Dumnezeu are braţe mai lungi decât justiţia.

Dumnezeu are braţe mai lungi decât justiţia.

* Curtea * Constituţională, iz de Băsescu, spoială…

„Justiţia”

În lume cei puternici au dreptate,
Iar asta nu dispare niciodată.
Că nu degeaba, din antichitate,
Justiţia a fost la ochi legată…

( Viorel Martin )

PDL trebuie împiedicat să mai facă rău populaţiei…  răul pentru România sunt mafia PDL şi Naşul Băsescu… auzim aceste…  deocamdată vorbe, în fiecare zi… ŞI NE-AM SĂTURAT INCLUSIV DE VORBE! Căci vorbele, NU ne ţin nici de cald, nici de foame şi nici NU ne spală * imaginea * de …. asistaţi sociali cum ne-a tot zugrăvit întregii lumi,  netotul mârlan de la Cotroceni!

Şi ne e scârbă şi ne-am săturat şi NU e normalitate şi NU acceptăm să ne decidă soarta  panarama de cuplu Băsescu-Udrea,  mafioţii portocalii, necităvii de la Cotroceni şi Victoria, Iudele care-au vândut România !

Octavian Ştireanu, a subliniat pe  bună dreptate :

* Nervos în faţa evidenţelor, iritat de adevăruri simple, neputincios în a înţelege care sunt cerinţele elementare ale compatrioţilor săi, preşedintele adulat de manelişti (care a fost ales cu voturi aduse din străinătate) a trecut de la hăhăitul care excita mahalaua politicii la cinismul fără limite faţă de toată lumea – medici, profesori, pensionari, salariaţi.
Sindicatele sunt de vină că nu sunt proiecte de finanţare europeană!
Şomerii sunt de vină că nu merg să se recalifice!
Profesorii sunt nesimţiţi pentru că, deşi sunt plătiţi, comparativ, „la oră“, de două ori mai bine decât medicii, se vaită că au salarii mici, în loc să aştepte, cum a făcut el însuşi, 30 de ani până la un salariu mai ca lumea!

Medicii care pleacă să lucreze în străinătate, bine fac, avem prea mulţi în ţară. D’aia e democraţie, să plece fiecare unde-o vedea cu ochii.

Un întreg popor este vinovat că nu-l înţelege, nu-l admiră, nu-i acceptă ideile înălţătoare. Sindromul Ceauşescu, din perioada de glorie a acestuia, este repetat aidoma, poporul acesta de ignoranţi nu merită un conducător ca dl Băsescu! ( … ) *

Şi tot Octavian Ştireanu concluzionează LIMPEDE :

* Da, România este o ţară de mâna a doua, dar nu pentru că a ajuns în situaţia să împrumute jumătate din bugetul statului său, ci pentru că treburile acestui stat sunt gestionate cu atâta incompetenţă şi iresponsabilitate încât a trebuit să vină alţii să ne facă politicile interne.
Da, România este o ţară de mâna a doua, dar nu prin valorile pe care le are, ci prin maniera iresponsabilă şi antinaţională în care aceste valori veritabile sunt ţinute sub obrocul ignoranţei şi al clientelismului politic, în loc să fie promovate în prima linie a decidenţilor.
Da, România este o ţară de mâna a doua, dar nicicum prin spiritualitatea excepţională a cetăţenilor ei, ci prin mediocritatea şi lipsa de prestigiu internaţional al conducătorilor ei. *..

SE IMPUNE ca mârlanul alcoolic, Don Băsescu, să fie SUSPENDAT ! Cioflingarii şi majoretele, duduia Nutzi, guguştiucii, tembelii… famiglia PDL, aşişderea, MĂTURAŢI! Până ce România nu e deratizată, până ce nu sunt stârpiţi şobolanii, NU putem nici măcar vorbi despre vreun viitor şi ACEASTA onor Opoziţie TREBUIE să conştientizeze!!

Cum naiba să nu reuşeşti tu Opoziţie să NU te mai împiedici de-o curvuştină, să nu poţi tu Opoziţie să fii măcar odată un pas naintea unor panarame ?? NU s-a încercat tot, că dacă se foloseau absolut toate mijloacele şi dacă era dotată biată ţărişoară cu mai mulţi Politicieni şi mai puţini păcălici cu pretenţii de politicieni, zău alta era situaţia ! Paţachinele Nutzi, Roberta… să fie mai abile ori să aibă armata de sfătuitori mai vivaci ca Opoziţia ? Grav! Foarte grav ca impertinenţa, tupeul, impostura să ajungă să câştige în faţa a ceea ce-ar trebui să fie Opoziţie şi după modesta mea apreciere nu e deajuns de…  punct.

