Frunzăverde * ioropeanu *… * democrat *! Fost Ministru, actual tot Fost, dar… * împărat *…

Frunzăverde * ioropeanu *… * democrat *! Fost Ministru, actual, tot Fost, dar…  * împărat *…

Motto:

Democrat înseamnă cineva care vrea să înalţe poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea să se înalţe el pe umerii poporului.  ( N Iorga )

*******

În fiecare an, la 24 mai, se celebrează Ziua Europeană a Păsărilor şi Ziua Europeană a Parcurilor . Şi eu ca mulţi alţi români ne-am săturat să tot rostim : * munţii noştri aur poartă/ noi cerşim din poartă-n poartă… *, suntem sătui de promisiuni neonorate şi slogane răsuflate,  silă ne e de hârtii fluturate la diverse ocazii, doar de … impresie, obosiţi să tot întrebăm de ce turismul e la pământ şi infrastructura franjuri… oricum nu ne răspund nebunii care ne conduc…  Haita portocalie, PD-L, are * specialiştii * săi în ale  dezinteresului şi incompetenţei crase. * Managerii * Băsescului sunt de pomană, în plus în peisaj, o ruşine a Europei, nişte căpiaţi şi netrebnici ce s-au proţăpit pe nişte scaune şi fac ce ştiu mai bine: devastează, distrug, vandalizează, batjocoresc fiece palmă de pământ românesc, îşi văd de interese personale şi afacerile de Famiglie, sunt ticăloşi, trădători de neam şi ţară, punct.

Caraş-Severinul, unul din cele 5 cele mai SĂRACE judeţe ale patriei, stufos în… primării pedelachee, dotat de Mama Natură cu frumuseţi neasemuite dar… * blagoslovit * cu un tartor la cârmă, pe numele său Frunzăverde Sorin căruia-i place să fie numit * Împăratul *, stă cel mai prost la capitolul TURISM. Că dacă nema infrastructură, ghiotura de pedelişti, pretenari, nemoşaguri la conducerea tuturor instituţiilor şi multe * necunoscute * pe holurile administraţiei publice locale de fug investitorii mâncând pământul… de unde * să trăim bine din turism * cum dădea mai deunăzi * indicaţii preţioase * muieruşca Udrea cu pretenţii de ministeresa că ea săraca le are cu modelingul, în rest niz-nai, banu să curgă, fiţele şi pohta sufleţelului primează…

Cum dracu se explică: Frunzăverde a reuşit să ne aducă-n top, topul ruşinii.

Tumna el, * Împăratul *, fost pe la Camera de Comerţ, secretar al Comisiei de Buget-Finanţe din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, fost Ministru al… i-auzi lume şi ţară  – Apelor, Pădurilor şi Mediului înconjurător, culmea… Ministru al Turismului şi, fost al Apărării Naţionale… Ei bine, acest fost, a adus Caraş-Severinul la stadiul în care e, Twin-Peakse! La ce rezervaţii naturale, bogăţie a faunei şi florei, peşteri, stânci, atracţii dăruite tărâmului cărăşean de Divinitate, avem încă, ar fi trebuit să fim dacă nu primul, printre primele cele mai bogate judeţe ale ţărişoarei, dar… asta se-ntâmplă-n normalitate, noi defilăm cu Frunzăverde care-a uscat, secat, distrus judeţul. Şi-o să spuneţi că nu singur… Sigur că nu, împreună cu haita de pedelachei numiţi pe criterii ştiute, de către * Împărat *, în toate punctele cheie. Pe alţii, i-a tolerat pe funcţii, ştie  tovarăşul de ce… Unde sunt turiştii, investitorii, NU răspunde nimănui toarăşul Frunză-acră poreclit Ţuică-man. Să fie limpede,  * voievodul * Sorinache F, NU dă explicaţii nici măcarla centru, că e tare-n clanţă, la o adică…. Are * gloanţe *,  nu dă cu subsemnatu nici toarăşei Udrea-Cocoş, Băsescului nici atât, nouă… ne dă, DISPREŢ.  Sorinache F, baronul de Caraş-Severino, Naşu cu suta de fini, vrea respect, vrea pupat de mâini, vrea ascultare totală, vrea şi vrea şi vrea… pentru că el, * Împărat * c-aşa  a decis el, există….De ce NU există interes, competenţă, promovarea valorii, turism, investiţii şi investitori în * împărăţia * cărăşeană, asta nu se explică… Sau, da…

E nevoie ca la conducere să NU mai existe din ăia de se-ncred în însemne, adepţi ai compasului,  ci un gospodar cu frică de Dumnezeu !

