No offence mister president: închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa…

No offence mister president: închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa…

Motto:

* În faţa idolilor lumii voastre, NU plec genunchii, NU mă închin ! * – Mile Cărpenişan

Florin Chilian – Porunca 1 – Sa n-ai alti Dumnezei – Ca-n viata.flv:

Dumnezeul lor e banul… au rămas părinţi cucernici prea puţini… în Biserica din suflet, unde fugi când e prea greu,or să pună guvernanţii impozit pe Dumnezeu… ca-n viaţă… plânge Sus în Cer Maria, lacrimi pe icoana noastră…  fariseii râd în stradă, Lumina-i frântă pe Cruce, sub un munte de păcate, Doamne cum de mai poţi duce, ca-n viaţă…

Viata nu e un scop în sine; numai un mijloc; e numai cadrul unui destin sau e în cadrul unui destin. Multi se tem de cuvântul destin, ca nu cumva sã însemneze predestin, prin urmare sã se trezeascã într-o doctrinã fãrã libertatea vointei, deci fãrã conceptul specific al responsabilitã tii ultime……- Părintele Arsenie Boca

Florin Chilian – Viata ca o curva (Official Video):

Cu adevărat nu au ce să-ţi ia, nu au cum, nu au ce să-ţi ia… câteodată chiar vezi…

Vreau sã vã schimb lacrimile voastre în bucurie, multumind lui Dumnezeu de toate durerile si schimbându-vã purtãrile, vã ve-ti bucura. O veti face?….. ( Părintele Arsenie Boca )

Copii ajung în bratele lui Dumnezeu, fiindcã ei sunt cel mai aproape de El. Modul lor de a fi, e cel mai iubit de Dumnezeu. Înteleptii îl înteleg pe Dumnezeu, ca pe o necesitate în explicarea lumii. Copii îl au, ca pe un tatã de pe celãlalt tãrâm. Iatã de ce copii sunt în Adevãr, pe când înteleptii pe dinafara lui… ( Părintele Arsenie Boca )

MILE, şi el  copilul lui Dumnezeu … * ascultati-l pe Balaseviciul meu. * :

Djordje Balasevic Na Bogojavljensku Noc:

Na bogojavljensku noc

olba se dotace, lome se pogace

a venci smokava i mali zlatni praporci se pokace

po prednjoj sobi mog bace

cudo je navike moc

Kao pod zastavom drustvo se sastalo

pod istom ikonom za dugim svapskim astalom

sto pamti svadbe i dace

Uglavnom gostujem kod kuce

al’ moju narav pamte tu

brbljaju svasta pred svanuce

al’ cak ni pripiti ni da pomenu nju

Na bogojavljensku noc

pobozne pesmice, svece i krestice

i uvek metu odvec onih glupih grozdjica ucensice

al’ to je tako i amin

strasna je prosloti moc

Prate me duhovi k’o gladni vukovi

a moje vreme tinja kao stari trupac bukovi

jos jutros gurnut u kamin

Ruza je pupila na mrazu

i sto bi rekao moj kum

vuce te djavo na tu stazu

a ispred sebe imas dobri stari izlizani drum

Ref. 2x

Nikad ne pricaju o njoj

a ja se ne raspitkivam

ukrstim politru i noc

i na taj krst se tu i tamo prikivam

Vec me i Dunav pretice

moja me senka spotice

al’ nista me se ne tice

i malo sta me pomera i dotice

sem katkad nje

Na bogojavljensku noc

vasar starudija, banda sa studija

profesor ruskog, sveros, doktor, paor i opstinski sudija

ma svi smo na pomoz Boze

silna je ljubavi moc

U jutra besana jos dodje nezvana

i kao provlanik mi pretura po mislima i pesmama

al’ to je sve sto mi moze

Vec me Dunav pretice

vec me senka spotice nista me se ne tice

nista me ne dotice

2x

Ref.

