Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA…

Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA…

sursa imaginii : aici

FRUNZĂVERDEEEE… potoleşte-ţi lighioana libidinoasă!!

Nu de alta, dar… toate firele duc la tine, * ayatollahule * de Caraş-Severino şi vă curg balele-n presa centrală…

De ce NU se sesizează  DNA, toarăşa menesteresă Nutzi şi toarăşu tătuc Băsescu ?? Simplu : gura lumii care adevăr grăieşte, aşe, printre rânduri, cică ar fi rostu de nişte ieuroi, cam mulţi dacă e să ne luăm şi după zvonuri, mai precis 1 milion de euro ( !! ), de care PD-L are maaare nevoie cu voie de la… capitală… c-aşa se fălesc oareşce mai mari, c-ar fi CU ştirea şi evident binecuvântarea gubernului B.U.B.A…

Nimeni nu acuză, dar, prea mult fum… prea mult damf de căcat la nivel înalt!  Nije dobro, tavariş…

Cine a făcut focul, cine-l întreţine cu… buşteni ?? De ce nicio verificare ??!! Ce concluzii să tragem ? Aaaa… ??

De treci codrii cu lanterna, de departe vezi aproape. Sau DNA ar putea să ne explice mai bine ce se petrece în codrii din Caraş Severin, unde presa locală strigă “jaf la drumul mare” şi de auzit o aud stejarii, carpenii, molizii, brazii şi frasinii, dimpreună cu fauna din zonă. În România, ţara căreia i s-a dus vestea că îşi vinde copiii la bucată, n-ar trebui să ne mire că şi codrul, fratele românului, ar putea fi scos la produs pe centură. Iată acuzaţiile de haiducie pe care presa şi bloggerii din regiune le tot ridică de ceva timp, sperînd să vină cineva şi să le spună fie “da, nene, aşa e” sau, din contră, “nu, dom’le, e afacere cinstită”… Dar, de venit, încă n-a venit nimeni.

Acesta este un articol apărut pe pagina argument-cs.ro despre istoria plină de hăţişuri a pădurilor din Bucova:

A reizbucnit scandalul în Composesoratul Bucova
12 ianuarie 2011 – 00.12
De:
VICTOR NAFIRU
vnafiru@argument-cs.ro
După o perioadă relativ scurtă de linişte, în Composesoratul Silvic Bucova a
reizbucnit scandul între preşedintele Consiliului de Administraţie, nimeni altul decât vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionesie Ghiorghioni, oamenii acestuia, şi unii membri ai composesoratului. Aceştia din urmă îl acuză în continuare pe Ghiorghioni de faptul că, fără a avea aprobarea CA şi a AGA, în anul 2006 a semnat o hotărâre prin care a girat cu pădurea oamenilor un credit bancar în valoare de 1 milion de euro.

Oamenii spun că documentul respectiv era unul fals, deoarece ei nu şi-au dat niciodată acordul în această privinţă. Ionesie Ghiorghioni s-a apărat mereu de-a lungul anilor, spunând că nu e nimic adevărat.

Astăzi, lucrurile erau să scape de sub control, prezenţa lui Ghiorghioni
iritându-i pe săteni. Iată ce ne-a mărturisit Romeo Răduţă, unul dintre membrii composesoratului: „Sâmbătă este programată adunarea generală de alegeri la composesorat. Domnul Ghiorghioni a venit în sat însoţit de notar şi a umblat din casă în casă pentru a convinge oamenii să-l aleagă pentru încă zece ani, dar şi să-i convingă să semneze o declaraţie prin care să fie de acord cu hotărârea luată de unul singur în 2006. Mai mult, a întocmit o listă cu persoanele propuse de el să facă parte din Consiliul de Administraţie, persoane ce şi-au însuşit ilegal parcele din pădure. Umbla prin sat de ai fi zis că era popa cu crucea, însă mulţi oameni nu au vrut să-l primească şi au încuiat porţile“.