Daaar :

Angajatii lui Frunzaverde nasc pui vii, pe care îi hranesc cu lapte si miere de la consiliul judetean. De * succesuri *, tovarase Frunzaverde, de * succesuri *, halal !

Pe mandatilii baronului Sorinache F, se-nmulţiră limuzinele de lux, vilele, nu se mai termină cu oareşce concesionări terenuri… de-ai săi din bătătură, desigur, nababii de Caraş-Severino… Turismul ? NU le pasă !

Toarăşului Sorinache F NU-i pasă de halul în care a ajuns Caraş-Severinul, e very busy… mnealui e evaluator. Evaluează cică efectele inundaţiilor ca să solicite bani de la centru, apoi… ştie el ce are de făcut, că doar e * Împărat *… De citit comentarii ale cărăşenilor: aici !

D-aia strigau pensionarii pe la ferestrele CJ-ului – * Împărăţiei * ŞI : Jos Frunzăverde, nu doar Jos Băsescu… pe 19 mai 2010, de  * dihai manager *, * demn de respect *, * competent *, ce se află…

Piază Rea a Caraş-Severinului, aia e, Sorinache F şi, nimic mai mult !

Sorinache, ţine minte:

* Izvoarele tuturor relelor sunt cârciumile şi luxul. * ( N Iorga )…

Şi când s-o mânia Doamne, Doamne şi se v-a-ndura de noi, cărăşenii fără de vină că tu încă exişti în peisaj…. nici un soi de grade nu te mai salvează, nici cele etilice, nici celelalte, 33 … Am zis.

*******

Va să zică astăzi, 24 mai 2010…. :

Ziua Europeana a Pasarilor

Protectia si conservarea speciilor de pasari care traiesc in mod natural in salbaticie pe teritoriul european al statelor membre este asigurata de prevederile Directivei 79/409/CEE privind conservarea pasarilor salbatice, prevederi ce au fost deja transpuse in legislatia noastra interna prin Legea nr. 462 din 18 iulie 2001 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 236/2000 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice. De asemenea, prin Legea nr. 13/1998, Romania a aderat la ”Conventia privind conservarea speciilor migratoare de animale salbatice”. In Anexa nr. II a acestei conventii sunt stabilite speciile de animale salbatice migratoare care se gasesc intr-o stare de conservare nefavorabila si pentru care partile semnatare trebuie sa incheie acorduri internationale care sa reglementeze masurile necesare pentru protectia lor. Astfel, in 1995 a fost adoptat ”Acordul privind conservarea pasarilor de apa migratoare african-eurasiatice”, ratificat de Romania prin Legea nr. 89/2000.

www.latifa.ro/

Scopul acestui Acord este de a intreprinde masuri coordonate pentru realizarea si mentinerea unei stari favorabile de protectie si conservare a speciilor de pasari de apa migratoare. In anul 2000, Romania a semnat si ”Acordul pentru conservarea si managementul populatiilor de dropie (Otis tarda) central europene”. Incepand cu anul 1999, tara noastra participa la Programul LIFE (L‘Instrument Financier pour l‘Environnement) al Comunitatii Europene, ce reprezinta un instrument financiar pentru mediu, al carui obiectiv general este contributia la dezvoltarea si punerea in practica a politicii si legislatiei comunitare ce vizeaza protectia mediului, conservarea capitalului natural si dezvoltarea durabila. In cadrul sectiunii LIFE-Natura se ofera finatare pentru stabilirea si implementarea planurilor de management integrat pentru conservarea unor specii si a unor zone naturale protejate.

Sursa: http://scolipentruunviitorverde.ro/

Pasarile salbatice nu cunosc granitele, de aceea cooperarea transfrontaliera este indispensabila in protejarea speciilor pe cale de disparitie, sustin deputatii europeni. Acestia au elaborat o Directivă  pentru protejarea pasarilor, unind si simplificand legislatia deja existenta. Directiva restrictioneaza vanatoarea si interzice uciderea deliberata a pasarilor si distrugerea cuiburilor si oualor acestora.