* … si tot ce imi doresc acum e sanatate pentru familia mea si mai mult noroc pentru acei oameni chinuiti. Sanatate pentru cei 10% care mi-au ramas intr-adevar prieteni si de la Dumnezeu putere sa nu ne inraim niciodata…. *- MILE

* … cum e al nostru comandant suprem. Un Basescu care vorbeste despre Armata NATO, nu stie ce misiuni au baietii nostri acolo si nu a auzit pana acum ca 31 Aprilie nu exista in calendar. Mai mult avem un presedinte cu probleme mari. Summit-ul i-a iesit foarte bine si il laud pentru asta…. dar cum ramane cu suptul ca acum sunt mai multi licurici. O sa il cam doara falcile pentru ca trebuie sa presteze si in Vest si in Est. Oricum o face cu pasiune. E si obisnuit deja. Asa ca daca a mai aparut un mega licurici nici nu mai conteaza…. închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa.

No offence mister president…don’t try AGAIN to destroy me ….this time i will call the russians and i will become also a big Lampyris noctiluca… *

*******

Unde am vrut să ajung… :

Noi … copiii unor oameni care nu sunt presedinti

“Asta pute a facatura ordinara” am spus atunci in miez de noapte in Baghdad. Eram cu doi oameni pe care ii consideram prieteni si dezinteresati. Un ziarist si un om in uniforma. Au spus acelasi lucru ba chiar mi-au confirmat cu argumentele lor ca gandim la fel. Am vazut cu ochii nostri cel putin doi dintre noi ca povestea pe care se faceau spume in tara e mincinoasa. Nu o sa va zic care doi doar atat nu era decat un jurnalist intre cei doi. Una se abera in tara alta era concret la fata locului. Aveam dovezi.  Unele au scapat si pe post dar orbiti de propriile fantezii oamenii momentului nu vedeau nimic in clar. A fost ce a fost. Nu mai vreau sa imi amintesc. A prins in Roamania. La Baghdad nu a prins si am spus-o. Am infruntat zmeul numit acum zeul si m-am tinut tare. Am pierdut imens. Am pierdut un om din cauza lui. Am pierdut o viata. Am ranit involuntar in jurul meu pe toti cei ce nu aveau pic de vina. Si asta numai pentru ca el s-a suparat si a scuipat cu foc. Mi-a fost frica atunci sa nu imi pierd si parintii si nu am spus-o pana acum. Nu am spus-o deloc doar pentru ca el sa nu imi afle punctele sensibile.

Au trecut anii. Ranile s-au lins s-au cangrenizat poate chiar cele mai mici s-au si cicatrizat. Pe mine nu ma mai doare nimic. Eu sunt cel care a infruntat z(m)eul pentru prima data. Ii vad pe altii acum. Sunt raniti de aceeasi dihanie. Balaurul isi cere jertfa pentru a prospera.

Ah cat de pervers poate sa fie un zmeo-zeu din asta. Plange si te musca. Rade si te arde. Se gudura si te inseala. Totul pentru a parea uman.

Dar nu …EL TOTUSI ESTE ZMEU NU ZEU

A plans de mila unui prieten si toata lumea a zis : asta DA OM!

A plans de mila lui si a cauzei lui si toti au zis : II DAM VOTUL!

Plange acum de mila fetitei neajutorate si sunt inca unii care spun : ARE DREPTATE!

Cunosc doi din trei oameni….si mi-au cazut cu tronc. Sunt cei trei care au fost spulberati de napalmul ragait din senin de zmeu.

Ei sunt oameni si arsurile ii dor. Nu sunt de fier deci au si sentimente. Gandul meu pleaca spre cel pe care nu il cunosc decat virtual. Un copil care trebuie sa vada cum tatal sau este perpelit pe rug doar pentru ca CE? ……… Oare acel “CE” are raspuns in mintea acelui copil? Oare el nu merita sa fie aparat mai dihai decat o fetiscana despre care stiam doar ca se fufaie si traieste cum acel copil poate nici nu are cum sa isi imagineze? Oare buzele ei nu costa mai mult decat manualele pe doi ani ale acelui copil? Oare masina cu care apare pe strazile capitalei si ale tarii nu este de 15 ori mai scumpa decat un Matiz? Oare copilul asta o sa inteleaga vreodata de ce e tatal lui mai presus decat tatal ei?….Eu cred ca DA!

EU am inteles demult tot ce e legat de parintii mei. Sunt convins ca si baiatul cu nume de viteaz … sclipitor fiind … o sa dea clasa gramatical vorbind fetiscanei care e mai mare cu vreo 20 de ani ca el.

