Onoarea Armatei Române batjocorită de păcălicii impertinenţi Oprea şi Boc !!??!! Băsescu hăhăie…

Onoarea Armatei Române batjocorită de păcălicii impertinenţi Oprea şi Boc !!??!! Băsescu hăhăie…

Onoarea Armatei Române , subiect de batjocoră pentru guvernul B.U.B.A! BLASFEMIE :

Şeful Executivului a primit, duminică, cea mai înaltă distincţie pe care o conferă Armata Română: emblema „Onoarea Armatei României”. Aceasta i-a fost conferită lui Emil Boc de ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, în cadrul festivităţii pentru sărbătorirea Zilei Armatei Române, desfăşurată la Cercul Militar Naţional, şi la care au fost prezenţi veterani de război şi cadre militare active din Ministerul Apărării, informează Guvernul pe site-ul oficial.

sursa : Gândul

Se găsi un muţunache, Oprea, să-l premieze pe desene animate, cipiripi plastilină Boc pentru… dispreţul şi desconsiderarea faţă de cadrele militare, pentru tăieri salariale, pentru disponibilizări, pentru lipsa dotărilor şi-a logisticii… şi se găsi Oprea care e un idiot ce NU are ce căuta la conducerea Ministerului Apărării Naţionale!!

Cum n-are sula cu prefectura nimicuţa, la fel cei doi troglodiţi cu ONOAREA! Cei doi dobitoci n-au clin mânecă cu onoarea Armatei Române, dimpotrivă, prin simpla lor prezenţă murdăresc …  Nişte IMPOSTORI, Iude, făţarnici, farisei, nişte lache se decorează între ei, timp în care Militarii rezervisti si in retragere  vor protesta luni la Palatul Cotroceni!!

După cum bine ştim, emblema * Onoarea Armatei Române * este cea mai înaltă distincţie conferită de către Armata Română.
Pentru ce merite deosebite i-a fost  acordată această înaltă distincţie premierului de carton, cipiripi Emil Boc ??? Există beneficii materiale, avantaje pentru titularul  aceastei distincţii ???

Pentru slugărnicia cu care îşi serveşte stăpânul, pe DICTATORUL băsescu !

Prin acest demers , muţunache Gabriel Oprea, adoratorul,fanul duduii Nutzi a dovedit dispreţ şi lipsă de respect faţă de oştenii patriei !! Un fariseu, acest prăpădit , Oprea !

* Ministrul * Apărării şi totodată preşedintele executiv al UNPR, generalul de intendenţă Gabriel Oprea foloseşte resursele armatei în interes personal şi pentru dezvoltarea reţelei UNPR în ţară:

Dovada că ministrul Oprea foloseşte Aviaţia militară în interes propriu şi al UNPR

Mesajul Armatei Române către călăii Naţiei ar trebui să răsune din toate piepturile ostaşilor români :

JAVRE ORDINARE, NU AVEŢI PATRIE, DUMNEZEU, NICI ONOARE !!!

sursa imaginii : aici

Militari in rezerva, treziti-va! Un Guvern iresponsabil sfideaza tara si poporul roman si este pe cale de a distruge Armata Romaniei.
Participati alaturi de SCMD la mitingul care se va desfasura in Bucuresti, la 25 octombrie 2010!

Luni, 25 octombrie, intre orele 11.00 – 15.00, se desfasoara in 3 puncte din Capitala (Cotroceni; Ministerul Administratiei si Internelor si Curtea Constitutionala) si in intreaga tara, in orasele de judet, „Opreatiunea Valeriu Carp” – actiune de protest fata de dezastrul economic, social, spiritual si uman, in care actuala putere a scufundat tara.

Stimati camarazi, NOI suntem, in acest moment, speranta natiunii, prin misiunea data noua de Constitutie – Art. 118 (1), ca expresie a vointei poporului, aceea de aparatori ai democratiei constitutionale,si nu ne putem bate joc de aceasta speranta. Ultima speranta in conditiile in care ni s-a luat totul, nu mai avem ca natiune decat datorii si impozite, suntem indemnati sa murim sau sa plecam aiurea (SCMD)

ONOARE ARMATEI ROMÂNE !!!

