Alina are nevoie de noi !

Alina

Alina are  nevoie de noi !

„Cei ce fac toate numai pentru ei îşi însuşesc iubirea de sine ca pe cel mai mare dintre rele. Aceasta e neunirea cu nimeni, necomunicarea, lipsa de iubire, nedreptatea, lipsa de evlavie. Firea îl face pe om nu ca pe animalele singulare, ci ca grup împreunat cu alţii, în comuniune, ca să nu trăiască numai sieşi, ci şi tatălui şi mamei, şi fraţilor, şi soţiei, şi copiilor, şi altor rudenii şi prieteni, şi celor dintr-o localitate, şi seminţiei şi patriei, şi celor de un neam, şi tuturor oamenilor. Ba încă şi părţilor lumii şi întregii lumi. Şi, cu mult înainte, lui Dumnezeu Făcătorul. Căci, dacă este întreg raţional (cuvântător), trebuie să fie social, iubitor al universului, iubitor al lui Dumnezeu“ (p. 35).

Mama este cea care poartă copilul pe mănunchi de rugăciuni… ea se roagă cu lacrimi, fără de oboseală, cu infinită credinţă, pentru ca pruncului ei să-i fie bine, să fie ferit de rele, ispite, boli… Mama e ea însăşi o rugăciune… Prin mângâierea rugăciunilor sale, mama îşi ocroteşte copilul… puterea rugăciunilor mamei pentru copii ei, e cum Miracolul, ea face Minuni !


Fetita mea are nevoie de ajutor!

O privesc neputincioasa.O strang in brate si plang.Ma priveste cumva diferit.Nu stie ce sunt lacrimile si nici durerea.Are doar un an si o luna!Cu toate astea,se citeste un fel de nedumerire pe fata ei.Ceva s-a schimbat cu mama care pana acum doar zambea…

Alina s-a nascut intr-o zi sfanta.7 Ianuarie 2010.Stiam ca se va naste cu sindrom Down insa asta nu conta.A naste un copil este un dar si de el nu trebuie sa ne ferim chiar daca ni se pare ca sta in puterea noastra sa decidem. Exista oameni in lumea asta care traiesc si se bucura ca orice alti parinti, dedicandu-si viata copiilor lor nascuti cu boli grave.
E un fel de iubire speciala, inaltatoare, e acea iubire care iti pune aripi de inger.
Am refuzat sa fac amniocenteza pentru ca stiam ca nu sunt capabila sa omor un copil.A face un avort dupa amniocenteza inseamna practic a naste iar pentru mine trauma ar fi fost enorma si ar fi lasat urme pe viata.
Avem dreptul sa decidem;sa decidem daca suntem in stare sau nu sa primim aceasta mareata misiune.
La nastere a primit scor apgar 9 iar in urma ecografiei ni s-a spus ca sunt ceva probleme la inimioara (FORAMEN OVALE PERMEABIL CU FLUX STANGA-DREAPTA la nivelul canalului arterial) ceea ce nu insemna nimic grav.
La controlul de o luna ni s-a spus sa o monitorizam din 3 in 3 luni
ecografic.
La controlul de la 4 luni si la cel de 7 luni se observa inca acel flux
stanga-dreapta insa ni s-a spus sa revenim cand implineste un an pentru ca
se pare ca s-a mai micsorat si s-ar inchide spontan.
In urma cu o luna am fost din nou la control asa cum am fost programati
,insa se pare ca problema s-a agravat si a aparut un defect septal ventricular .Domnul doctor ne-a trimis sa facem un control in alta parte,recomandand Targu-Mures sau Bucuresti.Am ales Bucurestiul ptr ca era mai aproape de noi.La control ni s-a spus ca este vorba despre un DSV de tip admisie de 12 mm si DSA de tip ostium secundum cu debit de sunt mic.Asadar necesita corectie chirurgicala.Am mai cerut si o a doua parere la Fundeni.Ne-a confirmat diagnosticul.DSV-ul este de 14 mm cu sunt stanga-dreapta,inelat,DSA-ul este mic si mai are si hipertensiune pulmonara usoara.Ni s-a mai spus ca operatia trebuia facuta de la 6 luni.
Mai conteaza pentru cineva ca un medic NU A VAZUT LA TIMP CEVA CE ERA EVIDENT? Poate ca a fost grabit,poate are si el problemele lui,poate ca…dar ce mai conteaza acum?!
Ce ne dorim cel mai mult este ca ea sa fie bine.
Am cerut ajutorul la Targu Mures si ni s-a raspuns respectuos ca lista de asteptare pentru operatie este prea lunga si nu ne pot spune o data la care s-ar putea realiza interventia chirurgicala.Ne recomanda sa ne adresam unui alt centru de boli cardiovasculare.
Am cerut ajutorul unei clinici din Germania unde este director un roman.D-l doctor Eugen Sandica.A salvat multi copii pana acum.Speram intr-o minune.Am fost programati peste o luna.Pe 25 Martie asadar,trebuie sa ajungem acolo.Speram sa reusim sa accesam formularul E112.Speram ca pana la acea data sa facem totul pentru acest inger minunat care ne lumineaza viata.

