Noi aşteptăm, tăcând din gură…

Noi aşteptăm, tăcând din gură…

sursa imaginii : aici

În timp ce România a ajuns cobaiul FMI cu largul concurs al schilodiţilor mental şi emoţional bastarzi la putere, fufa blondă dănţuie la Sinaia cu javra ordinară .

Fufa, intitulată şi * blonda din PD-L  *, agrează bineînţeles… poşta. Cică d-aia ar fi inspirat-o poşta.  Să pună frunza. Cum arhitectonica ei de lojică tupeistă, ai impertinenţa să agreezi poşta, dar să te dai pudică, folosind… frunza ?!! I-auzi lume : brand de fufă. A drek * poziţie *…

Lache labe triste la ordinul Cotroceniului – TVR, uniţi în sîmţîri şi-n trăit bine cu colegii propagandisto-dezinformării cu sediul în Modrogan,  se străduie din răsputeri să-mplinească voia mârlanului care s-a ales prezident, într-u împroşcarea cu noroi a gestului eroic al românului Adrian Sobaru. Numai că : băsescu şi-o ia zilnic peste botul de sconcs !

Apropo, îşi mai aduc aminte mamelucii de la TVR de cel care le-a fost ani de zile coleg : Călin Mitici ?? A fost primul corespondent tv de război în fosta Iugoslavie..jurnalist pur-sânge, realizator tv, reporter, analist, un spirit lucid!

Lacheii de la TVR probabil că e necesar să ceară voie bulangiului de la Cotroceni ca să ducă o floare şi să aprindă o lumânare la cimitir, n-aşe … Da vezi lume, TVR e tiliviziunea golanului alcoolic de-şi zice preşedinte, de fapt el fiind preşul fufei , tătucul mafiei portocalii, pretenarul interlopilor, căpriţa FMI.

Cine nu pricepe ca totul este efemer si faima este iluzorie n-are decat sa piarda vremea. Cine pricepe, construieste acum pentru viitor.  ”  ( Claudiu Lucaci )

* Faima * cuplului de râsul curcilor Băsescu-Nutzi  trăzneşte a damf de hoit, geaba schelăie duduia pe care nu doar românii cităvi la mansardă, dar nici Europa n-au suspectat-o vreodată de … inteligenţă, că-i doar o şmenară jmecheră , o fufă, atât.

2010 – anul în care mitocanul băsescu Traian s-a răzbunat pe români !

* Tara in care se desfiinteaza scoli si spitale…tara in care Limba oficiala se preda ca si …limba straina !!!

Cred ca titlul cel mai potrivit ar fi acesta :”I-AM CIURUIT” ! Da, toate masurile luate dupa decembrie 2009, imprumuturile facute cu FMI-ul, reducerea salariilor, reducerea veniturilor tuturor categoriile sociale, inchiderea spitalelor, a scolilor, toate aceste masuri se pot concretiza intr-o singura zicere:”I-am ciuruit”.

Daca alti conducatori ai Romaniei au ramas si vor ramane in memoria cetatenilor ca cei are au c titorit manastiri, le-au renovat – mai tarziu, cei care au dat pamant taranilor, au facut reforma agrara, cei care au construit scoli, spitale, care au electrificat tara, dl.T.Basescu va ramane – cred unicul – conducator in vremea caruia se inchid scoli,spitale, si cel in a carui presedintie are loc cea mai mare migratie a romanilor ! Asta ce-nseamna ? Inseamna ca este un bun presedinte ?
In timpul lui T.Basescu s-a legiferat ca limba romana sa fie invatata ca…limba straina de catre minoritate amaghiara…Asta nu s-a mai intamplat niciodata, de cand Romania este Romania Mare….
Toate masurile luate – demonstreaza ca dl.T.Basescu NU iubeste romanii…Poate sa scrie unul sau altul, ce-o vrea, faptele vorbesc de la sine…Lozincile nu costa nimic…..sau poate costa ? *

( Boby23 – ziare.com )

2011 – anul în care fufa blondă care se intitulează urmaşa mitocanului, se pregăteşte de campanie, pe banii grei, tăiaţi de la * prostime *, pompaţi în curul şi decolteul fufei, pardon, * soarele * pedelacheilor.

