În teritoriu, pedelizarea PSD s-a înteţit !! Ne aude cineva ?? Faptele să vorbească !!!

În teritoriu, pedelizarea PSD s-a înteţit !! Ne aude cineva ?? Faptele să vorbească !!!

www.descopera.ro/

Înainte de orice altceva,  IMPORTANT DE ŞTIUT:  AICI !!!

Şi-acu să-i văd pe politicieni care e pentru şi care se dezice de Mugurel … Isărescu, cine altul…

* Mugur Isarescu este singurul roman membru al Comisiei Trilaterale, ce a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director.  *

Creştină fiind, spun NU, Noii Ordini Mondiale şi tartorilor săi din umbră !

Cred în Unul Tatăl Ceresc!

*******

Jale şi prăpăd unde arunci privirea… România, în zodia cumetriilor. Cumetrii de durată, de ocazie, de conjunctură, de … fonseca, că de popor li se cam rupe-n figuri * stimabililor * politicieni…

Figuranţii ce refuză cu îndârjire curăţenia generală în bătături şi-au impresia că dacă ei crapă, nima-n lume nu-i poate înlocui, de găsit pretutindeni, Adicătelea nu se există * partid * fără de uscături, dar cu experienţă în ale supravieţuirii pe scenă…

Ce soluţii de ieşire din criza economică, şi-asta la comandă apărută ca din neant, ce grijă faţă de belelele şi agonia-n care se zbuciumă economia? …  scenetele continuă…

PD-L, haita, camarila corupţilor , infractorilor, nu şade un minuţel pe gânduri. Planul e supravieţuirea. Cum ? Simplu. Racolări, infiltrări, intoxicări, etc.  Ambele grupări pedelachee s-au prins de figură. Ba le mai şi ţine, că dacă nema vigilenţă…

Planul e simplu, oameni ai lor în puncte cheie peste tot în chiar plaţurile adversarilor politici. Se cooperează bine. Merge ca pe roate. Pedelizarea  PSD se desfăşoară zicese în parametrii stabiliţi …

Vor avea Înţelepciune, Putere, Forţa necesară cei de la vârful PSD  cu pârghiile decizionale-n mână să decapiteze-n al 13-lea ceas şerpii încălziţi atâta amar de ani la… sân ??

Pare că grupările pedelacheilor s-au bazat pe ceva când au declanşat Operaţiunea…

Dacă s-au înşelat au ba, om vedea. Nu că ne-am alege noi cei mulţi cu ceva, da ştim cine-s tartorii, fie că e vorba de PD-l, PSD, PNL…  şi  E TIMPUL să se limpezească apele, să se alegă bobul de neghină ! Altfel, rămânem la stadiul de : * noi, noi cei mulţi, ai cui suntem ?? * şi mascaradele continuă… România?  Tatăl cu mare Mila Lui  de s-o-ndura…

În Caraş-Severin de exemplu, judeţ portocaliu de taaaaree mulţi ani, PD-L NU ar fi rezistat la putere dacă nu ar fi fost cooperare pe toate liniile, larg concurs al unora din PSD, toleranţă şi bună convieţuire, cică… Despre guguştiucii cărăşeni,  migratorii, trădătorii ce-au tras PSD în jos, despre taberele şi mânăriile unor neicuşori şi-ale unor dudui agramate da cu pretenţii de politicieni şi astea, cu altă ocazie… Că mă doare! Drept în inima care se-nverşunează să ticăie-n… STÂNGA !

Ca să-şi asigure reuşitele, PD-L, racolează simultan şi guguştiucii dornici de funcţii în noile filiale ale tartorului * independent * Oprea, infiltrează oameni de casă în PSD, racolează … În teritoriu, listele cu cei ce emigrează la * independenţi * se cunosc. * Fetele de casă * ce urmează să fie susţinute de către PD-L  la conducerea filialelor… PSD, se cunosc.  Că se reactivează ceva neicuşori de pe tuşa PSD dar care servescintereselor PD-L, şi ăştia se ştiu, nominal. Întrebarea e : cei de la centru, conducerea PSD , ce mutări, schimbări, va opera, dacă se va încumeta…

Iată că a sosit momentul Forţei şi Echilibrului… DEMONSTRAŢIA, căci, cu teorii, ne cam dumirirăm de-am ajuns analişti politici de voie, de nevoie, ori forţaţi de împrejurări cu cântec… Urmează : descântecul !

