CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..

CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..

Un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul Parlamentului: „Aţi luat mâncarea de la copii!”

S-a aruncat in gol din disperarea de a nu-si putea ajuta fiul autist

CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..

Ipocrita, panarama blondă din dotarea mârlanului de la Cotroceni, e interesată de cum dă pesticlă, de * politizare *, nicidecum de gradul de disperare , de insuportabilitate al românilor,al celor mulţi !

Teatrul ieftin  al duduii Udrea în faţa camerelor nu face decât să ne sporească scârba faţă de ipocrizia acestei impostoare! Atentă la gesturi, buchetul de flori şi poşeta pe care bag seama că nu le-a scăpat din mână din pricina * afectării *, Nutzi-emblema guvernării Băsescu, care să NU uităm a abandonat cu luni în urmă dosarul unui copilaş autist pe băncuţa unui parc , şi-a continuat de ale sale * îndeletniciri *, să dea telefoane.

* AŢI LUAT MÂNCAREA DE LA COPII ! *

* NE-AŢI UCIS VIITORUL *

* LIBERTATE ! *

PRESA INTERNAŢIONALĂ RELATEAZĂ, TVR-SLUGA băsescului  şi a jagardelei sale ipocrite… ei bine TVR a apelat la calupuri de publicitate, apoi la scuze şi explicaţii, nimic demn, nimic în  favoarea angajatului lor !

De ipocrizie dă dovadă şi duduia Crişu :

Pentru un părinte care află că are un copil cu autism este foarte important să depăşească şocul. Însă domnul Sobaru nu a reuşit să facă acest lucru, era foarte afectat. L-am cunoscut acum câţiva ani şi atunci mi-a părut labil psihic, un om care putea uşor să cadă într-o extremă”, spune, pentru romanialibera.ro, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism (ANCAA), Georgeta Crişu.

Dovada de * profesionalism * al duduii Crişu arată limpede că în România NU se acordănicio atenţie unui aspect extrem de important, cel mai important, anume: părintele unui copil autist depăşeşte şocul DACĂ e consiliat, ajutat, deoarece nu doar copilul autist trebuie să beneficieze de terapie ci ŞI părintele trebuie acompaniat cu maximă atenţie şi profesionalism ca să reuşească în demersurile ce decurg după stabilirea diagnosticului!!

Duduia * terapeut * ar fi nimerita sa se ocupe de GUVERNUL BĂSESCU AUTIST ! PUNCT.

BLESTEMAŢI FIE : BĂSESCU, NUTZI  UDREA ,BOC !!!

Potrivit colegilor din TVR, Sobaru are doi copii, iar unul dintre ei suferă de autism şi face terapie la un cabinet psihologic de patru ori pe săptămână, informeaza realitatea.net. Până de curând, spun colegii, tratamentul ar fi fost plătit din ajutorul primit de la stat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, însă prin intrarea în vigoare a noilor reglementări legislative Sobaru ar fi fost exclus de la aceste drepturi. Suma pe care Sobaru ar trebui să o plătească pentru tratamentul copilului său ar fi de 800 de lei pe săptămână, spun colegii.

Colegii mai spun că Adrian Sobaru avea de plătit rate bancare şi că banii pe care îi câştigă nu sunt suficienţi şi pentru tratamentul copilului său.

CNA,  altă slugă a ticălosului dictator Băsescu, e chitit pe televiziunile care au difuzat imaginile incidentului, chipurile  ca să protejeze minorii care minori oare nu trebuie să ştie cine sunt cei care i-au condamnat la sărăcie, le-au ciuruit părinţii şi le ucid bunicii, oare nu trebuie să ştie că mafia PDL le-a amanetat viitorul, că neruşinata blondă din dotarea Satanei de la Cotroceni a fost întotdeauna pusă deasupra intereselor copiilor românilor, oare nu trebuie să ştie că pentru copii guvernul  premierului Băsescu NU are bani pentru copii în schimb are mereu pentru impertinenta Nutzi … ???

TREZEŞTE-TE NAŢIE ROMÂNĂ!!!

CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND….