Trăiască-vă sugătoarea, pedelacheilor !!

( sugătoare = sugativă de bani publici )

Noi…  ei bine, noi continuăm să … :

Tăcem din gură

Din tot, ne-a mai ramas aieve,

acest zid grav, aceste dreve.

Crunt ferecati în piatra dura

cu pumnii strânsi, tacem din gura.

Tacem, parc-am tacea de veacuri

ca niste funduri vechi de lacuri.

Si ferecat în bezna sura,

de mii de ani, tacem din gura.

Ei: ziduri, lanturi, temnicerii,

noi, numai cremenea tacerii.

Ei, biciuri cu batai si ura,

noi, urias înghet pe gura.

Deasupra vremii si genunii,

tacem ca spinii si taciunii.

Tacem ca lama de custura,

tacem mereu, tacem din gura.

Ne linge frigul pe ciolane,

ei, foame, cuie si ciocane

si orice zi e-o muscatura.

Scrâsnind din dinti, tacem din gura.

Tacem ca lacatul pe use,

tacem ca focul sub cenuse,

tacem… dar noaptea sub celule,

vuiesc torente nesatule.

Un zgomot bubuie departe,

se darma parca ziduri sparte

si parca lanturi cad în zgura.

Noi asteptam, tacem din gura.

( Radu Gyr – Închisoarea Aiud )

Se tot acumulează… ură ? Vuiesc… vuiesc prea surd ? vuiet de … ură ?… continuăm, tăcem din gură… Până-ntr-o zi… sătui de toate, toţi, minciună…

Continuăm… tăcem din gură… deasupra ţărişoarei, nori… De ură.

Ei semănat-au vânt de ură şi tot ei, culege-v-or … furtună…

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Noi aşteptăm, tăcând din gură…

  1. Epopeic articol!
    Felicitari!
    Cica era sa-i pape ursul la restaurant la Sinaia pe betiv si borfeta!
    Cred ca il trimisese Putin, si Mos Martin era ofiter FSB sub acoperire!
    Ce-mi plac glumele mele, domnule!
    Ho ho ho!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Niet, niet… era un zbion al ajenturilor din USA, cică ceva legat de arme, neşte arabi, chestii… acuşi dă di Scaraoţchi, Satanic Abuser, iar fufa se va jura pe toţi sfinţii că nu ştie nik…
      Ms de vizită !

      Apreciază

  2. Merci ca m-ai adaugat in BlogRoll!
    Te-am pus si eu la mine.
    Bestial articolul si comentariul cu FSB-ul!
    Sa le-o dam la cioc la betiv si curveta!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Mulţumesc frumos şi-mi cer scuze că am omis până acum să te adaug.
      Musai să rămânem pe redute, c-ai noştri de se intitulează opoziţie , hibernează, tot n-au priceput că vorba lungă, sărăcia poporului… uffff…

      Apreciază

  3. Nu sunt obisnuit cu vorbele grele. Asa mi-e felul. Dar ma regasesc pana si in blancurile din scrierea ta. Mai rar o asemenea esenta a ceea nu doar cred ci si simt. Si despre Gunoiul Uman și despe spurcăciunile de gunoaie care îl ajută să pută cât mai greu, spre deliciul jegoșilor și al sconscșilor care l-au repus acolo. De la mine pentru ei un scuipat intre felinare, unul cat se poate de sincer si din toata inima. Asa mic derbedeu cum a fost micul Titulescu, a avut dreptate: E Necuratul. I-am simtit spurcata-i duhoare pe propria-mi piele. Defectul acesta genetic, Mutantul nu are sentimente pentru nimeni, nici macar pentru familie; acolo functioneaza doar instinctul de mascul alfa, instinct care e confundat in mod cretin cu sentimente, si mai rau cu unele de iubire. Nu iubeste pe nimeni. Nu doar daca l-ar pune in cel mai mic fel in pericol, dar daca doar ar avea cumva impresia ca ii sta in cale vreunul din familie, l-ar arunca din barca. Si nu s-ar opri aici: ca sa fie sigur ca nu i-ar putea sta in cale, cumva prin vreo minune, l-ar ineca cu propria-i mana. Nu va grabiti sa dati cu pietre, este o realitate pe care am simitit-o pe piele mea si pe care o veti simti si oricare dintre voi. PS Multumesc de gazduire, Sibilia. Am ajuns la textul tau de acum gratie doamnei Adriana Mitici. Pe care am sunat-o sa ii exprim gandul meu pios bentru bunul dumisale Calin-Stefan Mitici, care astazi nu doar ca si-ar i serbat onomastica, ci ar fi implinit 48 de ani. Ce varsta frumoasa, ce om frumos ! Ce suflet nobil. Sigur, s-ar fi regasit in contextul evocarii tale. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca pe Calin. Iar noua, sanatate, si sanatate mintala ca sa putem face fata Dementului si putorilor lui. Ganduri bune, Cristi.PS Ma gandesc la Roxana Iordache, ce a fost in sufletul ei la acest prim Craciun fara mama ei. Dumnezeu sa o ierte si o odihneasca si pe Doamna doctor !

