Arătaţi-le curu! Punct.

Arătaţi-le curu! Punct.

Motto:

A sosit un ceas pe care-l aşteptăm de peste două veacuri, pentru care am trăit întreaga noastră viaţă naţională, pentru care am muncit şi am scris, am luptat şi am gândit. A sosit ceasul în care cerem şi noi lumii cinstit… dreptul de a trăi pentru noi, dreptul de a nu da nimănui ca robi rodul ostenelilor noastre. – N IORGA

“Unii au boicotat o firmă… N-a mai cumpărat nimeni de la ea pînă la faliment…

Aşa se sparge o alianţă întru monopol.

NU MAI ALIMENTAŢI DE LA PETROM ŞI OMV!

ASTA e adevăratul protest. Ataşat e şi un sticker (foto sus) pentru geamul maşinii. Îl puteţi printa şi pune în geam.

Daţi mai departe!”

Să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere şi să-i facem să vadă ce înseamnă să PIARDĂ BANI!”.

Se poate înţelege munca unui om care vrea să nu mai fie dobitoc. Dar se înţelege mai puţin munca fără preget a celor care par a voi să arăte tot mai mult ce mai dobitoace sunt. – N IORGA

NU MAI ALIMENTAŢI DE LA PETROM ŞI OMV!

* Preţul carburanţilor la pompă a ajuns până la 5,76 lei/litru, chiar dacă România are resurse naturale proprii, iar acci­ze­le nu au atins încă la media din Uniunea Europeană. *

„De ce un serviciu pu­blic trebuie să facă mereu profit? De ce trebuie să suporte po­pulaţia pier­de­rile/deficien­tele/pro­ble­mele acestor companii străine?”,

Profi­tul Petrom Group pe primele nouă luni din 2010 a crescut cu 46%, până la 1,411 miliarde de lei, faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut.

„Guvernul este de vină pentru că preţul carburanţilor este mare. Noi pu­tem să mergem şi în alte ţări să ali­men­tăm, şi astfel vom pune presiune pe stat, pentru că îi vor scădea înca­să­rile”.

„această gu­­vernare ar trebui să-şi pre­zinte po­ziţia ofi­cială cu privire la re­laţia cu com­pa­niile care extrag petrol din Ro­mânia, restectiv numărul de acţiuni de­ţinute de stat la aceste companii”.

Românii boicotează benzinăriile pe 17, 18, 19 ianuarie


NU MAI ALIMENTAŢI DE LA PETROM ŞI OMV!

Taximetrişti, transportatori, distribuitori, cetăţeni … marşuri de protest, greve, ocoliţi-i şi vor da înapoi, n-au de ales !

“Emil Boc minte la fel cum minte si Traian Basescu. Traian Basescu este cel care s-a angajat prin memorandumul cu Banca Mondiala sa privatizeze nu numai Petrom-ul, dar si sistemul bancar si sarea si o multime de lucruri. ( apa minerala, CFR marfa, eliminarea bancilor de stat din sistemul bancar romanesc, Romtelecom, BRD, Petromidia, Romaero, Tarom, Sidex, Alro, Alprom, Conel si Romgaz. ).

Satanic Abuser – băsescu Traian e diavolul ce şi-a băgat coada-n toate şi continuă…

Pe de altă parte :

Romania este singura tara din UE in care structura costurilor in pretul final al carburantilor nu este transparenta.

Vinovatii pentru scumpirea fara precedent a carburantilor: piata si guvernul

* Sigur că pentru Băsescu şi clanurile sale, Petrom a reprezentat o vacă de muls în timp ce întreaga populaţie trebuia să plătească arieratele prin preluarea de către stat la datoria publică  a creditelor în valută. *

*  Acum, portocaliii lui Boc din Consiliul de Administraţie nu s-au ocupat decât de rezolvarea problemelor personale. De ce nu-i intreaba nimeni cu ce se ocupa acolo si cum apara interesele statului in companie? *

Actele/documentele, vorbesc ! DOVADA minciunilor tandemului Băsescu+Boc o găsiţi pe  blogul d-lui Adrian Năstase ! Asta dacă e să vă  mai lămuriţi încă o dată cine sunt şobolanii   portocalii, nişte  afacerişti,  punct.

Alte informaţii extrem de utile :

Cum vrea guvernul sa ieftineasca benzina, scumpind-o

NU MAI ALIMENTAŢI DE LA PETROM ŞI OMV!


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Arătaţi-le curu! Punct.

 1. leo zice:

  Aiurea-n tramvai! Mă mir că nu ai realizat că-i vorba doar despre o altă diversiune din ciclul „circ în loc de pâine”!
  Mă rog, ca pieton, tălică poţi zice ce zici; şoferii însă n-au de ales; chiar nu realizezi ce „politicianism” ieftin e în „greva” de a nu cumpăra de la petrom? păi ce, cumva celelalte companii mai mici vând mai ieftin şi nu ştiu eu?
  ş-apoi care e diferenţa?! că doar mulţi operatori mai mici de fapt tot de la austrieci cumpără petrolul românesc, că doar acesta a fost făcut cadou străinilor de către TOATĂ şleahta de „pleacă ai noştri, vin ai noştri” de toate culorile de ne-au fericit în ultimii douăj de ani, că doar nu l-au primit de la tata…
  las, că se mai inventează brusc şi deodată un nou cedereu cu formaţiuni de toate doctrinele, mega-formaţiune care să fie contrapusă unei alte formaţiuni (mă rog, haite, în cazul dat) complet lipsite de doctrină, ca să fie mai clar haosul din penibilitatea de ne ţine loc de clasă politică, şi să vezi cum brusc vom fi pe primul loc în lume! desigur, ca-n cânticelul lui Andrieş, în producţia de… ŢEPE… 🙄

