Mişcarea de rezistenţă din sud-vest, să sperăm …

Mişcarea de rezistenţă din sud-vest, să sperăm …

O nouă publicaţie online pe tărâmurile Twin Peakse-ului cărăşean, mai cunoscut ca fiind, domeniul-feuda * Ayatollahului * Frunzăverde… :

www.infocs.ro

E bine ştiut că-n judeţul portocaliu, Caraş-Severin, presa scrisă şi cea online , n-are multe zile dacă…. dacă nu intonează ode * Împăratului * Frunzesky. Să sperăm că www.infocs.ro va rezista şi va informa cititorii mai ales cu referire clară la… afacerile familionului Frunzăverde şi-ale căpuşelor pedelachee ale CJ C-S.

Ca de exemplu, subsemnata, aşteaptă cu mare interes oareşce anchete jurnalistice pe subiecte cum ar fi :  ce mai învârte toarăşa  aşa zis primăriţă din Dognecea,  ce se mai pune la cale pe teritoriul pe care ar trebui să-l păstorească duduia… ; concesionarea terenurilor de pe Semenic ; afacerea buştenii sau cum se vandalizeazî pădurile cărăşene şi cine colectează euroii… ; cu ce se mai ocupă pămpălăul Vali Rusu, finul Naşului Frunzesky care pămpălău cică * e împăcat cu sine că NU a votat împotriva  Guvernului *, trăzni-l-ar de idiot… nu-l fac eu, este, şi-aceasta şi pentru că a * reuşit * să falimenteze Drumuri şi Poduri , aşa incapabil şi incompetent e, ca de altfel tot nemoşagul prin alianţă al Naşului ; ce mai învârte duduia blondă, sponsor al PDL, protejata CJ C-S, toarăşa Ana lu Vasile, Văsîi, fost procuror, închis pentru mită, derectoare , adicătelea Stăpână a protecţiei copilului, * diva * care i-a pus botinele-n grumaz * Ayatollahului * la care fraier când ţipă…. * inegalabilă * blondina cu pricin(i)a… ; un subiect de interes este şi publicarea rezultatelor * anchetelor * Poliţiei cărăşene şi-ale DGASPC C-S, apropo de decesul unor minori instituţionalizaţi…

Nu uitaţi de Ciudanoviţa localitate ce-a rămas cu promisiunile pe care Ayatollahul nu le va onora never ever, dar, s-a aprobat alocarea a peste 47 de milioane de lei, sub formă de finanţare nerambursabilă, pentru realizarea unor  lucrări destinate prevenirii, înlăturării şi diminuării efectelor produse de fenomenele meteorologice periculoase produse în perioada iunie – iulie 2010 !! Scormoniţi cui vor fi direcţionaţi banii şi dacă-şi aminteşte careva de dealul radioactiv surpat… Ciudanoviţa !

Subiectele de interes sunt multe, aşadar, pe redute dragi colegi ! Succes şi daţi bice, fără teamă ! Că n-oi fi furnica de dumneamea singura care NU se teme de masonul şi care NU poate fi cumpărată… Să vă vedem …

Aveţi sânge să * vă daţi * la Naşu Frunzesky de Caraş-Severino ? … Dacă da, demonstraţi! Par egzamplă, aruncaţi un ochişor la căutătorii de cocoşei…

Pentru început, cîteva articole … :

Învăţământ de groază în Domaşnea

Pereţi coşcoviţi, geamuri sparte, toalete insalubre şi jgheaburi din beton din care se adapă animalele. De toate acestea au avut parte copiii şi elevii din comuna cărăşană Domaşnea. În satul aparţinător Cănicea, şcoala şi grădiniţa îşi desfăşoară activitatea într-o casă veche de peste 100 de ani şi care nu mai este locuită de mult timp. Despre toalete şi apă curentă nici nu poate fi vorba. Apa de băut, copiii şi-o aduc de acasă în sticle.

Culmea este că în sat construcţia noii şcoli şi a noii grădiniţe, este gata în proporţie de aproape 90%. Ba, mai mult în centrul comunal Domaşnea grădiniţa este terminată, dar fiindcă nu ş-a primit banii, executantul lucrărilor de modernizare şi reabilitare a închis uşa şi nu vrea să dea cheile la nimeni. Firma respectivă a investit mai multe miliarde de lei vechi din bugetul propriu, iar acum nu îţi poate recupera banii de la Primăria care la rândul ei nu a primit banii de la minister. ( … )

EXCLUSIV: Buncăr al fostei Securităţi la Caransebeş

Zona Banatului Montan a fost una deosebită în ceea ce priveşte rezistenţa anticomunistă. Luptele dintre Securitate şi detaşamentele de partizani au continuat încă câţiva ani după instalarea comuniştilor la putere în România.

