Gunoaiele lui Băsescu când nu put , * se-ncing *…

Gunoaiele lui Băsescu când nu  put * se-ncing *…


Se-nşeală cei care cred că tătucu de la Cotroceni ar fi * preocupat * de grija românilor, de soarta ţării !!! Securistul Băsescu NU pierde timpul. Hăhăie şi ne mai pregăteşte câte ceva… Asta ca să nu-l uităm, uita-l-ar Dumnezeu la Iertare în Ziua Judecăţii ! AMIN !

Ideea e că pe oriunde-şi bagă Satan Băsescu coada, damful de gunoi  trăsneşte. Şi cum oricărei satane nu-i merge bine dacă n-ar avea şi-o Legiune de diavoli pe lângă Curte, şi-a tras matelotul fo nişte ceva Legiuni… Căcaţii care-l deservesc, care prin presă, care prin ICR, care prin teritoriu, care pt curăţat terenul din calea zăusului de doi bani găuriţi, s-au cam încins din cauza căldurii. Că dacă Băsescu e mai mereu în călduri ca orice lache…

Aistea vremuri le trăim… :

* ÎN LUMEA ASTA PROST FĂCUTĂ, CĂCAŢII  FUT ÎN LOC SĂ PUTĂ! *

Jurnalistul Victor Ciutacu, agresat de doi simpatizanţi ai preşedintelui Băsescu

Redactorul-şef al cotidianului „Jurnalul Naţional”, Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bătaie, luni seară, în centrul comercial Băneasa Shopping City, de către doi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu. Incidentul s-a petrecut în timp ce jurnalistul se afla la cumpărături împreună cu copilul său.

„Doi susţinători ai preşedintelui au simţit nevoia să-mi rupă mie picioarele preventiv, urmând pe listă Gâdea şi Badea”, a declarat Victor Ciutacu, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea Ştirea Zilei. ( … )

sursa : aici

Că NU a fost ceva * absolut întâmplător * reiese şi de aci :

* Potrivit ziaristului, agenţii de pază „păreau că veghează”, însă se pare că NU au intervenit. *

În DISPERAREA sa, securistul de la Anvers, matelotul Băsescu posibil c-o fi hăhăit ceva ore. C-aşa-s proştii. râd de unii singuri.  Iar Băsescu nu-i fu-n  monument de tiligenţă, dimpotrivă,  nu-i străin de cele de mai sus, şi-asta sună mai degrabă a schizofrenie, faza maniacală. Foarte grav e că un copil nevinovat dă piept cu * normalitatea * lui Băsescu&PD-L şi învaţă ce-i aceea * să trăieşti bine * !!

ŞI mai GRAV e că am ajuns să fim puşi la zid în ţara * noastră *- ( că ne-au confiscat-o bastarzii ), unul ca IDIOTUL aista :

Un fascist deghizat in senator roman:

Ehe….de-ar ştii el, matelotul travestit în preşedinte ce MULŢI au fost românii care  AU ÎNŢELES CĂ   tentativa de intimidare a prietenului nostru, al românilor, Victor Ciutacu a fost UN MESAJ transmis de Cotroceni nouă, tuturor * derbedeilor * şi că MÂINE POATE URMA ALTUL ŞI ALTUL ŞI ALTUL…. şi-au urlat românii * tu-vă muma-n cur de canalii, vă dăm jos !!! *… S-aude că s-ar da gorilele marinarului şi la Gâdea şi la M Badea, că cică-s incomozi şi ne-arată el securistul că-i tartor, de parcă n-am ştii că-i… Naşu a toate, arză-l-ar!!

* Imperiul contraatacă *,  pe redute fraţi români ! Huuuuoooo…. Jos Mafia Naşului Băsescu ! Huuuuoooooo ….. :

Ceea ce NU au priceput canaliile Boc, Udrea, Băsescu&co… e că a reuşit : SĂ NE ENERVEZE PE NOI, TOŢI * DERBEDEII *, IAR NOI CÂND NE ENERVĂM NE UNIM !