Supăraţi, oamenii s-au adunat în drum şi au început să vocifereze, chiar dacă de faţă se aflau şi lucrătorii de poliţie, pentru a preîntâmpina unele incidente
nedorite. Romeo Răduţă ne-a mai mărturisit şi că: „Aşa cum o face de obicei,
domnul Ghiorghioni ne-a ameninţat şi ne-a reamintit că este al doilea om în
judeţ.

Când l-am întrebat de ce nu este la serviciu la ora aia şi dacă domnul
Frunzăverde ştie că umblă ca popa din casă în casă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean mi-a răspuns ironic: Poate chiar preşedintele Frunzăverde m-a trimis. Sincer, nu am mai răbdat şi i-am spus: Nu mai aveţi bani la partid şi aţi plecat să faceţi rost de ei?“.

În rubrica de comentarii, un personaj care s-a recomandat “Frunzăverde” a expus chiar un punct de vedere.

Comentarii
by Frunzaverde – 12.01.2011 – 21:35
Cu siguranta DNA-ul isi va face treaba si vor iesi la iveala toate falsurile
facute de vicepresedintele CJ, Ghiorghioni. Pe langa faptul ca functia de la CJ,
nu este compatibila cu cea de presedinte a Cons de Admin, a
Composesoratului…acesta impreuna cu mafia PD-L-ista fac “legea” in judet. Este o lipsa de bun simt sa mai vrei un mandat… Sunt de apreciat cei care au avut curajul sa rupa tacerea si sa arate cine distruge judetul…Ghiorghioni si
oamenii lui!

Sursa : AICI !

http://www.romanialibera.ro/actualitate/transilvania/scandal-urias-la-composesoratul-bucova-212991.html

http://www.argument-cs.ro/content/la-bucova-dac%C4%83-scandal-nu-e-nimic-nu-e#comment-1660

http://www.argument-cs.ro/content/a-reizbucnit-scandalul-%C3%AEn-composesoratul-bucova

http://www.infocs.ro/index.php/2011/01/12/scandal-urias-la-composesoratul-bucova/

http://www.ultimelestiri.com/scandal-urias-la-composesoratul-bucova-293164.html

Tovarasul Ionesie Ghiorghioni, prim vicepresedinte PD-L Caras-Severin, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin este si …. Presedintele Consiliului de Administratie al Composesoratului Silvic Bucova (???!!! )Proprietarii de terenuri primesc anual 10 lei/an/ha …. bataie de joc, pretul unei sticle de suc.
Ce se intampla cu banii de la APIA nimeni nu cunoaste, mister total !
Oamenii vorbesc de un Tun de 1 milion euro si se pune intrebarea daca PD-L Caras-Severin e sponsorizat si de pe acest fir ??!!!?? 

Desi detine functia de Presedintele Consiliului de Administratie al Composesoratului Silvic Bucova ilegal, incompatibil fiind, in data de 15.01.2011 Ghiorghioni a convocat Adunarea Generala pentru Alegeri si,pentru a nu fi contestat si ca sa intimideze oamenii a amenintat ca aduce bodyguarzi. Se spune ca in data de 15.01.2011 in localitatea Bucova, judetul Caras-Severin, la Caminul Cultural la orele15, Ghiorghioni va fi insotit de 30 de bodyguarzi. Miza este milionul de  euro care merge catre PD-L Caras-Severin ??!!

Să fie adevărat ? NU ştim, dar… sunt instituţii ale statului care nu trebuie decât să-şi facă datoria, să verifice ! De ce NU o fac ???

NU acuzăm, cerem investigaţii serioase!!

Pe vremuri cică mai existau : lupta anticorupţie, corpuri de control guvernamentale, curte de conturi, organisme/organe de verificare şi control, pe vremuri… Au rămas numai jurnaliştii şi-aceia  devin victimele abuzurilor-jurnalism cu pistolul la tâmplă, bloggeri cu zilele ameninţate/numărate, în rest… ca la noi la nima-n lume…

Istoricul faptelor:

Ionesie Ghiorghioni face ce doreşte, pentru că nu îl controlează nimeni.