Chiar dacă au trecut aproape peste 50 de ani de la răfuielile fostei Securităţi cu partizanii din zona Banatului Montan, se pare că fantomele trecutului îi urmăreşte încă pe caransebeşeni. Este cunoscut faptul că prin beciurile Securităţii din municipiul Caransebeş au trecut mulţi partizani din Munţii Banatului. Eroi ai luptei anticomuniste din zona Teregova, Domaşnea, sau Luncaviţa au fost prinşi şi aduşi la Caransebeş unde au fost ţinuţi în beciurile aparatului represiv al puterii de la acea dată. ( … )

EXCLUSIV: Proteste cu lanţuri în miez de noapte în faţa şcolii din Şopotul Vechi

Noul an şcolar a început luni,13 septembrie la şcoala din satul Şopotul Vechi, aparţinător comunei Dalboşeţ, judeţul Caraş Severin, cu un miting al părinţilor, elevilor şi chiar al localnicilor. Acesta este în semn de protest faţă de decizia mutării elevilor din ciclul gimnazial la şcoala din comuna Dalboşeţ. Acelasi lucru s-a întâmplat şi marţi dimineaţa şi va continua până ce problema se va rezolva. Oamenii şi elevii au rămas şi peste noapte în faţa şcolii iar părinţi s-au legat cu lanţuri de stâlpii de curent pentru a nu putea fi îndepărtaţi de acolo şi în semn de protest.

La manifestarea de protest au participat peste  300 de persoane. Părinţii nu vor sub nici o formă ca elevii din Şopotul Vechi, copiii lor adică, sa înveţe la şcoala din centrul comunal din satul Dalboşeţ, localitate aflată la aproape 15 km distanţă. !!!! ( … )

Bun Venit şi Succes, www.infocs.ro !!

Să nu zăuit, la nevoie, nu-i musai să strigaţi * upomoci *, încă mai respir în zonă… o, da, Twin Peakse-ul cărăşean, plaţul baronului mason, * Ayatollahul *…

Sibilla

P.S. pot, dar nu mă vreu abţine : până la proba contrarie, suntem prieteni buni,  ortaci de arme, Mişcarea de Rezistenţă din sud-vest,  concluzionând, să NU mă dezamăgiţi !!!

Update :

ȘOCANT:Muntele Semenic ,,Perla Banatului’’ acum paragină și distrugere

Denumit în trecut “Perla Banatului” , Muntele Semenicul este acum acoperit de ruine pe mare parte din platoul alpin care l-a făcut celebru. Turiştii ajunşi aici mai ales vara, fac cale întoarsă în mai puţin de jumătate de oră fiindcă nu au ce vedea sau ce face. În plin sezon turistic şi de concediu cu caniculă în oraş, pe Semenic, cu chiu- cu vai, abia ai putut număra vreo 20 de turişti. Din păcate, şi aceştia vin pe munte pentru a trăi din amintiri şi pentru a povesti celor tineri, ,,cum a fost muntele odată” , fiindcă în prezent este jale.

mai multe AICI

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Mişcarea de rezistenţă din sud-vest, să sperăm …

  1. Bibliotecaru zice:

    Veşti rele vin din tot mai multe părţi… din păcate nu văd ca statul să producă şi veşti bune.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Aşa e… şi mare adevăr grăieşti : * nu critica pe altul dacă nu ai soluţii mai bune *, ori nouă ne e sete şi ne arde rău de … soluţii, măsuri, alternative, că la critici şi analize….
      numai bine şi mereu preţuire, prieten drag,
      Sibilla

      Apreciază

  2. Pingback: Inca un atac indreptat impotriva democratiei marca Roberta Anastase « Hai ca se poate!

  3. leo zice:

    Aşa, în avampremieră… 😉
    Apel:
    Neamuleee, falanga de stânga-dreapta a cripto-legionarilor neo-comunişti îşi dezlănţuie pornirile antisemite, antiţigăneşti, antimaghiare, antieuropene, antiterestre şi antilactee în general! Priviţi, iepurele carnasier, legionarul Titus, arkana sârbă şi muuulţi, muuulţi alţii s-au lansat în iureş, iată, ne-ncongior mai ceva ca turcii pre fiul mamei lu Fane Babanu, situaţiunea tinde să devină critică… badigarzi ai Janei d’Arcu dă Triomph, săriţi întru împroşcarea cu scui… ăsta, zi-i să-i zic, iluminarea cu nepreţuibile valori culturale a hoardelor de îndrumători zoo-pastorali şi necultivaţi cultivatori de proto-mămăligă, barbari consumatori de brânză, varză, carne de mânz şi alte cele tare moştenite de la tracopitecii daci, veriga slabă a moştenirii noastre altfel franco-romane. sau ierea rromane?! Nu conteşte: Ielite din toate ţărili, uniţi-vă împotriva imperialiştilor români! După ce, vreme de secole, au împilat civilizatorii romani, slavi, germanici, otomani şi capsomani, asimilându-i în masa lor coruptă şi în genere proastă, totalmente opacă la iluminarea prin dezinteresatele noastre propagande îndobi… ăsta, zi-i să-i sic, înălţătoare, iată, gherilele verzi – sau iera roşii?, nu ştim cu certitdine, daltonişti fiind… domaj… ăsta, scuze, dromaderaj… – se regrupează, ascunzându-se la bună-vedere tocmai în elitistul club al coafezelor consumatoare de cognac, armagnac şi, desigur, basamac, în lipsă de altceva… 🙄
    vă chem la luptă, şi fie ca imnul nostru să ne dea tărie:
    http://www.trilulilu.ro/an22ro/ad1749ae8e879a