Ca să nu dăm dovadă de ipocrizie, recunoaştem că de-a lungul vremii, au tot fost oameni hărţuiţi, victime ale abuzurilor PD-L, victime ale şantajului, ameninţărilor… dar, mult mai mulţi sunt cei care bat palma cu adversarii. Nu mai detailăm motivele… timpul se curge şi NU în favoarea poporului. Cu regret.

Strig şi eu : PSD,  mătura!  E jale şi regrete tardive nu ţin de cald, place au ba. Renunţaţi la joavinele din bătături ACUM ! Că-i ştim/ştiţi !!! * Politica *: n-avem alţii *, * să fie la număr*,* cu cine-i înlocuim *, * exagerare *, * nu e timpul dezbinării *, etc, etc, etc… a ţinut ceva ani, prea mulţi! Şi  au ieşit păduchii în frunte! Fruntea cu care se defilează. Şi-atunci, de ce se mai pune  problema : că poporul e resemnat, că ne-am merita soarta, că nu se iese masiv la vot, că încrederea populaţiei în politicieni e aproape nulă, că… ??? FAPTE TOVARĂŞI !!!!

Cu ce se mai ocupă Sorinache Frunzăverde, maistorul priceput la tot ce ţine de culise ? Evident baronul, voievodul Twin Peakse-ului cărăşean numai grija judeţului de-l păstoreşte de-a ajuns vai steaua lui, NU o are… E deprins cu mutările din umbră… Au nu e unul din cei ce serveşte intereselor * celor din umbră * …?

Nah, printre multe altele… :

Revoltă la PSD Timiș – scrisoare deschisă către Ponta, dinamitează organizația

Timis

De cateva zile circula prin birourile de la PSD Timis dar si  prin cele ale organizatiei nationale din Bucuresti, o scrisoare cu continut incendiar vizavi de coruptia din filiala social-democrata din Banat. Mai multi membri de baza si cu vechime din PSD Timis s-au adresat direct presedintelui Victor ponta, acestia fiind nemultumiti de negocierile directe dintre PDL si socrul lui Victor Ponta, pentru a-l sustine ca succesor pe Titu Bojin, in detrimentului mai tanarului Sorin Grindeanu, agreat de Ponta datoua varstei si a orientarii. Conform scrisorii, la Lugoj Titu Bojin este sustinut de catre primarul Francisc Boldea, care este santajat sa faca asta de catre un alt pedelist celebru, omologul de partid si de consiliu judetean al lui Constantin Ostaficiuc, nimeni altul decat Sorin Frunzaverde.

PEDELIZARE prin BOJINIZARE şi CRĂCIUNIZARE

DOMNULUI PREŞEDINTE VICTOR PONTA

Suntem un grup de intelectuali social democraţi care dorim să vă avertizăm asupra unor aspecte care pot avea un efect extrem de grav asupra partidului pe care-l conduceţi.

După 5 ani de preşedenţie a lui Ilie Sârbu – prelatul răspopit, securist cu şcoală infiltrat în lumea bisericească, îmbogăţit din politică,, susţinător şi susţinut al grupurilor de interese, în principal al fraţilor Marius și Emil Cristescu, în fruntea PSD Timiş – social democraţia bănăţeană se găseşte într-o profundă stare de moarte clinică.

Nemulţumit că pleacă din fruntea PSD Timiş, forţat de conjunctura actuală de la nivelul central al partidului, Ilie Sârbu încearcă să participe şi la înmormântarea acestei organizaţii angajând „preoţi” pe Titu Bojin şi Adam Crăciunescu, eminenţe „cenuşii” mai mult „negre” ale politicii timişorene şi doctori în gramatica limbii române. Să încercăm să descifrăm ce se ascunde în spatele declaraţiei lui Ilie Sârbu de susţinere a lui Bojin drept moştenitor al tronului deja mancat de „molii”.

Prin manevrele securiste ale lui Sârbu, PSD Timiş se află la „răscruce de vânturi” extrem de periculoase determinată de:

1. Desăvârşirea procesului de PEDELIZARE prin BOJINIZARE şi CRĂCIUNIZARE.

Să explicăm: – Cei ce doresc, susţin şi plătesc pentru ca cel ce a evoluat de la buldozerist la doctor în economia apelor sunt fără îndoială cei ce au şi vor să aibă în continuare beneficii; cei ce sunt interesaţi să sugă lapte bun de la „vaca de muls” care se cheamă „DIRECŢIA APELOR TIMIŞ” şi, nu în ultimul rând, cei ce vor să „amuţească” opozantul politic PSD.

