Oile din PDL îşi prelungesc agonia…

Oile din PDL îşi prelungesc agonia…


Motto:

* Lupt, rezist, sunt anti PDL-ist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos Guvernul Muc cel Mic, Jos Basescu de nimic !!! Huuuoooo… *

„Moţiunea nu va trece“ zice * ayatollahul * frunzăverde, căruia i s-a mai muiat măcănitoarea…

EU ZIC CĂ MOŢIUNEA TRECE !!

* Disidentul * frunzesky pare că şi-a amintit că nensu Băsel le are cu fluturatul unor dosare, stenograme, chestii, fente… şi cum frunză-muiată-n-rachiu-non-stop estem… numai curat, BA…. cică :

„Neparticiparea la vot a colegilor arată că PDL respinge acest demers politic al PSD. Adevăratele provocări cu care ne confruntăm este asumarea de către Guvern a legii educaţiei şi mişcările sociale de protest ce au loc, cea mai importantă fiind cea din 27 de la Bucureşti. După asumarea legii educaţiei, PDL va trebui să-

şi asume o construcţie politică care să-i permită să facă faţă situaţiei actuale din România“, a mai spus Frunzăverde.

Să fie * ceva * legat de oareşce zvonuri, tălăngi, info… ? Nu ştim, vă invităm să cetiţi şi să faceţi CONEXIUNILE… Concluziile vă aparţin fiecăruia, desigur :

Afacerea Buștenii : Frunzăverde lasă patria fără  pădure

Sau cum face PD-L așchii pădurea din Caraș – Severin

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, este acuzat că ar conduce mafia lemnului din județ

În timp ce tot ayatollahii, baronii locali, împăraţii şi duduile din dotările de pe lângă coteţele cioflingarilor cu pricin(i)a se îmbogăţesc devastând păduri, Caraş_Severino continuă să fie cap de serie numărul unu în * topul * săracilor patriei. Cu asemenea specimene… cu asemenea * management *, nici nu-i de mirare… Mafia siciliană e zero pe lângă Donii pedelachei de Caraş-Severino !

Cărăşenii sătui şi scârbiţi de multele nelegiuiri din prăpăditul judeţ din sud-vest, suferă, însă, NU mai suportă !

Peste 12.000 de persoane se pregătesc pentru protest, la Reșița

De această dată este vorba despre persoanele cu handicap neuromotor. Atât cele care fac parte din Asociația Persoanelor cu Handicap Neuiromotor din Caraș-Severin, cât și asistenții acestora, sunt nemulțumiți de faptul că vor primi indemnizații mai mici cu 25 la sută.

„Înţelegem dificultăţile economice şi financiare cu care se confruntă ţara, dar considerăm că această situaţie nu poate justifică în nici un fel măsurile antisociale ce se doresc adoptate de către Guvern”, a declarat în această dimineață președintele asociației județene, Ștefan Steiner din Reșița.

sursa : Adevărul

– * împărăţia * Ayatollahului Sorin Frunzăverde este polul sărăciei

Potrivit datelor de la Directia Judeţeană de Statistică, venitul salarial mediu net în Caraș-Severin a fost, la mijlocul acestui an, înainte ca Guvernul să taie bugetarilor 25 de procente, la nivelul lui 2008. Media în judeţ este de 973 lei, cu aproape 30 de procente sub pragul național.

– cum * se descurcă * şi din ce * trăiesc * cărăşenii… :

Peste 12.000 de locuitori ai judeţului nu au un loc de muncă şi trăiesc de pe o zi pe alta din bişniţă, din banii aduşi de soţii de la bătrânii din Italia şi Germania sau din ajutoarele sociale.

– şi tartorii care * gospodăresc * trebuie să * trăiască bine *… scot aşadar parai şi din piatră seacă dar şi din * fier vechi * : ce le-a mai fătat  mansarda?… simplu

Se va tăia calea ferată?

