Numai în Caraş-Severino se putea… Chebuţiu şi Frunzăverde nu * aruncă * 200 000 euro pe * oricine *…

Numai în Caraş-Severino se putea… Chebuţiu şi Frunzăverde nu * aruncă * 200 000 euro pe * oricine *…

sursa imaginii : gsp.ro

S-a tot spus, s-a scris s-a demonstrat, argumentat de ce anume NU numai Boc-Poc trebuie înlocuit ci, mârlanul bă-SECU şi întreaga gaşcă de GROPARI musai, da MUSAI maziliţi la grămadă, să NU mai rămână piatră pe piatră din Famiglia PDL! Evident, SE IMPUNE o mătură ŞI prin alte ogrăzi!

Reşiţa, Caraş-Severinul, Handbalul României, se desparte de UCM Reşiţa

200.000 de euro: preţul falimentului în handbal

* UCM Reşiţa este vicecampioana en-titre, are la activ cîştigarea Cupei României (2010), dar şi trei trofee Challenge Cup. În actuala campanie europeană, reşiţenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, deşi lotul a fost serios subţiat prin primele plecări de jucători. *

NU criza a îngropat Hanbalul, NICIDECUM, ci, incompetenţa, impotenţa unor * manageri * de doi bani, nişte limbrici preocupaţi numai de bunăstarea personală, afacerile lor, încrengăturile şi ticăloşiile la care se dedau.

Frunzăverde – Chebuţiu – Buzăianu …. INET GRUP… băieţii deştepţi, trăznească-vă, AMIN !

Şi, da, nici unul NU va fi ocolit de mânia Divină, indiferent de coloratura politică ….

În Caraş-Severino, sunt copii care suferă de pe urma niminiciei acestor ticăloşi.  Copilul meu primeşte de la UCMR pensia amărâtă o dată la două luni, ba se mai şi * încurcă-n calcule şi eşti tratat ca şi când ai  cere pomană, nu ca şi când ei ar fi datori să respecte un drept. CJC-S, pe de altă parte, şi-a demonstrat * grija * faţă de numerele de dosare, cum  sunt * priviţi * copiii instituţionalizaţi…

Ne lăsară şi fără sport, adio Handbal…

„Dacă este adevărat, îmi pare rău. Din păcate nu este nici vina clubului, nici a Federaţiei. Criza financiară a mai făcut o victimă. O să încercăm să vedem ce se poate face. Vor fi consecinţe grave atît de imagine, cît şi de palmares. UCM Reşiţa este lider în actuala ediţie a Ligii Naţionale, anul trecut s-a clasat pe locul secund, au în palmares trei trofee europene..este o echipă importantă. În plus, pe lîngă amendă şi suspendarea pe doi ani, Românie va avea probleme şi cu participarea în cupele europene. De anul viitor vom mai pierde o echipă, iar asta nu este un lucru pozitiv”, a adăugat preşedintele FRH.

Ayatollahul Frunzăverde, de * succesuri *,  cică la OTV, gratie pupincuristului Ghiorghioni… PENIBILI !!

cinstea şi … Ghiorghioni… NU rimează !

Cum cu ce se ocupă pupincuristul ? Păi … :

Cu ce se mai făleşte Caraş-Severino…

De la an, la an, averea lui Ionesie Ghiorghioni creşte ca voinicul din poveste

Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA…

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean către jurnalistul pe care l-a agresat: “Dacă vrei război, atunci facem război!”

Frunzăverde se ia de Constituţie, ca să nu-l atace pe Băsescu

Handbalul s-a desfiinţat

S-a desfinţat şi echipa de handbal patronată de UCM Reşiţa, lider al campionatului naţional, de trei ori câştigătoare al Challenge Cup şi calificată în acest an în sferturile de finală ale Cupei Cupelor la handbal. „Am discutat cu autorităţile locale şi judeţene preluarea echipei, de mai multă vreme, dar acestea nu au fost interesate“, a mai spus Adrian Chebuţiu.

