Premiile * Blog de Blog – 2010 * ! Mică, mică, dar… rădică…

Premiile * Blog de Blog – 2010 * ! Mică, mică, dar… rădică…

V-am prevenit…

Cele mai bune bloguri din 2010 prevesteau din prima clipă : mică, mică, dar… rădică…

Distinsul Juriu mi-a oferit premiul * cel mai simpatic blogger *!

Moooaaamăăă…, cică unii comentiraş pe la colţuri:

– că am dat şpagă ( Kent, cafă, usturoi ) derect de la Vama Naidăş… Fraierii !! Ce vamă, ce şpagă, am adus marfa cu bacu pe Dunave, ce buba… N-am dat şpagă. Numa mită, neşte * carburant * , acolo… Buşteni, nema. M-au scos din peisaj mahării din Twin Peakse-ul cărăşan, c-o tunat ş-o lăpădat Şeitan cu baroni prin sud-vest, ce ştiţi voi…

– că am pile sus-puse… pe naiba, pe naiba… De aveam, tăti premiile le ciordeam… Pile şi relaţii am, tamo daleko… în Ceruri. Pe Doamne, Doamne şi pe  majka Darinka şi deda Marko, aia e.

– că de ce mi-s păcimaşă şi nu mă impresionează ayatollahul Frunzesky…. Pfoooaaaiii… Să vă văz în locul dumneamea numa o lună … Cum buba să mă impresioneze una bucată masonsky impotent carele se foloseşte de guguştiuci ca să-şi ridice moralul, săracu… evident, sărac cu Duhul.

În fine, în fine… sunt turbată ! Tata meu a fost bătut! Pe domeniile pedelacheului Borduz de meserie finu lu Naşu Frunzesky. Un labă tristă, Gabi Buliga, pretenar cu nişte pedelachei de * vază * de prin părţile locului (  Borduz, Mărgineanţu P, Bulgăr P, etc ) cu fo 8 ani la activ pe la mititica tot pentru agresiune cu victime, şi-a demonstrat * bărbăţia * lovind cu pumnii un bătrân trecut bine de 60 de ani, pe tata. Rămâne să stabilim cu exactitate  din ordinul cui… aista  becouse idiotul se făleşte că-l lichidează pe * olteanul * ( tata ), că cică ie lumile din Împărăţie deranjate de fiisa ( dumneamea ) care  de ce adică tună şi fulgeră la adresa PDL şi-a  bastarzilor de * succesuri *… Povasta în detaliu, zilele următoare, promit ! Anchetă,  investigaţii ! FĂRĂ miliţia credibilitate zero din pricină de legături cu împărăţia prostocalie. Ayatollahul e busy, că l-aş fi întrebat dacă urmează mama sau  băieţelul meu… ptiii… Zisăi: impotenţi, lache, labe triste,  cipi-ripi. Aista le e putinţa : instigarea la violenţă a altora care să le rezolve * problemele *, intimidarea, ameninţările, bătaia… Nişte gunoaie!

L-au bătut pe tata meu ! Pumni în cap până l-a doborât  la pământ. Maaare greşeală. Maaareee….  om videa dacă e poliţie politică ori numa  legat de afacerile cu lemn, porumb, tutun de contrabandă… Vă sparg ! Normalno, nu mufele, că NU sunt ca voi, lache. Da vă sparg gaşca de infractori ! Pfooaiii… m-aţi stârnit. Again…

– că Juriul e subiectiv şi m-ar avea la corason în obiectiv… păi, nah, dacă-s mică, * paşnică * şi * inofensivă *, cu minte că cine-o mai pomenit de sârb cuminte… deh, cal verde şi sârb…

– că una, că alta, că ailalta…  furnica atomică, în traducere: mică, mică, dar, rădică… tensiunea cretinilor din PDL, sula-n coasta ticăloşilor buni la furat,  bătăi, minţit şi atât.

Dar, să revenim la Cele mai bune Bloguri din 2010!


Juriul concursului BLOG DE BLOG, 2010:

Simona Ionescu, Oana Stoica Mujea, Ştefania Coşovei, Matilda, Ioana Diaconescu,  Adrian Năstase, Adi HădeanAlex Mazilu, Chinezu, George Şerban, Horia GârbeaIonuţ Iancu. Partener: blogosphera.ro.

Câştigătorii Blog de Blog 2010 sunt:

Membrii juriului au oferit

premii speciale urmatorilor bloggeri/bloguri:

Alex Mazilu: beţivul de cuvinte.ro
George Serban: Vlad Petreanu
Matilda: Castelul de nisip
Chinezu: Cristina Bazavan
Simona Ionescu: Tiberiu Lovin
Ştefania: aramis blog şi Adrian Suciu
Ionuţ Iancu: Asaftei Dragoş

Mona Ardeleanu, de la blogul partener al juriului blogosphera.ro, dă şi ea două premii: Titus şi Simona Catrina

Juriul, în înţelepciunea lui, a acordat, în afara categoriilor, două premii New Entry unor bloggeri de viitor:

Andi Moisescu
Semanticus

Cel mai simpatic blogger:

Sibilla
Maminineta
RIM

Cel mai bun cititor/comentator de bloguri :

Cody
Nea Costache
Renata
Mofturi de ochelarist

Cel mai bun blog vizual

http://bucurestiinoisivechi.blogspot.com/

Cel mai bun blog de sport:

http://dropgol.ro/

Cel mai bun blog de muzică:

Teo Negură
http://muzica-etc.blogspot.com/

Acest blog primeşte şi un premiu special din partea Ioanei Diaconescu.