CARAŞ SEVERIN. Preşedintele a fost luat la rost de membrii în plină stradă şi acuzat că a deturnat fondurile

„Am făcut zeci de sesizări, la Poliţie, Parchet chiar şi la DNA, dar nimeni nu se apropie de Ghiorghioni”

Romeo Răduță,

Reclamant

La Bucova, sătenii sunt în pragul răscoalei. Motivul este legat de Ionesie Ghiorghioni care, pe lângă funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin, o deţine şi pe cea de preşedinte al Composesoratului Bucova, un fel de ocol silvic privat. Oamenii spun că nu este corect iar funcţia de la judeţ îi permite lui Ghiorghioni un control asupra tuturor direcţiilor şi inspectoratelor din judeţ. Aşa că, la Composesorat, Ionesie Ghiorghioni face ce doreşte, pentru că nu îl controlează nimeni. Cel puţin aşa susţine Romeo Răduţă. Omul spune că ,,am făcut zeci de sesizări, la Poliţie, Parchet chiar şi la DNA, dar nimeni nu se apropie de Ghiorghioni”.

De ce s-au revoltat oamenii

Romeo Răduţă mai afirmă că „de curând, a fost făcut un control recent, de Inspectoratul Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Timiş. Iniţial, nu ne-au lăsat şi pe noi să mergem cu inspectorii pe teren, aşa că au spus că nu este nimic tăiat. Noi ne-am revoltat şi am mers cu ei. Atunci a început să iasă la iveală furtul. Numai pentru o singură firmă am găsit 500 de metri cubi de lemn tăiat ilegal. Brusc a intervenit Ghiorghioni şi a oprit tot”. Răduţă spune că, de câte ori cere sprijinul poliţiei, nimeni nu îl ajută, ba chiar unii dintre şefi, i-au spus să-i lase în pace. ,,Unul dintre dânşii, al cărui nume îl voi spune în curând, mi-a zis să nu mai fac atâtea reclamaţii, că nu are benzină pentru poliţişti să tot vină aici”.

Totul a culminat cu scandalul de pe stradă. Mai mulţi membri ai composesoratului, printre care şi vicepreşedintele, au protestat şi s-au certat cu Ghiorghioni pentru că acesta a adus doi notari cu care mergea pe la casele membrilor pentru a semna diverse acte. Potrivit lui Ghiorghioni, tot ceea ce face este să pregătească adunarea generală de sâmbătă şi să ia la cunoştinţă toate problemele lor, pentru că vrea încă o candidatură ca preşedinte al composesoratului”.

Omul se plânge că în mod abuziv Ghiorghioni decide pentru composesorat, că împreună cu soţia sa, au luat credit cu acte false de la BRD Caransebeş sau că a delapidat milioanele primite de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie din Agricultură pentru amenajări silvice. Ionesie Ghiorghioni recunoaşte că a luat un credit pentru cofinanţarea lucrărilor presupuse de punerea în valoare a fondului forestier de care dispune composesoratul pe care îl conduce, dar spune că ratele sunt achitate conform graficului, din veniturile composesoratului. Composesoratele sunt nişte asociaţii, create pe vremea monarhiei habsburgice, prin care o serie de comunităţi au prmit, pentru a finanţa diferite proiecte, precum susţinerea unor şcoli, o serie de terenuri forestiere. Composesoratele au fost reconstituite după căderea comunismului.

http://www.adevarul.ro/locale/resita/resita-adevarul_de_seara-composesorat-bucova-ionesie_ghiorghioni-romeo_raduta_0_374963101.html

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin  violent! Ziaristi agresati!

http://www.youtube.com/watch?v=64IBlkyBspI

http://www.adevarul.ro/locale/resita/Vicepresedintele_Consiliului_Judetean_Caras-Severin-Ionesie_Ghiorghioni-a_agresat_un_jurnalist_0_409159447.html

http://www.infocs.ro/index.php/2011/01/16/jurnalisti-agresati-la-bucova/

http://argument-cs.ro/content/bucova-sub-asediul-for%C5%A3elor-de-ordine

http://www.exploziv-news.ro/abc/754-acuzatii-de-deturnare-de-fonduri-aduse-prim-vicepresedintelui-pd-l-caras-severin-ionesie-ghiorghioni-fost-deputat-in-parlamentul-romaniei.html

http://www.ziare.com/stiri/bataie/vicepresedintele-cj-caras-severin-a-bagat-in-spital-un-jurnalist-1069022

http://news.corect.com/social/eveniment/vicepresedintele-cj-caras-severin-agresat-un-jurnalist

Vicepresedintele CJ Caras Severin a bagat in spital un jurnalist!!!