Victor Ciutacu e de-al nostru, Băsescule!!!! Reţine, băi canalie:  * derbedei *, dar… MULŢI ! Şi NU te vrem!! Pentru că ori hăhăi ca prostu, ori taci şi ne tot faci din umbră, NE SPERII COPII, NEMERNICULE !

Şi ţi-o spune o furnică ce-a încasat-o la propriu de la căcaţi DE-AI TĂI! Şi-am rămas în picioare… PENTRU COPILUL MEU!  Câţi ca mine, câţi mai vrei ca Ciutacu, dar ca MILE, ticălosule, dar ca judecătoarea căreia i-aţi umblat la frânele maşinii… ???!!! DESTUL !!!

DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE!!!

Şi-am primit pe mail:

E nostim sa adormi o natiune si sa-i pui imnul „Desteapta-te Romane”

Trecut versus prezent
Capitolul 1. Asemanari

1.1. Avem aceleasi hidrocentrale construite pana in 1989, cu precizarea ca pe unele, cat de curand le vom face cadou.
1.2. Avem aceleasi termocentrale construite pana in 1989 si aceleasi retele de transport electric
1.3. Avem aceiasi centrala atomica
1.3. Avem aceleasi sosele si autostrazi in proportie de 99%
1.4. Avem aceleasi spitale construite pana in 1989
1.5. Avem aceleasi camine, complexe, studentesti si aceleasi facultati de stat.
1.6. Stam si acum la cozi. Sinistru e ca acum stam la ”coada” la banca, la ”coada” sa platim impozitul sau gazul, la ”coada” sa prindem mai stiu eu ce promotie sau la ”coada” sa depunem cererea de somaj…

1.7. La fel ca pana-n 1989, ”vedem” hotul dar inchidem ochii
1.8. La fel ca pana-n 1989, ne uitam la TV si nu avem ce sa vedem
1.9. La fel ca pana-n 1989 ne mintim spunandu-ne ca:”presedintele singur, nu are ce sa faca”
1.10. La fel ca pana-n 1989 ne plangem ca-i greu dar noi o ducem bine
1.11. La fel ca pana-n 1989 ne amenintam copiii sa invete bine, spunandu-le ca “fara carte nu au parte”
1.12. La fel ca pana-n 1989 cei fara carte sau cu studii cumparate, sunt numiti politic in functii de conducere
1.13. La fel ca pana-n 1989 locurile la facultatiile de stat sunt foarte putine

1.14. La fel ca pana-n 1989 incercam sa ne platim datoriile
1.15. Avem acelasi metrou ca si in 1989
1.16. Avem aceleasi linii de tranvai si troilebuz
1.17. Avem aceleasi parcuri dar distruse, aceleasi zone de agrement dar ruinate, aceleasi baze de tratament dar instrainate sau lasate in paragina, aceleasi lacuri termale si bai populare dar acum cu taxe mult mai mari.
1.18. Avem aceleasi mine dar inchise, aceleasi sonde petroliere dar cesionate pe 2 lei, aceleasi gradinite si camine!
1.19. Avem aceleasi statiuni turistice dar fie lasate de izbeliste, fie date cadou…
1.20. Avem aceleasi bogatii naturale, inepuizabile ( aur,neferoase,marmura,minereuri feroase,uraniu, gaz,hidrogen sulfurat…)
1.21. Avem aceleasi fantani dar secate, aceleasi izvoare de apa minerala…
1.22. Avem aceleasi centre de cercetare dar fara cercetatori
1.23. Si acum ca si pana-n 1989, ne multumim sa spunem bancuri despre politicieni
1.24. Si acum ca si pana-n 1989, ne lasam condusi precum o vita la abator.

