Gunoier de bunăvoie ŞI la nevoie în Caraş.Severino: Ionesie Ghiorghioni

sursa imaginii : aici

Gunoier de bunăvoie ŞI  la nevoie în Caraş.Severino: Ionesie Ghiorghioni

Există guguştiuci care îşi dau cu stângu-n dreptu  chiar şi când se-nfoaie pozând în experţi în mânuirea gunoaielor…

Tovarăşul  Garbage Man Ionesie Ghiorghioni, ofuscat foarte  (  chemat la ordin fiind de Bossul CJC-S din pricina recentelor articole publicate de Jurnalul Naţional şi-n care protagonişti sunt personaje triste ce emană damful specific… ) a trântit joi, 14 aprilie 2011, o * conferinţă * de presă. Încercare jalnică, penibilă de-a spăla păcate şi-a albii imaginea * onor * gradaţilor fraţi de Lojă, Famiglia păcălicilor de Caraş-Severino. Bineînţeles că guguştiucul cu pricin(i)a NU a dialogat cu presa loco –  care-ntre noi fie vorba nici n-a îndrăznit să insiste – ci  şi-a decartat monologul cu pretenţii de emanaţii teleptuale, mândru nevoie mare. Aaaa… nu că doar atât ar putea,  monumentul * cinstei * cărăşene, dar,  în lipsă de argumente,  ciuciu  dovezi edificatoare care să demonstreze  curăţia sufletească a celui negru-n cerul  gurii, şi-a zis că prostimea înghite,  şăfu Împărăţiei , întunecatul 33 se va mulţumi cu implicarea-i * măreaţă * şi… timpul trece, afacerile de famiglie îşi vor urma cursul , * legal *, * normal, * moral *. Curat murdar, monser!

Şeful de gaşcă, vicepreşedinte al CJC-S, Ionesie Ghiorghioni şi-a încheiat pledoaria ca orice  jmecher fraier, dar fraier, nu glumă, RECUNOSCÂND că : “Ce vreți să spun dacă așa este. Este președintele nostru nimic nu mișcă în județul ăsta fără ca el să știe” !!

Noi, NU îl contrazicem, aia zicem şi noi, anume că NIMIC nu mişcă-n Caraş-Severino fără de ştiinţa * Ayatollahului *. Bossu-i boss, că el numeşte-n foncţii,  el ordonă, el deţine controlul total şi tot el împarte * fraţilor *, inclusiv palme în desele momente când i se rădică răchia  la mansardă, punct.

Să revenim la şeful de gaşcă, Ionesie Ghiorghioni, subalternii Ioan Borduz, Valentin Rusu şi alţi finii ai Naşului frunză-dudă ( dudă de beat ).  Articolul  publicat de presa centrală pentru care guguştiucul a fost chemat la raport de Don Frunzăverde :

Jaf la drumul mare de pe Muntele Mic

Drumurile cărăşene sunt franjuri. În Caras-Severin sunt cele mai proaste drumuri din tara asta, drumuri reparate cu bani multi. Din buzunarul nostru.

Dacă tot s-a erijat în consilier de imagine al * ayatollahului *, Ghiorghioni  afirmă că-şi * asumă răspunderea *:

„Nu am venit la Consiliul Judeţean să mă compromit pentru că până la această vârstă mi-am făcut o imagine onorabilă. De aceea devin irascibil la afirmaţiile unora şi altora, când fac astfel de afirmaţii mincinoase. Nu vreau să întinez imaginea celui care a avut încredere în mine şi care mereu îmi spune: Ionesie, totul să fie legal. Îmi asum răspunderea faţă de tot ce s-a întâmplat până acum şi sunt mândru de echipa pe care o conduc. Eu nu sunt şef de gaşcă, după cum spun unii, iar acest lucru îl ştiu cei ce lucrează cu mine“, a afirmat Ionesie Ghiorghioni.

La o simplă căutare pe Google, arhivele  InterNetului neatinse fiind, dăm piept cu damful * imaginii onorabile * a tovarăşului Ionesie, prieten bun cu… * Arabela *.

Câteva mostre:

@ Pe Lista celor care se tem de confiscarea averilor nejustificate, figurează la loc de cinste tovarăşul … Ionesie Ghiorghioni, * săracu *.