Sâmbătă 15 ian 2011

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras severin, Ionesie Giorghioni, l-a bagat in spital pe jurnalistul Vali Popovici, care venise la sedinta Adunarii Generale a Composesoratului Bucova, fiind suparat de prezenta presei la sedinta.

„Cred ca avea si spume la gura, avea fata transfigurata, era deformat la fata de o ura inexplicabila, avea ochii iesiti din orbite, era rosu la fata si incerca sa ne scoata afara. Dadea in mine, ma impingea puternic in umarul stang. Am fost lovit in coaste, in abdomen, si impins de dansul exact cum dai in ceva care e blocat intr-o usa. Am simtit o durere foarte puternica in umarul drept, era un decor pe perete care mi-a intrat in umar. La indemnul domnului Ghiorghioni, alti tineri, pe care ii vazusem mai devreme in usa birtului de peste drum, au sarit la noi, la cameraman, inclusiv la mine, mi-au adresat injurii, m-au imbrancit. Am fost agresat atat fizic, cat si verbal”, afirma Vali Popovici, conform Adevarul

Lui Popovici i s-a facut rau si a sunat la 112, dupa care a lesinat. In cele din urma, el a fost dus la spital. Conform relatarilor sale, nimeni nu a sarit in apararea sa.

Conflictul a izbucnit dupa ce mai multi membri ai Adunarii Generale au cerut sa se supuna la vot prezenta presei in sala. Ghiorghioni s-a ipotrivit insa si a inceput sa scoata presa cu forta afara, in timp ce oponentii sai blocau iesirea, asa ca ziaristii au fost prinsi la mijloc.

Al doilea om în judeţ, aşa cum îi place să se laude, şi-a ieşit din fire la Adunarea Generală de la Composesoratul Bucova, al cărui preşedinte este şi ale cărui destine vrea să le conducă şi în următorii zece ani.

Vali Popovici, reporterul agresat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, se află la această oră la Spitalul Judeţean din Reşiţa unde i se acordă îngrijiri medicale.„Erau semnale de mai multă vreme că la Adunarea Generală de la Composesoratul Bucova vor fi discuţii şi tensiuni. Ca jurnalişti trebuia să ne facem datoria şi am mers acolo. Am văzut maşini de poliţie, maşini de jandarmi, vreo două firme de protecţie şi pază, ca într-o unitate militară. Vă daţi seama ce afaceri se învârt, ce sume sunt în joc, ce interese, dacă s-a ajuns până aici. Un domn de la firma de pază ne-a spus că vom fi lăsaţi să filmăm câteva secvenţe înainte de a începe şedinţa, urmând ca, la final, să obţinem detalii în cadrul unei conferinţe de presă”, povesteşte jurnalistul de la Antena 1.

VIDEO Vezi aici cum îi dă afară pe jurnalişti Ionesie Ghirghioni

Reprezentanţii mass-media au fost invitaţi înăuntru, au luat câteva cadre, iar cineva din sală a propus ca presa să asiste la discuţii şi să fie supusă această problemă la vot. „Au început să apara vociferări, unuii pro, alţii contra, dar cel mai vehement la adresa presei a fost domnul Ghiorghioni, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, cel mai important om de pe Valea Bistrei. Eram înăuntru cu încă trei colegi de-ai mei, ne-am retras deoparte şi, efectiv, nu am putut să ieşim pentru că s-au pus unii oameni în uşă, care vroiau să rămână presa în sală. Ceilalţi, vreo trei-patru persoane, cereau cu insistenţă să ieşim afară. Dar nu aveam pe unde, uşa era blocată. Noi am fost prinşi la mijloc. Atunci s-a dezlănţuit domnul Ghiorghioni”, mărturiseşte Vali Popovici.