Pentru ea si pentru alti copii ca ea,am infiintat o asociatie.Se numeste:

ASOCIATIA ALINA-MARIA-GO-BIG

CIF: 27259695

Ne puteti scrie la urmatoarea adresa de mail:
contact@alinamaria.ro

Pentru cei care vor sa ne ajute contul in RON este:

RO05 BRDE 030S V938 4920 0300

Va multumim din suflet!

PS:Pentru cei interesati pot pune la dispozitie toate documentele.
Atasez initial scrisoarea medicala de la Fundeni:

* Copilăria este locul unde Dumnezeu poate fi substituit c-un simplu surâs. *


* Rugaciunea nu e o actiune demonstrativa, ci adresare launtrica a sufletului catre Dumnezeu. Si daca aceasta adresare va exista în noi, copilul o va simti, va simti ca ea este izvorul bucuriei voastre. *

Inger, ingerasul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Intotdeauna fii cu mine
si ma-nvata sa fac bine.

Eu sunt mic,
Tu fa-ma mare!
Eu sunt slab,
Tu fa-ma tare!
In tot locul ma-nsoteste
si de rele ma fereste!

Amin!

Noua mamelor sa ne dea Dumnezeu putere sa ne rugam cu nadejde pentru copiii nostri si pentru toti copiii din lume.Daca ii incredintam Maicii Preacurate prin rugaciunile noastre, ei vor fi paziti si noua nu ne mai e frica.

Rugaciune pentru copilul bolnav 

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, Alina. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta, Alina , stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Alina are nevoie de noi !

  1. Ema zice:

    Multumesc din tot sufletul pentru ajutor Nico!Ma rog la Dumnezeu zi si noapte sa faca o minune si sa se termine totul cu bine.Iti multumesc inca o data ca imi esti alaturi!

    Apreciază

  2. Pingback: Petitie « Popateapa's Blog

  3. Pingback: Politica « Rinder Razvan Catalin

  4. Pingback: Nu-l mai injuraţi pe Băsescu şi PDL « Popateapa's Blog

  5. La mulţi ani cu soare! 🙂

    Apreciază

  6. Pingback: Bonjour Mademoiselle « my heart to your heart

  7. dlnimeni zice:

    Toate urarile mele de bine, de 8 Martie, Sibilla!

    Apreciază

  8. Augustin zice:

    La multi ani, furnica atomica, si la cit mai multe bucurii, alaturi de cei dragi!

    Apreciază

  9. Ema zice:

    Formularul E112 a fost aprobat.Vom pleca in Germania pentru operatie.De ziua Bunei Vestiri vom fi acolo.Ne rugam la Maica Domnului sa fie cu noi!
    Nico,iti multumesc din tot sufletul pentru sprijinul tau!
    Te imbratisez cu drag!
    Ema

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Emaaaaaaaaaaaaaa….
      DOAMNE AJUTĂ !!!
      Să crezi !! M-am rugat până şi la Mile, Mile al nostru…. a iubit copiii mult, l-am rugat să se roage pentru Alina şi…. şi vă ţin pumnii strânşi, cu sufletul sunt acolo, te ţin de mână, să simţi asta, drugarica, nu eşti singură OM bun !!
      Doamne Ajută !!

      Apreciază

  10. Ema zice:

    Doamne-ajuta!
    O sa am net acolo si o sa te tin la curent!
    Te pupam!
    Ema si Alina

    Apreciază

  11. cristina zice:

    ieu va doresc numai bn la fetita ca stiu cum ie doamne ferestei de rau pentru pe toti copiii din lume pentru ca si ieu stiu cum mie si ieu sufar pentru baietelul meu de 6 luni sa nascut cu chist la git si trebuie operat are numai 6 luni multa sanatate va doresc la fetita

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.