    Apreciază

  4. Cristian Ion zice:

    Mult prea multe probleme pentru un judet de talia Carasului, dar tu esti o luptatoare…
    Pacat ca esti singura in fata unor colosi. Dar si David a avut Goliatul lui.
    O zi minunata va doresc, tie si printisorului tau

    Apreciază

  5. leo zice:

    Tot în avampremieră:
    Augustin,
    nu este vorba despre ce vreau eu, nici despre ce faci tălică, ci despre o concluzie elementară de tras după ce nu doar noi doi ne-am chiar crezut capabili a shimba cu ceva, prin glasul nostru de poporeni de la talpa ţării, percepţia făcătorilor de politichie. Ceea ce se vroia, şi chiar putea fi, dincolo de orice diabolic mecanism de bruiaj, un „birou parlamentar” de contact direct şi nemijlocit, la scară potenţial extrem de largă, şi, mai ales, necenzurat de vreunul dintre acei portari ori acele secretare de au ajuns să işte vorba aia cu „până la Dumnezeu, te mănâncă sfinţii”, s-a vădit în cele din urmă a fi o teribilă oglindă a unui trist adevăr:
    pentru ei, făcătorii de politică (y compris ţucălarii lor), scopul şi obiectivele politice, nemaivorbind de mijloacele necesare pentru atingerea acestora, nu au nimic, dar NIMIC de-a face cu noi, cei mulţi, OBIECTUL interesului lor doar în zilele alea pecare ei le urăsc la fel de mult ca femeile aflate în aceeaşi postură – LA CICLU. Adicătelea atunci când ei, înalţii oameni de stat preocupaţi de big-picture-uri, trebuie să despartă de o parte a „corpului” lor politic, să sufere cu stoicism efectele „hemoragiei” la care îi supune calvarul electoral, spre a reveni apoi, senini, de chiar a doua zi, la jocurile lor „înalte”.
    aşa că, pricepe, ceea ce mie, ori ţie, ori altora le pot părea a fi gesturi elementare, fără echivoc, lor le va părea „sfântă naivitate”. căci ei ştiu la alte dimensiuni printre-rândurile caragialeştii vorbe „pleacă ai noştri, vin ai noştri”! noi suntem doar ăia „proşti, da’ mulţi” cărora, în lipsa pâinii, trebui să le servească la cină porţia de circ la zeul ăla din colţul camerei la care ne închinăm cu tonţii – tembelizoru de minţit boboru, spre a ieşi apoi grăbiţi, braţ la braţ, să nu carele cumva să întârzie la o serată în clubul lor select, departe de ţăranii a căror îmbrăţişare trebuie să o suporte, la fel ca medievalii, la cât mai mare distanţă una de alta – baia; în cazul „seniorilor” de acum, „de mulţime”.
    ei, fratele meu mai mare, să-ţi spui un sicret: de la ultima mascaradă din acel Moş Niculae de a adus obiditului ăsta de popor o coadă de topor în locul tradiţionalei nuiele cu fundă, şi încă în moalele capului, ăsta baci nu le-a mai servit circul de doi bani! şi, să vezi menune, viaţa nu i-a fost cu nimic mai bună, cu nimic mai proastă după ce a dat zeul.ui din colţul camerei altă trebuinţă: aceea de divertisment cinemato-sportivo-ştiinţifico-cultural. adicătelea scopului în care s-a şi inventat receptorul cu pricina, nicidecum spre a tot aştepta fraierii ziua aia în care, în sfârşit, să vază UN SINGUR mare ticălos dintre toată şleahta de ticăloşi ce au devalizat ţărişoara asta vreme de un ev brucanian CONDAMNAT! să nu mă iei cu vrăjeala arestaţilor la ore de maximă audienţă, că aia e tot CIRC IEFTIN, pentru acelaşi popor redus prin imbecilizare la o amorfă masă incapabilă de a mai reacţiona la altceva decât… ai ghicit: CIRC!
    apăi, luaţi de serviţi politichie, fraţilor…

    Apreciază

  6. Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

    hai si tu

    Apreciază

  7. leo zice:

    mor de curiozitate dacă vei continua să mai postezi pe un blog pe care instigarea Arogantului împotriva Bunicuţei a trecut la faza „atacul direct”, după faza mai voalată a sprijinirii detractorilor acestuia…
    românii nu vor învăţa niciodată semnificaţia lui „divide et impera”…
    şi nici Arogantul cum e cu „Fereşte-mă Doamne de preteni…”
    trist.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Ba NU vei muri pentru că vei afla…

      Apreciază

    • Sibilla zice:

      1. Aya spune:
      septembrie 22, 2010 la 7:07 pm @

      Daniel

      Ai dreptate, fiecare persoana este unica si asta ne va salva (in pofida faptului ca mentalitatea se intalneste rar- paradoxul e doar aparent).
      Intre acestea exista- trebuie sa existe caci am fost creati din iubire si mereu ne-a fost data sansa redresarii- un summum si te asigur ca vom sti sa-l “recunoastem”, sa-i acceptam vocatia, unica intre unicitati, de a “vedea” mai departe si mai clar ca fiecare dintre noi si ca noi toti.