Ionesie Ghiorghioni nu a lăsat nici musca să intre fără acordul lui

Ghiorghioni şi-a ieşit din fire şi i-a îmins de la spate pe jurnalişti, iar la un moment dat gesturile sale au devenit violente. „Cred că avea şi spume la gură, avea faţa transfigurată, era deformat la faţă de o ură inexplicabilă, avea ochii ieşiţi din orbite, era roşu la faţă şi încerca să ne scoată afară. Dădea în mine, mă împingea puternic în umărul stâng. Am fost lovit în coaste, în abdomen, şi împins de dânsul exact cum dai în ceva care e blocat într-o uşă. Am simţit o durere foarte puternică în umărul drept, era un decor pe perete care mi-a intrat în umăr. La îndemnul domnului Ghiorghioni, alţi tineri, pe care îi văzusem mai devreme în uşa birtului de peste drum, au sărit la noi, la cameraman, inclusiv la mine, mi-au adresat injurii, m-au îmbrâncit. Am fost agresat atât fizic, cât şi verbal”, afirmă Vali Popovici. 

Mai grav este că nimeni nu a intervenit, deşi, această Adunare Generală a adunat mai multe forţe de ordine la Bucova ca niciodată. „Jandarmii au fost peste drum nu au sărit deşi erau la şase metri.„Am sunat la 112, au venit poliţiştii. Am avut palpitaţii, fibrilaţii, eu sunt cardiac şi am o vârstă. Mă dor abdomenul, umărul, coastele, mâna dreaptă, nu pot ridica o sticlă de apă minerală. Am luat nitroglicerină, un sedativ şi am mers la spital. Totul a fost dirijat de domnul Ghiorghioni şi totul a fost filmat. Voi face o plângere penală”, adaugă jurnalistul. Cameramanul care filma totul a fost şi el ameninţat de apropiaţii domnului Ghiorghioni.

Alegerile preşedintelui Composesoratului Bucova s-au desfăşurat într-o atmosferă foarte tensionată, presărată cu scene de violenţă, victime căzând reprezentanţii mass-media care au venit la faţa locului să relateze evenimentele incredibile. În faţa clădirii în care erau aşteptaţi cei aproximativ 250 de membri composesori au venit pentru a preîntâmpina evenimente neplăcute poliţişti, jandarmi şi bodyguarzi de la două firme de pază. În sală s-a intrat mai greu decât într-o unitate militară, după o verificare strictă a identităţii persoanelor aflate pe un tabel cu persoanele cu drept de vot.

Jurnaliştii au fost anunţaţi de unul dintre oamenii de ordine că pot intra în sala pentru a lua câteva imagini înainte de începerea şedinţei, dar nu pentru mai mult de două minute. În momentul în care preşedintele Ionesie Ghiorghioni i-a poftit pe reprezentanţii presei afară, mai mulţi oameni din sală au cerut să se supună la vot rămânerea presei pe toată durata şedinţei. Vicele Consiliului Judeţean a insistat ca presa să părăsească sala, s-a ridicat de la masă şi i-a direcţionat pe jurnalişti către uşă. Mai mulţi oameni din sală au blocat însă ieşirea, reporterii fiind prinşi la mijloc. În sprijinul lui Ghiorghioni au mai sărit câţiva apropiaţi şi s-au schimbat îmbrânceli, ameninţări şi chiar câteva lovituri. Vali Popovici, reporterul Antena 1 la Reşiţa, a fost împins în perete şi îmbrâncit chiar de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni. Acestuia i s-a făcut rău şi în prezent se află la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Înainte de asta a anunţat că a fost agresat prin apel la 112

Bucova, sub asediul forţelor de ordine

15 ianuarie 2011 – 15.33 CĂLIN STUPARU

cstuparu@argument-cs.ro

În mai puţin de o oră, este programat să înceapă Adunarea Generală a Acţionarilor de la Composesoratul Silvic Bucova, prilej cu care vor fi alese noile structuri de conduce: preşedintele şi Consiliul de Administraţie.

