19 Mai 2010 – cerem Demisia primului ministru Băsescu şi-a guvernului său de căcat! Valea ! Destul !!

19 Mai 2010 – cerem Demisia primului ministru Băsescu şi-a guvernului său de căcat! Valea ! Destul !!

MOTTO :

*  Ne-ati ciuruit, va ciuruim !! * CINSTE BATRANILOR NOSTRI! Urmam noi , iesim in strada ! Pana cand inlaturam de la putere Mafia PD-L si pe Nasul Famigliei, Tr Basescu !!!

Azi, 14 mai 2010, pentru a doua oara, tramvaiele din Reşiţa NU au circulat, din nou  * absolut intamplator *, exact între orele cînd pensionarii intenţionau să protesteze în Centrul Civic al oraşului, în faţa Prefecturii cărăşene!! Ruşine conducerii PRESCOM S.A. !!

Am stat de vorbă cu cîţiva dintre bătrînii ce au reuşit să ajungă la locul stabilit… Au promis ca în data de 19 mai să fie prezenţi la ceea ce ei cu tristeţe numesc Mitingul Disperării! Nemulţumirile, indignarea, revolta acestora e justificată şi îndreptăţită * să scrieţi doamnă că iarăşi nu merg tramvaiele… * , * ne-au adus la sapă de lemn, noi ne ducem Dincolo da-i păcat de voi că sunteţi tineri…. *, * hoţu ăsta de Băsescu ne bagă mîna în pozonare să ne ia dreptul nostru pentru care am muncit din greu o viaţă *, * am pensia 350 de ron, din ce-o să-mi mai procur io bumbi de inimă … *, * să veniţi şi voi ai cinări în 19 mai la Miting cu noi, să veniţi că-i musai, ori noi ori ei ! *, * să-şi dea Demisia mafioţii ăştia că nu se mai  poate *, etc

Pe cîţiva din bătrîni i-a podidit plînsul… îşi priveau mîinile muncite, pline de bătături şi tremurînde şi-atunci am zărit că … totuşi , în ochii lor se-ntrezărea un licăr de speranţă..

19 MAI 2010 TREBUIE SĂ IEŞIM ÎN STRADĂ  SĂ PROTESTĂM CU TOŢII ! ÎMPREUNĂ ! MARINARUL NU NE POATE INTERZICE DREPTUL LA EXPRIMAREA LIBERĂ A OPINIEI ! CĂ NU-I ŢARA LUI ŞI-A MAFIEI ÎMPREUNĂ CU CARE AU JECMĂNIT LA DRUMUL MARE POPORUL, GAŞCA PORTOCALIE – PD-L !

Spre disperarea lor, actualii guvernanti vor avea in perioada urmatoare nenumarate ocazii sa aprofundeze resorturile grevelor ce vor paraliza activitatea in primarii si consilii judetene, in scoli si spitale, pe caile ferate etc. Negarea disperarii unei tari careia tocmai i-ai dat in cap cu masuri de sacrificiu fara precedent e o mostra de cinism care o depaseste pana si pe aceea a mamei primului-ministru.

Hei-rupismul este o caracteristica a majoritatii celor de la PD-L, probata de-a lungul timpului. Nu le-ar strica sa se opreasca o clipa din subitul elan amputator (reforma inseamna mult mai mult decat masura primitiva a retezarii a tot ce-ti iese-n cale, in disperare de cauza ca-ti fuge scaunul) si sa asculte avertismentul de azi al lui Theodor Stolojan: ”incercand sa elimini grasimea din sistem, atingi nervii si muschii si sistemul nu mai functioneaza”.

( Corina Cretu )

MIERCURI 19 MAI 2010 CEREM DEMISIA GUVERNĂRII INCOMPETENTE ŞI INCONŞTIENTE, BĂSESCU-BOC, VINOVA’II DEZASTRULUI ]N CARE AU ADUS CU BUNĂ ŞTIINŢĂ ROMÂNIA !!!

Protestăm împotriva măsurilor aberante şi ilegale  IMPUSE de un preşedinte inconştient care prin deciziile criminale a reuşit şi * performanţa de succesuri * de-a periclita statutul social al familiei limitînd şi încălcînd drepturile copilului!!

Ne batjocoresc bătrînii, ne umilesc copiii, aceşti mafioţi la putere după ce că NU justfică unde sunt banii împrumutaţi de la FMI, după ce că şi-au făcut mendrele cu banul public, după ce că clientela portocalie a ocupat România la toate nivelurile, după ce că şi-au văzut NUMAI de interesele personale şi de afaceri, etc. acum, ies cu nesimţire în faţa populaţiei şi ne cer să ne sacrificăm sănătatea, copii, părinţii şi bunicii,  zilele, cu alte cuvinte NE DECIMEAZĂ!!!