În imagine, al 3-lea din stânga, fostul medic Secăşan – PDL Caraş-Severino, actual masonsky, actual… privitor… Se învârtea năuc, mereu în vizorul camerelor, cămaşa albă, imaculată, dovadă că n-a atins Omul… RUŞINE slugă a * Ayatolahului * de Caraş-Severino, ruşine că eşti cum eşti de  ceva ani ( ce-ai fost şi ce-ai ajuns de când te-ai înhăitat cu ei… pfff… ) şi eşti la fel precum colegii tăi Doni, degeaba şi-n plus în peisaj!

sursa : aici

RUŞINE NESIMŢIŢILOR INDIFERENŢI  PROSTOCALII * PARLAMENTARI *  !!!SĂ NU ÎI IERTE DUMNEZEU !! JAVRE ORDINARE LA ORDINUL JAVREI ORDINARE DE LA COTROCENI !!

Basescu & Udrea , PDL, UDMR, Minoritatile Nationale si scursorile de la UNPR, va vom judeca si condamna, pentru : GENOCID , Subminarea premeditata a economiei si nu in ultmul rand pentru INALTA TRADARE !

„Cum nu vii tu Tepes, Doamne/ Ca punand mana pe ei/ Sa-i imparti in doua cete/ In nebuni si in misei?….”

ADRIAN SOBARU… NU este suferind psihic cum afirmă slugile Cotroceniului, NU ESTE ADEVĂRAT !!! E doar unul din părinţii, unul din românii disperaţi sătui de ticăloşiile gubernului Băsescu-Udrea-Boc! În situaţii asemănătoare acestui ROMÂN CARE A STRIGAT * LIBERTATE ! * ŞI PENTRU NOI mai sunt alte milioane!!

DEŞTEAPTĂ-TE  ROMÂNE !!!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..

  1. Pingback: Remember Jan Palach. Adrian Sobaru un alt om de toata isprava! « Popateapa's Blog

  2. Inca un SACRIFICIU !
    😦

    Apreciază

  3. Radu Humor zice:

    Ca de obicei dreptatea si inspiratia sunt de partea ta !
    Profit sa-ti spun Craciun Fericit si la multi ani cu bine si sanatate !
    Hpucmoc ce pogy !

    Apreciază

  4. Theodora zice:

    Sarbatori fericite tie, familiei si prietenilor acestui blog!

    Apreciază

  5. Sarbatori Fericite, Sibilla si tuturor vizitatorilor acestui blog.

    Apreciază

  6. Pingback: Colinde pentru prietenii mei « Hai ca se poate!

  7. Corina Cretu zice:

    Craciun fericit si fie ca Noul An sa va aduca sanatate, impliniri si bucurii!

    Apreciază

  8. Augustin zice:

    Sarbatori fericite, Nico! Sa fii sanatoasa sa te poti bucura de cei dragi si, alaturi de noi toti, sa te bucuri de Renasterea Romaniei! Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. Craciun fericit, draga Sibilla !
    Sa ai parte de zile frumoase si pline de lumina 🙂

    http://www.alexandrumarin.ro/un-gand-de-craciun.html

    Apreciază

  10. maminineta zice:

    Sibilla, lasă liniştea să te cuprindă în această seară de Crăciun şi zâmbeşte.

    Apreciază

  11. Pingback: Deschide usa crestine in ajunul de Craciun

  12. bmarinescu41 zice:

    SOLUŢIA CONTRACARĂRII LEGII FĂRĂDELEGII !
    MODUL DE ACŢIUNE UZITAT CÂNDVA ŞI ÎN ROMÂNIA !
    Urmând modelul american al lui Elliot Ness, Eugen Alimănescu apelează la recruţi,tineri aflaţi incă pe bancile Academiei de Poliţie,şi aspiranţi la un post in Poliţia Bucureştiului,pentru a înfiinţa organizaţia “FULGER”.

    INCORUPTIBILII!


    Soluţia aleasă de Alimănescu? Exterminarea crimei si a criminalilor !
    Mai mult, în urma unei meticuloase operaţiuni de filare, “Incoruptibilii” români au reuşit să lichideze întreaga bandă a spărgătorilor.
    Nici unul dintre ei nu a scapat viu!
    Credeţi că istoria s-ar putea repeta ? V-AŢI DORI CONTRACARAREA LEGII FĂRĂDELEGII ?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.