* În 1989, Reşiţa avea 125.000 de locuitori şi peste 40.000 de locuri de muncă. Doar în UCMR şi CSR lucrau 25.000 de oameni. La 21 de ani distanţă, numărul locuitorilor nu depăşeşte 80.000, iar al celor ocupaţi într-o activitate concretă abia se apropie de 15.000!

Azi, în TMK – fostul CSR -, mai lucrează 880 de oameni, în timp ce la UCM Reşiţa, puţin peste 2.400, fără a include SRL-urile conexe companiei. Rând pe rând au picat IJCM, IMR, Renk, în timp ce „confecţiile“ au pierdut din ponderea pe care o aveau la un moment dat. În schimb, s-a înmulţit numărul pensionarilor şi şomerilor şi, în general, al persoanelor dependente de ajutorul social.

Ultima lovitură pare să vină dinspre UCM Reşiţa. Oraşul şi judeţul rămân fără lucrul cel mai de preţ pe care îl aveau până acum. Dincolo de orice alt comentariu, trebuie să acceptăm că echipa de handbal, triplă câştigătoare a Challange Cup, a fost cel mai bun ambasador al nostru în Europa. Aşa cum, pe vremuri, erau motoarele, turbinele, oţelul şi hidroagregatele fabricate la Reşiţa. Am rămas şi fără ea. Îmi amintesc că autorităţiile judeţene au promis că vor încerca să ajute echipa. Au promis, şi doar atât.  ( … ) *

sursa : Argument

Pe scurt , cu morcovu-n cur,  musca pe căciulă, dacă e să dăm crezare unor zvonuri/surse, Frunzăverde , autointitulat boss peste Caraş-Severino, NU va candida pentru şefia PDL !

Pentru judeţ NU a făcut nimic ! Acest * laudă-mă gură * că-ţi dau de băut, a adus Caraş-Severinul în topul celor mai sărace judeţe ale ţărişoarei.

Se făleşte cu : iniţiativele sârbilor din Srbija, cu munca altora, tovarăşul neavând cu ce… pardon, de regulă vorbeşte vorbe, promite, e maistor la promisiuni pe care NICIODATĂ nu le-a onorat şi nici NU o va face pentru că NU poate, NU e interesat, i se fix rupe de halul în care au ajuns ca de exemplu drumurile  din judeţ, că-mi aduc aminte de finu Valentin Rusu, alt * manager * pedelacheu… ptiii… cum îi mai rabdă Dumnezeu pe  nemernicii ăştia….  NU au onoare, NEMA Demnitate, da-n plus în peisaj, SUNT !

Alt fin, cândva un respectat medic, dar… când te pui la vălău … cică moare de * grija * spitalelor cărăşene,  numai că, la fel precum Naşu Frunză-dudă, vorbeşte vorbe !

Să ia notiţe toarăşu  senator de Caraş-Severino:

Soarta spitalelor orăşeneşti din Oţelu Roşu, Bocşa, Anina, jud.Caraş-Severin.

Să ia notiţe şi pămpălăul de Valentin Rusu:

Salvarea Mânăstirii Baziaş, redarea zonei Baziaş circuitului turistic.

Soarta liniei ferate de patrimoniu Oraviţa-Anina.

Frunză-dudă…

De ajutat şi-a ajutat NUMAI odrasla, finii fără număr, pupincuriştii de la Curte. Interesat e de  eoliene, buşteni, alte asemenea, nicidecum de soarta cărăşenilor. Cine spune altceva, MINTE.

Ce-a făcut concret * pentru * judeţul Caraş-Severin acest Sorinache : a semănat teroare, i-a învăţat pe supuşii săi ( se ştiu ei care ! ) cum să-i pupe labele, a ridicat cultul personalităţii şi cumetria  la rang de virtuţi, a spălat creierele multora repetând slogane * voi face, voi drege… *, a transformat Camera de Comerţ în birt… ai zice că e fosta speluncă mai cunoscută cărăşenilor sub denumirea * Căţeaua leşinată *… la fel precum colegii săi din PDL, minte prin omisiune, la fel precum bă-SECU are slăbiciuni pentru blonde-*blonde*… un cameleon care se screme să pozeze în ceea ce NU e, un guguştiuc, ce-i drept d-ăla cu 33 la * rever *. Credibilitate la acest moment, până şi la nivel de Caraş-Severino, SUB 10%, becouse nu se pune nicio declaraţie doar  afirmativă d-alea , dă frică, * zic ca el, ca să nu se ia de mine să-şi asmută dulăii *, etc. S-au săturat până şi mare parte din  supuşii săi de … multe, tare multe…