Cel mai mare dusman al pasarilor salbatice este dezvoltarea economica. Industrializarea, poluarea, asezarile umane si agricultura practicata pe scara larga distrug ecosistemele in care traiesc multe specii. Directiva doreste crearea unor zone protejate si restabilirea si crearea unor biotopuri.

Directiva mai interzice uciderea deliberata a pasarilor si capturarea acestora, distrugerea cuiburilor si oualor acestora si perturbarea deliberata a acestor pasari, in special in perioada de reproducere sau de maturizare. Legea mai impune restrictii, sau chiar interdictie totala in unele cazuri, asupra vanarii anumitor specii de pasari.

www.euractiv.ro/uniunea-europeana/

Ziua Europeană a Parcurilor

Federatia Europeana a Parcurilor, EUROPARC Federation, a lansat in 1909 „Ziua Europeana a Parcurilor” cu scopul de a ilustra importanta ariilor naturale europene. Pe intreg cuprinsul continentului, celebrarea Zilei Europene a Parcurilor a inceput sa fie sarbatorita la data de 24 mai de catre administratorii de parcuri, ONG-uri, precum si de institutii guvernamentale de protectia mediului. In Romania, primul parc national infiintat a fost Parcul National Retezat, in anul 1935.

Ziua Europeană a Parcurilor este celebrată în România începând cu anul 2004.

În prezent sunt constituite 13 parcuri naţionale, 14 parcuri naturale şi Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Dintre acestea, 12 parcuri naţionale şi 10 parcuri naturale sunt administrate de către Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva.

În ceea ce priveşte activitatea administratiilor parcurilor  atenţia şi prioritatea ar trebui să fie : mentinerea cadrului fizico-geografic in stare initiala, protejarea biodiversitatii si a ecosistemelor, cat si incurajarea si dezvoltarea activitatilor cu scop stiintific, educativ, recreativ si ecoturistic pe teritoriul României, dar…

Cele mai cunoscute parcuri naţionale care au intrat de mult în circuitul turistic (Retezat, Rodna, Ceahlău, Munţii Apuseni, Bucegi, Domogled – Valea Cernei, Delta Dunării), nu au o dotare corespunzătoare în afară de cea din Munţii Retezat, Bucegi, Rodna.

La inițiativa WWF, pe 23 mai parcurile naționale, naturale și geoparcurile din cinci țări traversate de lanțul Munților Carpați vor sărbători pentru prima oară Ziua parcurilor din Carpați.

WWF desfășoară zilele acestea o campanie regională de informare a publicului larg asupra importanței parcurilor din Carpați, dar și asupra problemelor cu care acestea se confruntă. Campania se desfășoară, concomitent, în România, Cehia, Slovacia, Serbia și Ucraina.

Dintre ariile protejate, cele mai importante prin întinderea şi valoarea lor sunt parcurile naționale și parcurile naturale, beneficiind de un regim de protecție mai sever. Privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice, în țara noastră sunt acceptate următoarele categorii de arii naturale protejate, definite în funcție de obiectivele de management atribuite: rezervație știițifică, rezervație naturală, parc național, parc natural, monument al naturii, rezervație a biosferei, zonă umedă de importanță internațională.

picasaweb.google.com/

* În Europa, prima rezervaţie naturală a fost creată în Franţa, unde Napoleon al III-lea, la insistenţele pictorilor de la Şcoala de la Barbizon, declară la 14 august 1861, printr-un edict, pădurea Fontanbleu, rezervaţie naturală. *

infopensiuni.ro  – Parcul Naţional Domogled

Cel mai mare Parc Național din județul Caraș-Severin este Parcul Național Domogled  de pe Valea Cernei,ce se întinde și  în județele Mehedinți și Gorj.

Infiintat in anul 1990, avand administratie proprie incepand cu anul 2003, Parcul National Domogled-Valea Cernei este situat in sud-vestul Romaniei si se intinde pe suprafata a 3 judete, si anume: Caras-Severin, Mehedinti si Gorj. Din punct de vedere geografic, Parcul se intinde peste bazinul raului Cerna, de la obarsie pana la confluenta cu raul Belareca, peste masivul Muntilor Godeanu si al Muntilor Cernei pe versantul drept si respectiv Muntilor Valcanului si Muntilor Mehedinti pe versantul stang.