Oare geaba semnalăm că NU trebuie subestimaţi, că NU trebuie minimalizată absolut nicio mişcare a vandalilor portocalii ? Clanul PDL NU e mereu imprevizibil şi totuşi Opoziţia a tot lălăit-o şi-a papagălicit-o…. şi-au profitat şmenarii pedelachei, că dacă s-a putut… GRAV! Că s-a putut !

D-aia spunem că : o fi el pragul de suportabilitate al durerilor, îndurărilor, înalt, cazul nostru, al  populaţiei, riscant e pentru politicieni să nu se lovească de el, de prag, de * prag *… NU EXISTĂ SĂ NU SE POATĂ SĂ-I DOBORÂM PE BASTARZI! Numai dacă nu se vrea nu se poa!! Punctum.

Europarlamentara social-democrată Corina Creţu atrage atenţia, un semnal mai mult decât îngrijorător, un trist şi extrem de grav deja fapt concret ce NU ţine de normalitate, anume : guvernarea dezastru Băsescu-Udrea-Boc a condamnat românii, *ghilotinându-le demnitatea unui trai decent. * !!

Curtea Constituţională a declarat Legea pensiilor constituţională, decizie prin care este pusă sub tăcere fraudarea votului în şedinţa Camerei Deputaţilor condusă de Roberta Anastasie. Opoziţia i-a cerut lui Traian Băsescu să nu promulge actul normativ, în caz contrar urmând să declanşeze procedura de suspendare.

Radu Tudor :

Ceea ce mulţi aşteptau, drept un semn de forţă al regimului pe care îl trăim, s-a întâmplat: legea pensiilor a fost declarată constituţională. Crima săvârşită în noaptea de 15 septembrie 2010 cu mâna Robertei Anastase şi a acoliţilor ei a fost astfel absolvită de o răspundere importantă. Cu alte cuvinte, furtul şi hoţii au fost recunoscuţi drept constituţionali. Furaţi, fraţilor, faceţi abuz, fals şi uz de fals! Nimeni nu vă face nimic în România – ţara UE şi NATO. Martori la ceea ce se întâmplă azi, foarte mulţi infractori se vor simţi încurajaţi să încalce legea în mod flagrant, ştiind că, prin intermediul partidului de guvernământ, totul se poate aranja. România iese ruşinos (dar oarecum tradiţional) din sfera democraţiilor europene, cu mari instituţii de stat controlate politic şi oarbe la aplicarea legii atunci când aceasta e încălcată. ( … )

Dacă mai aveaţi vreo îndoială că România a devenit un paradis politico-mafiot, în care infracţiunea a devenit politică de stat, aveţi deplina dovadă. Nu-mi fac nici un fel de speranţe că cele două instituţii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Administraţia Prezidenţială, ar putea recunoaşte, pe ultima sută de metri, că s-a furat. Hoţul nu strigă hoţii decât în proverbe. *

mai multe : aici

Şi dacă mârlanul nu promulgă Legea Pensiilor, mişcare tiligentă şi-n favoarea mnealui…. pozând în Salvator, erou ?? Dacă Satanic Abuser urmăreşte să lase-n ofsaid Opoziţia ?? NU că i-ar păsa de soarta pensionarilor, da prilej să mai umilească şi să recâştige teren, capital electoral…

Viziunea Guvernului Boc nenoroceşte copiii orfani

Copii părăsiţi de asistente maternale, pentru că li s-au redus alocaţiile, deşi i-au crescut pe micuţi ani la rând, iar aceştia nu ştiu alţi oameni cărora să le spună mama sau tata. Copii părăsiţi în maternităţi şi duşi în centre supraaglomerate, de unde personalul pleacă pe capete. Angajaţi în sistem care câştigă mai puţin decât un asistat social.

Şi guvernanţi care iau decizii cu nasul în rapoarte şi după un singur principiu: să tăiem, să reducem. Protecţia copilului şi asistenţa socială din România au descoperit maşina de călătorit în timp. Stimulate de criză, cele două sisteme s-au întors în urmă cu zece ani, repetând cu încăpăţânare hibele de care se credea că au scăpat şi deraind serios de pe drumul european pe care o apucaseră. ( … )

Aaaaaa… păi fu in visit prin Twin Peakse-ul cărăşean zbecialistul * onestul * Panait& Bogdan… alt guguştiuc. Şi-l scoase la plimbare pe Sorinache Frunzăverde, nimeni alta decât Stăpâna lui, Ana Lu Vasile, fostu procuror, ăla cu mita… Ce-mi place când se execută * Ayatollahul * după cum cântă Ana….  apropo de tandemurile de circotecă… Se găsiră tandela cu mandela, auzi lumeeee… frunzăverde şi anutza, hăi cu * grija * copiilor, de avocaţi într-ale adopţiilor, cei doi turturei care * au uitat * să lămurească decesul unor minori instituţionalizaţi, da-i tăt pun de câte-o întrunire, că cică dă bine la imagine. * Imaginea * lor personală rămâne până una alta fiecare articol din presa centrală, pe cea loco amuţind-o şi fiece Cruce…

Să vorbească despre protecţia copilului, personaje ca Panait, Ana Vasile, Frunzăverde… e BLASFEMIE, tupeu, teatru ieftin !! PUNCT.