Blogul pasiunii..


La această categorie, un membru al juriului a nominalizat-o pe Sharon Stone. Din păcate, Sharon Stone nu are blog, aşa că premiile au fost acordate unor bloggeri pasionaţi de ceea ce fac:

Tanti Jeni
Valive
http://traducatordecarte.blogspot.com/
http://bookconsumer.blogspot.com/#
Titus
Zîna eficienţei
Eliza şi grădina ei
Adelin Petrişor

Cel mai activ blogger:

Piticu
http://www.alsosprachzamolxis.com/
http://www.pixelulalbastru.ro/

Cel mai combativ blog:

Theodora0303
Milf şi Petrov
Popa Ţeapă

Cel mai bun blog de discuţii/dezbateri :

Şi blondele gîndesc
Şi la vară cald
Diacritica

Cel mai bun blog de pastrare a memoriei :

http://bucharestunknown.blogspot.com/
http://www.goldies.ro/

Cel mai informat blogger :

http://mariusmina.blogspot.com

http://www.reteteleluiradu.ro/

cel mai bun blog al unui ziarist :

Victor Ciutacu

Alecu Racoviceanu

cel mai bun pamfletar

Sifilica Blenorel

Nea Stere Moshe&Mordechai

Cel mai bun blog politic/economic :

Lilick

Corina Creţu

Gabriela Creţu

Dan Mihalache

Blogul cu cel mai mult umor :


Adrian Voicu – Neliniştitu’

Groparu

Cel mai bun blog literar


Cu cele trei secţiuni propuse de Horia Gârbea

Creaţie:

Radu Vancu

Octavian Soviany

Blog-jurnal

Şerban Tomşa

Liviu Ioan Stoiciu

Critică

Alex Ştefănescu

Juriul a acordat şi două premii pentru debut:

Creaţie: Ada Pavel

Critică: Mădălina Ionescu

Premiul de popularitate


Daily Cotcodac

Mulţumiri distinsului Juriu ! Felicitări tuturor câştigătorilor!

Şi ca să n-avem discuţii, mă intitulez de azi la Blog de Blog 2011, categoria * Om Liber ! * ! Aista pentru că n-am de gând să tac la adresa * pesediştilor * care se love prin teritoriu cu pedelacheii… că ŞI d-aia e ţara pe butuci! De * buni * ce  sunt, muherile-n izmene cu tăt cu blondele * blonde * din dotare…

Mama lor la toti:


Concluzie …

cea mai simpatică bloggeriţă fiind, nu mă lasă inimioara să nu vă declar, vouă, celor ce aveţi mereu un zâmbet la rever pentru sufleţelu-mi zbuciumat, aceea că  : VĂ IUBESC, MĂI OAMENI !!


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

33 de răspunsuri la Premiile * Blog de Blog – 2010 * ! Mică, mică, dar… rădică…

  1. Felicitări şi numai bine să ai! 🙂

    Apreciază

  2. Augustin zice:

    Pai, de simpatica, eu depun marturie ca esti! Asa ca spagile le-ai dat doar asa, c-ai vrut tu sa dai si ti-a fost drag! Si de-aia si DNA-ul s-a facut ca ploua si nu s-a autosexizat! Asa ca, pe scurt, felicitari! Si la mai mare!

    Apreciază

  3. Pingback: Voi ce parere aveti? « Hai ca se poate!

  4. octavpelin zice:

    Sibilla,felicitari,dar acest concurs este foarte subiectiv…arata modul DEMOCRATIC….in a alege catigatorii…la fel ca si TRAIAN BASESCU…..LILICK mi-a spus ca trebuia sa citesc REGULAMENTUL.???…..CARE REGULAMENT???…SI UNDE A FOST POSTAT???,o duminica faina!

    Apreciază

  5. matilda zice:

    Felicitări maxime !
    Şi să nu te laşi, dă cu ei de pereţi ! De fapt, asta vor : să ne sperie, să ne înfricoşeze, ca să-şi facă ei de cap în linişte.
    Sănătate şi numai bine tatălui tău şi întregii familii.
    Cu drag.

    Apreciază

  6. bmarinescu41 zice:

    http://www.incont.ro/it-c/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui.html
    12 februarie 2011 | 156 vizualizari | autor: incont.ro
    Mubarak, dat jos de Facebook si Twitter! Ce rol au jucat retelele de socializare in demisia presedintelui egiptean?
    Imediat dupa anuntul potrivit caruia presedintele egiptean Hosni Mubarak a cedat puterea armatei, analistii, dar si o parte dintre protestatrii din Egipt, s-au grabit sa afirme ca schimbarea s-a facut cu ajutorul retelelor de socializare de pe internet. Si asta, in ciuda faptului ca Mubarak a decis sa taie accesul egiptenilor la internet.