Valea Cernei are o serie de particulariti climatice care au facut ca biodiversitatea de aici sa fie extrem de complexa. Suprafata Parcului National Domogled – Valea Cernei este de peste 60.000 ha, el fiind cel mai mare parc national din Romania.

Rezervaţia  naturală Domogled este printre primele rezervaţii naturale din ţară cu acest statut, încă din anul 1932, cuprinzând o suprafaţă de circa 1194 ha; este o rezervaţie complexă. În cadrul ei se remarcă bogăţia de specii sudice (est-balcanice, balcano-ilirice, mediteraneene), numărul de specii superioare depăşind cifra de 1000. Dintre cele peste 80 de specii floristice endemice amintim: Dianthus domogledi, Thlaspi dacicum, Athamantha hungarica, Centaurea degeneana. Dintre arborii şi arbuştii întâlniţi în etajele de vegetaţie remarcăm: Fagus silvatica, var. moesica, Corylus colurna, liliac sălbatic, tisă, Pinus nigra. Domogledul, situat în vecinătatea staţiunii Băile Herculane, este considerată printre rezervaţiile cele mai bogate în specii de plante din Europa.

Bogate şi variate sunt şi elementele faunistice: scorpionul carpatin (Euroscorpio carpathicus), vipera cu corn, peste 1300 de specii de fluturi specifice diferitelor zone zoo-geografice (alpină, pontică, balcanică, central-europeană, mediteraneană).

Rezervaţia naturală Izvoarele Nerei. Se întinde pe versantul sudic al masivului Semenic, la obârşiile bazinelor Nera şi Nergăniţa cu altitudinea cuprinsă între 620 şi 1410 m. Suprafaţa rezervaţiei este de 2500 ha. Rezervaţia este importantă prin vegetaţia forestieră de făgete; vârsta arborilor este de peste 350 de ani, iar înălţimea lor de peste 40 m. Prin frumuseţea exemplarelor de făgete această rezervaţie poate fi considerată unică în Europa, constituind un adevărat laborator natural.

www.travelzu.ro/cheile-nerei.html

Rezervaţia naturală Cheile Nerei-Beuşniţa (3368 ha). Între localităţile Şopotul Nou şi Sasca Română, Nera străbate cel mai pitoresc traseu, şi defileu unic în ţară ca frumuseţe, sălbăticie (destul de dificil de străbătut), a cărui lungime totală depăşeşte 20 km. Cheile reprezintă o succesiune de cârşii sau cleanţuri, mai mult sau mai puţin abrupte, dintre care multe merită a fi menţionate pentru peisajul interesant ce-l oferă: Cârşia Meliugului, Cârşia Albinii, Cleanţul Farna, Cârşia Căprariului, Cârşia Şoimului, Cârşia Rolului, Cârşia Foieroaga Mare.

www.travelzu.ro/cheile-nerei.html    – Harta Cheile Nerei

Relieful, foarte fragmentat, se face pe alocuri remarcat prin turnuri ca: Turnul Mare al Begului ( de circa 200 m), Turnul Mic al Begului, singurele trasee pentru alpinişti de gradul V. Trăsătura principală a acestei regiuni este bogăţia de specii floristice sudice care amestecându-se cu elementele eurasiatice, europene, central-europene, continentale, pontice, atlantice, mediteraneene se etanşează în mod complicat alcătuind fitocenoze complexe.

Pe lângă flora şi fauna cu populaţii relicte, aici sunt ocrotite şi fenomenele carstice: ponoare, izbucuri, peşteri, cascade de un mare nteres turistic. Cele mai spectaculoase fenomene carstice sunt cele trei cascade din zona de tuf calcaros – ale Beuşniţei, lacurile Ochiul Beiului şi Lacul Dracului.

foto: Duşan Baiski – banaterra.eu – Cheile Caraşului

Rezervaţia naturală a cheilor Caraşului (894 ha). Cheile Caraşului constituie fenomenul cel mai de seamă din munţii calcaroşi ai Banatului. Suprafaţa platformei este sculptată aproape în întregime în formaţiuni calcaroase, cu predomunarea fenomenelor carstice între care cele mai dezvoltate – alături de peşteri şi avene – sunt dolinele şi lapiezurile,, constituind unul dintre marile platouri carstice din Banat – „Câmpul” de doline de la Iabalcea, numite de localnici „vârcane”. Ca rezultat direct al varietăţii factorilor ecologici, în sectoarele de chei vegetaţia este foarte variată. Morfologia versanţilor cu expoziţii şi înclinaţii extrem de diferite imprimă vegetaţiei o serie de elemente specifice.