DAR…

Dumnezeu are braţe mai lungi decât justiţia.

A fost legiferat traseismul politic.
Prin decizia forțată de Coaliție, PDL a transmis că trădarea votanților nu este o problemă. Nu există parlamentari aleși din poziția de candidați ai UNPR, ci de candidați ai PSD sau PNL. Acești oameni nu mai reprezintă acum pe nimeni. Ei sunt doar niște pioni al căror singur rol este să țină în viață guvernarea Băsescu-Boc și politică a tăierilor de salariilor, de distrugere a celor cu venituri mici și foarte mici.
PSD va ataca la Curtea Constituțională modificările de Regulament propuse de PDL. Astfel de abuzuri încep să fie din ce în ce mai frecvente. Dacă PDL nu decide pur și simplu să ignore legile României, atunci se apucă să le modifice în interes personal, chiar dacă se încalcă Constituția.

Pentru Băsescu şi PDL, Constituţia României a ajuns o dârză… românii nişte gândaci de care-şi râd, singurele lor priorităţi, interesele personale….

Să NU ne pierdem speranţa !! Şi repet : Opoziţia, sindicatele, românii, TREBUIE SĂ FIE UNIŢI, trebuie  şi..  nu oricum ci, RENUNŢÂND LA RENUNŢARE, luptând prin toate mijloacele pentru ca să ne oferim o Şansă, să scăpăm de Iude şi să ne apucăm de treabă! Mai întâi însă… DERATIZAREA !! MUSAI !!

Şi-o INVITAŢIE, binevenită, o iniţiativă firească şi să sperăm onorată de cât mai mulţi Oameni serioşi, responsabili, obiectivi, români de bunăcredinţă:

PSD va pune la dispozitie un spatiu adecvat bloggerilor care doresc sa participe la Congresul de pe 16 octombrie, care va avea loc la Sala Palatului. ( … )

Bloggerii vor fi invitati sa ia loc in lojele Salii Palatului, ceea ce ma face sa schimb denumirea „proiectului” in Loja Bloggerilor. ( … )

Modalitatea de inscriere este foarte simpla. In perioada 7-14 octombrie va invit sa trimiteti un e-mail la adresa psdweb2.0@gmail.com. Doritorii sunt rugati sa isi ofere datele de identitate complete, o adresa de mail activa, pe care o verifica zilnic, precum si un link catre blogul proprietate personala.

Pe mail veti primi si datele referitoare la ora de incepere a evenimentului si informatii despre responsabilul de la intrare, care sa va conduca catre Loja Bloggerilor.

BINE!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Dumnezeu are braţe mai lungi decât justiţia.

  1. leo zice:

    Măi dragă, ai oare chef de şagă, ori ce cu finalul aista?! Apăi să recapitulăm pentru naivi şi necunoscători (şi bine ar fi dacă ar citi asta şi cei interesaţi, păşitorii prin cea grădiniţă, nu doar slugile hoaţe ale Arogantului veşnic recidivist în materie de „mână proastă” la ales „prieteni”), povestea lui „ză moust uantid eijănt”, ajentu leo007:
    1.o dromaderă a colectivei de redacţie (în utlimul timp, din disperare probabil, tot mai evidente) profită de primul moment de dezamăgire al celui ce spera să afle în blogosferă un mediu altfel decât cel livrat de presaşi şi tembelizoru de minţit boboru, şi îl momeşte pe blogul său (mă rog, unul dintre, cel „oficial”, scris sub numele „propriu”, Victor), cu diverse provocări ce vizau acelaşi punct final – trecerea din virtual în real; nu i-a ieşit; urmarea? o neîmpăcată efectiv ură, valuri şi valuri de atacuri mojice, sub diverse măşti, inclusiv în ceea ce avea să-i devină baciului bătătură proprie, stâna de sub Sfinx, şi mai ales ţintite spre punctul slab (în mintea lui de misogin) al baciului, „băciţa”;
    2.o altă dromaderă a colectivei de redacţie aterizează „subit” în satul lui Vodă, spre în spital internare, nerăbdătoare nevoie mare să obţină… aţi gâcit, acelaşi lucru; nu-i iese; urmarea: o răsturnare cu 180 de grade a poziţiei vis-a-vis de băcia sa, leo, cu muşcături de viperă, în genere pe la spate (a se citi, evident, tot de pe după măşti diverse)
    3.diverse dromadere (mai guştere or ba – că veni vorba, a murit o liotă de draci în iad aflând nerăbdarea cu care dumnealui, guşterul curcubeu, nerăbdează a-şi cunoaşte în real… ŞEFA!!!; bună, asta… 😆 – mai insistente ori ba, dar pe schimburi, sistematic, ca orice adunătură de ajenţi de doi bani ce se respectă), ştiut fiindu-le amănuntul că există undeva un amărât atacat în cel mai veritabil stil mafiot de alţii şi neapărat de cei care se presupunea că-i sunt alături, incluiv dumnealor, dromaderele, dar care a determinat sburătoriul să ia chip de călin spre a întinde o mână acolo unde alţii au tratat cu spatele, au cercat prin varii tertipuri să afle răspuns la marea ÎNTREBARE-ntrebătoare, ce nu lasă loc de somn prin minţile bântuite de fantasme ale unora: „cine-i ajentu leo?!”
    4.ca să nu mai lungim povasta, iată că într-o bună zi însăşi şăfa dromaderelor purcese la a-şi sufleca mânecile şi a-şi rădica poalele (nu se ştiază încă sigur, încă se cercetează, dacă în brâu ori în cap) spre limpezirea cestiunii; presing pe tot terenul, cu lav-stori în virtual, poveşti de feciorelnică fată mare terorizată de balăuri şi zmăi în propriul castel, cu poze cu tot, pe mail, etc, etc; ei, cum nici arielu aista nu dădu roade, aţi ghicit, urmarea nu putea fi decât una singură; aceeaşi ca în celelalte dromaderice cazuri: urâţi, prindeţi, exterminaţi pe-ajentu LEO!!!
    Apăi, sibillină dragă, care-i elementul ăla de bine adus de „invitaţia” despre care ne povesteşti?! Au nu vezi dară că dija colectiva de redacţie a stabilit cine-i mai bloagăr ca altu?! Au oare nu văzuşi cum Theodora a trebuit să încheie, la cererea „moderatorului” odată cu ayalaltă o dispută, spre a putea fi continuată doar de „victima” pe care cia, kagâbî, mossad (nu, sorry, aiştea nu, că ie prieteni), secu, fosta secu, noua secu, stassi, yakuza etc, etc vor s-o aducă la tăcere?! Nu precepi că, pentru ei, guşterii curcubeu, noi, puii de baltă, suntem atât de rămaşi în urmă pe scara evoluţiei, încât pur şi simplu NU EXISTĂM?! nu există nimic în afară de disimulare, jocuri şi intrigi! pentru ei, politicianiştii şi trepăduşii ce roiesc în jurul extreeem de puţinilor oameni politici de-i avem, românul e un concept la fel de utopic precum comunismul: e bun doar în teorie, nu să streseze cu existenţa lui de ţăran prost; şi, desigur, în zi electorală… PUAH!
    Că mie mi se pare elementar de simplu: PUTE în momentul în care cea care a stârnit ideea care avea să ducă la această iniţiativă – Theo – este exclusă din start din ecuaţie! PUR ŞI SIMPLU PUTE. Şi nu încetez să mă mir cum aristocratic de finul nas al Arogantului chiar nu poate percepe duhoarea. Mă rog, de parcă ar fi greu de priceput că, după ce duhoarea trădării l-a însoţit atâta amar de ani datorită „talentului” în selectat colaborâtori, i s-o părea un soi de Coco(te)-Chanel…
    Semnează, tot mai trist… 😦
    leo

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      82. Sibilla spune: Comentariul tău e în așteptare.
      octombrie 8, 2010 la 12:11 am

      D-le AN,
      Scriam pe Sfinx , evident şi alţii au spus, da cine să audă furnicile, * gândacii *…

      * PDL trebuie împiedicat să mai facă rău populaţiei… răul pentru România sunt mafia PDL şi Naşul Băsescu… auzim aceste… deocamdată vorbe, în fiecare zi… ŞI NE-AM SĂTURAT INCLUSIV DE VORBE! Căci vorbele, NU ne ţin nici de cald, nici de foame şi nici NU ne spală * imaginea * de …. asistaţi sociali cum ne-a tot zugrăvit întregii lumi, netotul mârlan de la Cotroceni!
      Şi ne e scârbă şi ne-am săturat şi NU e normalitate şi NU acceptăm să ne decidă soarta panarama de cuplu Băsescu-Udrea, mafioţii portocalii, necităvii de la Cotroceni şi Victoria, Iudele care-au vândut România ! * ( … )

      * Şi dacă mârlanul nu promulgă Legea Pensiilor, mişcare tiligentă şi-n favoarea mnealui…. pozând în Salvator, erou ?? Dacă Satanic Abuser urmăreşte să lase-n ofsaid Opoziţia ?? NU că i-ar păsa de soarta pensionarilor, da prilej să mai umilească şi să recâştige teren, capital electoral… * – !!

      Dumnezeu are braţe mai lungi decât justiţia.