Linia ferată de patrimoniu Oraviţa-Ania la un pas de desfinţare, datorită * interesului * şi * managementului * prostocaliu…

Despre ce * construcţie politică * voroveşte Frunză-n-dudă …. ??!!! Ceva legat de eoliene… ?

Ion Iliescu  spune lucrurilor pe nume:

* Manipularea în media a unor interceptări telefonice, dar şi a unor înregistrări de convorbiri particulare reflectă practicile antidemocratice şi abuzul la care apelează factorii de putere. Ne reîntoarcem, şi din acest punct de vedere, la mentalităţi şi practici dinainte de 1989. Fără îndoială, Parlamentul ar trebui să intervină mai energic în această direcţie. *

Adrian Năstase : Moţiunea pe înţelesul tuturor

Cand ai un guvern incompetent, sustinut de o majoritate fragila, creata prin mistificarea votului popular, cand 90% dintre romani considera ca tara se indreapta intr-o directie gresita, cand scaderea nivelului de trai scoate zeci de mii de oameni in strada, cand guvernul ignora dialogul social, depunerea unei motiuni de cenzura genereaza in mod evident agitatie. Puterea este disperata deoarece stie ca mediul social ii este potrivnic, iar opozitia freamata, stiind ca doar cateva voturi ii lipsesc pentru a da oamenilor speranta unei vieti mai bune. ( … )

La munca! Mai este putin pana la votul pe motiune.

Corina Creţu : Pentru susţinerea Moţiunii

PSD nu poate ignora vocea străzii, şi câtă vreme oamenii care îşi manifestă în stradă nemulţumirea se păstrează în limitele legii, PSD este alături de ei şi le va prelua nemulţumirile, pentru a se face auzită vocea lor în Parlament. Nu putem admite demonizarea sindicatelor şi încercarea de a prezenta drept ilegale sau imorale grevele şi manifestările de stradă. Ele fac parte din arsenalul democraţiei, şi interzicerea lor, cum se gândesc să facă liderii PDL, exprimă o mentalitate totalitară. ( … )

Votaţi Moţiunea, pentru a dovedi responsabilitate şi solidaritate cu o naţiune care suferă profund de pe urma unui guvern incapabil şi iresponsabil.

Theodora : România în stradă ! Hai că se poate !!

* Impreuna suntem mai puternici.

Forta lor sta doar in frica si in lipsa noastra de reactie. *

Tanya : – PSD continuă lupta !

“De lunea următoare vom merge toţi deputaţii PSD la Parchetul General şi nu vom pleca din faţa sediului Parchetului până când procurorii nu vor fi de acord să ne audieze ca martori la frauda comisă în Parlament de Roberta Anastase. Este inadmisibil că nu s-a făcut niciun act de cercetare, deşi a trecut o lună şi jumătate de când plângerea penală a fost introdusă de PSD, iar în acest timp preşedintele Traian Băsescu vorbeşte despre celeritatea justiţiei”

Ion Mocioalcă – deputat PSD :

Deputatul cărăşean le-a adresat parlamentarilor Iosif Secăşan (PDL), Valentin Rusu (PDL), Gheorghe Hogea (PDL), Ion Tabugan (UNPR), Mihai Radan (UCR) o scrisoare deschisă.