Rezervaţia naturală Valea Mare. Situată la 3 km de Moldova Veche, rezervaţia se întinde pe o suprafaţă de 488 ha sub vârful Gorganul Mic. Vegetaţia arborescentă este formată din frasin, stejar, fag, în amestec cu carpen. În poienile pădurii de fag, creşte o specie mediteraneană de arbust – iederă albă (Daphne laureola). Alături de acest arbust, în această „oază” bine adăpostită se găsesc şi alte plante de origine sudică: mojdreanul, paltinul de munte, scumbia, liliacul, teiul alb, cărpiniţa, iar dintre plantele ierboase, lucerna arăbească (Medicago arabica).

http://fs.destinatiituristice.ro/

Rezervaţia naturală valea Ciclovei – Oraviţa. Această rezervaţie botanică cuprinde zona Muntelui Ril, cu Valea Călugărului, Corcana şi o parte din Muntele Simion. Are o suprafaţă de 218,9 ha. Zona face parte din sinclinoriul Reşiţa – Moldova Nouă, Muntele Simion constituit din calcare de Marila (jurasice) aparţinând anticlinoriului Polom, iar masivul Rol format din calcare recifale de Plopa (cretacice), sinclinalului Brădet.

Flora se remarcă prin câteva plante ca: ghimpele (Ruscus hypoglossum), bujorul bănăţean, tisa (Taxus baccata) şi câteva specii de orhidee.

Rezervaţia paleontologică de la Soceni. Punctele fosilifere se află situate în izlazul satului Soceni, pe văile Turislavului şi Poliţioana şi cuprind depozite de faună de vârstă sarmatică şi ponţiană, cu peste 2500 de specii de gasteropode şi lamelibranhiat.

www.karpategyesulet.hu/ Pestera Comarnic

Peştera Comarnic, declarată rezervaţie speologică, este una din cele mai lungi din ţară. Apele de infiltraţie au creat în golul subteran formaţiuni stalagmitice nebănuit de stranii.

romania.naitpage.de/banater_bergland.htm

Peştera Popovăţ, declarată retervaţie speologică, reprezintă unul dintre cel mai impresionante goluri subterane prin valoarea formaţiunilor concreţionare.

În sfârşit pe teritoriul judeţului Caraş-Severin s-a poiectat şi înfiinţarea a trei parcuri naţionale: Domogled – Valea Cernei (63580 ha), Cheile Nerei- Beuşniţa (45561 ha) şi Semenic – Cheile Caraşului (37035 ha). Cu câţiva ani în a luat fiinţă şi parcul natural Porţile de Fier.

http://caransebes.reporterdeliceu.ro

www.carpati.org/

Cleanţul Gherii, Cheile Gârliştei, Caraş-Severin

Zona Anina, Caraş-Severin :

Anina, oraș minier unde s-a expoatat huila, se află în partea de sud-vest a țării, în  județul Caraș-Severin, fiind înconjurată din toate părțile de munți împăduriți și dealuri. În zona Aninei se află o serie de  obiective turistice cum ar fi: Peștera Buhui și Lacul Buhui, Lacul Gura Golumbului, Izvoarele Carașului, Cheile Gârliștei, Cheile Minișului, calea ferată Anina-Oravița – prima linie ferată montată pe teritoriu României – și Lacul Mărghitaș.


