* Responsabilul * responsabil al succesurilor – tovarăşul băsescu, cu * b * de la bolund

* Responsabilul * responsabil al succesurilor – tovarăşul băsescu, cu * b * de la bolund

Tovarăşul premier băsescu Traian – cu * b * de la bolund, ca să fie limpede – are tupeul şi impertinenţa să ceară politicienilor… responsabilitate, tumna el, un iresponsabil !

Acest zmintit impostor care s-a ales preşedinte ca să fie premier , vorbeşte despre * discriminare * şi-n nesimţirea-i ce nu are limite, afirmă că el, piaza rea a ţărişoarei, nu va permite nimănui să discrediteze România, adicătelea el, tătucul Mafiei PDL, el, Don băsescu, iresponsabilul condus de Nutzi Udrea.

Bolundul e supărat pe Europa care şi-a permis să nu leşine impresiuonată în faţa meritelor * de * succesuri * cu care se făleşte bădăranul , * merite * ce constau în a-şi fi pus blonda din dotare întotdeauna deasupra intereselor românilor şi a cere românilor să se descurce pe cont propriu!

Cu alte cuvinte, prostul satului – băsescu – care striga până mai deunăzi pe toate uliţele : * ţigancă împuţită *, * popor de asistaţi social *, * ţară de mame şi bebeluşi *, * şcoala românească scoate tâmpiţi *, etc etc etc se trezi la cântatul cocoşicii * minunăţiei sale * căreia i se mai spune şi Nutzi, să invoce, i-auzi : * discriminarea * ?!! Cum prostul satului nu e respectat, rareori inspiră eventual milă, cum buba să-l respecte Europa ? Incompetenţa, niminicia, bădărănia, lipsa de viziune, pornirile dictatoriale, sunt taxate de lumea civilizată. Bolundul de la Cotroceni plăteşte ( prin amanarea aderarii tarii noastre la spatiul Schengen ) şi primeşte o palmă după ceafă meritat. Că nu-i în stare şi dacă nu-i, NU-I!

Să-i ceară clanului de mafioţi pe care-l păstoreşte * responsabilitate, nu altora, mamelucul. Mameluc pentru că E omul de paie al duduii Nutzi care duduie zice gura lumii c-ar servii masoneriei evreieşti care masonerie are şi pe la BNR oareşce ghiavoli

În * mintea * lui, mârlanul:

Este sigur ca in 2015 Basescu va prelua presedintia UE.Este clar ca uniunea europeana se indreapta spre un stat federal.Ca presedinte Basescu va forma guvernul european si il va numi pe Boc prim-ministru al europei unite. Atunci sa ii vedem pe francezi si pe germani pe unde scot camasa. Asa ca daca nu voteaza cat mai repede aderarea Romaniei la Schengen Franta si Germania s-ar putea sa fie date afara din UE de Basescu.

La 21 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989, după 6 ani supt bolundul băsescu, România este cum o curcă plouată… râsu-plânsul, mirul lumii…

ADRIAN NĂSTASE:

* Scrisoarea celor doi ministri, francez si german, subliniind ca nu este vorba de o “conditionalitate rigida” cu MCV-ul, reprezinta, in realitate o motiune de neincredere in cel care a preluat negocierea acestui obiectiv de politica externa – Traian Basescu, scrisoare ce demonstreaza, inca o data, ca legatura dintre Romania si partenerii sai europeni este fracturata. ( … )

Triste zile pentru politica externa a Romaniei sub regimul Basescu, politica dusa “in interes national”… *

CORINA CREŢU :

* Emil Boc a avut revelaţia faptului că „România trebuie să-şi convingă partenerii europeni că nu poate fi oaia neagră a UE”. Dar până acum ce a păzit? Dar are România o relaţie de parteneriat cu vreo ţară din UE? Dar nu suntem, şi nu de azi, de ieri, şi pe bună dreptate, oaia neagră a UE, în special din cauza seriei catastrofelor guvernamentale în frunte cu Boc? La rândul său, preşedintele Băsescu a descoperit că România e discriminată tocmai de colegii săi „populari”, Merkel şi Sarkozy. Încă o dată, cei doi „bărbaţi de stat” se comportă ca nişte marţieni ce au aterizat la prânz în Bucureşti. ( … )