      Faptul ca Ponta a sustinut un candidat pe care nu-l voise in acea postura (ceea ce demonstreaza ca gandeste bine si poate evalua sansele unor competitori) apare ca “firesc” in logica politica.
      Aminteste-ti ca pana si AN-ul l-a sustinut- desi el ar fi trebuit sa fie candidatul si, sigur, alegerile ar fi fost castigate. Tine de logica politica.
      Adaug- nu pentru ca nu ai cunoaste acest lucru- ca in turul al doilea a fost sustinut si de liberali, tot in virtutea logicii politice (nu ma va face nimeni sa cred ca liberalii erau “topiti” dupa acel personaj care, in final, a aruncat asupra tuturor deriziunea, opunand colsalului efort gebneral evidentza vechii sale relatii cu un individ aflat in contact cu marea criminalitate transfrontaliera organizata; am o reactie furioasa, combinata cu senzatie viscerala si acum, cand imi amintesc).

      Daniel. nu-ti impartasesc opinia conform careia AN nu are calitati de lider. Dimpotriva, este un lider puternic, valoros, cu viziune, suplu in decizii- si, deosebit de important, nemarxist (a propos de “summum!).

      Valoarea sa si vocatia sa de lider s-au revelat printr-un fapt aparent paradoxal: la Congres l-a sprijinit pe Victor Ponta pentru importanta (de nivel national, in pofida formalului partinic) functie de presedinte al PSD. L-a sprijinit cunoscand ca e puternic, inteligent, curajos si cu cea mai adecvata structura specifica pentru perioada in curs (atunci si, mai ales, acum- vazand in viitor).

      Printul (un minunat coleg de blog) a facut o subliniere foarte interesanta in legatura cu decizia ANului de a nu candida pentru presedintia partidului.
      Grupurile (destul de obscure, ca sa folosesc un eufemism) de interese din PSD, care, in 2006, participasera la marsava actiune cu iz mafiot de la Hotel Confort, au fost foarte speriate de revenirea spectaculoasa a lui Adrian Nastase in prim plan politic decizional.
      Adevarul este ca pentru foarte multi a parut o minune- caci a revenit efectiv prin propriile forte (si nu a negat vreodata- dimpotiva, a confirmat- rolul blogului in reusita dificilului, asprului sau drum al revenirii).
      Multi, foarte multi (atat din PSD cat si din afara) s-au speriat, efectiv, vazandu-i din nou umbra profilata pe planul decizional, caci se temusera de el dintotdeauna si l-ar fi voit marginalizat pentru totdeauna.

      Desi au recunoscut in el liderul autentic, acele grupari se simteau “incurcate” de AN (mult mai ferm in decizii, mai intransigent in relatiile interumane decat Ion Iliescu- respectivii “coexistand” fara probleme cu acesta, ceea ce cu Adrian Nastase nu au reusit caci a refuzat sa “inchida ochii” sau sa priveasca in alta parte doar de dragul apartenentei acelora la partidul al carui presedinte era; in plus, era, indiscutabil, cu adevarat potrivit pentru a conduce, adecvat, PSD, partid social democrat modern, nemarxist, pe care el l-a creat, l-a format dupa structura sa mentala si spirituala si l-a adus in Internationala Socialista, ceea ce cu PDSR nu se reusise).

      Adrian Nastase a luat, pentru Congres, cea mai inteleapta decizie: sa sustina un presedinte (foarte!) tanar, inteligent, ferm, in care are incredere- si care, prin “noutatea” intentiei de a candida, avea sanse mari de a nu intampina o rezistenta care sa se constituie intr-o masa critica.
      S-a reusit, astfel, dintr-o singura miscare, o dubla performanta: inlaturarea ridicol de nepotrivtei (e un eufemism) foste conduceri, reprezentata, in primul rand, prin Prostanacul- si certitudinea redresarii politice a PSD, redobandirea pozitiei de prim rang politic.

      Acelasi tip de gandire inteleapta il determina sa conserve, acum, pozitia influenta de “antrenor” al echipei guvernamentale, sustinandu-l ca premier pe Victor Ponta- care, dincolo de faptul ca imi place si imi trezeste incredere, este (o spun cu acea “intuitie” care mi-a “spus”, inca din ianuarie 2009, si ce urma sa se intample) ceea ce putem numi, generic, omul potrivit al momentului.

      Te asigur- garantez, cu forta mintii si a intuitiei mele- ca Ponta va fi un prim ministru curajos, neezitant si priceput in a alege calea, clipa de clipa (caci nu are voie sa greseasca- are de facut o singura alegere, de fiecare data si de aceea depinde, tot de fiecare data, daca ne salvam sau ne prabusim).
      Nu uita- deloc in ultimul rand- cine e “antrenorul”!

      Printul mai spunea ceva deosebit de important: prin modul in care s-a comportat (ca prim ministru, dar si ulterior) Adrian Nastase s-a ridicat deasupra conditiei de om politic, devenind om de stat prin asezarea interesului general deasupra celui partinic.
      Din acest punct de vedere, cel putin, Adrian Nastase ii este net superior lui Ion Iliescu.
      Acesta a fost si a ramas “om politic pur sange”, si, trebuind sa aleaga intre interesele partidului (intelegand, acum, prin asta, un statu qvo al unor personaje apropiate de el) si cele generale, a ezitat, lasand lucrurile “sa se rezolve de la sine”. Acest lucru ne-a costat.
      Nu poate fi blamat pentru slabiciunea sa- dar nici nu se poate spune ca a fost, ca presedinte, un barbat de stat, clipa de clipa, asa cum a fost Adrian Nastase in calitate de premier.