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Mă onorează vizita dumneavoastră.
      Oameni, profesionişti, Luptători ca Mile, Călin, dumneavoastră, mai rar!
      Aista n-au priceput dobitocii, că la fieşce ticălos ce se ridică şi Luptători s-or tot ridica .
      Pentru Călin Mitici, televiziunea era a doua casă şi uneori mai mult şi totuşi pămpălăii din conducerea TVR stau sluş şi nu amintesc nimic, în nicio ocazie, de niciunul din * cei care rămân şi după ce pleacă *, oamenii de valoare… TVR ar trebui să fie televiziunea poporului, nicidecum a satanei care s-a installat la Cotroceni care nush cu ce mama naibii s-a indeletnicit la Revolutie ca n-am auzit de fo isprava a sa din acea perioada ( perioada in care excela intr-ale rapoartelor, securistul marlan ! ).
      Ştiu exat cine e băsescu Traian şi ce-i poate pielea, sunt oameni care s-au sinucis din cauza lui, caci le-a hartuit familiile, altii au * disparut * , altii, s-au * imbolnavit * subit… Asta e piaza rea !
      Roxana e un om minunat si-o luptatoare .
      Sa-i hodineasca Dumnezeu in pace si liniste pe Călin Mitici, pe d-na dr, Mama Roxanei !
      Vă mulţumesc frumos pentru vizită şi aprecieri şi vă doresc din tot sufletul Sărbători Fericite şi un An Nou cu împliniri !

      Apreciază

  4. Paul Snaider zice:

    De suliţă, de lance aruncată,
    de ghioagă şi de buzdugan strunjit,
    de bardă, de săgeată ferecată,
    de paloş, de baltag şi de cuţit,
    de ţeapă şi de furcă otrăvită,
    de iatagan, de cange, de custură
    şi de bandiţi pândind la cotitură
    să fie daţi grămadă la pământ,
    străpunşi în inimi, sfărtecaţi pe rând,
    tăiaţi la beregăţi să-i rupă chinul
    şi-n fund de iad să stea cât mai curând
    parlamentarii ce votează chinul!
    De arc turcesc, de spadă-ncovoiată
    le fie-mpuns burtoiul ghiftuit;
    de foc grecesc le ardă chica toată
    şi creierii le urle-n nesfârţit;
    în ştreang le-atârne hoitul împuţit
    şi ciuma bată-i cu vătămătură ;
    ba m-aş ruga să fie traşi, cu ură,
    în ţepi aprinse, să-i aud zbierând;
    beli-i-ar zece gâzi de vii, rânjind
    şi în ulei încins să-şi iute cinu;
    legaţi de patru cai să-i văd crăpând pe guvernanţii ce ne-aduce-n casă chinul!

    Apreciază

  5. Pingback: Organizaţia pentru cooperare economică la Marea Neagră,autostrada in jurul Marii Negre

  6. Pingback: Crin Antonescu: “Sugerez o alianţă, o comasare a acestor două mari partide. (…) Trebuie foarte repede să punem la o parte diferenţele dintre noi. Este limpede ce ne uneşte” « Hai ca se poate!