* … ( … )… Deasupra de interesele de partid sunt oamenii, sunt bunicii, mamele, copiii, sunt locurile natale şi sunt promisiunile pe care cu toţii le-am făcut când am solicitat încrederea şi voturile cărăşenilor şi pe care se impune să le onorăm. altfel, vom fi pe bună dreptate taxaţi cu , reţineţi, nu ură, pentru că suntem un popor creştin, dar cu neîncredere şi cu eticheta de laşi, de gropari ai României şi sunt convins că-n adâncul inimilor voastre aţi dori ca aceste vremuri să nu fi existat… Întoarce-ţi-vă cu faţa la oameni, aveţi frică de Dumnezeu, aveţi curaj şi demnitate, onoare şi spuneţi DA, Moţiunii Majoritare şi românii vă vor răsplăti!
Este inadmisibil faptul că românii au ajuns cei mai săraci dintre europeni, cei mai trişti dintre europeni şi vă cer să cumpăniţi dacă nu cumva parte din vina acestei situaţii fără precedent nu ne e imputată tuturor, oarecum justificat, fie şi numai pentru faptul că nu ne-am opus suficient cât să nu-i fi permis lui Traian Băsescu să confunde România cu o moşie personală, cu o feudă. E timpul să stopăm genocidul nemeritat de români, e timpul pentru altceva şi avem datoria să luptăm pentru români, NU împotriva intereselor Naţiei!
Stimaţi colegi,
Vă scriu cu speranţa că veţi reuşi să treceţi peste orice şi veţi fi mai întâi de toate Oameni, cărăşeni în slujba intereselor Caraş-Severinului care trebuie să redevină un pilon de bază al industriei, o nestemată a turismului şi să scape de stigmatul de pol al sărăciei. Să fiţi români! Dovediţi că democraţia NU e doar vorbă-n vânt. Votaţi Moţiunea Majoritară, Votaţi pentru viitorul judeţului Caraş-Severin!
Aşa să ne ajute Dumnezeu ! *

Sursa : site PSD Caraş-Severin

În loc de * concluzie * şi pentru că SUSŢIN MOŢIUNEA şi pentru că mi-e silă şi scârbă de mafioţii pedelachei… şi pentru că tiri Băsescu, tiri Frunzăverde, tot un aluat – predilecţie pentru grade ŞI * grade * ambii amândoi apucaţi într-ale dictaturii şi servit pohtelor sufleţelelor unor dudui bolunde, pardon, * blonde *… :

FRUNZĂVERDEEEEEEEEEEEEEEEEEE… CUM ZICI BĂI * AYATOLLAHULE * CĂ VOR VOTA SECĂŞAN ŞI VALI RUSU … ???????

Paradigma şi arhitectonica ei de … * disidenţă * !! NU te interesează, băi Frunzesky de * traiul * cărăşenilor ! Singura tălică grijă e să i-o trageţi mârlanului de la Cotroceni şi duduii Nutzica, tu şi buldogul pretenar, atât. Nu că m-ar deranja, dar duceţi-vă pe pustii, să vi-o trageţi…

Iartă-mă Tată, că mă ştii !…

Parlamentarii PDL acceptă DICTATURA DE PARTID, sunt nişte lache la ordinele stăpânului – a se citi mârlanului de la Cotroceni – sau sunt o adunătură de… ŞANTAJABILI ???  Pămpălăi ori şantajabili, cu adunătura aista la putere, România NU are şanse să scape de colaps!!

Refresh, toarăşu Frunzăverde, refresh… periodic, musai, că dacă-i musai… :

Flacăra portocalie la Frunzăverde-n moşie. De * succesuri *…

Angajatii lui Frunzaverde nasc pui vii, pe care îi hranesc cu lapte si miere de la consiliul judetean. De * succesuri *, tovarase Frunzaverde, de * succesuri *, halal !

Twin-Peakse-ul cărăşean , plaţul baronului Frunzăverde…

” CONSILIUL JUDEŢEAN CARAŞ-SEVERIN ÎŞI PĂSTREAZĂ CĂPUŞELE ! ”

Twin Peaks – Caraş Severin … fenomene „paranormale”, pe foarte bune!

Cum a cumparat DGASPC Caras-Severin 18 de locuinte într-o singura zi?

Muşchii celor din famiglia de ” succesuri ”

Ziua Internaţională a Internetului. Delictul de blogger – Sfinxul * sula-n coasta * cioflingarilor PD-L !