DEMISIA ACESTUI GUVERN DE RAHAT SE IMPUNE ! DEMISIA ACESTUI PREŞEDINTE CRIMINAL, SE IMPUNE ! DESTUL ! BĂSESCULUI ÎI SPUNEM RĂSPICAT CĂ EL CU MUIERUŞCA UDREA NU SUNT STĂPÎNII ROMÂNIEI ŞI NU VOR FI!!!

JOS SATANIC ABUSER ! LASĂ-NE !!! JOS  FAMIGLIA PD-L !!

* Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

Actiunea cetateneasca « STOP BOC »

În versiune on-line puteti semna petitia aici.

Depinde de noi – si mă refer, în special, la organizatiile sindicale, asociatiile de pensionari si ONG-uri – să ne asiguram ca nimeni nu va putea ignora acest demers.

Actiunile, mitingurile, marsurile de protest impotriva groparilor Romaniei, a guvernului incompetent Basescu-Boc  vor continua in zilele urmatoare, dar…. :  important ramane sa rezistam, sa insistam, sa ne fim unii altora alaturi pentru ca NUMAI IMPREUNA VOM REUSI !

DOAMNE AJUTA !!!

Ti-am Luat Un Inel, Basescule !

Ti-am luat un inel, Basescule, pentru a te inscrie si tu in lumea buna a mafiotilor si pentru a te determina sa renunti la obiceiul fanariot de a da la pupat lu’ d’alde Boc si restul clanului varful imineului ci, conform cutumelor Mafiei, inelul de Nas.

Pe care ti-l daruiesc cu tot respectul cuvenit Nasului tuturor Nasilor, Capo di tutti capi, pentru perfomanta de a trasforma statul clientelar, in stat pur mafiot, aflat la discretia unui Nas cu comportament de pseudodictator.

( textul integral : AICI )

Altă operă a ipocritului :

Presedintele cancelar Basescu care traieste in Romania ireala cu gasca sa portocalie si clientela politica,”uita” CA ROMANIA REALA ESTE IN FIERBERE ,PROTESTELE SE TIN LANT CHIAR IN FATA PALATULUI SAU,COTROCENI,ASALTAT DE “POPULATIA ROMANEASCA”CONDAMNATA LA PIEIRE PRIN INFOMETARE.

DAR pe “reformatorul statului”nu-l intereseaza INTERESUL NATIONAL,ci CEL PERSONAL,astfel:

ADEVARATUL PREMIER AL ROMANIEI a trimis miercuri Parlamentului spre reexaminare Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative,aratand ca prin prevederile ce stabiliesc ca Parlamentul nu mai da votul pe rapoartele de activitate ale CNVM si CSSPnu se mai exercita CONTROLUL PARLAMENTAR.

Sursa :  Octavian Pelin

DEMISIA, GAŞCĂ DE INFRACTORI !!!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

37 de răspunsuri la 19 Mai 2010 – cerem Demisia primului ministru Băsescu şi-a guvernului său de căcat! Valea ! Destul !!

 1. octavpelin zice:

  Sibilla,subscriu comentariului tau,DEMISIA CELOR CARE CU BASESCU IN FRUNTE GUVERNEAZA ROMANIA DE 6 ANI DE ZILE, STOP STATULUI MAFIOT CONDUS DE TANDEMUL BASESCU$BOC!

  Apreciază

 2. Pingback: TE IUBESC PENTRU CĂ EŞTI de Cristian Lisandru « Nu te compromite! Nu te ai decât pe tine.

 3. Pingback: Discursul lui Basescu este incitator la violenta « Hai ca se poate!

 4. Toni zice:

  Octavpelin, o mică corectură, si’l vous plait.
  Băsescu a încercat să gâtuie ţara de 6 ani, ce-i drept, dar n-a reuşit decât de 2! Ultimii doi.
  În rest, OK, let’s fuck the bastard(s)!
  Şi, Sibilico, cred că ai vrut să spui preşedintele canceros, nu cancelar!
  Sau şi-şi, să cădem la pace!