Capitolul 2. Deosebiri

2.1. Hidrocentralele ce le avem sunt amortizate contabil. Costul de productie este acum de 10 ori mai mic iar cel pe care-l platim de 10 ori mai mare…?!
2.2. Termocentralele pe care le avem sunt si ele in aceasi situatie ca a hidrocentralelor in schimb aici ne confruntam cu alt aspect si anume cu cel al aprovizionarii cu carbune de import…daca ar fi fost posibil, cu siguranta politicienii nostri, ar fi importat si apa pentru varianta hidro. Amortizarea termocentralor, duce la costuri foarte mici de productie, in schimb comisioanele de la import au “grija” sa regleze pretul. Aceleasi comisioane vin a corecta pretul si in varianta hidro, comisioane de milioane de euro primite pentru “revizii tehnice uzuale la preturi de milioane”!
2.3. Incredibil, importam apa grea de la o firma din paradisul fiscal care o cumpara(importa) din.. ROMANIA !Transportul e foarte rapid, el facandu-se pe hartie! Teoria ca energia electrica este aproape gratuita nu e valabila si pentru Romania .
2.4. Soselele si autostrazile sunt aceleasi dar cu un trafic de 10 ori mai mare
2.5. In spitale acum trebuie sa vi cu siringa ta si cu medicamentele tale.
2.6. Statul la coada e privit ca ceva normal. Am stat 2 ore la BCR Serban Voda, le-am facut sesizare si un pic de “circ”, i-am intrebat daca-si dau seama ca ceea ce fac e furt, furt de timp si normal ar fi sa ma pontez si sa fiu platit de banca…Angajatii radeau iar “pinguinii” de la coada ma priveau ca pe un ciudat.

2.7. Daca ceri restul la taxi, spun ca nu au schimbat, daca vrei restul de la Mega Image trebuie sa te lupti sa-l culegi de pe sticla… daca lasi ciubuc prea putin, ti se bate obrazul…
2.8. Pana-n 1989 eram mintiti 2 ore/zi, la televizor! Acum suntem mintiti 24 de ore /zi…
2.9. Pana-n 1989, presedintele era laudat de patriarhul Romaniei, acum presedintele pupa mana patriarhului. Homosexualitatea e prezenta la cele mai inalte nivele…a pupa mana cuiva, este o optiune sexuala!
2.10 In ziua de azi, poti face o facultate si numai cu bani. Examenele de semestru sunt teste grila, iar subiectele sunt postate pe net cu 2 saptamani inainte!!!
2.11. Exploatarea resurselor naturale se face de catre privati, care dau statului Roman, intre 3-12% din valoare ! Protectia sociala are un alt sens … a-l aduce pe om la nivelul de inteligenta si sau cunoastere/percepere al ierbivorelor e factor de echilibru si liniste sociala. Eliminarea fizica a pensionarilor si celor asistati sogial e plus valoare, si trebuie facuta intr-un cadru legal!
2.12. Astazi se fac consolidari la tronsoane de cai de tranvai unde nu e cazul doar pentru a incasa “comisionul”. Toata clasa politica asteapta cutremurul ca pe D-zeu
2.13. Pana-n 1989 fiecare cetatean mergea in concediu, o data la mare si o data la munte. Azi doar 5% mai isi permit!
2.14. Pana-n 1989, banii obtinuti din exploatarea resurselor naturale, erau directionati catre protectia sociala, astazi sunt directionati catre protectia MAFIEI!
2.15. Apa plata e la fel de scumpa ca berea ?
2.16. Cumparam Cola la acelasi pret cu laptele, daca nu mai scump. In loc sa ne hranim copiii ii otavim cu mana noastra!
2.17. Parizerul e facut din celuloza alimentara si prafuri extrem de toxice. Toate preparatele contin aditivi toxici ce permit absortia apei. Am ajuns sa cumparam apa la pret de sunca presata. Am ajuns sa ne cumparam propia moarte in rate!
2.18. Banii ce n-i se fura zi de zi, se intorc inapoi sub forma de imprumut. Cine are interes sa se opreasca jaful atata timp cat acesta genereaza dobanzi acelorasi hoti.
Daca am incerca sa-i falimentam pe acesti criminali “economici”, ce fac profit otravindu-ne,cu acordul tacit al statului si de ce nu si al nostru, nu ne-ar ramane decat sa bem apa si sa mancam cartofi si paine…dar si atunci nu sunt sigur ca nu ne-ar otravi apa! Exista o vorba veche…SCAPA CINE POATE… eu unul va spun sincer ca SCAPA CINE SE TREZESTE! “Invadatorii” nu ne invadeaza pentru ca inca suntem prea multi!