      Rezumand: Adrian Nastase este “om de stat pur sange”- Ion Iliescu este “om politic pur sange”.

      Mutatis mutandis, asa a procedat AN si la Congres, asa procedeaza si acum.

      P.S.
      Bine, odihneste-te privind cerul limpede. Iti voi spune cand pleaca la drum convoiul catre culmi. Stii cine e calauza, nu-i asa?

      2. Sibilla spune: Comentariul tău e în așteptare.
      septembrie 22, 2010 la 11:27 pm IONICA ILIE,
      EŞTI O TRĂDĂTOARE DE NEAM ŞI ŢARĂ, O IMPERTINENTĂ ŞI-O MANIPULATOARE!
      ARGUMENTUL E CĂ ÎL SERVEŞTI PRIN CIOFLINGĂRIILE PE CARE LE SCUIPI LA ADRESA CUI NU MERIŢI SĂ-I PRONUNŢI NUMELE, TU, TU… IUDĂ, VA SĂ ZICĂ ÎL SERVEŞTI PE VOLODEA TISMĂNEANU CARE FIIND SERVITORUL BĂSESCULUI, CA SĂ TE CITEZ, CUCOANĂ, * MUTATIS MUTANDIS * ÎL SERVEŞTI PE TRAIAN BĂSESCU, ŞOBOLANUL CARE A VÂNDUT ROMÂNIA ŞI BATJOCORWEŞTE POPORUL ROMÂN !!!
      CĂ NU AI NICIO TANGENŢĂ CU MORALITATEA, CĂ DEMNITATEA ŢI-E STRĂINĂ, CĂ EŞTI * MAESTRĂ * ÎNTR-ALE ÎMBÂRLIGATULUI ŞI-MBĂRLIGĂTURILOR, CA SĂ FOLOSESC LIMBAJUL DE MAHALA CARACTERISTIC TĂLICĂ, AISTEA LE ŞTIE TOATĂ SUFLAREA, DAR CĂ AI IMPRESIA CĂ NU VEI PLĂTI MÂRŞĂVENIILE LA CARE TE TOOOT DEDAi, E ÎNCĂ O DOVADĂ CĂ EŞTI SIGURĂ PE TINE CĂ AI AVEA SPATELE ACOPERIT ŞI ÎNCĂ UN VĂL DAT JOS DE PE OCHII CARE POATE CĂ N-AU VĂZUT TOT ÎN CEEA CE TE PRIVEŞTE.
      ASTA EŞTI , O IUDĂ, ATÂT !!

      Sibilla spune: Comentariul tău e în așteptare.
      septembrie 23, 2010 la 12:08 am

      AN, d-le AN,

      Aya spune:
      septembrie 22, 2010 la 7:07 pm
      * ( … ) … Printul mai spunea ceva deosebit de important: prin modul in care s-a comportat (ca prim ministru, dar si ulterior) Adrian Nastase s-a ridicat deasupra conditiei de om politic, devenind om de stat prin asezarea interesului general deasupra celui partinic.
      Din acest punct de vedere, cel putin, Adrian Nastase ii este net superior lui Ion Iliescu.
      Acesta a fost si a ramas “om politic pur sange”, si, trebuind sa aleaga intre interesele partidului (intelegand, acum, prin asta, un statu qvo al unor personaje apropiate de el) si cele generale, a ezitat, lasand lucrurile “sa se rezolve de la sine”. Acest lucru ne-a costat.
      Nu poate fi blamat pentru slabiciunea sa- dar nici nu se poate spune ca a fost, ca presedinte, un barbat de stat, clipa de clipa, asa cum a fost Adrian Nastase in calitate de premier.

      Rezumand: Adrian Nastase este “om de stat pur sange”- Ion Iliescu este “om politic pur sange”. *