Zona Balta Nerei – Baziaş cu Dunărea şi Mănăstirea Baziaş cu Hramul Sf Sava – Modlova Nouă – Liubcova… :

Delta Nerei –

www.gecnera.ro/eco-tourism_rom.html

Caraş-Severin  – Peştera cu Muscă

www.gecnera.ro/eco-tourism_rom.html

Mănăstirea Baziaş cu Hramul Sfântul Sava

banaterra.eu

Dunărea la Baziaş

www.gecnera.ro/eco-tourism_rom.html

Dunărea la Coronini ( Pescari ) – malul românesc

Dominique Strauss-Kahn: “Mai bine ii impozitam pe cei bogati”

* “România este într-o situaţie mai dificilă decât credeam şi decât o crede şi ea. I-am spus: în aceste condiţii, vom accepta ca deficitul bugetar pe care l-am convenit să fie puţin mai mare pentru că în felul acesta vom susţine creşterea economică. Totuşi, situaţia s-a degradat mai mult decât am crezut. Prin urmare, am cerut noi măsuri. Guvernul României ne-a spus: Vom tăia 25% din salariile funcţionarilor. Noi am spus NU. Dacă vreţi să faceţi economii, măriţi impozitele şi mai ales impozitele pentru cei bogaţi. Guvernul a spus NU, noi suntem cei care decidem. Şi ăsta e adevărul: guvernul decide întotdeauna, nu FMI. Noi spunem doar care e drumul de urmat. Guvernul propune măsurile, guvernul român le-a ales”, a dezvăluit Dominique Strauss-Kahn la France 2. *

Dunave, Dunave…

Mda… * să trăim bine din turism *, declaraţii  făcute la Reşiţa  de Muc cel Mic, Boc-Poc şi ministeresa Udrea… baronul Frunzăverde le-a gângurit * voi face, voi drege, se va… *… Şi totuşi… Caraş-Severinul e unul din cele 5, cele mai SĂRACE judeţe din România !!! RUŞINE SĂ-ŢI FIE * împărate * !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Frunzăverde * ioropeanu *… * democrat *! Fost Ministru, actual tot Fost, dar… * împărat *…

  1. Toni zice:

    Superb, Sibilico, mulţumesc pentru turul Paradisului!
    Eu mă regenerez, anual, în colţul de rai din Deltă, dar sunt sigur că în fiecare dintre celelalte m-aş simţi la fel de fericit.
    Cu condiţia, evident, să scăpăm de dracu’ şi de leghiunile lui.
    Fuck the bastard!,
    If you don’t mind me saying that here…

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Să te audă Dumnezeu,druje Toni !!!!
      Fuck the bastard!,
      Eu iubesc munţii de când mă ştiu, le aparţin 🙂
      Iar tartorii * manageri * batjocoresc munţii mei, deci, rămâne cum am stabilit : pe ei pe mămicuţa lor de scârbe !!
      Ufffffffffffffffffffffffffff…

      Apreciază

  2. Bogdan zice:

    Prin corespondenta de la New York:
    ACEST COMENTARIU MERITA SA FIE PUBLICAT. EL OFERA O ALTERNATIVA
    PENTRU ROMANIA SI ASIGURA TRIMITEREA IN PUSCARIE PANA LA SFARSITUL VIETII PENTRU TRAIAN BASESCU.

