Cu ce se mai făleşte Caraş-Severino…

Cu ce se mai făleşte Caraş-Severino…

sursa : aici

La ce gaşcă de infractori a ajuns să conducă România, pe cine să mai mire jafurile, nelegiuirile, ticăloşiile, toate la lumina zilei şi fără urmă de vreo perdea, din Twin-Peakse-ul cărăşean… pardon, de pe domeniile * Ayatollahului * de Caraş-Severino, Frunzăverde…

Tăt natul ştie că-n fostul judeţ Caraş-Severin, actual * privată * a Donului de se alintă * Împărat *, nimic şi nimeni nu mişcă fără de ştirea * măriei * sale, că d-aia zic că-i muuult mai grav decât pare… aista ŞI pentru că ciuri-buri mârlan Don Pedrino Bă-secu de Anvers a făcut o înţelegere cu * ayatollahul * : * nu te iei de mine, nu mă iau de tine! *.

În traducere şi pe-nţelesul naţiunii, gura lumii slobodă de prin Banatul Montan vuieşte pe la porţi cum că Donu Frunză i-ar fi spus apăsat şi mârlanul a * înţeles * :

* dacă tu-ţi permiţi, nici io n-am frâne, punct. *.

Securistul de la Anvers s-a gudurat, lache pe la coada * ayatollahului * o vreme… Cât a primit neşte voturi. Apoi, s-a ţinut la distanţă şi… l-a marginalizat pe bietul frunzuliţă. Ăsta din urmă, dă năcaz, da ranchiunos şi mai orgolios cum orgoliul, s-a-nervat rău şi şi-ar fi spus … :

* ia mai dă-te-n p… mea de bou tot la mâna alor mei ajungi, fraiere! Io am fost Ministrul Apărării, dar am şcoli mai multe, ce ştii tu boule ce-s  alifiile… funcţia NU doboară gradele întotdeauna iar eu am, 33… *…

Acuma, între noi hie vorva… şi suta de fini * unul  şi unul *… Ce-i drept, că se dau de dreapta ambii, amândoi…Ambii sugative, ambii cu slăbiciuni la * blonde * blonde, ambii cam multe… şi numai mărunte, ba.

Unul are numa o fată, celălalt douaă şi tustrele răzbit-au în viaţă pe criteriul * io-s fata lu tata *.

Toate ca toate, da nici una n-avu parte de ce-avu fata celui de-al treilea, ăla fălos care a împrăştiat flori din elicopter şi-a dislocat tăti maşinile Consiliului Judeţean Caraş-Severino la nunta odraslei, nah. Unu-i Ghiorghioni Ionesie, * fruncea *…

Să trecem la temă: averea * gugulanilor *. CU ghilimele, căci gugulanii altor vremuri n-aveau asemenea apucături şi manifestări precum căpcăunul , fala CJC-S_ * fala noastră şi mândria, plaţul ( terenul ), funcţia răchia, dar şi pumnul şi prosiia. Că dacă n-ai * ho ! * … ba te mai şi baţi cu labele pe piept * şinie mi-s io tu-vă-n cur dă sărăntoci *…

Articol preluat din Argument:

De la an, la an, averea lui Ionesie Ghiorghioni creşte ca voinicul din poveste

Scandalul de la Composesoratul Silvic Bucova are darul să ne arate o altă faţă a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, cel care a fost reales preşedinte al Composesoratului.

Conform martorilor şi probelor video, Ghiorghioni l-a bruscat şi agresat fizic pe Vali Popovici, reporter la Antena 1, acesta având apoi nevoie de asistenţă medicală în spital. Dincolo de aceste aspecte ce nu fac cinste prim-vicepreşedintelui PD-L Caraş-Severin, e de remarcat cum a crescut averea acestuia în ultimii ani, pentru a înţelege încrâncenarea de care au dat dovadă participanţii la Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 15 ianuarie.

Potrivit declaraţiei de avere din 2008, Ionesie Ghiorghioni deţinea 30 de hectare de pădure, cumpărate, şi alte 2,5 hectare, în intravilan, cu titlul de donaţie. Anul următor, situaţia rămâne neschimbată, chiar şi în privinţa câştigurilor familiei, unde soţia sa, Rozina Ghiorghioni, apare cu un venit anual de 16.800 de lei, în calitate de profesor şi director al Grupului Şcolar Oţelu Roşu. În 2010, an de profundă criză, lucrurile se schimbă radical. În primul rând, câştigul doamnei director sare de la 16.800 la 40.173 de lei, în timp ce domnul Ghiorghioni primeşte o moştenire de 180 de hectare de teren forestier. Aşa noroc să tot fie, nu? Nu vrem să facem nici o speculaţie, cităm doar din declaraţia de avere a vicepreşedintelui CJ Caraş-Severin.