      D-LE NĂSTASE !!
      REPETAT, CONSTANT, CU VOIA DVS CĂCI AŢI TOLERAT ACEASTA, INDIVIDA DE-ŞI ZICE NEMERITAT * AYA * L-A TOT COAFAT, FARDAT, RĂDICAT ÎN SLĂVI PE * BUNU-I PRIETEN *, VOLODEA TISMĂNEANU, LIMBRICUL, TRĂDĂTORUL, ACEST LACHE DE VOLODEA CARE E SCRIBUL COTROCENIULUI LA ACEST MOMENT !
      ACEIAŞI INDIVIDĂ, REPET CEA CĂREIA I-AŢI ŞI ÎI TOLERAŢI DERAPAJE, CIOFLINGĂRII, MAIMUŢĂRELILE SUB DIFERITE NICK-NAME-URI ŞI IP-URI, MĂŞTILE DE CARE SE FOLOSEŞTE CU UN TUPEU ŞI-O IMPERTINENŢĂ CE POATE CONCURA CU MANIFESTĂRILE DE-ACELAŞI SOI ALE * FETELOR * BĂSESCULUI ( UDREA, ROBERTA, RIDZI… ), LOVEŞTE ÎN CALITATEA-I DE…. DE CE, AN, CĂ TOT UIT, DE TOLERATĂ ŞI BUNĂ PRIETENĂ A AGENTULUI VOLODEA TISMĂNEANU ÎN… ION ILIESCU ?????!!!!!!!!!
      PE BLOGUL… AN-ULUI ????!!!!!!!
      SĂ FIU OARE EU SINGURA CARE NU SE MIRĂ ŞI UNICA PENTRU CARE ACEASTĂ * MUTARE * ERA PREVIZIBILĂ …. CHIAR AŞA ….???
      NU-MI RĂMÂNE DECÂT SĂ * VĂ FELICIT *…. 😦 😦 😦
      NICIUN ROMÂN CITĂV LA MANSARDĂ NU SE MAI ÎNTREABĂ NIMIC DIN CEEA CE E MAI LIMPEDE DECÂT… LACRIMA CERULUI!!
      NU TREBUIE SĂ FII SUPER DOTAT CA S-O * CITEŞTI * PE * AYA * , MAI ALES PRINTRE RÂNDURI, NU TREBUIE * DICŢIONAR * CA SĂ PRICEAPĂ TOATĂ SUFLAREA CĂ :
      MUTATIS MUTANDIS ( CA S-O CITĂM PE CUCUVEA ), ODATĂ CE FLUTURĂ PRIETENIA-I CU LIMBRICUL VOLODEA TISMĂNEANU PE BLOGUL AN-ULUI, NU ORIUNDE, PE BLOGUL AN-ULUI ( !!! ), CARE VOLODEA TISMĂNEANU E SERVITORUL BĂSESCULUI, DECI * AYA * ÎL SLUJEŞTE PE TRAIAN BĂSESCU ŞI LOVEŞTE CU NESIMŢIRE UN POLITICIAN AUTENTIC, UN MODEL AL SOCIAL-DEMOCRAŢIEI AUTENTICE, PÂNGĂRIND, ZICEA MADAME * VOALAT * NUMELE PREŞEDINTELUI ION ILIESCU…. REPET, PE BLOGUL LUI ADRIAN NĂSTASE, PUBLIC, CU NONŞALANŢĂ, SIGURĂ PE SINE, CĂ DACĂ I SE TOOOOT TOLEREAZĂ ORICE…
      RUŞINE !!! RUŞINE !!! INADMISIBIL !!!! INCALIFICABIL !!!
      D-LE AN,
      ACESTA E ROLUL, SCOPUL PT CARE ACEASTĂ CREATURĂ, MANIPULATOAREA CE N-ARE CLIN MÂNECĂ CU DEMNITATEA, MORALITATEA, ONESTITATEA, INDIVIDA DE-ŞI ZICE * AYA *, ACESTA SĂ FIE MOTIVUL PENTRU CARE VĂ E * APROPIATĂ * ŞI * FIDELĂ * ?????
      CE VOR SĂ ÎNSEMNE ACESTE MIZERII LA ADRESA PREŞEDINTELUI NOSTRU, ECHILIBRUL NOSTRU, D-LE NĂSTASE ??? UN NOU MIJLOC SĂ SEMENE SĂMÂNŢA DE VRAJBĂ, O NOUĂ METODĂ SĂ… SĂ CE, AN, SĂ CE CĂ E DEJA PREA MULT, MULT PREA MULT !!

      D-LE AN,
      DE-A LUNGUL TIMPULUI, AŢI TOT TRECUT CU VEDEREA ARGUMENTELE MULTORA DIN NOI, AŢI IGNORAT PERSOANE CARE AU AVUT ŞI AU DE SPUS MULTE, NE-AŢI TELEPORTAT LA… CALM, NE-AŢI TOT CERUT SĂ * ÎNGROPĂM SECUREA RĂZBOIULUI *, CULMEA PE NOI TOŢI, NU PE CINE SE IMPUNEA ( !! )… URMEAZĂ S-AUZIM ŞI CEVA DE GENUL CĂ * AYA * ÎN RÂNDURILE ŞI PRINTRE RÂNDURILE DE MAI SUS AR AVEA … DREPTATE ???!!!!! FAC REFERIRE STRICT LA OPINIA DVS ŞI NU E CAZUL SĂ NE LUAŢI CU PLIMBATUL PE DUPĂ CIREŞI: DACA IN ADEVAR CITITI, SUNTETI, SE IMPUNE SĂ LUAŢI ACT.
      Sibilla

      p.s. NU ţine o cestie di jenu * Sibilla, eu cred că exagerezi… *…. AN, AN…. trist de ADEVĂRAT, vulpea, manipulatoarea vicleana aya *, vă face pe faţă, public şi cu public ! Chipurile vă ridică-n slăvi …. i-ar coada şi * coadele * pe piept să-i hie!!