Aceştia sunt:

a) Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc şi locotenentul său, Dan Gheorghe Titus (tot Titu) Popa, care-l ţin pe Bojin la Direcţia Apelor de 5 ani deşi PSD-ul este duşmanul lor de moarte. De ce?

–       în târg se vorbeşte că Titu şi-a plătit postul cu 100.000 €;

–       în Consiliul Judeţean, consilierii PSD conduşi de Titu aprobă tot ce vrea Don Costelo;

–       cu Titu preşedinte, PD-L-ul e la „plăcinte”;

–       cu Titu la Ape, licitaţiile din septembrie pot da „lapte”.

b) Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde – veşnicul prim ministru al cărăşenilor care vrea să-şi bage coada şi în Timiş pentru că de Direcţia Apelor Banat este strâns legat şi aşteaptă septembrie să se lege şi mai tare. Prin influenţa sa nefastă, Bojin primeşte şi sprijinul lui Francisc Boldea care-şi negociază şi el plecarea la PD-L. Este penibil să-l auzi pe Franzi susţinându-l pe Titu Bojin când acesta, împreună cu Ilie Sârbu şi Ioan Sima, primarul de la V.V. Delamarina, îl trăgeau pe dreapta în 2008 nepermiţându-i să candideze la funcţia de primar. Acum îl pupă fie pentru că i s-a ordonat de la Reşiţa, fie că a luat şi el ceva aşa cum fostul primar PD-L Martinescu îşi luase tainul din contractul de 3,5 miliarde lei dat de primărie în 2007 firmei lui Bojin pentru vopsirea marelui pod.

c) Senatorul Ilie Sârbu – care trebuie să-şi lase o marionetă în „locul său” pentru a putea să-şi gestioneze în continuare interesele pecuniare şi sponsorizările grupurilor de interese, precum şi traficul de influenţă în calitate de socru al „PREŞEDINTELUI”. Sârbu trebuie să-şi ducă astfel la îndeplinire sarcina primită de la PD-L de a îngenunchea PSD-ul Timiş şi a-l subordona lui Constantin Ostaficiuc cu care împarte frăţeşte „bunurile necuvenite” de care au parte, de foarte mult timp (ca între securişti sau colaboratori).

Dacă „mişcă în front”, Titu are parte de replici de genul: „Vrei să-şi scot dosarele?”, „Vrei să ajungi la DNA?”.

Dacă este cuminte şi disciplinat şi mai plăteşte câte-o excursie în Africa „plină de mistere” sau în Viena muzicală sau Spania însorită, atunci poate să se „laude liniştit” că şi-a îndeplinit visul lui şi al strămoşilor săi. În târg se vorbeşte că distracţia l-a costat 50.000 €. Şi încă nu a reuşit să convingă „tot satul”.

d) Fraţii Cristescu, porecliţi şi „fraţii Bicicletă” după metoda de privatizare caracterizată prin „învârtiri repetate, susţinute cu mită”, utilizată la preluarea şi distrugerea celei mai mari părţi din industria timişoreană cu sprijinul neprecupeţit al eminenţelor Muşetescu, Agaton, Hrebenciuc şi, bineînţeles, Ilie Sârbu, prietenul de cluburi de fiţe al lui Marius Cristescu care se vrea „naşul” PSD.

Fraţii îl sprijină pe Bojin pentru că acesta le-a promis că împreună cu agramatul Adam Crăciunescu, vor face tot posibilul să-i ajute să privatizeze şi ceea ce a mai rămas de cumpărat, adică S.C. Pieţe S.A., S.C. Horticola S.A: şi dacă vă vine să credeţi chiar Portul Timişoara (acesta gestionat de Direcţia Apelor şi veşnicul său director Dr. Titu).

e) Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş – Adam Crăciunescu, care-l susţine pe Bojin (în lipsa lui Sârbu din concurs) pentru că numai acesta-l mai poate salva. Nu că n-ar avea din ce să trăiască (are 6 case + 300 ha teren), dar nu ar mai avea acces la şpăgile din păduri şi vânătoare, la relaţia pecuniară cu Gaus S.R.L., beneficiar a câte 2 mil. € anual de la Ministerul Agriculturii încă de pe vremea împărăţiei Sârbu – Crăciunescu, la înlocuirea pedelistului Costi Ostaficiuc când acesta-i la Bruxelles, la plimbarea cu d-na Luci.