JOS BĂSESCU, NAŞUL MAFIEI PDL ! JOS GUVERNUL DEZASTRU BĂSESCU-UDREA-BOC-ANASTASE ! CAPUL ÎN PĂMÂNT, TUPEISTULE, AFACERISTO-IMPERTINENT, OPREA !

HOARDA DE ŞARLATANI NEDEMNĂ DE SALUTUL ARMATEI ROMÂNE SE IMPUNE TRIMISĂ LA GUNOIUL ISTORIEI !

ROMÂNIA ÎN STRADĂ!! JOS FAMIGLIA PDL!

Cum vor boicota militarii Ziua Armatei: Operaţiunea “Valeriu Carp” 

Sindicatul cadrelor Militare Disponibilizate, împreună cu alte organizaţii ale rezerviştilor şi pensionarilor militari au decis să lanseze un atac devastator împotriva Puterii politice, în 25 octombrie, de Ziua Armatei. Autorităţile se tem de încărcătura simbolică a acestui demers, dar şi de solidarizarea cadrelor militare active, constrânse de legi şi regulamente să nu participe la greve sau manifestaţii. Militarii în rezervă sau la pensie au hotărât să considere Ziua Armatei drept un prilej de comemorare, nu de sărbătoare şi vor depune coroane mortuare la sediile principalelor instituţii vinovate de dezastrul în care se află ţara. Manifestanţii vor picheta locurile în care politicienii profită de 25 octombrie şi vor încerca să împiedice astfel de ceremonii de propagandă politică, prin huiduieli sau chiar gesturi mai ferme. Scrisoarea transmisă membrilor SCMD, dar şi tuturor românilor revoltaţi, este un document zguduitor, care explică şi cine este eroul ales ca model al protestului.

 

LAŞII de la PDL au decis să NU participe la votul Moţiunii Majoritare ! Acesta E ORDINUL COTROCENIULUI, să se abţină de la vot!  DE FRICĂ ! Nişte lache, pămpălăi care răspund la comanda stăpânului Băsescu! RUŞINE, PĂCĂLICILOR !!

Eu ştiu că am părinţi şi cine are părinţi trebuie să-i respecte, să nu-i uite. Să nu creadă cineva că a-nceput Teatrul cu el. E plin teatrul de asemenea suficienţe. Unii rămân în istorie, alţii nu rămân cu nimic! – Dem Rădulescu

* Ţara  noastră nu are ce face cu tineri îmbătrâniţi, ei îi trebuiesc bătrâni, mulţi bătrâni, însă tineri. *  – Tudor Arghezi

SUSPENDAREA MÂRLANULUI DE LA COTROCENI, DON BĂSESCU, SE IMPUNE !!!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Onoarea Armatei Române batjocorită de păcălicii impertinenţi Oprea şi Boc !!??!! Băsescu hăhăie…

 1. octavpelin zice:

  Basescu si gasca sa portocalie trebuie dati jos si inchisi incusti sa li sa dea sa mance paine cu apa,asa cum au facut prin masurile draconice de austeritate cu poporul roman,o zi linistita!

  Apreciază

 2. Pingback: Se fac presiuni pentru renuntarea la proteste « Hai ca se poate!

 3. Pingback: Opozitia mai cauta 4 voturi – Deputatii PSD vor picheta sediul Parchetului ICCJ « Dum spiro, spero

 4. Pingback: Cârlanii | Gabriela Savitsky

 5. Pingback: Dezamagire! Iar dezamagit! « Popateapa's Blog

 6. Pingback: APEL CATRE BUCURESTENI – VENITI MAINE CU NOI IN STRADA « Hai ca se poate!

 7. Pingback: Se fac presiuni pentru renuntarea la proteste

 8. Pingback: APEL CATRE BUCURESTENI – VENITI MAINE CU NOI IN STRADA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.