SFINX667 – PRIMUL BLOG DIN ROMÂNIA SANCŢIONAT !!! ( I )

SFINX667 – PRIMUL BLOG DIN ROMÂNIA SANCŢIONAT ! ( II )

” Ce face politica din om ” sau… ” modele ” dă prîn Caraşu fălos că-i ” fruncea ” la mai toate cele…

Twin-Peakse Caraş-Severin. * Bătălia abia începe ! * Amatorilor pedelachei de doi bani…

Lista ruşinii – Groparii Romaniei! Printre ei finii * Ayatolahului * Frunzăverde! RUŞINE !!!

Caraş-Severino – * protecţia copilului * a găsit vinovatul: o copilă aflată-n moarte cerebrală !!!

Tragedie în tabăra de vară a copiilor din Centrul de zi „Speranţa“ din Reşiţa

“Ayatollahul” Frunzăverde e chitit să vandalizeze Caraş-Severinul !

Caraş-Severino lovit de prăpăd. Ayatollahul , luat cu * vânturile *…

Ne-am săturat ŞI scârbit de voi, Mafia PDL !!

Victor Ponta subliniază :

* Avem deja, spre deosebire de toate celelalte partide, un program economic si un grup de economisti foarte buni si cu picioarele pe pamant . *

JOS BĂSESCU !!! JOS MAFIA PDL !! ROMÂNIA ÎN STRADĂ – PÂNĂ LA STÂRPIREA ŞOBOLANILOR PEDELACHEI !!

Mobilizare fără precedent în Caraş-Severin, pentru protestele din Capitală

TOTI PARLAMENTARII DIN CARAS SEVERIN AU PRIMIT MAILURI CU MESAJUL : *  VOTATI MOTIUNEA MAJORITARA, SERVITI POPORUL NU FACETI JOCURILE BASESCULUI ! ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ! *

NU MAI AU NICIO SCUZA ! ORI CU NOI, ORI IMPOTRIVA NOASTA !!!

UPDATE :

Flag this message

Delivery Status Notification (Failure)

Wednesday, October 27, 2010 10:58 AM
From:
„postmaster@cdep.ro” <postmaster@cdep.ro>

Add sender to Contacts

To:
sibilla_poesis@yahoo.com
Message contains attachments
2 Files (6KB) | Download All
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

valentin.rusu@cdep.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Oile din PDL îşi prelungesc agonia…

 1. leo zice:

  De ce-mi jigneşti mioarele, Sibillino, comparându-le cu aşa joasă specie de hiene?!?!
  Ruşinică!
  Mai bine roagă-te Bunului Dumnezeu să nu rămână în istorie această zi drept ziua în care, în loc să rămânem fără de cel mai penibil guvern din istorie de la Burebista încoace, să n-ajungem fără de cel mai mare poet român în viaţă, ce-a ajuns mai mult decât…

  Pacient la final de veac

  Şi află, doctore, c-aici mă doare,
  Acolo unde geme-un colţ de ţară,
  Acolo unde plînge fiecare
  Ca naţiunea noastră să nu moară.

  Iar dacă e de completat o fişă,
  Te rog, permite-mi să o scriu cu sînge,
  Începătura bolii este grijă,
  Am tricolorul ciuruit pe sînge.

  Farmacopeea stă să se răstoarne
  Asupra mea cu toate ale sale,
  Dar eu port rana veacului în carne
  Şi am în splină ţărăneasca jale.

  Tăiaţi-mă de-a lungul şi de-a latul
  Şi dumneata şi ceilalţi doctori, încă,
  Apoi să-mi iscăliţi certificatul
  Că nu ştiţi boala care mă mănîncă.

  O, doamne, cum vă înşelaţi cu toţii
  Mi-e capul greu de fiecare veste
  Şi nici un minister al sănătăţii
  De folosinţă, astăzi, nu-mi mai este.

  Sînt numai un creion care îşi scrie
  Problema ţării lui, încă o dată,
  Şi-şi copiază pe curat, tîrzie,
  Această dulce ţară zbuciumată.

  Deci, doctore, acestea se întîmplă,
  Acestea să le afle telegraful
  Mă trage mîlul veacului de tîmplă
  Din care nu vreau să se-aleagă praful.