Din gaşca PDL, fac parte şi * disidentul * Frunzăverde şi turma lui de fini! Sunt o apă şi-un pământ! La fel de * îngrijoraţi * de soarta poporului…

Frunzăverde,  ce-i drept, se dă la Securistul de la Anvers, dar… NICIDECUM din grijă ori interes pentru  oricine altcineva decât Famiglia PDL, MIMEAZĂ laturi umane… are meciurile sale cu impertinenta  Nutzi de Pleşcoi, dar… NICIO * taină * cu democraţia, căci, după cum bine ştim,  NU e democrat acela care se cocoţează cu nesimţire pe umerii necăjiţilor ca să trăiască bine şi NU e democrat acela care îşi clădeşte fericirea sa şi a familiei personale pe nefericirea, lacrimile Oamenilor, PUNCT.

Şi de la capăt… :

* staff-ul tehnic şi jucătorii au fost informaţi că s-a întrerupt colaborarea între cele două părţi. Mai precis, formaţia reşiţeană a fost desfiinţată, urmând ca această decizie radicală a conducerii S.C. UCMR să fie comunicată Federaţiei Române de Handbal, care va consfinţi retragerea din toate competiţiile.

O veste tristă pentru iubitorii sportului reşiţean, pentru cei ai handbalul în special. Aşadar, vicecampioana naţională, câştigătoarea Cupei României, în ediţia precedentă, „campioana de toamnă“ a actualului sezon competiţional, calificată în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, s-a stins într-o clipă. S-a terminat un vis prea frumos, ca sa fie realitate. Cu toate că până marţi, 22 februarie a.c., mai existau unde de speranţă.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri, preşedintele directorul general Adrian Chebuţiu a precizat: „Echipa de handbal a  fost un vis obiectiv de pe urma căruia nu am avut nici un câştig personal ci doar ci doar o satisfacţie imensă. Am fost mereu de acord să o preia cineva însă niciodată nu am avut o ofertă serioasă în acest sens. Am avut numai oferte de scuze. Am discutat cu jucătorii pentru că dacă le promiteam azi ceva ce nu pot îndeplini ar fi fost un gest mişelesc din partea mea. Regret faptul că în şapte ani de zile nu am reuşit să administrez în jurul acestei echipe o susţinere care să fie mai puternică decât criticile şi speculaţiile maliţioase care s-au tot făcut“. *

sursa : Jurnalul de Caraş

IMPOTENŢA, MICIMEA, INCOMPETENŢA, * ABILITĂŢILE *, * CINSTEA * CĂCAŢILOR CU OCHI NUMIŢI CHEBUŢIU ŞI FRUNZĂVERDE , * MANAGERII * DE * SUCCESURI * A DUS … AICI !

NU EXISTĂ * NU SE POATE * ! NIMIC NU E IMPOSIBIL ATUNCI CÂND VREI CEVA DIN TOATĂ INIMA, DAR… CUM SĂ CERI CUI NU ARE…

PROSTOVANUL DE CHEBUŢIU S-A ÎNHĂMAT LA CE, IATĂ, NU POATE DUCE ( BINE CĂ SE-NCÂLCI ÎN ALTELE… )… NESIMŢITUL!

FRUNZĂ-DUDĂ… ĂSTA CICĂ VREA SIGLA PARTIDULUI O INIMĂ… I-AUZI !! ALT PĂCĂLICI !

SĂ NU VĂ IERTE DUMNEZEU, NETREBNICILOR !

Numai în Caraş-Severino se putea… Chebuţiu şi Frunzăverde nu * aruncă * 200 000 euro pe * oricine *…

Măcar ca să-şi mai spele din păcate şi tot s-ar găsi 200 000 euro, că au de unde, ambii nababi !