Scandalurile ce au avut loc în această săptămână au dus la mobilizarea forţelor de ordine, în vederea preîntâmpinării unor incidente. De la primele ore ale dimineţii, în sat şi-au făcut apariţia jandarmii, poliţiştii, dar şi angajaţii unei firme de pază care au luat poziţii în jurul clădirii în care se va desfăşura AGA. Din surse neoficiale, la Oţelu Roşu se află mascaţii, pregătiţi să intervină în cazul în care situaţia impune acest lucru. După cum susţin localnicii, mobilizarea forţelor de ordine s-a făcut din ordinul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Ionesie Ghiorghioni, care este şi preşedintele în funcţiune al Composesoratului Bucova. Ghiorghioni, care candidează singur pe funcţie, le-a cerut oamenilor să semneze în faţa notarului o declaraţie semnată pe proprie răspundere că sunt de acord cu alegerea lui pentru următorii zece ani. El este acuzat că, în 2006, a contractat un credit bancar de un milion de euro, punând gaj pădurea composesoratului, fără ca localnicii, proprietari de pădure, să-şi fi dat acordul în acest sens.

UPDATE, ora 17.30 ==================

Chiar înainte de începerea AGA, în sala în care are loc şedinţa s-a înregistrat un incident grav. Ziariştilor prezenţi nu li s-a permis accesul decât pentru două minute, pentru fotografiile şi cadrele de rigoare, după care au fost poftiţi afară de unul dintre boadyguarzii chemaţi de Ionesie Ghiorghioni. A fost momentul în care simplii membri composesori au protestat şi au cerut ca ziariştii să asiste la şedinţă. Câţiva dintre ei, între care şi Romeo Răduţă, au blocat ieşirea din sală, s-a produs o busculadă generală, în urma căreia unul dintre ziarişti a fost lovit de cei ce se opuneau prezenţei lor acolo. Ca urmare a incidentului, a fost apelat Serviciul de Urgenţă 112.

UNDE SUNT BANII, GHIORGHIONI??

Acest episod a fost precedat de un altul, consumat înainte de începerea şedinţei, în faţa sediului Composesoratului Bucova. Romeo Răduţă, cel mai vehement contestatar al preşedintelui Ionesie Ghiorghioni şi cu care se află în relaţii de rudenie apropiate, a împărţit fluturaşi, prin care încerca să atragă atenţia composesorilor faţă de ilegalităţile săvârşite de Ghiorghioni. Iată ce conţineau aceştia: „Unde sunt banii bucovenilor? Unde sunt miliardele de la APIA? Unde sunt miliardele de la Hidroelectrica? Unde sunt miliardele din vânzarea lemnului? Gheorghioni ne-a sărăcit, ne-a adus la sărăcie pe toţi. El se cară cu Mercedesul şi maşini scumpe, iar noi cu cizme de gumă pe uliţele pline de noroi. Pădurea lăsată de cei bătrâni o va lua Banca, Ghiorghioni şi Arabela (Axente Obrejan, om de afaceri din Bucova, apropiat lui Ghiorghion şi PD-L Caraş-Severin – n.r.). Unde sunt parcelele bucovenilor? Cum de are Ghiorghioni 43 de parcele (430 de hectare de pădure!)?. Acum aduce jandarmii plătiţi de noi, să ne bată la noi în sat. Până când? Ne dă 10 lei ca la milogi pentru un hectar de pădure. Vă place să fiţi toţi sluga lui? Opriţi jaful. Acum ori niciodată.“