  7. Pingback: Baconschi propune vot prin corespondenta pentru romanii din diaspora « Dum spiro, spero

  8. Pingback: Bilanţ pozitiv | Ioan Usca

  9. Pingback: Buna dimineata! « Blog de supravietuitoare

  10. Velisar Iancu zice:

    Pt ca sunt (partial!) amnezic si pt ca maine voi fi un pensionar f. ocupat, pt ca este important pt. mine sa stiti ca sunteti importanta, pt ca stiu ce inseamna oamenii adevarati si pt ca s-ar putea sa nu gresesc (amnezicul de mine!) ca maine este ziua dv de nastere, ce sa mai zic!? La multi ani, cu sanatate si bucurii! Respectele mele, doamna.

    Apreciază

  11. Un an mai bun iti doresc !

    Apreciază

  12. Pingback: Colecţionara de coşmaruri – 38 | Caius

  13. CELLA zice:

    La mulţi ani !
    an cu linişte şi numai bine
    îmbrăţişări şi gînd bun

    Apreciază

  14. bmarinescu41 zice:

    LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE!!!
    http://mirceabatranu-attitude.blogspot.com/

    marți, 14 septembrie 2010
    16.Va fi revoluţie!
    Încheierea lucrării scrise „Manifest-Va fi revoluţie!”
    ***
    Acesta este un MANIFEST. Prezint o situaţie şi cer o Atitudine.

    TIWAZ
    Situaţia se prezintă aşa:
    Suntem la graniţa dintre două sisteme social-politice, capitalism şi comunionism. Evoluţia normală a societăţii este spre comunionism, pentru casa comună şi piaţa comună mondială. Dar şi evoluţia forţată este în aceeaşi direcţie.
    Capitalismul şi-a încetat existenţa
    Doctrinele politice clasice au dispărut
    O structură s-a ridicat deasupra lumii, invadând-o printr-un fenomen numit globalizare. Scopul – stăpânirea lumii.
    S-a declanşat o criză financiară urmată de un blocaj general economic.
    În lume există o tensiune din ce în ce mai mare în raporturile dintre cetăţeni şi stat.
    S-a născut germenele revoluţiei, CRIZA DE IDENTITATE!
    Criza de identitate este cea care în cursul istoriei, a provocat REVOLUŢIA. Identitatea individuală şi de neam (naţiune).
    REVOLUŢIA este a individului, a neamului şi a populaţiei în ansamblul ei, împotriva depersonalizării şi a stăpânului. Noua societate nu poate fi sclavagistă!
    Putem schimba lumea! E timpul! Semnele arată că e timpul omului.
    Revoluţia va fi sub semnul runei Tiwaz, a Justiţiei divine şi a dreptului omului.
    E timpul omului, e rândul tău!

    Mircea Bătrânu,
    Bucureşti – 2009
    Note:

    Celor ce contestă valorile trecute de mine în cazul maşinăriei de bani şi a corupţiei sistemului politic, le cer să apară în public şi să spună procentele şi valorile adevărate.
    Celor ce produc bani şi consideră că prezentarea mea aici, referitoare la producţia banilor şi masa monetară aflată în circulaţie, este lapidară şi crează confuzie, le cer să apară public şi să explice mecanismul care generează banii. Oricum n-aţi făcut-o vreodată!
    Celor ce contestă dispariţia doctrinelor politice şi transformarea partidelor in grupuri de interese politico-financiare, le cer să se privească în oglindă!
    Celor ce contestă apusul capitalismului, le cer să identifice valorile capitalismului în lumea de azi!
    Pe cei ce sunt indecişi, îi rog să ia atitudine.

    Nu aşteptaţi cardul în cutia poştală!

    Descarca si mesajul cartii:
    cap.16-Va fi revolutie!
    Publicat de Mircea Batranu la 12:10 ShareThis
    Etichete: atitudine, comunionism, globalizare, manifest, noua era, revoluţie

    Apreciază

  15. wow! good one Here’s some thing to make you smile: Thought for the day? : Be good and if you can’t be good, be careful.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.