Între noi fie vorba, pe linie profesională domnul Ghiorghioni s-a realizat de minune. Până în 1990 nu a excelat. Între 1968-1972 a lucrat ca muncitor sortator la IFET Caransebeş, între 1976-1980, ca sortator-cherestea la CPL Arad, iar între 1980-1988 a avansat în funcţia de tehnolog la Fabrica de Cherestea Zăvoi, cu toate că, în 1980, obţinuse diploma de inginer. Destinul său a luat o întorsătură neaşteptată, odată cu înscrierea în PD-L, în 1996. La început, director al fabricii din Zăvoi, iar mai apoi, între 1998-2004, director general al SC Fagex Caransebeş, o firmă care a falimentat în timpul mandatului său. De la simplu membru de partid, restul a venit în mod firesc: consilier judeţean, parlamentar, prim-vicepreşedinte al PD-L Caraş-Severin. De parcă toate astea n-ar fi fost suficiente, Ionesie Ghiorghioni este şi preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Caraş-Severin, al Ocolului Silvic Privat Băuţar şi al Composesoratului Bucova. Gurile rele susţin că ar deţine şi alte funcţii de conducere, ce-i drept, mai puţin importante, dar care dau bine la CV-ul său.

Sursa : ARGUMENT – Victor Nafiru

Comentarii

by Nashu Frunzaverde – 19.01.2011 – 11:23

voi sunteti nebuni sa va legati de averea omului? Sinteti niste sarantoci ordinari, rupti in fund. Voi credeti ca nashul Frunzaverde o sa se ia vreodata de finul Ghiorghioni??? va e ciuda ca el poate si voi nu??? Ce conteaza ca in 2008 avea 30 hectare de padfure, in 2010 210 hectare iar acum 430 de hectare???

by fost angajat zavoi – 18.01.2011 – 18:44

Omul asta cred ca ii bolnav pshic,doamne fereste dupa ce i-a murit toti apropiatii a lut-o razna saracu fura cu nemiluita,falimenteaza tot ce ii iese o sa taie toata padurea la bucova saracii oameni.La zavoi nu a platit cartiile de munca cate 7-8 ani la angajati asa sa-i ajute dumnezeu.Chir nu exista lege pentru acest om de nimik,cand o sa pice astia de la conducere o sa-l vedem legat.Reporterul dumneavoastra sa-i faca plangere dak la agresat si sa-i ceara banii ca are de unde sa-i dea si sa-i faca dosar penal ca nu o face el legea in judet si-o gasi si el nasu.Va apreciez ca aveti curajul sa vorbiti de el ca pe multi i-a amenintat si le-a fost frica mergeti inainte ca doar prin dumneavoastra se vor dezvalui adevarul despre acest HOT AL JUDETULUI.

by Gigi Against – 19.01.2011 – 12:33

Da’ vorba aia : fala’i mare !

by Anonim – 18.01.2011 – 18:01

Cum e poporul asa si conducatorii. Ca doar a fost ales „democratic”.

Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA…

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean către jurnalistul pe care l-a agresat: „Dacă vrei război, atunci facem război!”

* bănăţeanul e fălos, adică, aşa cum spuneam, egoist, încrezut şi ahtiat după avere. Recentele evenimente de la Bucova, unde oamenii au ajuns să se agreseze fizic şi verbal pentru avere, vin să confirme prejudecata privind caracterul bănăţeanului. *

* Dacă am văzut, de nenumărate ori, moldoveni înghesuindu-se, lovindu-se, luându-se la trântă pentru a atinge moaştele sfinte, iată, îi vedem astăzi pe bănăţenii noştri cei mai făloşi, gugulanii, cărându-şi pumni şi picioare pentru averea Composesoratului de la Bucova. Iar exemplarul de frunte, cel mai reprezentativ, pare să fie Ionesie Ghiorghioni, preşedintele Composesoratului şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Asudat, înverşunat, agitat, se împinge, dă la coaste, ţipă, calcă totul în picioare. Totul pentru a impune dreptatea lui în Composesorat. Habar nu am dacă are dreptate sau nu. Dar, evident, se comportă ca un bănăţean adevărat. Şi ne mai mirăm că ni s-a dus vestea. Aşa cum dacii erau consideraţi cei mai curajoşi şi viteji dintre traci, aşa şi bănăţenii, sunt cei mai încrezuţi, egoişti şi ahtiaţi după avere dintre români. Şi şi-au pus în frunte un gugulan reprezentativ. *

Sursa: ARGUMENT – Matei Mircioane

În fine, tovarăşul Frunzăverde nu are timp şi nici interes să-şi potolească dulăul dezlănţuit şi  se pare chitit pe neşte mulţi euro, c-asta-i miza… banu…

De ce tace presa locală când vine vorba de * succesurile * ayatollahului, alt subiect. Unul pe care  dumneamea insistă !

Azi, o * felie * :

Întrebări şi interpelări adresate Guvernului în legislatura 2008-prezent adresate de către deputatul social-democrat ION MOCIOALCĂ:

nterpelarea nr. 2545B/23-11-2010

Salvarea Mânăstirii Baziaş, redarea zonei Baziaş circuitului turistic.