  Apreciază

 5. pastel zice:

  Sibilla, furnica draga, !9 mai cade miercuri si nu vineri.
  Am vazut pe strazile Bucurestilor cum se avinta tot omul, tinar sau batrin, sa semneze pt. demisie.
  Eu acum am parerea ca demisia guvernului nu insemneaza mare lucru. Cel care nu a respectat legile tarii este actualul presedinte, ajuns prin frauda sa se fofileze si sa scape prin prescriptie de furtul celei de-a doua ca marime flote din intreaga Europa. Omul basescu, betiv, hot de rind sau delicvent de toate felurile nu reprezinta pericol tarii, dar presedintele basescu este unreal pericol pentru viata poporului roman. Daca ar mai avea un dram de omenie, cu familia instarita, ar face un gest de apreciat prin demisia neintirziata, motivind asa cum il stim (mincinos) ca sanatatea ii impune.
  Mai trebuie spus ca nici cei din guvernarea anterioara nu sint chiar asa de nevinovati. Le-a lasat multa libertate PDL-istilor, iar acestia au profitat.
  Noapte buna!

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Pastel,
   Mare mulţămită, corectai !
   Şi tu ai dreptate, prieten drag…
   Nu au dram de omenie, sunt şobolani fără de minte, nu Oameni, sunt nesătui şi setoşi de putere, orbiţi de bani şi funcţii, vai de steaua lor de nemernici…
   ţinem aproape şi…. Doamne Ajută !!!
   Sibilla

   Apreciază

 6. Toni zice:

  Nu le cerem demisia, îl demitem!
  Pe infractor!
  Pe criminal!
  Pe bandit!
  Let’s fuck the bastard!
  The one and only!
  Now!

  Apreciază

 7. Gabriel zice:

  Am eu un sfat mai bun…..daca e sa i dam JOS sa i dam pe toti…nu numa pe basescu si boc..ca nu ei au adus criza…da toate partidele si conducerile din 89 pana azi au distrus tara asta…toti!JOS cu ASTIA toti parlamentari si conducatori ,guvern si senat…VREM OAMENI TINERI SI CAPABILI in FUnctii inalte…suntem satui de ingineri care fac reforme medicale…si vedete in sisteme economice!

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Gabriel,
   Am să spun că… şi tu ai dreptate…
   Ca de ex mie una floare de colţ Corina Creţu, zău mi-ar surâde ca Preşedinte!
   Daaar… e nevoie şi de înţelepciunea bătrânilor… cu siguranţă şi mai nevoie de oleacă de curăţenie generală prin ogrăzile partidelor…. ufff !
   numai bine ţie,
   Sibilla

   Apreciază

 8. Nulwamyta zice:

  merita stransi intr-o garsoniera,….lasati sa rabde de foame…vreo 2 saptamani asa…..apoi gazati si ….plm…ca la holocaust…numai..ca fara atat de multe victime..doar..p-astia…’inalti’…

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Nulwamyta,
   Niet !
   Şi să-ţi spun de ce NU omorâţi : trebuie să plătească, de-aia !
   Moartea e parfum pt ei iar ei duhnesc de-atâtea * cadavre-n debaralele personale *, capisci ?
   Merită mult mai mult… şi Doamne, Doamne cu siguranţă le va rândui la timpul potrivit…
   Doamne Ajută !
   Sibilla

   Apreciază

 9. pastel zice:

  @Sibilla !

  Oamenii ppolitici, sint , fac parte dintr-o specia aparte.
  Daca mai au harul vorbirii, si o cultura generala buna, atunci fii sigura ca zice ca tine si face ca el, de regula invers fata de ce te astepti.
  Dorinta lor este permanent alimentata de orgolii, de mindria de a fi ales, considerind ca alegerea lor este singura varianta, si cea mai buna!
  In fata iti vobesc frumos, captivant, in spate te injura.
  Iar peste noate te tradeaza. Tu stii acest fapy, ai simtit pe pielea ta. Vorbesti de PSD-isti, de activitatea lor. Ii crezi fraieri sa-si puna in pericol averile agonisite?
  Pentru a supravitui tac. „Tacerea e ca mierea” . Au invatat bine lectia. Ce daca sint acolo pe locul 2 sau 3,
  De pe aceste pozitii se poate trai destul de bine, si pot ramine prieteni cu adversarii,
  Cum te mai descurci? Am vazut ca munca ta pe blog este f. aspra.
  Sa auzim de bine!