Stiu ca parintii lui si ai mei o sa inteleaga si ca niciodata nu vor sa isi permita asemenea abuzuri. Dar cunoscand ambele situatii sunt convins ca nici nu au cum sa fie ticalosi cum a fost z(m)eul.

MILE

*******

Aşa că… suge-o singur, băi, prezident Johhny Walker, suge majkă că va tot urma să sugi…  * inchide ochii si deschide larg hahaind gurita. No offence mister president…don’t try AGAIN to destroy me… *…

Nu ştii, nu vrei să fii OM, NU eşti prezidentul nostru, ci, un biet sugător… D-aia ai să-ţi frângi gâtlejul veşnic însetat – deh, suptul – de nemernic!  Pe noi, SCUTEŞTE-NE şi… PIEI SATAN!

MILE n-a murit, trăieşte prin milioane de alţi MILE pe care tu,  zmeule, în niminicia ta, crezi că-i amuţeşti c-aşa vrei tu, daaaar…  NU vei scăpa, că NU eşti Zeu! Ai fost şi-ai rămas un biet muritor, şi, spre deosebire de noi, un sugător, atât.  Un jalnic sugător !

Se-apropie vremea când, nu vei mai putea nici măcar să sugi… deja te dor fălcile şi noi ştim şi faptul că ştim te disperă, te scoate din minţi… Arginţii NU mai sunt deajuns să-ţi liniştească rictusul , Iudă… te-ajung din urmă toate umbrele trecutului , prezentul ne doare, pe tine NU te va ierta, iar viitor NU ai! Noi… noi vom lupta, asta pentru că tu, sugătorule ne-ai condamnat la luptă.Lupta pentru supravieţuire. Dar ştii ceva… ? Nu numai că vom reuşi să supravieţuim, promitem să te învingem! Cu armele tale, zmeule de doi bani… Ghici care din ele…

Noi NU am uitat NIMIC din ticăloşiile tale!  La fel ca MILE şi noi am pierdut suflete dragi c-aşa a vrut mafia păstorită şi tolerată de tine, şobolanii tăi din teritoriu ce te-au luat model… alţi prezidenţi ai Cetăţilor, cu-aceiaşi sete de… Johhny Walker ca tine, ăia ce ne-au condamnat să mâncăm pufuleţi cu apă şi lacrimi…  NU pierim, ne vom tot rădica câte unul şi-ţi vom spune ca Sârbul : eşti un biet sugător şi tu şi nababii tăi, voievozii sugători din toate colţurile ţării, ai tăi, deşi cică se dezic de tine… C-aşa sunteţi voi, sugătorii, dupăce vi-o sugeţi unul altuia, vă scuipaţi şi ne e scârbă de scuipatul vostru! Labe triste, aia sunteţi!

În   faţa idolilor lumii voastre, NU plecăm genunchii, NU ne închinăm !

Cu adevărat, NU aveţi ce să ne luaţi, nu aveţi cum, nu aveţi ce… Sufletele noastre, ne aparţin! Noi nu ne vindem sufletele, ţara, ca voi, sugătorilor !

Şi da, doare tristeţea cu care spunem TOT, doare că le spunem noi, ăia mici, neînsemnaţi pentru voi şi tare ne-am fi dorit s-o spună lumea vostră, a * politicienilor * şi să te fi oprit la timp şi n-a fost aşa… pentru că unii din ei şi-au lecat genunchii, s-au închinat la idoli, pentru că… multe…

Fie, o spun ! Pentru că vă cam place suptul multora ! Nouă: NU !!  Noi, îl avem pe DUMNEZEU şi durerea de-a fi şi-a rămâne OM!   De-aceea OM şi RESPECT are mereu oricare din * cei care RĂMÂN şi după ce pleacă *, voi, NU, nu meritaţi ! Nu meritaţi pentru că noi mulţii suntem suflete, oameni şi  vouă NU vă pasă de asta, de oameni… n-aveţi timp, interes, ochi, pentru noi… sunteţi ocupaţi să… SUGEŢI… prăpădiţilor!

Sibilla

P.S. tot ţie, mister president, spre aducere aminte căci, NOI, cei mulţi, NU am uitat… :

Iliescu, despre Basescu: Errare humanum est. Perseverare diabolicum est!