Pentru că nu are credibilitate, se impune prin ameninţarea pesediştilor votanţi cu „şeful = măria sa Ilie” care a hotărât cui să lase moştenire tronul.

2. Instalarea în fruntea PSD a unui clan de corupţi, hoţi, imorali, oportunişti, îmbogăţiţi din bani publici, trădători şi marionete de cea mai joasă speţă.

În fruntea acestor susţinători ai lui Bojin, cei mai aprigi urlători şi susţinători ai moralei proletare sunt:

a) Primarul din Jebel – celebrul Bociu Sabin Emil, omul de credinţă al lui Dan Şipoş care l-a cadorisit cu o sală de sport (pe vremuri, bineînţeles) – a declarat că Bojin este „modelul său în viaţă”.

Este adevărat dacă analizăm gradul de îmbogăţire al „parşivului primar” din salariul de la stat. La vila de pe str. Hebe nr.47 se adaugă un apartament şi o casă în Timişoara, modernizate şi dotate după reviste, precum şi două autoturisme Audi în valoare totală de peste 1 mil. €. Banii provin (din spusele sătenilor jebeleni) din comisioanele şi şpăgile primite de la firmele de construcţii care au executat lucrări:

–       de renovare, modernizare la:

  • Ø căminul cultural (firma lui Marcu Alexandru);

  • Ø grădiniţă;

  • Ø primărie (în acelaşi timp şi din aceiaşi bani s-au modernizat casa părinţilor şi vila sa de pe str. Hebe);

  • Ø baza sportivă (S.C. Quality S.R.L. Jebel);

  • Ø şcoala generală.

–       de introducere a apei curente pe străzi, din reconstituirea drepturilor de proprietate şi acordarea de loturi pentru case, din lucrările de topometrie făcute de Stan Tănăsică pe mână cu primarul, din pietruirea drumurilor, din vânzarea remizei de pompieri şi a terenului în suprafaţă de 3.125 m2 către S.C. Ramis S.R.L. în spatele căreia se află angajata primăriei (mâna dreaptă a primarului la afaceri şi ilegalităţi).

b) Primarul din Chevereşul Mare, Muia Marcel – cel supranumit „Amantul în chiloţi” – alt analfabet care şi-a construit şi el o vilă (din salariu) după ce a dat peste 400 ha de teren unui latifundiar timişorean lângă pădurea cu mistreţi, după ce a făcut lucrări pe bani publici la primărie, şcoală, sala de sport, cămin cultural, încasându-şi tainul;

c) Primarul din V.V. Delamarina, renumitul primar cu vocabular de birjar, Ioan Sima, îmbogăţit de la stat şi din privatizarea cu cântec a IAS-ului Honorici client politic (el şi cei doi fii ai săi) protejaţi ai sanctităţii sale Ilie Sârbu căruia i-au dat voturi pentru a deveni senator şi de la votanţii flotanţi de la IURT Lugoj;

d) Pentru ca imaginea Partidului Social Democrat de după semideceniul răspopitului să fie complet întinată, în sprijinul lui Titu Bojin, pentru funcţii şi beneficii „de la ape” şi nu numai, s-au mai alăturat Viorel Matei – fostul senator, mecanizator renumit pentru privatizările agricole din Sânnicolau Mare şi terenurile luate pe nimic la Cenad, primarii din Traian Vuia, Barna şi Niţchidorf – toţi intelectuali de nivelul lui Titu, sindicalistul ciubucar Adrian Negoiţă – actual secretar general de tristă amintire, nonvaloare pe toate liniile, „cu ciorapi albi”, şi mulţi alţi semidocţi, agramaţi, oportunişti, trădători pentru trei parale care nu au contribuit cu nimic la consolidarea sau menţinerea pe linia de plutire a acestui partid.

3. Înscăunarea lui Titu Bojin în fruntea PSD Timiş este benefică tuturor partidelor din Timiş, chiar şi partidului lui Oprea, dar mai puţin social democraţiei timişene.