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Cu tristeţe da recunosc, iar o zisăşi pe-a dreaptă…
   Aspră dar rezist, am ales demult ce cale să urmez şi ştiam ce mă aşteaptă… dar ăsta e drumul meu, n-aş fi eu altfel…
   Greu de tot, dar supravieţuiesc, trebuie !
   Duminică agreabilă Pastel! Doamne Ajută !
   Sibilla

   Apreciază

 10. Asta este lumea si tara in care traim schimbarea conducerii nu va schimba tara niciodata si astia mai batrani ca noi stiu asta bine, politicienii nu’s pusi in functii ca sa schimbe ceva, sunt pusi in functii ca sa pastreze lucrurile asa cum sunt, sau mai rau. „pace”

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Continuă ideea…
   Dacă-s puşi să păstreze NU au niciun drept să distrugă ce au construit alţii!
   Da, aşa e, se cam dau la pace… primează afacerile, interesele personale… însă România nu a fost niciodată-n Istorie ca acum, la mâna grupurilor obscure cele mai abjecte şi mai întunecate …
   Dumnezeu să ne Lumineze, încotro…
   numai bine,
   Sibilla

   Apreciază

 11. corinacretu zice:

  Incredibil ce se intampla, Sibilla. Felicitari pt articol. Sa iti fie bine, duminica placuta.

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Corina,
   Incredibil de adevărat şi trist şi da, chiar nouă ni se-ntâmplă….
   Rezistăm ŞI Luptăm, pe redute!
   NU SE MAI POATE !
   Băsescu şi gaşca TREBUIE DEMIŞI !
   Duminică agreabilă, OM BUN !
   ţinem aproape,
   Sibilla

   Apreciază

 12. Lilick zice:

  Pe unde se semneaza pentru demisie? Vreau si eu…

  Apreciază

 13. Niko, inimă fierbinte, nu-ţi face iluzii! Protestul pensionarilor a fost excepţia care confirmă regula pasivităţii şi a complicităţii laşe.

  Niciodată nu va fi aici vreo revoltă adevărată.

  Te pup!

  Apreciază

 14. pastel zice:

  Lilick eu am semnat la Piata Rahova, joi la ora 17 si ceva.
  Cu toate ca putine sperante seintrezaresc daca nu demisioneaza si TB. El este capul tuturor rautatilor, interpretarea, dupa voia sa, a Constitutiei si a altor legi, evitarea si punerea in umbra a parlamentului de acest satan deghizat in om, au adus tara in situatia de fata. Schimbarile de guverne n-au adus nimic nou, acestea- guvernele, sint la mina celor din umbra care copnduc in fapt pe acesti indivizi inhaitati si indemnati sa traiasca bine pe spatele romanilor, prin tradarea intereselor tarii (daca ar fi numai traiul bun, si nu ar mai si agoniseala pt. toata viata, poate nu ar fi fost asa de rau – tradarea lor trebuie pedepsita). Exemple sint destule: Rosia Montana, imprumutul La FMI, continuarea mentinerii armatei in zone conflictuale…
  etc.
  Multa sanatate si curaj!

  Apreciază

 15. Syshu zice:

  Poate iesiti si leptopurile…..ca daca e sa fi-e o revolutie nu stiu cati vor fi prezenti…Ori cum eu sper sa fi-e toata lumea prezenta la o posibila REVOLUTIE….pt ca Romania noastra iubita a ajuns de rasul Europei …. Pumni sus pt ROMANIA…..Si cu PUMNALELE LA ATAC….Pt Tara Romaneasca pt Poporul Roman din strainatate.,…….

  Apreciază

 16. cosmin zice:

  romania sa dus de rapa , se fura extrem de mult . eu am 22 de ani dar cat am muncit pana acum nu stiu ei , trebuie sa ne trezim ROMANIAAAAAAAAAA TREZESTETEEEEEEEEEEEEE

  Apreciază

 17. becky zice:

  da asa este romania trezeste-te… da intrebarea este cine i-a permis sa ia aceste masuri aberante? cine i-a oferit o noua sansa printr-un al doilea mandat… cred ca ne-am saturat cu totii sa auzim ca x nu o sa ajunga presedinte pt k nu o sa il lase.. sau y n-are sanse sa castige… dar cine le da de fapt aceste sanse lor? cine ii alege? cred ca schimbarea trebuia sa se produca de la ultimele alegere prezidentiala.. si aici nu ma refer neaparat ca trebuia sa castige geoana in favoarea lui basescu… ma refeream la o schimbare radicala poate… la o incercare de a vedea cum este si altfel… nu cu aceleasi partide care de ani de zile au incercat sa manipuleze si sa subjude o natiune…si cum altfel se poate produce aceasta schimbare decat prin noi romanii? daca suntem o tara democratica atunci este important ca noi sa alegem si noi sa hotaram ce se va intampla cu viitorul… nu un asa zis presedinte care stie decat sa acuze si sa arunce invinuiri in spatele oricum….

  Apreciază

 18. un fotograf zice:
  Dan Diaconescu Arestat Foto Un Fotograf

  Jos Guvernul 19 mai 2010

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.