Capitolul 3. Specific Romanesc

3.1. Numai in Romania platesti comision de consultare cont, facuta la bancomat.

3.2. Numai in Romania patesti comision cand retragi numerar de pe card

3.3. Numai in Romania termenele de prescriptie a amenzilor nu sunt respectate

3.4. Numai in Romania au fost date si inca se mai dau legi pentru o zi!

3.5. Branza e mai scumpa decat carnea

3.6. Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos.

3.7. Laptele simplu mai scump decat laptele batut.

3.8. Portocalele mai ieftine decat merele.

3.9. Cartile sunt mai ieftine decat revistele.

3.10.Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta.

3.11.Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu sambure.

3.12.Vinul este mai ieftin decat strugurii.

3.13.Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix.

3.14.Ciupercile sunt mai scumpe ca si carnea de pui

3.16.Venitul minim si pensile sunt impozitate ( supuse taxarii)

3.17.Hotararile luate de popor prin referendum sunt apoi ignorate

3.18.Statul are o relatie sexuala cu cetateanul, regulandu-l in toate pozitiile posibile. Pozitia 89, in grup, e practicata de 20 de ani!

Şi totuşi…:

Guvernarea Năstase a fost cea mai BUNĂ, Economia României a fost pe creştere!!! Adrian Năstase ESTE şi la acest moment cel MAI NIMERIT Prim Ministru !!!

Preşedintele Ion Iliescu, Echilibru,  NU a tăiat pensii, NU a diminuat salariile, DIMPOTRIVĂ… Ion Iliescu întotdeauna a fost alături de cei mulţi, a oferit stabilitate, a rămas cel mai reprezentativ POLITICIAN AUTENTIC !!!

Finalitatea oricaror economii si a oricarei politici economice trebuie sa fie imbunatatirea vietii oamenilor si anume a celor multi .

* derbedeaua * Sibilla

UPDATE

Victor Ciutacu, provocat la o confruntare televizată de unul dintre agresorii de la mall (VIDEO)

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Gunoaiele lui Băsescu când nu put , * se-ncing *…

 1. Cristian Ion zice:

  Te salut prietena draga. Ce iti face ingerasul?
  O zi minunata iti doresc

  Apreciază

 2. Theodora zice:

  Salut!
  Este 02.30 dimineata si acum am apucat sa ridic pe blog articolul meu. Daca ai timp treci pe la mine te rog, vreua sa imi spui daca are sau nu rost sa dau pin la AN
  O dimineata placuta!

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   No, văzuşi că trecui pe la tine, la 5, e drept :)))
   La AN, cu mare tristeţe o spun : fărădelegea face legea…. în adevăr aia * aya * e unică, mai josnic caracter ca al ei, n-ai să vezi…
   numai bine, Theo,
   S

   Apreciază

 3. Pingback: Întâlnire cu Zamolxis « Hai ca se poate!

 4. octavpelin zice:

  Sibilla,super articolul tau,o seara faina!
  p.s.ai o dedicatie muzicala.
  Apropo cum se instaleaza Like??!!

  Apreciază

 5. Filme Online zice:

  Am o propunere pt tine http://www.axyy-filme.com in dreapta am acolo o categorie : BLOGURI INTERESANTE
  te-ar interesa sa ajungi acolo daca da,da un replay la mesaj sau
  Add id messenger happy_dar@yahoo.com

  Apreciază

 6. Sa nu uitam ca sunt multe informatii despre Traian Basescu. Cine este, ce a facut si care-i este trecutul lui Basescu? Ele trebuie mediatizate in permanenta.

  Apreciază

 7. Pingback: Întâlnire cu Zamolxis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.