      Acelaşi lucru l-am semnalat şi pe facebook, ca mine şi alţii…. ierte-mă Tatăl dar opoziţia NU a anticipat, pare că nici n-a luat în calcul şi iar a fost subestimat şi iarăşi s-a dovedit mai şmecher ca toţi şmecherii la un loc, acelaşi Băsescu, mămicuţa ei de politichie mioritică !!
      Doreşte cu adevărat * opoziţia * ( da, anumit CU ghilimele ) suspendarea acestui Băsescu, păpuşarul care pe toate cele le mânuie din umbră şi care calculează-n detaliu fiece mişcare şi care fie e subestimat, fie cam mulţi dija prăpădiţii de prin hăle ogrăzi ale tuturor partidelor care au îmbrăţişat acel * no combat *?? Nush cum reuşeşte, dacă e mai şmenar decât pare sau e şi ajutat, culmea culmilor şi de unii ce fac parte din * opoziţie *, dar again and again , să îmi scuzaţi expresia, jur că-i cea mai nimerită : o trage cui are scârba chef !!!
      Băsescu NU E LAŞ !! Renunţaţi să credeţi aista ! Ăsta e dracu , NU trebuie subestimat, de doi ani strig în pustiu acest lucru…
      Ce mama naibii se petrece ? Fie stimabilii politicieni atât pot, acesta e nivelul * momentului *, fie se joacă un teatru ieftin şi nimeni nu spune lucrurilor pe nume, adicătelea că se-aşteaptă un alt moment, că se urmăreşte altceva, că… oricum îi dăm, biet popor e cel ce plăteşte .
      Jigodia de la Cotroceni e cel mai bun actor, era PREVIZIBIL că NU va promulga Legea Pensiilor, ce naiba ! Şi să ţineţi minte, mai are idei, mai are energie, Satan, mai are mutări de efectuat şi iaca are şi-o * opoziţie * să tot hăhăie, să-şi tot toarne tăriu pe gâtlej!! * Opozanţii * noştrii au timp berechet să se tot contreze între ei, s-o tot fâlfâie şi lălăie, să fie nu-şi scoată * armele * la timp, fie să tragă tăt pe lângă. Şi Iuda, mârlanul, ne-o trage unui popor întreg, cum să nu spumeg ?
      Va să zică iarăşi spun : NU s-a încercat tot, NU există să nu se poată, NU se ridică * opoziţia * la nivelul cu care defilează şi-o spun cu mare tristeţe, şi cu şi mai mare tristeţe şi dezamăgire o spun mai ales pentru urechile Crinului tare-n meliţă şi-a d-lui Ponta, ca să fie claro : până acum, opoziţia a fost mereu şi trist de adevărat de previzibilă pt un şmecher şmenar ca Băsescu şi asta mă scoate din toţi dracii !! Şi mă teleportez şi la cei doi pe bloguri să le-o spun că altfel nu-s io. Sigur că nu m-aştept să mă şi ia-n serios sau observe careva… dar nici în guşă nu o ţin, că nu e corect să mă înec eu cu găluşca altora.
      Şi-acum răspundeţi-mi la o întrebare AN, fie şi numai în gând, c-am să ştiu ( ! ): şi totuşi domnia dvs. NU aţi fost surprins şi aţi anticipat decizia nemernicului care NU e preşedintele meu , de ce unii nu şi de ce alţii da şi au tăcut ?
      Pragul suportabilităţii durerilor e mare, înalt pt acest popor amărât, dar eu întreb, cât încă, până când şi câte victime şi de ce musai victime şi de ce să dăm cu capul de prag un popor întreg în loc să fie măturaţi toţi cei care sunt în plus şi degeaba în peisajul politic mioritic şi de ce nu recunoaşte nimeni că şobolanii portocalii nu sunt stârpiţi, în frunte cu alcoolicul mizerabil ŞI din cauză că din păcate mare parte din politicienii români sunt vai steaua lor… unii pămpălăi, alţii impostori, alţii neşte jmecheri, alţii afacerişiti da ziceau că-s politicieni… etc… nota 6 cel mult, aista la grămadă, desigur. Geaba avem un AN, şi mai sunt câţiva, că prea mulţi totuşi figuranţii şi iaca… trista realitate.
      Să nu mai amintesc de ideea că se mizează, zic eu prea mult pe acumularea nemulţumirilor, pe ieşiri în stradă, căci, parte din români mor, parte din români sunt atât de obosiţi de… toate câte tooot sunt în vremurile de le * trăim *, parte acumulează pe lângă nemulţumiri , de altfel pe bună dreptate şi justificate, ŞI sporirea gradului de agresivitate şi… cu asta ce rezolvăm ? La o adică, cum altfel, victime în rândul populaţiei, din rândurile politicienilor cam niet .