    REVOLUTIA BLOGURILOR ANTI BASESCU !
    APEL CATRE INTREGUL BLOG ROMANESC .
    BLOGUL A DEVENIT O ARMA POLITICA EXTRAORDINARA. Blogul si forma lui scurta Twiterul a fost elementul principal in miscatiile revolutionare din Moldova ……pana in Tibet. Blogul la ales presedinte pe OBAMA si poate duce pe BASESCU LA PUSCARIE.
    Falsa modestie nu-si are locul in acest moment. Singur si fara nici un ajutor am deslantuit scandalul
    ICR New York. Chemarea politiei americana la expozitia pornografica, antisemita si anticrestina a avut un impact psihologic extraordinar. Cu tot riscul am ” spamat ” in premiera intregul blog romanesc, trimitind spre sute de bloguri un eveniment extraordinar : Atacul in miez de noapte,in forta,a politiei si declansarea primei manifestatii spontane Anti Basescu pe teritoriul SUA Cititi si vedeti fotografii.
    PREZENTA POLITIEI AMERICANE LA EXPOZITIA ICR NEW YORK
    ( articolul ” Expozitia ICR este deschisa dupa doi ani de la deschidere.” )
    FRIDAY. JANUARY 29, 201O http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
    Am luat intregul blog politic prin surprindere. Zeci de bloggeri m-au injurat, cei obisnuiti cu suete si eterne frectii ” la un picior de lemn ” au fost deranjati si au protestat ,in timp ce majoritatea au aplaudat si au preluat mesajul. Rezultatul a fost un fel de revolutie a blogurilor care a intrat in atentia parlamentului. Se vorbea la un moment dat de posibilitatea ca Basescu sa cada cu Patapievici cu tot. In acest fel scopul meu a fost atins. PROPUN O NOUA REVOLUTIE A BLOGURILOR. De data aceasta poate fi victorioasa si terminala. Desvaluirile mele in legatura cu CRIMA BASESCU DE LA ROUEN sunt serioase si documentate. Trebuie folosit un moment unic extrem de favorabil- REDESCHIDEREA DE CATRE AUTORITATILE FRANCEZE A CRIMEI BASESCU DE LA ROUEN .- INCENDIEREA A 47 DE VASE SI FALSIFICAREA PROBELOR. Inregistrare AUDIO :
    http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html. Am remis autoritatilor si presedintelui Sarkozi acest document extraordinar. Pentru ca desvaluirile unui ziarist de investigatie sa zdruncine sistemul sunt necesare 3 elemente.
    1. Desvaluirile sa fie extrem de grave si de natura criminala. – In cazul deschiderii procesului este asigurata puscaria pe viata.
    2 Presiune externa.- Cazul incepe sa patrunda in media franceza si internationala.
    3 Sprijinul opiniei publice. Acest ultimul capitol depinde de blogul romanesc. IN ROMANIA SUNT 5 MILIONE DE POSESORI DE COMPIUTER SI UN URIAS NUMAR DE BLOGURI. BLOGUL ESTE SPAIMA TUTUROR DICTATORILOR SI POATE ANUNTA SFARSITUL DICTATURII BASESCU. REVOLUTIA BLOGURILOR ESTE O POSIBILITATE SI DEVINE O NECESITATE. Adaugati gandurile dumneavoastra venind cu sugestii si noi desvaluiri. Trimiteti pe intregul blog acest mesaj si victoria va apartine.
    CITITI SERIALUL ” BASESCU CRIMA SI PEDEAPSA” – AU APARUT PRIMELE 4 ARTICOLE
    Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo
    http://devanewyork.blogspot.com ; http://www.devagallery.com/

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Bogdan,
      D-l Horvath are dreptate !!!
      Ce-a fîăcut cu Flota se ştie iar el continuăsă facă pe niz-naiul… de mânia lui Dumnezeu NU poate scăpa marinarul !!
      Pe Sfinx, d-l Horvath e liber săpublice, ba îl şi susţinem !
      respecte,
      Sibilla

      Apreciază

  3. Doamna Sibilla mulţumesc pentru tur, imagini şi descrieri. Cât despre politică şi toate personajele astea impotente, ipocrite şi impertinente… nu mai pot! Chiar nu mai pot cu toţi ăştia!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Rezistăm, musai !!
      Vine ea şi Ziua Judecăţii ! AMIN !
      Păcat de frumuseţile cărăşene ajunse pe labele unui alcoolic… mare păcat… Cin să se implice, că nu-i loc de * turturele *, că dracu-l ştie de unde le adună pe * dive * şi le unge derectoare, iar finii săi sunt toţi buni executanţi, pupat labele bălosului şi atât…
      Doamneee, scapă-ne ŞI de ăsta ghiavol!!! AMIN!

      Apreciază

  4. PSD Timis zice:

    Doamna Sibilla, speram sa ne ajutati sa se duca mai departe aceasta scrisoare care a ajuns si dal domnul presedinte Victor Ponta. este vorba de fratia din pesedistii tradatori din Timis si Sorin Frunzaverde.
    Doamne ajuta!

    Revoltă la PSD Timiș – scrisoare deschisă către Ponta, dinamitează organizația

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      DA !
      3ore solicit şi-o public pe Sfinx apoi o plimbă Sibilla prin blogosferă !
      Am citit, pe rapido, becouse, nu e nevoie în ce mă priveşte de alte detalii, confirm că aşa e !
      Şi din PSD Caraş-Severin migrează neşte guguştiuci la Oprea, şi da, frunzesky nu-i străin de taaareee multe…
      E timpul ca-n PSD să iasă la lumină vreascurile, ca să ştim încotro şi CU CINE !
      Revin! Cu postarea ! ( cu link spre sursă )
      stimă colegiilor din Timiş,
      Sibilla

      Apreciază

  5. Pingback: Lumina 2500 « Мысли блогеров всего интернета

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.