Tot românul ştie că politichia-i mare curvă, dar, să transformi România-n bordel… e PREA MULT !

sursa : aici

Tot românul ştie că politichia-i mare curvă, dar, să transformi România-n bordel… e PREA MULT !

Celor ce nu au priceput ignore-ul lui MILE, le sugerez să ia aminte… Sârbul, a demonstrat că e un român înţelept din ziua în care i-a dat Laşului IGNORE. Prea mulţi, n-au priceput şi-acum, realizează că de i-am fi dat cu toţii, şi mai ales * politicienii *, de n-am fi lălăit-o atâta amar de ani, n-am fi ajuns nişte trişti în ţara noastră, ţară confiscată de  limbrici.  Să mă scutească toţi * deontologii * cu flecăreala lor destinată a le gâdila orgoliile, nicidecum de grija Destinului României. Cui a folosit * deontologia * ? României lor ?

Există o singură ţară care se scutură scârbită de prea multele lepre ce-i apasă grumajii! Depinde ŞI de noi, cei mulţi, încotro şi, cu cine… Acelora, cei ce urmează, să le cerem din start * FĂRĂ COCOTE *! Căci, Har Domnului,  are România intelectuali, minţi sclipitoare a căror voce a tot fost acoperită de cei ce se pretind intelectuali dar practică * prostituţia *.

Lasul s-a ascuns. A fugit de pedeapsa dar si-a facut si pofta ….a aparut la TV

Din 1993 imi frec coatele si talpile in meseria asta. Am scris in general subiecte despre evenimente deosebite si despre infractori mai mult sau mai putin importanti. Am invatat astfel exact cum procedeaza gainarii ce fac escrocii sau cum opereaza marii infractori. Toti au un punct comun insa…lasitatea. In fata pedepsei devin lasi. Incearca sa fuga de responsabilitate si nu sunt de acord cu pedepsele primite pentru faptele lor. Unii fug din tara sa scape de condamnare altii se ascund in tara si mai sunt si cei ce se imbolnavesc brusc si se interneaza. Sunt deja scarbit de acest gen de oameni. Daca as face ceva pentru care sa fiu condamnat as suna direct la usa penitenciarului si as intra cu capul plecat pe drumul spre celula. Eh dar poate o sa intelegeti acum de ce ma incearca scarba cand vad ca pana si unul ca EL face la fel ca toti condamnatii. A facut lucruri rusinoase : talharie; insulta si a ignorat autoritatile spunand ca poate sa faca ce vrea. A ranit un om si o breasla. A fost judecat de  institutii civile. A avut parte de enorm de multi aparatori care au scuipat si au sarit cu injuraturi in directia celor care se intrebau daca e normal gestul LUI. Apoi a fost condamnat si face recurs. Din alta instanta a primit si o pedeapsa si atunci ne-a demonstrat  cat de mult seamana cu micii sau marii infractori. A facut o smecherie. A vrut sa ne rada in nas si ca sa ne demonstreze ca face in tara asta ce are chef si pentru a evita efectele pedepsei a fugit ca un las.S-a ascuns cu o zi mai devreme in locul in care se simte aparat de Romania locul dupa care este atat de ahtiat…e firesc un palat o fortareata. Nu pentru ca ii era frica de pedeapsa ca doar LUI nu ii e frica de nimeni nici de Politie nici de Parchet  ci pentru ca balea dupa niste aparitii pe tv in care sa se vada clar ca din nou el e shafu’.La fel baleste si bulldog-ul meu cand vrea un os sau sa guste din cate o pisica. Si eu -care nu am nici o legatura cu politica pentru ca nu ma incurc cu curve- si oamenii din Romania care au fost dezgustati de comportamentul penal si totodata penibil al LUI  ce sa facem. Sa acceptam ca ne duce de nas cum vrea muschiuletul lui dezvoltat de la spanac sau sa il dam in urmarire generala si sa il aducem in fata noastra pentru a ii arata ca il ignoram. Sa ii spunem: halou gadjiule mancatz-ash prova aia mica a lu matale nu vrei sa ne lash sa te boicotam si noi un pic? Macar asa am intra in filmul lui. Eu m-as astepta insa sa il vad cum hahaie la vederea lacrimilor sincere ale unei fete care nu mai poate duce raul care i l-a produs EL. Poate cu ocazia aia as spune intr-un mediu privat tot ce imi vine la gura sa zic despre EL. Si zau am cunoscut tipi mai periculosi decat EL. Ei m-au invatat tot ce i-as spune dar si inca ceva …adevaratii ”duri” au onoare numai alora mici de doi lei vechi le lipseste. Cine este EL nu va spun pentru ca am decis sa respect pedeapsa ce ii este aplicata si il IGNOR.