@ Precizări ale MFP privind activitatea de inspecţie fiscală desfaşurată în 2003 de către ANAF [1]

* q S.C. FAGEX SA Caransebes, judetul Caras Severin, cu obiect de
activitate exploatare forestiera, prelucrarea si transportul masei
lemnoase, administrator Ghiorghioni Ionesie, in perioada septembrie 1999
– martie 2003 a supradimensionat cheltuielile cu materia prima si
inregistrarea pe cheltuieli a valorilor materiale si pieselor de schimb
fara a avea la baza documente legal intocmite.
Ca urmare verificarii efectuate s-a diminuat pierderea contabila
de la 25,3 miliarde lei la 5,4 miliarde lei, suma de 19,9 miliarde
reprezintand pierdere nereala cu care, societatea urma sa-si diminueze
impozitul pe profit in exercitiile viitoare.
Actul de control a fost transmis institutiilor abilitate pentru
continuarea cercetarilor. *

@ drumeţul ce papă km : 276 km/zi

Astfel, putem vedea că, între 1 ianuarie 2009 şi 30 iunie 2009, vicepreşedintele Ionesie Ghiorghioni a parcurs nu mai puţin de 31.721 de km.
Înmulţind cele 23 de săptămâni scurse cu cinci zile lucrătoare pe săptămână, avem un total de 115 zile de muncă. Împărţind kilometrajul la acest număr, rezultă că „vicele“ Ghiorghioni ar fi parcurs, în fiecare zi, circa 276 de km!

@ „Fagex” Caransebes se transforma in rumegus

@ şeful găştii Mafiei Lemnului

* în mod abuziv Ghiorghioni decide pentru composesorat, că împreună cu soţia sa, au luat credit cu acte false de la BRD Caransebeş sau că a delapidat milioanele primite de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie din Agricultură pentru amenajări silvice. Ionesie Ghiorghioni recunoaşte că a luat un credit
pentru cofinanţarea lucrărilor presupuse de punerea în valoare a fondului forestier de care dispune composesoratul pe care îl conduce, dar spune că ratele sunt achitate conform graficului, din veniturile composesoratului. *

@ În Săptămâna Financiară – august 2009 – informaţii despre * măsurile anticriză *, baronii locali, clientela politică a PDL :

* Curtea de Apel Bucureşti a anulat adresa prin care Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţa câştigătorul licitaţiei (abia a patra firmă în clasamentul ofertelor financiare). Însă cele mai interesante cazuri, care evident nu sunt unice, ci reprezintă o practică la nivel naţional, au fost înregistrate în cazul unor licitaţii în Caraş-Severin, de reabilitare a trei drumuri judeţene: câştigătoare nu au fost declarate firmele care au oferit cel mai mic preţ, cea mai mică durată de execuţie sau cea mai bună garanţie a lucrărilor, ci firmele care au oferit cel mai mare preţ, cu peste 40-50% peste ceilalţi competitori. Motivul invocat (deşi licitaţia fusese declanşată înainte de intrarea în vigoare a Hotărârii de Guvern nr. 834/2009): cel al preţului situat sub 85% din valoarea estimată. De exemplu, în cazul licitaţiei pentru reabilitarea DJ 581 Reşiţa – Giurgiova, deşi firma aflată pe primul loc cerea un preţ de numai 8,276 milioane de lei, câştigătoare a licitaţiei a fost declarată oferta depusă de SC Excav Prod SRL Băuţar în asociere cu SC Axio Mixing SRL Caransebeş, pentru un preţ de 13,025 milioane de lei fără TVA, respectiv 3,1 milioane, de departe cel mai mare preţ oferit de firmele participante. Nici măcar la perioada de garanţie firma câştigătoare nu stătea mai bine decât competitoarele ei: majoritatea acestora ofereau 36 de luni, faţă de 24 de luni cât s-a angajat Excav Prod SRL Băuţar în asociere cu SC Axio Mixing. Dar care au fost atuurile firmei câştigătoare? Probabil faptul că provine din comuna Băuţar, al cărei cetăţean de onoare este preşedintele comisiei de licitaţie, Ionesie Ghiorghioni (care de altfel deţine şi proprietăţi în acea comună), vicepreşedinte al CJ Caraş-Severin şi mâna dreaptă a preşedintelui CJ, liderul PD-L Sorin Frunzăverde. Evident că nu poate fi decât o simplă coincidenţă faptul că se apropie campania electorală prezidenţială şi, pentru a putea fi sponsorizată, firmele au nevoie de contracte la cel mai mare preţ, şi nu la cel mai competitiv. Şi ce dacă e criză? Cineva trebuie să iasă din ea! Şi dacă nu ai noştri, atunci cine? Şi dacă nu acum, cu două-trei luni înainte de campania electorală, atunci când? *