      NU sunt pesimistă, furioasă pe oareşce balerine de-şi spun politicieni, da, nu pot şi nu vreau, ca de fiece dată recunosc, să nu mă gândesc ŞI la o expresie a altora, în alt context… : * nu suntem plătiţi să fim morali …*….
      Mă înspăimântă , îngrozesc vocile care spun rareori, e drept : cică aşa ar trebui să fie, cică aşa trebuie să se întâmple, cică mai trebuie să tragem, cică mai trebuie să moară oameni, cică la scară mult mai mare e un plan diabolic atent planificat, cică trebuie să suferim, cică… Chiar TREBUIE ??? Întrebare pentru fiecare dintre noi, NU pt AN, ci pentru fiecare OM, atâţi câţi mai există !
      Şi închei , cu riscul că râde nush cine, că nu mă atinge, sunt imună la gratuităţi şi diversionituldiversioniştilor de doi bani, am avut deseori * pornirea * de-ai trosni cap în cap pe Crin şi Ponta… să fie ei incapabili să îşi dea mâna şi să pună de-un plan de bătaie sau în afară de ceea ce * primează * şi conduce, face legea în România de azi, adică impertinenţa, tupeul, şmenăreala, nesimţirea, nemernicia, mârşăvenia PEDELACHEILOR să mai adăugăm şi rezbelul interminabil al orgoliilor, rezbelul replicilor , ceva de genul : ăla i-a zis-o, celălalt i-a spus-o, iarăşi i-a ziso ăla, iarăşi i-a spus-o celălalt… da noi, noi cei mulţi ne-am cam săturat de zise şi spuse numai. Noi pe cine să urmăm : pe zisu, pe spusu, pe mutu, pe surdu… voi, Lupii căliţi SE IMPUNE să-i adunaţi de pe mirişti, CĂ NE-AM SĂTURAT DE GUBERNUL BĂSESCU-NUTZI-BOC !! Şi SUNTEŢI ÎN STARE !! Sunteţi şi de-aia insistăm câţiva * nebuni * ţărani şi d-aia vă cerem să-i treziţi la realitate pe toţi cei care-l subestimează pe Iuda, Satanic Abuser! Băsescu e cel ce se impune MUSAI anihilat şi zău că se poate, ştiţi mai bine ca nimeni, evident, pedelachita are vaccin, folosiţi-l că s-au cam molipsit prea mulţi dintre… şi de-ai noştri, din păcate şi includ acilea şi ielitele pe-ale căror * previziuni *, * viziuni *, * analize * nu dă niciun om cităv nici două cepe degerate, că pute şi duhneşte damful de distragere a atenţiei cu false polemici declanşate * absolut întâmplător *, inclusib pe acest blog.
      Să nu uit, pe * analista * aia * aya * nima-n lume nu insistă s-o adunaţi de pe miriştile pe care-şi flutură dracii, invocă aghiasma * zuitând * de tămâie, ca orice Iudă, lăsaţi-o-n miriştile ei, să zicem că dă * coloare *, NU tonul cum se îmbată… la apa de ploaie mă refer ale cărei virtuţi sunt binecunoscute, cică e cu har pt spălatul podoabei ce-acoperă mansarda…
      Sunt rea eu oare ? NIET ! Prea blândă, blajină chiar dacă luăm în calcul tembelismele-i la adresa Theodorei, un om, un român bineintenţionat şi pe care toarăşa aia * aya * o rădică la rang de adversar de temut al social-democraţiei ( i-auzi ! ), * absolut întâmplător * ??… Şi detalii cu care să ţină acest spaţiu ocupat şi sub asediu găseşte * stimabila *, PERIODIC ŞI MAI ALES CONSTANT !
      Apropo, şed eu lângă aia * aya * la Congres, aista ca să lase săracii macho de ocazie să respire că mi-e şi milă de ieforturile la care-i expune… e şi-n câştig duduia, învaţă niscaiva regionalisme, başca la cât sunt eu de ştearsă in comparaţie cu strălucirea-i măreţiei sale, are ocaziunea să iasă-n evidenţă că nu-i ajunse ieşirea din tipare, bonus, e toată suflarea atentă la lucrări, discursuri, ci aia * aya * fi-va busy cu * analizatul * şi hăhăiala. Singura hibă, nu-i permiso la Congres cu * stimulente * , tăriu, deci posibil să ies vie şi nevătămată, n-aşe …
      Revenind, pentru concluzii, d-le AN, cu tot respectul cuvenit, insist pe BUBĂ : Jos Guvernul +Jos Băsescu, MUSAI AMBELE AMÂNDOUĂ ŞI-MPREUNĂ ! NU MAI VREM ŞI NU MAI VREM CU băsescu, adevărat, valorează zero FĂRĂ de aghiotanţi, servitori, scribi la ordin, marionete , foarte adevărat ! Da NU îi mai suportăm * lacrimile * de fonseca, de popor rupându-i-se ! Scârba !
      Ca s-o citez pe colega Theodora, * Hai că se poate !! *! Rămâne cum am stabilit, AN!! Economia României beteagă tare, are nevoie de oxigen, de doctorul AN !
      Sibilla