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

* Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multele intrebari referitoare la ticalosiile si nerealizarile sale din toata aceasta perioada. *

( Marcus )

Ce-şi face Băsescu cu… duduia lui, carieră politică încheiată se numeşte !

P.P.S mister president… rămâne cum am stabilit : închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa…

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la No offence mister president: închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa…

  1. @ Sfinx 777

    Arsenie Boca spunea despre „viziuni ceresti si viziuni dracesti”:Nu se ajunge la rugaciune neincetata cata vreme esti patimas, ci ajungi la primejdie de naluciri, halucinatii, chiar in stare de veghe.Cand amesteci rugaciunea cu patimile, biruiesc patimile cu tot felul de naluciri… Intai trebuie facuta despatimirea. Cum?Trebuie lepadata iubirea de sine, iubirea curveasca de sine si semnele acestei iubiri sunt printre altele:judecarea, cartirea, nemultumirea.”
    ………………………………….
    „Sunt doua faze ale nevointelor:
    1. Faza ascetica…
    2. Faza…care ridica mintea la stari de credinta luminata”
    „Tot ce e nedrept, tot ce mincinos, va pieri mai devreme sau mai tarziu.Numai adevarul nu se sperie de timp…Mai bine este sa suferi un necaz pentru adevar, decit sa spui o minciuna.”

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Tinere talent,
      Voroveşti cum o viespe sectară, majkă…
      Adicătelea şi-n traducere : faci talmeş-balmeş din ce ţi se năzăre…grav e c-o faci cu bună ştiinţă…
      Citez ceva din pămătuful miriştilor tălică :
      Itzicbaseanu
      Membru fondator al WACILORR (Asociatia Internationala a Cetatenilor Impecabili ofensati de Labarii Opozitiei Ragaoace si Rapace) ( am încheiat citatul )
      Înţeleg că matale când ţi-e greaţă şi pari tare-ngreţoşat pe lume, viaţă, te-nmoi cu… portocale… da de Apă Vie, auzişi, tălică ?
      Şi Paler şi Arsenie Boca, au prevăzut exact de unde şi cum vine pericolul, Răul, mai mult Părintele Arsenie Boca, la fel Iustin Pârvu, never ever NU au spus că tre să ne-nfrânăm limba, Cuvântul când avem de spus ceva…
      Adevărul e Stăpânul nostru, NU noi stăpânim adevărul, aşa că… iar răstălmăcişi, din nou voit şi de regulă nu lupt cu cine nu ştie şi nu-l ţine lupta, din…. modestie, d-aia !
      Părintele Cleopa te-ar * pocni * cu fo douăjdouă canoane grele de-ar mai fi zăbăvit printre noi…
      Apropo de Minciună/i… Băsescu tot NU a spus ce şi cum cu banii de * răscumpărare * a jurnaliştilor * răpiţi * în Iraq, a drak puşlama, tăcu şi făcu, fără patimă, nema rugăciuni, că cică-i Boss… în fine, pt moment inche ie, zevzecul…
      Fie, cum zici, mă rog pt ticălos, pe… limba mea de daie liberă, iauzi acilea :
      Doamne NU-l ierta ,dă-i după fapte !
      Despre coana Leana ce să mai vorovim, că-i de panaramă şi-aşe…
      No meri cu bine…

      Apreciază

  2. Aşa te vrem Sibilla! Capul şi garda sus. Loveşti şi loveşti bine.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Ai dă mineeee… se trezi sârbul din dumneamea că NU se mai poa cu nărodul şi-i musai să scăpăm de Satan, da MUSAI !
      Rămâne cum am stabilit : pe redute, fraţi români ! JOS DICTATORUL !

      Apreciază

  3. Ba „fratilor” romani, avetzi grija acolo sus pa reduta sa nu fie alunecos da ploaie ca dati d-amboulea naiba!…Sibilla, ma daca esti modest si nu te pui cu ai da nu „tine” si nu „poate”, iesi pa teren cu handicap da dastept ce te afli.Hai noroc!…Si ai dreptate: Sus Opozitia si spanzuratorile, Jos Dictatoru’ ca sa traga sforile!…

    Apreciază

  4. Pingback: Foaie verde LIBERTATE…. « Sfinxul

  5. Pingback: Antena 3 e si aici ! bă-SECULE, știu, te oftici !! Dar USL-ul, unde naiba e ??!! | Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.