      Apreciază

      • leo zice:

        Măi dragă,
        cred că Bunicuţa ţi-ar fi spus că era mai potrivit ceva de genul:

        Excelenţei sale, Domnul Prim-Ministru PSD al României

        Domnule Adrian Năstase,
        cu tot respectul pe care îl meritaţi, vă rog să binevoiţi a preciza dacă poziţia exprimată pe blogul dvs de către consilierii dvs reprezintă o expresie a atitudinii dvs vis-a-vis de mentorul dvs.
        este important de ştiut pentru cei care au ales să nu urmeze iudele care, rând pe rând, de la Petre Roman la Theodor Stolojan, de la Theodor Meleşcanu la Mircea Geoană, cu Traian Băsescu cireşică de pe tortul trădării, au ales să răspundă încrederii investite de cel care i-a promovat, făcând „cineva” din nişte „nimeni”, cu…câte o sulă înfiptă, pe la spate, în coaste, este importat de ştiut, spuneam, cine este trădatul în situaţia de faţă: Adrian Năstase sau Ion Iliescu. Tertio non datur!
        pe principiul „Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti”, vă asigurăm că locul nostru nu este în galeria de triste figuri de mai sus. poate este cazul să vă decideţi odată dacă vă delimitaţi sau nu de noi. sau de ei.
        cu tot respectul pe care îl meritaţi, pe curând sau rămas-bun!
        sibilla. sau leo. sau orice om cu conştiinţa proprie pe post de unic cântar în materie de „ce-i corect, e corect”.

        Mă rog, în ce mă priveşte, pana de scris a refuzat să se coboare atât de mult…
        PS
        Oricum, sper că nu te aştepţi să treacă varianta ta! Că nici a mea nu ar fi trecut…

        Apreciază

        • Sibilla zice:

          Comentariile NU trec, opiniile OAMENILOR LIBERI sunt considerate ZERO, pentru ca la moderare acea creatura e mereu ajutata, acoperita, ca orice fifi inaripata… oare d-na Manu ii arata TOT d-lui AN sau mascaricii se bazeazăpelipsa detimpaAN-ului si prin urmare isi fac de cap ??
          Li s-a oferit incredere si iata circul si + imaginea AN-ului + gratie artizanilor Aya&co… halal !
          PersonalNU am nimic de pierdut,nimicde castigat!!
          SUNT ca intotdeaunaun OM LIBER!
          Mai ramane sa fie trecut Volodea Tismaneanu in blogroll si cooptat in PSD la indicatiile pretioase ale duduii Ionica Ilie care-si spune * aya * si care, iata, scuipa cu naduf numele Ion Iliescu, ba mai mult, ca orice vulpe isi si infoaie coada, ca ce stie vulpeavicleana sa faca : sa radice coada.

          Apreciază

  8. Theodora zice:

    Este o mare mizerie ce face aceasta aya.
    Nu inteleg de ce ii apar asemenea comentarii.
    Nu inteleg cum isi permite un nimeni sa il atace pe domnul presedinte Ion Iliescu.

    Apreciază

    • leo zice:

      Păi, cu riscul de a mă repeta, d’aya… 😉
      Am întrebat-o mai demult pe Sibilla, te întreb şi pe tălică: chiar crezi că un consilier al unui „adevărat om de stat” face ce-i tună prin cap, chiar aşa, de capul lui?! Una ca asta nici Prim-ministrul turmei mele de oi, Urechilă, n-ar crede-o…

      Apreciază

    • Sibilla zice:

      Cu timpul le vom fi inteles pe toate….
      A ajuns pretena limbricului Volodea Tismaneanu sa faca legea in PSD,sa dea note unui politician autentic, sa il eticheteze peIon Iliescu, sa ne baneze, sa ne suduie prin cateii,lache care-o servesc…
      Doamneeee… ce-a ajuns * social-democra’ia *, ….. 😦

      Apreciază

  9. Sibilla zice:

    @Baciule draghe,
    NU cred ca d/l AN e buba, raman la opinia ca individa isi face de cap, fara sa aiba aprobare,acceptul AN-ului !
    Am mai spus, pe absolut toate caile,Ionica Ilie care tasteaza pe blogul AN-ului sub pseudonimul * aya *,este o Iuda si este UN RAU si o PATA pe imaginea AN-ului ! Si mai e ceva,ceva FOARTE GRAV in ce-o priveste pe nemernica !!!!

    Apreciază

    • leo zice:

      N-o să pricep în veci logica feminină! Cum mama dracu ar putea crede cineva că un ANGAJAT ar putea să-şi facă NEPENALIZAT de cap nu pe ascuns, CI ÎN PUBLIC, nu ocazional, ci SISTEMATIC, fără ştirea baciului stânei?! Pămpălău baci ar mai fi ăla, ar râde tot satu de dânsu… 🙄
      Să fie sănătos, că-i stâna lui, nu a mea! Or io-s baci la mine-n stână, nu zăvod într-a altuia! Cum îşi grijeşte de oi, aşa miei va culege!

      Apreciază

      • Sibilla zice:

        Cam ai dreptate, da nush de ce inima si constiinta me spera sa nu FIE ce e evident…. 😦
        No ase, io-s blocata de moderatorii/ consilieri, nu vor sa publicenimic din ce scrisai.Nu/i bai, pun la Presedintele Iliescu si in alte locuri, ca sa se stie…
        D-aia se lauda joavina ca ea fiind * fiica lui Pacepa * si * prietena lui Volodea *, ne face cica pe toti… terci… ia sa vedem pe cine face de fapt pana laurma terci aceasta Ionica Ilie de-si zice * aya *….PACAT
        😦

        Apreciază

        • leo zice:

          n-ar fi prima oară când nu-ţi înţeleg zbaterea…
          că tot tu vei fi ţăranca aia nebună şi ei ielitele fine…
          şi tu te vei consuma gratuit, în timp ce ei o vor face, ca toţi cei de-o teapă cu ei, ai ghicit, PE BANII TĂI!…
          PS
          chiar nu vezi cât de tare se fac că plouă toţi „liber-opinatorii”, în vreme ce dromaderele şefei îşi scot, rând pe rând, cocoaşele hidoase la înaintare?!
          ţ-am zis, OK, combatem, ne implicăm, cât avem pentru cine, pentru ce, dacă tot ni s-a luat de rumegat în tăcere în staulul nostru; dar când nu-i pentru cine, nu-i pentru ce, cui prodest?!