UPDATE 2, ora 22.00 ==================

După cum spuneam, presa nu a fost lăsată să participe la şedinţă. În momentul în care ziariştilor li s-a cerut să părăsească sala, s-a produs o îmbulzeală şi o încăierare generală. Iată ce ne-a mărturisit în acest sens Vali Popovici, reporter Antena 1: „Nu-mi vine să cred că am putut să trec prin aşa ceva, că totul a fost dirijat de un om care se pretinde a fi al doilea din judeţ, după domnul Sorin Frunzăverde. Erau semnale de mai multă vreme că la Adunarea Generală de la Composesoratul Bucova vor fi discuţii aprinse şi tensiuni. Ca jurnalişti, trebuie să ne facem datoria, şi am mers acolo. Am văzut maşini de poliţie, maşini de jandarmi, vreo două firme de protecţie şi pază, ca într-o unitate militară. Vă daţi seam ce afaceri se învârt, ce sume sunt în joc, ce interese, dacă s-a ajuns până aici. Au venit la noi fel şi fel de oameni. Ca şi jurnaşti, am ascultat, am vorbit cu domnul de la o firma de pază, care ne-a spus că vom fi lăsaţi să filmăm câteva secvenţe înainte de a începe şedinţa pentru ca, la final, să obţinem detalii în cadrul unei conferinţe de presă. Am fost invitaţi înăuntru, am luat câteva cadre, cineva din sală a propus ca presa să asiste la discuţii şi să fie supusă această problemă la vot. Au început să apara vociferări, unii pro, alţii contra, dar cel mai vehement la adresa presei a fost domnul Ghiorghioni, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, cel mai important om de pe Valea Bistrei. Eram înăuntru cu încă trei colegi de-ai mei, ne-am retras deoparte şi, efectiv, nu am putut să ieşim pentru că s-au pus unii în uşă, care vroiau să rămână presa în sală. Ceilalţi, vreo trei-patru persoane, cereau cu insistenţă să ieşim afară. Dar nu aveam pe unde, uşa era blocată. Noi am fost prinşi la mijloc. Atunci s-a dezlănţuit domnul Ghiorghioni. Cred că făcuse spume la gură, avea faţa transfigurată, deformată de o ură inexplicabilă, cu ochii ieşiţi din orbite, încercând să ne scoată afară. Dădea în mine, mă împingea puternic în umărul stâng. Am fost lovit în coaste, în abdomen, şi împins de dânsul, exact cum dai în ceva care e blocat într-o uşă. Am simţit o durere foarte puternică în umărul drept, era un decor din perete care mi-a intrat în umăr. La îndemnul domnului Ghiorghioni, alţi tineri, pe care îi văzusem mai devreme în uşa birtului de peste drum, au sărit la noi, la cameraman, inclusiv la mine, mi-au adresat injurii, m-au îmbrâncit. Am fost agresat atât fizic, cât şi verbal.

Jandarmii au fost peste drum, nu au sărit, deşi erau la şase metri. Am sunat la 112, au venit poliţiştii. Am avut palpitaţii, fibrilaţii, sunt cardiac, am o vârstă. Mă doare abdomenul, umărul, coastele, mâna dreaptă, nu pot ridica o sticlă de apă minerală. Am luat nitroglicerină, un sedativ şi am mers la spital. Totul a fost dirijat de domnul Ghiorghioni şi totul a fost filmat. Voi face o plângere penală“.

Refresh:

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, este acuzat ca ar conduce mafia lemnului din judet

Anchete, investigaţii, dezvăluiri. Caraş-Severino cu damf de * brand *: Frunzăverde…

NU PUTEM SĂ NU VĂ RECOMANDĂM O ANCHETĂ PLINĂ DE DETALII ȘI REALITĂȚI CRUDE ȘI VERZI PRECUM bancnota de 500 de euro, despre defrișările făcute de Sorin Frundzăverde și mafia PD-L a pădurilor din Caraș. Evident și previzibil, drumul lemului se termină în județul Timiș. Vă lăsăm să ghiciți la gaterele și la fabricile cărui personaj iubitor de lemn, vânător și pădurar de frunte al județului Timiș….!?

VIP in BANAT » VIP ? » Sorinel Nas Rosu, cel mai potent vanator de blogari

Mişcarea de rezistenţă din sud-vest, să sperăm …

VIP in BANAT »afacerea bustenii” Sau cum face PD-L așchii pădurea din Caraș – Severin

A fost odată un OM…

Se numea ION PAICA… s-a opus furturilor de lemn şi… a fost ucis cu bestialitate…
Se zvoneşte c-ar fi musai să moară cineva curând, un tată al cuiva care nu-şi ţine gura…
AM SPUS !! Poate o auzii cineva…
Oare câţi or fi cei ucişi pentru că au vorbit, în C-S… ? Cu siguranţă e un tartor care ştie, asta dacă n-o fi pierdut numărul!…