RESPECT HANDBALIŞTILOR!!!

ŞI…   furnica sibilină, neica nimeni cum spune una bucată blondă-*blondă * protejata CJC-S şi-a ayatollahului, am încheiat citatul,  ei bine, subsemnata mai speră încă într-o MINUNE!

Deşi,  pe bună dreptate Leo, subliniază CORECT :

leo, on 23 februarie 2011 at 15:48 said: Editează comentariu

D-ale Twin-Peaks-ului cărăşean…
http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/calificata-in-sferturile-de-finala-ale-cupei-cupelor-ucm-resita-s-a-desfiintat-229719.html
în curând se va anunţa acelaşi lucru şi cu privire la naţia română. măcar că aşa ar rămâne şi parodia de dictator şomer… :roll:

NU am să obosesc să spun :

DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE ! RĂDICĂ-TE GHORGHE, RĂDICĂ-TE IOANE !!!

Îndemn la luptăNu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care să lupte nu mai vor.Cat inima în piept iti canta
ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
când te ridici cu-n steag, mai sus ? 

Infrant nu esti atunci când sangeri,
nici ochii când în lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntari la vis…

UPDATE !!!

Vicecampioana nu se mai desfiinţează » UCM Resiţa salvată!

NEWSALERT Echipa de handbal UCM Reşiţa devine UCM HC Caraş-Severin

Chebuţiu i-a ridicat mingea la fileu lui Frunzăverde! Preşedintele Consiliului Judeţean a salvat echipa de handbal de la desfiinţare

Cum spuneam, cred in Minuni !

Nu felicit pe nimeni !! Consider ca s-a facut ceea ce era firesc, normal!

Le iarta Doamne, Doamne din pacate…

Yeeeessss…. avem Handbal !! * Reşiţa, Reşiţa !! Reşiţa, Reşiţa, pentru tine bate inima mea… *…

UPDATE 2 !!!

ASTA CHIAR E  DE RÂSUL LUMII, PARDON, CA LA NOI LA NIMA.N LUME…. :

Preţul corect al prezenţei primarilor PD-L la o televiziune centrală: 2.000 de lei!

* Ce n-am ştiut până azi-dimineaţă este faptul că primarii (  PDL ) vor merge totuşi la televiziune, dar nu singuri, ci în grupuri de câte cinci. Mai mult decât atât, li s-a sugerat ca, pe lângă pacheţelul cu mâncare, să aibă asupra lor şi câte 2.000 de lei, pentru că o astfel de emisiune costă. Din ce fonduri vor fi luaţi aceşti bani, nu le-a precizat nimeni. Nici ei nu au întrebat, în condiţiile în care ordinul se execută şi nu se discută. *

NU ZISĂI IO BINE : PE-DE LACHEI…. HĂ, HĂ….

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Numai în Caraş-Severino se putea… Chebuţiu şi Frunzăverde nu * aruncă * 200 000 euro pe * oricine *…

 1. Niko, am fost gând la gând! Am să fac update cu trimitere la tine, sârboaico de româncă! 🙂

  Apreciază

 2. Pingback: REŞIŢA, O MARE ECHIPĂ MOARE. CE FACE FRUNZĂVERDE? « Welcome to Roxania

 3. Ţi-am mai trimis un mesaj, nu ştiu dacă l-ai primit. Ziceam că am fost gând la gând şi că am să scriu update cu trimitere la tine. Între timp, am făcut-o.

  Sârboaico de româncă! 🙂

  Apreciază

 4. Radu Humor zice:

  De-am avea si barbati ca voi !
  Ma gandesc la tine dragitzo, la Roxana, Gabriela, Lilick si sa ma ierte cele care mai sunt si nu le stiu eu !
  Cu drag !

  Apreciază

 5. leo zice:

  Ce de mai mătănii o fi făcut Jiji!?!
  Să moară macaronarii!!!!
  El viva Villarreal, pământ românesc! 😆
  OLE!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.