@ întrebări de care şeful de gaşcă Ionesie Ghiorghioni, fuge cum dracu de tămâie… numai să nu răspundă, căci… :

„Unde sunt banii bucovenilor? Unde sunt miliardele de la APIA? Unde sunt miliardele de la Hidroelectrica? Unde sunt miliardele din vânzarea lemnului? Gheorghioni ne-a sărăcit, ne-a adus la sărăcie pe toţi. El se cară cu Mercedesul şi maşini scumpe, iar noi cu cizme de gumă pe uliţele pline de noroi. Pădurea lăsată de cei bătrâni o va lua Banca, Ghiorghioni şi Arabela (Axente Obrejan, om de afaceri din Bucova, apropiat lui Ghiorghion şi PD-L Caraş-Severin – n.r.). Unde sunt parcelele bucovenilor? Cum de are Ghiorghioni 43 de parcele (430 de hectare de pădure!)?. Acum aduce jandarmii plătiţi de noi, să ne bată la noi în sat. Până când? Ne dă 10 lei ca la milogi pentru un hectar de pădure. Vă place să fiţi toţi sluga lui? Opriţi jaful. Acum ori niciodată.“

Refresh:

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, este acuzat ca ar conduce mafia lemnului din judet

Anchete, investigaţii, dezvăluiri. Caraş-Severino cu damf de * brand *: Frunzăverde…

După ce a agresat un reporter, Ghiorghioni a instaurat pacea şi liniştea la Bucova!

Ionesie Ghiorghioni face legea in Caras-Severin, legea bunului plac ! Cu alte cuvinte localitatea Bucova e proprietatea privata a baronului cu apucaturi si comportament de derbedeu.

Dar, baronul buhăit NU se mulţumeşte doar cu atât… : tot el, tartorul este unul din  cei ce au reuşit prin iţe şi firişoare să mai bifeze pe lista de * succesuri * a  pedelacheilor din Caraş-Severino şi rubrica  MONOPOL PE RĂCHIE ŞI BRÂNZĂ!

Exemplele pot continua, căci şmenăriile şi labele triste sunt  * fără număr * în Caraş-Severino, d-aia zic : mai bine tăcea, guguştiucul Ghiorghioni care NU a învăţat nimic nici măcar că făloşenia,  fudulia, e soră cu prostia.

* Românii se impart in doua clase distincte: oameni si ceilalti… *, spunea Camil Petrescu.

Ionesie Ghiorghioni NU e unul din Oameni.  El e unul din … guguştiucii care-şi dau cu stângu-n dreptu mai ales când  vine vorba de…. GUNOAIE. O hahaleră, PUNCT.

HAHALÉRĂ, hahalere, s. f. (Fam.) Persoană lipsită de scrupule, fără caracter, neserioasă; pramatie. – Et. nec.

Sursa: DEX ’98

HAHALÉRĂ s. v. canalie.
Sursa: Sinonime |

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Gunoier de bunăvoie ŞI la nevoie în Caraş.Severino: Ionesie Ghiorghioni

  1. Pingback: AM AFLAT CINE ESTE ALBA CA ZAPADA « Hai ca se poate!

  2. dlnimeni zice:

    Paste Fericit!

    Apreciază

  3. Pingback: ” Potenţii ” din Famiglia PD Caraş-Severino au zis : mucles ! Răspuns : NIET ! PUNCT. « Sfinxul

  4. Pingback: Zbătându-se între coşmaruri şi realităţi : România! « Sfinxul

  5. Pingback: Vineri 13……. « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.