      Lasă un răspuns
      Apasă aici pentru a renunța.

      Autentificat ca Sibilla. Logout »

      Greselile istorice sa platesc. Inclusiv tacerea

      Apreciază

      • Sibilla zice:

        83. Sibilla spune: Comentariul tău e în așteptare.
        octombrie 8, 2010 la 1:33 am

        @8aya *
        Scuteşte-ne !!

        Pe 14 iulie a.c., titram, citand RealPolitic.ro: Trilaterala se intruneste in toamna la Bucuresti, sub auspiciile lui Mugur Isarescu. Guvernatorul BNR, singurul roman cunoscut din Trilaterala este si membru al Clubului de la Roma, alaturi de Mircea Malita si al IPID, alaturi de Sergiu Celac, Dan Puric si Calin Georgescu

        Astazi presa online scrie:

        Un eveniment cu adevărat remarcabil va avea loc, chiar sub nasul nostru, în următorul sfârşit de săptămână (15-17 octombrie). Pentru prima dată de la înfiinţare, în anul 1973, întâlnirea europeană anuală a Comisiei Trilaterale va avea loc la Bucureşti. Supranumită de mulţi analişti pe politică externă drept “guvernul mondial din umbră”, de alţi conspiraţionişti drept “sora mai mică a Clubului Bilderberg”, Comisia Trilaterală este o formaţiune cu trei poli, Europa, America de Nord şi Asia, care reuneşte cei mai influenţi politicieni, industriaşi, guvernatori de bănci centrale, profesori universitari, bancheri, reprezentaţi ai organismelor multinaţionale (ONU, Comisia Europeană etc.) şi patroni mass-media din cele trei regiuni dezvoltate ale lumii.

        Comisia Trilaterală a regiunii europene are un număr de 170 de membri, toţi aleşi pe sprânceană şi cu acces numai pe bază de invitaţie personală din partea şefilor organizaţiei. 25 de ţări europene sunt reprezentate în Trilaterală, majoritarea din UE. România are şi ea doi membri, din 2004, conform site-ului oficial al Trilateralei (link: http://www.trilateral.org/). Unul este, surpriză-surpriză!, domnul Mugur Isărescu, iar cel de-al doilea, domnul Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI. Interesant că ambii au o putere aproape discreţionară asupra finanţelor ţării, fiind orchestratorii împrumutului de 20 de milarde de euro de anul trecut şi susţinătorii unuia nou, în valoare similară. Într-adevăr, se pare că susţinerea unor guverne incompetente, dependente de împrumuturi externe, este cea mai bună strategie de afaceri a Fondului.

        N-am putea susţine că Trilaterala este o organizaţie secretă, de vreme ce ştim că există, iar membrii săi sunt printre cei mai proeminenţi oameni ai lumii. Însă ceea ce pun ei la cale, de câte ori se întâlnesc, nimeni nu ştie cu precizie. Cert este că această Comisie Trilaterală a fost înfiinţată cu fondurile atotputernicei familii Rockefeller, care şi-a propus să finanţeze o vastă alianţă între America de Nord, Europa de Vest şi Japonia prin care să protejeze marile afaceri multinaţionale de etern fluctuanta viaţă politică. Se spune că ei sunt cei care finanţează campaniile electorale ale politicienilor, astfel încât, atunci când ajung la putere, vor acţiona în favorea lor. Un fel de taxă de protecţie la nivel global. Pentru cei care cred că o astfel de ipoteză este de domeniul SF-ului, reamintesc că, în primele luni de la alegere, preşedintele Obama a numit nu mai puţin de 12 membri ai Comisiei Trilaterale în funcţii-cheie din administraţia americană, printre care şi ministrul de finanţe, Tim Geithner, ministrul de externe, Hillary Clinton, sau directorul Comitetului de Redresare Economică, Paul Volker.

        În Europa, Trilaterala are un preşedinte de onoare, în persoana lui Peter Sutherland, un irlandez care este sau a fost membru în atâtea comitete şi comisii încât poţi edita tomuri întregi numai cu funcţiile lui.

        Am să menţionez câteva dintre ele, pentru a ne face o idee asupra puterii de influenţă a acestui domn: preşedinte Goldman Sachs, preşedinte BP, procuror general al Irlandei, director Royal Bank of Scotland, director al Grupului Bilderberg, membru de onoare al Institutului de Afaceri Europene, ambasador şi reprezentant special ONU, preşedinte London School of Economics, consilier financiar la Vatican, comisar european pentru competiţie şi educaţie, director general GATT (anterior Organizaţiei Mondiale a Comerţului). Ca să enumerăm doar câteva!