  Mai am în mine bucurie multă,
  Mai am în mine dorul de-a vă spune
  Că nu doar voi, ci alţii mă ascultă,
  Să vadă dacă am cuvinte bune.

  De nici de sanatoriu nu m-apropii
  Că n-aveţi voi rezervă pentru mine
  Eu sînt bolnav de soarta Europei
  Şi Pacea doarme-n inimă la mine.

  Încolo, cîte-o tuse, cîte-o gripă,
  Dureri de şale, şoc de şapte arte,
  Artrită la picior şi la aripă
  Şi, mai ales, în tot, un pic de moarte.

  😦
  Maestre Adrian Păunescu, în atâta tristeţe a unei vieţi pline de nevoi, românul mai are nevoie de bucuria de a-şi şti unul dintre păstorii culturali esenţiali aici, pe pământ, nu în gând…

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Pentru Maestru mă rugai şi rog, , duşo, cum bine ştiezi.

   Ce simplu mi-ai fi, dacă nu te-aş ubi

   Altceva nu-i nimic
   Şi mereu mă complic
   Şi ce simplu mi-ar fi,
   Dacă nu te-aş iubi.

   Dacă m-aş lua după pretexte,
   dacă-aş trage unde e uşor,
   nici nu trebuia s-aud de tine
   şi-mi era mai de folos să mor.

   M-am băgat de bună voie slugă,
   dragostei morale ce ţi-o port,
   dar pricep că mi-ar fi fost rentabil
   să privesc destinul ca pe-un sport.

   Nu-i o simplă încăpăţânare,
   pentru un ambiţios pariu,
   dar aleg o cale complicată,
   tocmai din motivul că sunt viu.

   Eu detest relaţia burgheză,
   decorată circumstanţial,
   mă închin la legile naturii
   şi salut iubirea, ca scandal.

   Mama ei de viaţă prefacută,
   tatăl ei de soartă la mezat,
   te iubesc în felul unui trăznet,
   te prefer aşa cum s-a-ntâmplat.

   Greu îmi e şi greu îţi e şi ţie
   cu acest fel de a trăi al meu,
   totuşi, vreau să ştii că, din pacate,
   dragostea e o dificultate,
   fără care-ar fi cu mult mai greu.
   ADRIAN PĂUNESCU

   Apreciază

 2. Pingback: Cine au fost parlamentarii care au promis ca voteaza motiunea? « Dum spiro, spero

 3. Pingback: De la motiune « Hai ca se poate!

  • Sibilla zice:

   Văzuşi, tu, Theo ce fac banii Nutzicăi ?
   Dar pămpălăii, lache legaţi de scaune cum arătau de jalnici… ?
   N-aş mai fi trăit ziua aista, dar… şi mai avem de tras, Theo… mai avem…

   Apreciază

 4. Am şi eu o întrebare nevinovată. Tipii ăştia pe care i-a votat poporul cărăşean, uninominal, de-au ajuns în Parlament, au adrese? Cu stradă, număr de casă, localitate (unii au mai multe) etc. Ar fi nişte adrese utile, foarte utile, dacă ar fi publice.

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Întrebarea ta nevinovată e… vinovată pe undeva… dar :
   LISTA Z-EROILOR
   Vezi mai jos parlamentarii care au dobândit titlul de OAIE prin faptul că s-au ascuns în turmă, pentru a susţine Guvernul BOC Zero (zero voturi de susţinere în parlament la moţiunea de cenzură din 27 octombrie 2010).
   Toţi parlamentarii din LISTA Z-EROILOR, în ordine alfabetică (247)
   http://www.listarusinii.ro/zeroi
   http://www.listarusinii.ro/
   Pe site-urile cdep.ro si al Senatului, toate info despre acesti sobolansky.

   Apreciază

 5. Sibilla,

  Altceva ziceam.

  Apreciază

 6. Pingback: De la motiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.