Dacă preşedintele PSD, Victor Ponta, acceptă acest lucru impus de socrul său înseamnă că acceptă ca PSD Timiş să intre într-o nouă legislatură internă cu o imagine externă creionată de următoarele considerente:

  • Ø Bojin Titu este:

–       omul îmbogăţit din comisioane, şpăgi, privatizări ilegale, luare şi dare de mită, şantaj;

–       este un fost comunist lustrabil, fost secretar al Comitetului PCR – Comuna Remetea Mare şi primar al acestei comune, precum şi membru al Comitetului Judeţean Timiş al PCR;

–       este beneficiarul privatizării ilegale şi frauduloase a S.C. IURT S.A. din Lugoj;

–       împreună cu membrii familiei sale este proprietarul mai multor firme care „căpuşează” Direcţia Apelor Banat executând lucrări din bani publici, obţinute prin licitaţii cu cântec fiind de genul „eu împart, eu construiesc, eu verific”;

–       a preluat prin una din firmele soţiei dreptul de a concesiona acumulările de apă (lacurile) de la Ianova şi Dumbrăviţa ca să facă turism şi crescătorie de peşte, cauze clare de incompatibilitate şi ilegalitate;

–       are probleme de imagine cu condamnarea fiului său pentru conducerea unui grup de crimă organizată;

–       este cel ce dijmuieşte lunar proprietarii de balastiere din judeţ, care dacă nu dau gratuit camioane întregi de zeci de tone de materiale de balastieră atunci trebuie să plătească sau îşi pierd autorizaţia;

–       la conferinţa din 2005 însuşi preşedintele Ion Iliescu a încercat să-l scoată de pe lista de vicepreşedinţi ai PSD Timiş atât pe Bojin, cât şi pe Viorel Matei, pe care îi considera oameni cu imaginea pătată, suspectaţi de acte de corupţie care nu au ce să caute în fruntea partidului;

–       credinţa şi convingerea unei mari părţi a membrilor PSD Timiş este că Bojin şi-a cumpărat postul de preşedinte de la Ilie Sârbu şi cel de director al Apelor Române Banat de la C. Ostaficiuc şi S. Frunzăverde cu binecuvântarea lui Ilie Sârbu.

Sursa: PORTOCALA PSD

SĂ LUĂM AMINTE MAI ALES LA:

PEDELIZAREA PSD – ETAPA PE JUDEŢE !!!

Se confirmă şi de către alţi colegi din blogosferă:

Lupta la baionetă în PSD Timiş

Eliberaţi de presiunea prezenţei lui Ilie Sârbu, cei doi contracandidaţi pentru funcţia de preşedinte al PSD Timiş se luptă pe unde apucă. Prin organizaţiile locale, pe la şedinţe de partid, dar şi prin intermediul presei. Liderul organizaţiei Timişoara a partidului, viceprimarul Sorin Grindeanu, a dat de pământ cu cei care fac blat cu pedeliştii, aflaţi încă la guvernare. Simţind că e momentul unui posibil reviriment pentru PSD, Grindeanu denunţă combinaţiile dintre unii pesedişti şi portocalii, fără să dea, însă, nume, pentru a nu fi probabil acuzat că îşi acuză proprii colegi. Dati un CLICK cu incredere. Interesant este faptul ca vicele de Timişoara loveşte şi în grupurile transpartinice, pe care le denumeşte “de tip mafiot”. Probabil că se referă la un anume grup de afaceri regional, care, în 2008, şi-a cam implementat oameni pe listele PSD Timiş, graţie combinaţiilor păguboase (pentru partid!) făcute de cel care deja poate fi numit ex-preşedintele PSD Timiş. Mult mai paşnic, Titu Bojin lansează apeluri la unitate şi reconstrucţie internă, fără să trimită săgeţi către adversarii politici.

Mai multe informaţii : AICI !!

VULTURII CRUCIAŢI NE ANUNŢĂ CĂ :

* Dar, adevaratul smenar ramane Craciun Adamescu, celebrul cioflingar-milionar in euroi si samsar notoriu. Acest personaj nefast, dupa ce a vandut aproape de tot Pesedeu TM catre PeDeLe, acum trage sfori pentru a-si impune slugile in noua structura de conducere. ( … ) *

Cine face blat cu PD-L în Caraş-Severin, ştie centrul ??? Dacă da, trece la  fapte ?? Dacă nu…. atunci e FOARTE  GRAV ! Şi e cazul să se informeze LA TIMP !

Uhhhhh…. am conştiinţa curată! Şi-un regret mare: al doilea Iliescu… curând…. că-mi răsună-n minte şi nopţile : * Aveţi grijă pe mâna cui daţi Partidul ! *…

Poate mă/ne va surprinde Ponta ??? Adrian Năstase mă aude ?? Că-i musai şi e cu cine să se reziste pe redute !!! Forţă, Echilibru… şi, mai ales privirea limpede… Să se aleagă bobii sănătoşi de neghină. Acum ! OPRIŢI PEDELIZAREA PSD !!!