    Analiastii sustin ca retelele de socializare caFacebook sau Twitter au jucat un rol crucial in debarcarea lui Mubarak de la conducerea Egiptului, retelele de socializare fiind folosite drept instrument pentru cei care l-au criticat pe dictator.

    Inclusiv presedintele american Barack Obama a recunoscut rolul retelelor online, explicand ca protestatarii de la Cairo si-au folosit “creativitatea, talentul si tehnologia, cerand un guvern care sa le reprezinte sperantele si nu temerile”.

    “Cred cu tarie ca Mubarak nu ar fi parasit puterea in acest moment daca nu existau mesajele de pe retelele de socializare”, explica analistul americanBrad Shimmin. “Regimul a vrut sa-i tina pe protestatari la distanta de internet, dar nu a reusit, si tocmai de aceea Mubarak a simtit ca nu are alta varianta decat sa se retraga”.

    Primul lucru pe care l-au facut egiptenii care au vrut plecarea lui Mubarak a fost sa se indrepte catre retelele de socializare, desi, intr-un acces de disperare, regimul a taiat accesul la internet.

    Modelul pare sa fi fost impumutat de la insusi presedintele american, care a folosit din plin retele ca Facebook, YouTube sau Twitter in campania electrorala. Si a reusit.

    Apreciază

  7. Lucia Verona zice:

    @Niko, felicitări!
    @octavianpelin
    Acest concurs este super-ultra-mega subiectiv. Iar regulamentul este postat pe blogul meu. Eu l-am scris. Pe scurt, este principiul Prinţului Orlofsky: „Chacun a son gout!”. Mai pe româneşte, „Cum vrea muşchii noştri” 😆

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      D-na Preşedinte, mulţam fain!!
      Vă iubesc mult, punct .
      🙂

      Apreciază

    • octavpelin zice:

      @Lucia Verona.De ce Lilick NU MI-A RASPUNS CA REGULAMENTUL ACESTUI CONCURS SE AFLA PE BLOGUL TAU……dar a incercat sa ma ABUREASCA…..CU PRETUIRE CA MI-AI RASPUNS CU SUBIECT SI PREDICAT….LA INTREBAREA ACEASTA…..IMI PLACE MAI PE ROMANESTE „CUM VREA MUSCHII NOSTRI” 🙂
      IMI PLACE SINCERITATEA SI PRINCIPIILE,O SAPTAMANA MINUNATA ,cu stima si pretuire Tavi.

      Apreciază

  8. Pingback: Legalizarea prostitutiei, o idee buna sau rea? « Rinder Razvan Catalin

    • Sibilla zice:

      Sunt f multe de discutat… imi repugna * Sodoma si Gomora *, realitatea e insa aceea care e, dar…
      Ştii, dacă nivelul de trai al omenirii ar fi altul decât cel care e cum e, nu ar mai fi in discutie subiectul si nici predicatul 😉

      Apreciază

  9. Nea Costache zice:

    Felicitari Sibilla Simpatica! Io am fo simpatic anul trecut dar cred ca m-a parat nievasta la onor juriu ca-s un uricios si mi-or zis doar ca-s fain cititoriu si comentatoriu!

    Apreciază

  10. esti tare, Sibilla!

    Apreciază

  11. Felicitari pentru premiu! :))

    Apreciază

  12. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 57) « Blogul lui Teo Negură

  13. O primăvară faină, plină de soare şi bucurii! 🙂

    Apreciază

  14. Pingback: Mărțișoareee, la doamne și domnișoaree! | Blogul lui Nea Costache

  15. g1b2i3 zice:

    Felicitari, Sibilla.Felicitari si celorlalti premiati de juriu!
    O primavara minunata!

    Apreciază

  16. Pingback: Un martisor si ghiocei pentru voi « my heart to your heart

  17. Augustin zice:

    Si LA MULTI ANI! – de 1 Martie

    Apreciază

  18. Augustin zice:

    Voi, cei care criticati guvernul Romaniei (majoritatea dintre voi, tonomate in ieuro), mai intii cititi-i programele, dar mai ales obiectivele, si-abia pe urma sa va dati cu parerea! Vizitati http://www.gov.ro/objectives__c92l2p1.html

    Apreciază

  19. Pingback: Daniel Funeriu-”Cavalerul tristei figuri” « Popateapa's Blog

  20. Pingback: Petiţie pentru primăvară « Blogul lui Teo Negură

  21. Pingback: Teoria morfemelor, chiar atât de greu de înţeles? | Editura Solif – Dr. Lucian Iosif Cueşdean

  22. Pingback: Festivitatea de decernare a premiilor – concursul Blog de Blog – cele mai bune bloguri din 2010 ! « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.