Frunzăverde-și bagă… drujba-n lume, nasu-n damigeană,  şi… circul CONTINUĂ, cu iz de ieuroi, damf de afaceri mafiote…

Caraş-Severino, considerat aşadar * proprietate privată * de jmecherul cu pretenţii de tilictual, baronul Frunzăverde, continuă să… dea lecţii Centrului, actualei puteri de kkt… Lecţii de * moralitate *, * cinste *, * management *…

Labe soioase, mâmjite cu sânge… se întâmplă în România lui Băsescu-Udrea-Boc, pe domeniile Donului * ayatollah * Frunzăverde, în Caraş-Severino… Twin Peakse-ul cărăşean unde bate frunza-n tăt ce * suflă * contra… Cum ? Simplu : amininţări la adresa vocilor ce se ridică: se aminteşte pe ton ferm cu iz de… multe… adică ce-ar putea păţii copiii, nepoţii, părinţii celor care NU tac ! Mafia lemnului a fost limpede de fiece dată : cine mai vorbeşte va păţi * ceva *… * absolut întâmplător *…

Ei bine, s-au înmulţit vocile celor care strigă, vouă,  celor care vă pasă, tuturor : UPOMOCI !!!…

Cică s-a întocmit Lista neagră, conţine numele, adresele, datele familiilor incomozilor care * dăunează grav * bunăstării celor cu pricin(i)a…

Suntem ţinte vii !!

UPDATE

După ce a agresat un reporter, Ghiorghioni a instaurat pacea şi liniştea la Bucova!

Ionesie Ghiorghioni face legea in Caras-Severin, legea bunului plac ! Cu alte cuvinte localitatea Bucova e proprietatea privata a baronului cu apucaturi si comportament de derbedeu.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA…

  1. Pingback: Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA… - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pingback: Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA… | Gica Contra Blog – Jurnal de Balamuc

  3. pastel zice:

    @ Mai tovarase, Frunza-uscata, vina-ti mintea la cap, te stiam om inteligent, dar acum ai pe satana in tine, de ai uitat sa fii om? Mai ai si sotia in lumea ” buna”, nu te face de ris, si odata cu tine nu mai duce mocirla familia!
    Te-ai aliat cu bocii, elenele si basestii ca sa le arati ce poti? Dumnezeu te vede si nu te iarta! Ti-aduce in casa necazul, boala, un accident si te intoarce in iad, acolo de unde se pare ca ai locasul asigurat.
    Pareai om de isprava, dar puterea te-a schimbat, la fel cum a schimbat mai tot „politicul” tarii.
    Rusine nu mai aveti? Teama de Dumnezeu nu incercati sa puneti in faptele voastre?
    Nu va este teama ca va striveste multimea ca- vremea lui 1907? sau cea din 1989?
    In curind, cu mic cu mare, trebuie sa dati seama. Blestemati sa fie cei care va vor ierta! Si voi daca nu va schimbati!
    Ti-ajunge, linisteste, cauta iertarea si fa fapte bune, fara sa fii fariseu, altfel vei fi zdrobit de puterea cereasca! Amin!

    Apreciază

  4. Pingback: Leapșa anului: BLOG DE BLOG – cele mai bune bloguri din 2010 | Blogul lui Nea Costache

  5. Bibliotecaru zice:

    Cercetări se fac…
    Cercetările sunt importante…
    Întreaga ţara este cercetată…
    Rezultatele cercetării (dosarele) se adună…

    Cum spunea Orwell:
    Who controls the past controls the future; who controls the present controls the past.

    Aceasta este miza reală.

    Apreciază

  6. Pingback: Cu ce se mai făleşte Caraş-Severino… « Sfinxul

  7. Pingback: Leapșa anului: BLOG DE BLOG – cele mai bune bloguri din 2010 « Maminineta’s Blog

  8. Pingback: Gunoier de bunăvoie ŞI la nevoie în Caraş.Severino: Ionesie Ghiorghioni « Sfinxul

  9. Pingback: Frunzăverde-n regională. Vama ei de … poticneală! « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.