MILE

*******

Târziu, NU prea târziu, totuşi, românii au înţeles ÎNŢELESUL, pericolul * băgări-n seamă * al Laşului căruia demult i s-ar fi cuvenit IGNORE :

* Trăim cu frenezie o flecăreală continuă, mulţumiţi că avem ce bârfi, fără să ne pese că ţara în care locuim ar putea fi părăsită de istorie. * – Paler

Ei bine, cocotele cele mai scârboase, sunt cei care fac opoziţie în cadrul puterii, sperând să-şi menţină statutul de „intelectual” sau „deontolog”, păstrându-şi oareşce avantaje… Arareori, zic şi ei, una, alta, şi-atunci numai dacă sunt direct atinşi , de balele Laşului. În rest, continuă să se prostitueze intelectual,  cocote.

Mai e la mare * căutare * şi câte o hoaşcă cocotă, gen Volodea Tismăneanu, care, nu numai că nu merită citit, şi-aşa toate spusele sale le leagă de nume mari şi le zăpăceşte încât să dea el bine, folosindu-se cu neruşinare de spusele altora, oportunistul, ci, acest limbric, nu are dreptul să-şi dea cu vreo părere. Dar, ca să tacă, de şi-ar fi văzut de altele , ar presupune să fi fost un spirit superior, ceea ce limbricul a demonstrat de bună voie şi nesilit de nimeni, că NU e. Acest guguştiuc are tupeul şi impertinenţa să vorbească despre nobleţea sufletului, el, care şi-a vndut sufletul, un milog.

“Una din marile mele perplexitati dupa ‘89 este cum e practicata libertatea de opinie in functie de sacul cu bani.Eu sunt acum mai strain in tara mea, Romania, decat inainte de ‘89. O spun cu amaraciunea unui om care in vara asta va implini 80 de ani si care nu stie daca va mai prinde alegeri in Romania si care isi da seama la sfarsitul vietii sale ca a fost un imbecil.Am crezut in parodia careia i-am zis Revolutie.Nu ma iau prea in serios, nu imi dau prea multa importanta pentru ca stiu in ce tara traiesc.Adevarul este ca am fost naiv.Am luat in serios si democratia si idea de libertate, am luat in serios inclusiv idea ca e bine sa te implici in politica. E bine sa nu fi indiferent. Pe vremea aceia eram foarte categoric cand ii condamnam pe intelectualii care teoretizau apolitismul.Azi cred ca erau ei mai inteligenti”(Sinteza lui Octavian Paler-Antena 3)

Bastarzii, laşii, se folosesc de limbrici, de cocote. Ca să mintă. Pe el, bobor. Atât că : NU MAI ŢINE ! Şi-asta o spun mai ales ce-i care s-au lăsat prostiţi de hăhăiala Laşului.

Acu, între noi fie vorba, cică a lăsat-o mai moale cu hăhăiala, taoru-ncornorat.  Din cauză că-i sughite-n ceafa bostanului pleşuv, ţiitoarea impertinentă pe care a * ginit-o * toată suflarea mioritică de… şmenară. Japiţa , nimfomană-ntr-ale căpătuitului din şpăgi şi luat banu public cu arcanul, e talanga de la guşa boului laş.

Tot românul ştie că politichia-i mare curvă, dar, să transformi România-n bordel… e PREA MULT !

Ne vrem ţara înapoi. De la cei ce au transformat-o-n bordel şi-o vom lua ! Aceasta nu a priceput şi a dispreţuit Laşul :

* Cine a văzut speranţa, nu o mai uită. O caută sub toate cerurile şi printre toţi oamenii. Şi visează că într-o zi o va întâlni din nou, nu ştie unde, poate între ai săi.* – Paler

Să-i ferească Tatăl pe Laş şi cocotele-i cu care s-a-nconjurat de curajul celor mulţi ce nu mai au nimic de pierdut însă cu  siguranţă de câştigat :

* Curajul este, aş zice, o frică în care s-a pus ordine; ceea ce te ajută să te agăţi de partea de frică unde pierderile sunt mai mici.*

Iar curajul românilor nu izvorăşte din foame cât din :

* Pericolul, pentru noi, e o democraţie din ce în ce mai putredă şi mai aproape de circ. O “democraţie” în care “suveranitatea poporului” să fie mai mult decât o glumă proastă; să fie un bâlci luat în serios. * – de-aci să ia aminte mai ales Opoziţia, dacă tot e să scandăm Schimbarea, căci vrem Schimbare, nu * schimbare *! Ne-am săturat de circ, de păcălici, de bufoni, de piese de teatru ieftin, de impostori. Vrem altceva. Şi-acel altceva cu siguranţă se poate şi presupune Ignore Laşului şi  cocotelor!