        Acest domn, împreună cu restul celor 170, va fi pentru trei zile în Bucureşti. Evenimentul nu trebuie legat sub nici o formă de contextul politic actual al ţării; el a fost programat cu cel puţin un an în urmă. Şi oricum, situaţia României este o miză prea mică pentru o astfel de reuniune. Nu vom şti ce anume au discutat, pentru că niciodată nu au apărut stenograme în presă şi nici nu s-au făcut declaraţii. Putem doar să urmărim atitudinea viitoare a guvernatorului, care, de altfel, de mult tot bate şaua ca să priceapă iapa că ne mai trebuie un nou împrumut, şi să încercăm să desluşim ce ordine a primit de la mai-marii lui.

        Ceea ce este trist de constatat, pentru a câta oară, este faptul că astfel de organizaţii care concentrează o putere aproape infinită de a schimba destinele a miliarde de oameni se situează dincolo de mecanismele democratice de guvernare. Un om de valoarea lui Peter Sutherland, năucitor de influent, poate să fie mânat de cele mai onorabile intenţii, dar tot nu este mandatat printr-un vot popular, piatra de temelie e domocraţiei. El, la fel ca şi ceilalţi de teapa lui, este un exponent al plutocraţiei, puterea unor elite asupra maselor. Pun la bătaie ce vreţi voi că nu palpită nici o secundă pentru asistaţii social care îşi vând votul pe o găleată sau o pungă de făină, definiţia democraţiei autohtone. La urma urmei, lasă-i să-şi înveţe lecţia atitudinii lor descreierate, în cel mai crunt mod cu putinţă.

        Pentru noi, restul, care ne încăpăţânăm să sperăm într-o societate responsabilă, nu ne rămâne decât să alegem să fim la cheremul poftelor isterice ale maselor iresponsabile sau la mâna deciziilor unei elite corporatiste. Tristă viaţă ne aşteaptă!

        de Claudia Ion, Sursa: NapocaN
        Presedintele UE, Herman Van Rompuy, este membru al Grupului Bilderberg

        SURSA: blog roncea http://networkedblogs.com/8PhFr

        Lasă un răspuns
        Apasă aici pentru a renunța.

        Autentificat ca Sibilla. Logout »

        Apreciază

  2. Pingback: Teorie politica « Societate

  3. Pingback: Reactii dupa decizia lui Basescu de a nu promulga Legea pensiilor – Traian Băsescu, de ce ţi-e frică, nu scapi! « Hai ca se poate!

  4. mumu12345 zice:

    Text interzis la publicare pe blogul lui Nastase:

    “Domnule Nastase, am vazut ca v-ati straduit sa rezugraviti exteriorul edificiului si sa puneti o firma mai trendy. Apoi am observat ca ati investit in schimbarea tapetelor. Vad ca ati facut efortul sa innoiti mobila si lenjeriile.
    Dar, vai! Zadarnic tot efortul.
    Cred ca a venit timpul sa schimbati “fetitele”. Au imbatranit, s-au naravit, s-au umplut de fite si le e gandul doar la capatuiala.
    Stabilimentul de lux, pe care l-ati conceput, tinde sa semene tot mai mult cu un lupanar sordid din Dudestii de altadata, mai ales ca o lupana ordinara, trecuta bine de a treia tinerete, vrea sa interpreteze rolul de matroana.
    Este pacat, zau, de timpul pierdut si atata truda.”

    Apreciază

  5. mumu12345 zice:

    Să înţeleg că „sfânta” Aya- Ionica Ilie, cea din fotografie, vă este aşa de dragă încât şi voi îmi opriţi comentariul?

    http://i224.photobucket.com/albums/dd5/mumu12345/Diverse/IoanacucatelullaEcuriesducentaure.jpg?t=1286557632

    Bine că măcar aflu că-i sunteţi prieteni.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Nu-ţi suntem duşmani.
      Ionica Ilie nu impresionează decât fo doi-tri * macho *, d-aia-şi bălăgăne talanga şi urlă , di neputinţă… că dacă nu se poa împăca cu anii de care ar trebui să ne-mbucurăm, mulţi au puţini, api ce să-i faci clovnicuţei, las să zburde şi corasonul ei cât mai poa…, ce mai poa…
      Văzuşi, * macho * se găsesc, la kilă, cazul duduii aia…

      Apreciază

  6. mumu12345 zice:

    Vă datorez scuze. Sper să le primiţi şi să-mi iertaţi nerăbdarea şi nesăbiunţa acuzelor.

    Apreciază

  7. Pingback: 10/10/2010 – Revolta Ciuruitilor « Hai ca se poate!

  8. Sibilla zice:

    Arză-i focul Gheenei de neisprăviţi !!!
    No las că ne-om rădica noi…. numa cam greu ne…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.