          Apreciază

          • Sibilla zice:

            Sibilla spune: Comentariul tău e în așteptare.
            septembrie 23, 2010 la 10:47 pm

            @*elmmar *,
            Sunt un OM LIBER, un român de bună credinţă, NU sunt în slujba, sub simbria nimănui,, cu-atât mai puţin, spre deosebire de matale, trompeta cuiva ori avocatul cuiva.
            Îmi asum ceea ce afirm, da, absolut tot, încă ceva ceea ce matale nu-ţi e permis, nu-i aşa… matale trebuie să spui NUMAI ceea ce ţi se permite, punct.
            ION ILIESCU ESTE UN SOCIAL-DEMOCRAT AUTENTIC, şi da, un MODEL.
            Că oareşce dudui îşi permit să se-naripeze judecându-l, dându-i etichete, lecţii, e foarte grav, mai ales că o fac VOIT şi cu bună ştiinţă pe ACEST BLOG !
            Că unul ca tine îşi permite PE BLOGUL LUI ADRIAN NĂSTASE să afirme că * Ion Iliescu e rupt de realitate *, la care nemernicie, Adrian Năstase NU reacţionează, e şi mai grav !
            Da, am dreptul să cer d-lui AN să precizeze o poziţie vis a vis de mârşeveniile postate în acest spaţiu de către tot soiul de ciumpalaci, şi-am acest drept pt că eu sunt unul din votanţii constanţi ai PSD, eu mi-am pus încrederea şi sufletul şi conştiinţa în slujba social-democraţiei, aceea autentică în care cred, repet ŞI subliniez, sunt un OM LIBER, deci spre deosebire de vicleni ca tine, ca * aya * n-am nici reţineri, nici scopuri ascunse, prin urmare nu se impune să fiu deacord cu d-l AN sau oricine altcineva ,tot timpul, opiniile mele pot sau nu pot fi aceleaşi cu ale Politicianului AN, eu fiind o furnică din popor, dar o militantă şi-o susţinătoare a stângii, voi… parte a colectivei de redacţie şi… argumente ar mai fi, dar de ce-aş tot strica orzul pe gâsculiţe ca tine, ca * aya *…
            DA : este regretabil şi ceea ce aţi spus despre Ion Iliescu şi mai mult de atât, menţin, este INCALIFICABIL !
            Şi da, măi dragă * elmmarica *, lipsa de reacţie a d-lui AN la toate acestea NU îi aduce niciun câştig de imagine, dimpotrivă ! N-are decât a vă mulţămi…. şi din nou, da, tăcând AN, tăcerea sa e grăitoare… cu tot respectul şi regretul, dar aista reiese. Că AN e deacord cu demersul * ayei * şi cu afirmaţia tălică, aceea că * Ion Iliescu e rupt de realitate *… inutil să mai spun că nu cred ca numai eu să NU fiu deacord cu-asemenea aberaţie !
            NU AM DE CE SĂ-MI FIE RUŞINE ŞI NICI CU CE, NU MĂ CONFUNDA !
            Să nu mîă confunzi nici când mă apelezi * tanti *, pentru că nu mă deranjează, deloc, poţi să spui şi majka , e o CINSTE pentru mine, măi * elmmarica *, majka fiind SACRU. Pe de altă parte, să mi se spună * tanti * la 40 de ani pe care-i port cu tot ceea ce presupun, inclusiv cu mândrie ca mămică, e ceva absolut normal. Aşadar, nădăjduiesc să treci cu uşurinţă peste ceea ce doar tălică-ţi stă-n guşă, NU mie.
            Matale te băgaşi în seamă, la ordinele * ayei *, nu eu te-ntrebai de sănătate, altele fiind priorităţile şi preocupările mele.
            numai bine,
            Sibilla

            P.S. ştiu că aţi citit NU doar rândurile mele pe Sfinx ci ŞI replicile mele din comenturile cenzurate aici şi da, le menţin şi susţin, mi le asum, inclusiv virgulele. Deosebirea dintre mine OM LIBER şi voi, colectiva de redacţie, e că eu pot orice, asumându-mi, desigur ŞI consecinţele, voi, numai ceea ce VI SE PERMITE şi da, chiar vi se permite, limpede !

            Apreciază

  10. Augustin zice:

    Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina.
    Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident
    nefericit. O sa ma inteleaga – doar sunt presedintele tarii.
    Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar.
    Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc.
    SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic.
    Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de
    branza.
    Base. -Ce i-ai spus, ma?
    SPP-istul: – Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a
    pupat si mi-a dat astea.

    Apreciază

  11. Pingback: Inca un atac indreptat impotriva democratiei marca Roberta Anastase

  12. Pingback: Astazi am implinit 1 anisor

  13. Pingback: Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA… « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.