Conţinutul interpelării : AICI

Din răspunsurile oferite de către toarăşii Nutzi Udrea şi Kelemen Hunor, concluzionăm că :

–  K Hunor îi dă nainte despre chilii şi ruine… daaar. subliniază că : * din păcate, o mare parte din valorile patrimoniale naţionale sunt ignorate de … autorităţile locale *, însă, promite că s-ar avea în vedere 3 monumente, mănăstiri printre care zice toarăşul Hunor şi * fosta * Mănăstire Baziaş, de ce * fosta *, unde se încurcă printre ruine şi Lăcaşul de cult cu Hramul * Sf Sava * nu ştim, ştim numai că nici Hunor, nici Nutzi Udrea NU şi-au deplasat anatomiile în zonă iar primăriile PD-L din Caraş-Severino poate ciripesc prin  birou la Frunzesky ceva despre altceva…  numai soarta Baziaşului, ba.

–  menesteresa Nutzi Udrea nu pierde nici de această dată ocazia să i-o trântească * ayatollahului * , c-aşa-s ăştia de la PD-L, troglo şi orgolioşi, se zburlesc unii la alţii, grija lor că există oameni cărora le pasă şi de altele decât teatrul lor :

* menţionăm că NU a fost depusă nicio cerere de finanţare de către autorităţile administraţiei publice locale  având ca obiectiv reabilitarea unei mănăstiri la Baziaş sau promovarea zonei Baziaş… *

Concluzionând, în ograda lui Frunzăverde dulăii se  asmut numai când e vorba de interese personale, când e vorba de interesele comunităţii… morţi. Nema proiecte, ciuciu rezultate, da ne fălim cu banii nerambursabili şi cu interesul, implicarea, iniţiativele sârbilor, că baronii e deajuns că se iegzistă degeaba, plătiţi din bani publici.

Caraş-Severino e portocaliu, Frunzăverde mare popolar, primăria Socol d-a lor, la putere ei, cei care trăiesc bine ei de ei, numai ei, între ei… ei şi numai nemoşagurile lor, clientela lor politică. Despre aista, tac prăpădiţii, să NU îi ierte Dumnezeu!

Oamenii lui Frunzăverde au averi, le cresc averile şi nu se mai satură… pentru cărăşeni, ciuciu, cerşim de la UE şi aşteptăm  mură-n bot şi para mălăiaţă de la Srbija. Nutzi Udrea şi Kelemen Hunor habar NU au care e treaba la faţa locului, că nu şi-au plimbat nici aia nurii, nici ăla tilijenţa în zonă, evident, nu la Frunzesky la birou, acolo, unde Mănăstirea Baziaş aşteaptă….

Amendamente asupra proiectului  Legii bugetului de stat pe anul 2011 depuse de Opoziţie au fost RESPINSE,  toate, reamintesc, subliniez ŞI de către oamenii lui Frunzesky Secăşan şi Vali Rusu care au votat cu ambele labe ÎMPOTRIVĂ. Împotriva ŞI a alocării de sume necesare salvării Mănăstirii * Sf Sava * din Baziaş !

Judeţul Caraş-Severin e vai şi amar, drumuri franjuri, turism nema,  realizări, zisăi, la mila altora… geaba se făleşte Frunzăverde cu hârtii şi teorii, că de-aia NU îl cred decât cei ca el,  baronii ori cei cu niscaiva schelete-n dulapurile lui şi evident cei cu credinţa-n mitul Frunzăverde…   Personal continui să spun că NU există să nu poată fi învins acest * ayatollah *, NU EXISTĂ să nu, PUNCT. Cei care aveţi deprinderea a  * ceti * ŞI printre rânduri, ştiţi ce spun eu…

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Cu ce se mai făleşte Caraş-Severino…

  1. Nea Costache zice:

    Paul are nevoie de ajutorul nostru! Te rog sa preiei acest articol sub forma de leapsa pentru a mediatiza cazul lui!
    http://www.neacostache.com/2011/01/21/apel-catre-blogosfera-un-copil-are-nevoie-de-noi/
    Multumesc!

    Apreciază

  2. Pingback: Iniţiativă legislativă « Popateapa's Blog

  3. Pingback: Capi BOR şi-au vândut sufletul Diavolului? « Popateapa's Blog

  4. Pingback: Simona Ionescu » Lista mea cu bloggeri de premiat

  5. Pingback: Numai în Caraş-Severino se putea… Chebuţiu şi Frunzăverde nu * aruncă * 200 000 euro pe * oricine *… « Sfinxul

  6. Pingback: Zbătându-se între coşmaruri şi realităţi : România! « Sfinxul

  7. Pingback: Remember…. pentru nesimţitul ordinar Valentin Rusu, finul ayatollahului Frunză”verde” şi altor AMATORI din gaşca de mârlani şi cioflingari PD-L CS !! « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.