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   acu că-mi explicaşi, nah… vorba tălică :
   „circ în loc de pâine”!
   clasă politică… inghei, Doamne puşc-o, că nu-i…
   Sunt tristă, tare tristă… toate-s pe dos, TOATE…

   Apreciază

   • leo zice:

    Nu-ţi explicai nimic!
    Dacă vrai explicaţie, ete ce primii pă mail, şi io ca şi alţii. Poate n-o fi sto po sto ezact, dar asta ştiam şi eu că statul ia mai mult ca Petrom, de fapt, aşa că, rămâne evidenţa: TOTUL NU E ALTA DECÂT O NOUĂ DIVERSIUNE MARCA SATANIC-ABUSER!!!

    „Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

    – acciza este de 467 EUR / tona

    – taxa de drum este de 125 EUR / tona

    – taxa de solidaritate (cate un cent / litru – motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR / tona

    Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.

    Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR / tona (taxe si accize)

    Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR

    Totalul este de 1205.28 EUR / tona

    Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)

    Producatorul incaseaza 370 EUR / tona

    Statul incaseaza 835.28 EUR / tona

    ASA CA, OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC… DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN !!

    MERITA SA INERCAM ! NU E GREU ! DATI MAI DEPARTE MACAR PRIETENILOR SOFERI ! ”

    Apreciază

   • leo zice:

    PS
    şi confirmarea…
    „Statul încasează anual din vânzarea benzinei şi motorinei peste 12 miliarde de euro, respectiv 70% din preţ, în timp ce producătorii iau sub 30%, susţine preşedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Corâci.
    “Statul încasează anual din vânzarea benzinei şi motorinei peste 12 miliarde de euro. Acesta este e motivul pentru care nu scade preţul la benzină…Am făcut nişte calcule şi ne-am interesat după aceea. Deficitul bugetar este de circa 7 miliarde de euro şi acesta trebuie finanţat cumva. Trebuie spus că producătorul nu ia nici 30% din preţul benzinei, restul de 70% îl încasează statul”, a precizat Corâci.
    Preşedintele UGIR-1903 consideră că guvernul Boc ar trebui să se gândească la scăderea preţului benzinei, cel puţin pe partea de TVA, pentru a putea exista un efect mutiplicator între creşterea consumului şi scăderea preţului în economie.
    “Aici ne blocăm mereu. Creştem mereu taxe şi impozite ceea ce nu se face într-o perioadă de criză şi presăm economia, respectiv scădem încasările.(…)
    O schimbare curajoasă a politicii, în mod special prin reducerea contrabandei, care se poate face foarte uşor şi repede. (…) A deturna atenţia asupra producătorilor este o greşeală. Nu producătorii ţin sus preţul combustibililor, ci statul care încasează 70% din bani”, a adăugat Corâci, subliniind că soluţia stă în reducerea nivelului de taxare.
    Mai multe acţiuni de protest au fost organizate în diferite oraşe din ţară din cauza majorării preţurilor la carburanţi. Dacă în anul 2008 preţul petrolului la bursă era de 140 de dolari pe tonă, iar preţul benzinei în România se ridica la 4,8 lei, în prezent, deşi, preţul la bursă a scăzut cu peste 50%, preţul benzinei a depăşit 5 lei, fiind mai mare decât în urmă cu doi ani.
    Conform datelor statistice ale Comisiei Europene, la 15 decembrie 2010, preţul mediu (după aplicarea accizelor) al benzinei euro super-95 la nivelul UE era de 1,42 euro pe litru, iar în România era de 1,14 euro pe litru.”
    sursa: http://www.financiarul.ro

    q.e.d.

    Apreciază

 2. Pingback: Ce lucruri incredibile se mai intampla in Romania « Hai ca se poate!

 3. Eu n-am alimentat niciodata de la PETROM. Personalul pe care il cunosc eu este format numai din SCURSURI SECURISTE ORDINARE! Iar banii sunt delapidati in mod barbar de scarnavii cum era Bercea din Ploiesti, prin cacatii lui de fotbalagii (si mana lui dreapta, Edi Alexandru, un handicapat si un dement penibil, care-i spala printr-o pizda nehalita ce face si pe amanta).

  Da-ti-le CACAT PE VARZA la SECURISTI, fix in bot! Sa pape si ei tot, tot, tot 😀

  Apreciază

 4. Mario zice:

  Buna ziua,

  Sunt interesat de un link exchange cu blogul dvs, daca sunteti de acord eu va adaug linkul in 2 bloguri:

  http://4dslr.blogspot.com/

  http://photography000.blogspot.com/

  in schimbul afisarii urmatoarelor date pe blogul dvs::

  Nume: Firma web design

  Link: http://www.e-rom.ro/

  Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.

  Mario B.

  Apreciază

 5. Pingback: Romania, 13 ianuarie 2011

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.