românii au un atu în plus. USL lângă ei, alături de ei, împreună cu ei! Ne vom scutura de aceşti minus fără milă, pentru că nu sunt demni nici măcar de milă şi pentru că minusurile pe care le-au lăsat în urma lor trebuie plătite! ”

AVEM DREPTUL SĂ FIM…. NEASCULTĂTORI ! ÎNCETAŢI SĂ MAI ASCULTAŢI VUVUZELELE COTROCENIULUI ŞI VICTORIEI ! HAI ÎN STRADĂ ! PE EI PE MĂMICUŢA LOR DE ŞACALI ! JOS PD-L!! NO BĂSESCU ! AUT SECURISTULUI DE LA ANVERS ! CU JAGARDEA CU TOT, PUNCT.

HAI LA LUPTĂ ! SĂ PROTESTĂM CU TOŢII ÎN STRADĂ ! PD-L NU NE REPREZINTĂ ŞI NU SUNT STĂPÂNII NOŞTRI !!


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.