Sibilla

P.S. Nu voi accepta niciodată traseismul politic , cu alte cuvinte ceea ce ni se oferă deseori, aceea că ne lovim de-acelaşi * la vremuri noi, tot noi.. * şi NU voi accepta ca fiind intelectual acel oportunist care se prostituează, devenind scrib sub simbrie, o cocotă. Aceia şi-au pierdut calitatea de intelectual în momentul în care au ales să facă jocul celor ce NU le pasă că Romnia ar putea fi părăsită de Istorie! RESPECT se cuvine celor care sunt INTELECTUALI, aceia preţuiesc Istoria şi NICIODATĂ nu şi-ar  pune sufletul la mezat, chiar dacă s-ar muta pe steaua lor în cea mai lucie sărăcie.  Aceştia din urmă se vor bucura de faimă, respect, preţuire, sunt cei * care RĂMÂN şi după ce pleacă *. PUNCT.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Tot românul ştie că politichia-i mare curvă, dar, să transformi România-n bordel… e PREA MULT !

  1. Bibliotecaru zice:

    :)))))
    Foarte tare poza…! Pălăria e cam mare… Vorba doctorului Oprescu. :)))))))))

    Apreciază

  2. Pingback: Albu ca Zapadu si pove-sti-rile piticului Lazaroiu « Hai ca se poate!

  3. loredana zice:

    foarte tare poza si titlul…felicitari pt postare!

    Apreciază

  4. pastel zice:

    Si eu am zis si mai zic ca trebuie ignorat. Dispretul este cel mai potrivit tratament pt. indivizi neseriosi, mincinosi, lasi si certareti. De privesti in jurul lui afli o multime de catelusi care fac „sluj” si incep sa „latre” dupa cum stapinul le exemplifica.
    Ma doare faptul ca acesti ajunsi, parveniti, au avut sustinatori printre oamenii cinstiti, printre intelectuali, printre muncitori, si, mai ales, printre tarani. Acum suferim cu totii de pe urma orientarii lor, si chiar de pe urma politicienilor care l-au sustinut sa ajunga la cea mai inalta functie a statului, pozitie din care si-a batut joc, si o mai face si acum, de legile tarii, de parlament, de oamenii care l-au ales. Josnicia nu are un alt reprezentant egal sau superior insului pe care eu nu l-am inteles, nu l-am ales, caruia nu m-am gindit vreo data sa-i dau girul meu.
    Daca pot sa am toleranta pt. omul care este asa cum ii este firea , nu pot avea acelasi sentiment pt. „functionarul” din fruntea statului si aghiotantii sai.
    Mult a fost, putin a ramas. Se vor ridica alte voci care sa faca uitate numele rozatoarelor de la cirma tarii.

    Apreciază

  5. George Serban zice:

    Bine spus, Niko! Basescu este un produs mediatic, un fel de papusa gonflabila care, dupa ce a fost folosita o data, de doua, de trei ori, in loc sa fie aruncata de Roman la gunoi, a fost lasat sa se obrazniceasca. Si am ajuns aici …

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Da, George, foarte grav e că a fost lăsat să se obrăznicească de către păcălicii de-şi zic politicieni, de absolut toate coloraturile. Şi asta ar trebui să dea de gândit….
      numai bine, gânduri frumoase prietenului de suflet care-mi eşti, ne eşti, cu preţuire,
      Sibilla

      Apreciază

  6. societate zice:

    Foarte buna poza, dar trebuia ceva mai decoltat, nu palton! In rest e ok!

    Apreciază

  7. pastel zice:

    Buna seara! Am avut un comentariu , poate il regasesti.

    Apreciază

  8. Pingback: Lab on a chip « Societate

  9. Pingback: Albu ca Zapadu si pove-sti-rile piticului Lazaroiu

  10. Pingback: RĂMÂNE CUM AM STABILIT : MARŞ, JAVRĂ ORDINARĂ !! MARŞ !! « Sfinxul

  11. Pingback: O duduie din politica romaneasca « Basarica – Profund Anti basescu

  12. Pingback: Matroana politicii mioritice « Basarica – Profund Anti basescu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.