Apoi… după debarcarea mârlanului securist de Anvers de pe tronul pe care s-a căţărat  prin fraudă, la treabă !! Timp de vorbe… s-a dus…

În rest, cine CREDE în Dumnezeu şi îi pasă de România, de poporul român, ştie încotro şi cum ! Cine nu, nu , punct.

Noi avem Cerul deasupra noastră. Voi… FAPTELE VOR VORBI, când va să fie… !

Doamne Ajută!

Sibilla

UPDATE:

Vremea baronilor PSD trebuie să apună *** Interviu cu Sorin Grindeanu, preşedinte al PSD Timişoara

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la În teritoriu, pedelizarea PSD s-a înteţit !! Ne aude cineva ?? Faptele să vorbească !!!

  1. Nea Costache zice:

    In ceea ce priveste prima parte a articolului, desi masonii neaga acest document, Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial, se inscrie perfect in directivele trasate lojelor masonice prin Protocoalele inteleptilor Sionului:

    Astfel, viitorul lumii este trasat de catre bildembergii si rotchildsii intregii lumi si mergem in directia hotarata de acestia, prin mijlocirea trepadusilor care cu onor ne conduc.
    In ceea ce priveste pedelizarea PSD pe plan local, nu ma mira: hotia, rapacitatea si necinstea, nu au culori politice.
    Baronii locali, au fost la inceput, daca nu ma insel, pesedisti! Mafia nu are culoare politica.

    O zi frumoasa!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Mafia NU are culoare politică DAR ARE Naşi peste tot…. ihim !!!
      Isărescu numai de patriotismnu poate fi bănuit…
      Singurul membru din România al Comisiei Trilaterale, asta spune TOT !
      S+auzim de mai BINE, oltene drag ! Doamne Ajută !!!
      stimă,
      Sibilla

      Apreciază

  2. mariusmioc zice:

    Scrisoare către Victor Ponta – Ilie Sârbu „trebuie să-şi ducă astfel la îndeplinire sarcina primită de la PD-L de a îngenunchea PSD-ul Timiş şi a-l subordona lui Constantin Ostaficiuc cu care împarte frăţeşte „bunurile necuvenite” de care au parte, de foarte mult timp (ca între securişti sau colaboratori)”.
    „lie Sârbu – prelatul răspopit, securist cu şcoală infiltrat în lumea bisericească, îmbogăţit din politică”.
    Sancta simplicitas! Sibila, tu ştii cu cine e căsătorit Victor Ponta?

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      DA!!!
      ŞTIU !! Şi mai ştiu şi că niciodată Daciana Srbu şi Victor Ponta NU i+au aplaudat sau susţinut multele derapaje! Att că e timpul să fie… ştie d+l Ponta mai bine ca nimeni ce e de făcut, nu-i aşa …
      La fel cum ştiu şi altele…
      respecte,
      Sibilla

      Apreciază

  3. Pingback: Un raspuns pentru lordmitnick-wtf « Hai ca se poate!

  4. octavpelin zice:

    Sibilla,MAFIA NU ARE CULOARE POLITICA,este o LEGE A OMERTEI LA VOI,o zi frumoasa ,draga prietena 🙂
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    Apreciază

  5. Pingback: Unde sunt banii dumneavoastra? « Hai ca se poate!

  6. loredana zice:

    cred ca cei pedelizati au uitat sa fie romani!

    Apreciază

  7. leo zice:

    Mama ei de viaţă! Mai dă-i dracu de pedelachei şi pesedei şi penelei, că ni se duc ADEVĂRATELE valori, şi rămânem cu ţeparii, cu actorii ăştia găunoşi de se scuipă pe sticlă, pe-ormă merg la braţ să golească… sticle… Se duse şi nea Jean…. 😥

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Nea Jean MERITĂ RESPECT şi să-i păstrăm veşnică amintire şi pomenire…. 😦
      Dumnezeu să-l hodinească-n pace pe Izmail care ne-a-mbucurat sufletele, copilăria…
      Se duc Oamenii…. de ce, Doamne ne laşi canaliile, Doamneeeee….
      Am să scriu ŞI despre Marele Actor, cum am scris şi despre ceilalţi Mari Actori ai noştri… că parcă e un blestem să scriem tot mai des despre ei, ei, CEI CARE RĂMÂN ŞI DUPĂ CE PLEACĂ….
      De ce, duşo… de ce….

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.