Mai gravă decât eşecul este, însă, neputinţa asumării lui. Iar şi mai ticăloasă decât această laşitate este încercarea josnică de a acuza Opoziţia de nereuşita unei puteri incompetente şi corupte. *

ION ILIESCU:

Nimeni nu poate accepta politica de austeritate a actualei guvernări, justificarea primitivă a unor măsuri disperate de către o conducere de amatori lipsiti de competenţă, orizont şi perspectivă, legaţi doar de slujirea unor interese temporare, de grup şi de “gaşcă”. Oamenii vor să trăiască decent şi nu înţeleg să se sacrifice pentru ca o mână de îmbogăţiţi peste noapte să devină şi mai bogaţi. Nu aşa se uneşte o naţiune, nu aşa se păstrează o democraţie.

Aşadar, nu românilor care “laudă” comunismul am să le spun ceva, ci acelora care îi determină să spună ce spun: “Luaţi aminte la voinţa oamenilor. Nu puteţi guverna împotriva lor! Nu le călcaţi în picioare visele şi aspiraţiile! Nu-i umiliţi!”

VICTOR PONTA :

Dar sunt si alte doua concluzii tragice.

– in primul rand ca Presedintele nostru drag si iubit nu mai crede ca are nevoie de incredere sau respect public; ori isi inchipuie ca banii Dnei. Udrea si furaciunile la vot marca Videanu vor fi suficiente, ori pur si simplu merge pe ideea ca dupa el potopul.

– in al doilea rand toate consecintele negative si costurile acestor atitudini iresponsabile le vom plati noi toti, cei care nu vrem sa-i urmam sfatul si sa emigram din ceea ce se doreste a fi Tara lui Base-Udrea & Co.

Va rog sa luati foarte in serios aceste doua semnale de alarma; ceva trebuie sa facem sa-i oprim!

Ori ne trezim şi doborâm gubernul Băsescu-Ntzi – automat dispare şi marioneta Muc cel Mic – ori vai steaua noastră !

Şi încă ceva :

cerem presei să ne fie alături, cerem Opoziţiei să fie mai incisivă, cerem… dar noi, noi cei mulţi ce mama naibii păzim ?? Ce aşteptăm, am încremenit ca să ce ??!!!

Soluţia NU e să ne limităm să bombănim în fotolii urmărind una, alta la TV, nici să ne vărsăm năduhul pe bloguri dându-ne cu părerea şi atât.

Sigur că nedreptăţile, greutăţile, suferinţele ne îndreptăţesc să ne declarăm nemulţumiţi, da. Şi ? Mai departe ??? Aşteptăm resemnaţi să ce ???!!!

Vă place să munciţi pe nimic ? Vă place că Moş Crăciun e portocaliu şi vine numai la odraslele pedelacheilor ? Vă place premierul  bolund băsescu ? Vă place imaginea  unei Românii a cărei preşedinte să fie impertinenta Nutzi?… Suntem la fel de iresponsabili şi noi şi alegem resemnarea ??!! Dacă răspunsul de * da *, atunci mucles !!

Da să ne hotărâm, că dacă NU ne-am resemnat şi nu acceptăm, atunci ne ridicăm, punct.

Sibilla

De citit musai şi:

Iobagirea clasei muncitoare din România

Dupa 21 de ani descopar ca traiesc mai rau decat inainte de Revolutie si ca unii mi-au furat tara

E oficial: Comisia Europeana va pune tara noastra sub infringement pentru Legea PPP

Este esentiala realizarea Aliantei Social Liberale

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la * Responsabilul * responsabil al succesurilor – tovarăşul băsescu, cu * b * de la bolund

 1. Pingback: Trebuie sa ne solidarizam intre noi, nu sa ne sinucidem « Dum spiro, spero

 2. Sibilla zice:

  ar trebui, DA !

  Apreciază

 3. Pingback: Cristian Preda a mintit | Aici, Sonia Lorena

 4. neuronos zice:

  Nu e vina esclusiv a actualei guvernari pentru neacceptarea in spatiul ‘şenghen’. Toţi care au guvernat după 89 au fo grupuri mafiote….sunt fraţi între ei.
  Toată mascarada luptei politice e dar pentru accesul la ‘ciolan’.
  Se pot face atât de multe de acolo de unde sunt TOŢI cei care acuză actuala guvernare….dar nu vor.

  Apreciază

 5. Pingback: Un plan in care am incredere | Aici, Sonia Lorena

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.