* Ne-ati ciuruit, va ciuruim !! * CINSTE BATRANILOR NOSTRI! Urmam noi , iesim in strada ! Pana cand inlaturam de la putere Mafia PD-L si pe Nasul Famigliei, Tr Basescu !!!

*  Ne-ati ciuruit, va ciuruim !! * CINSTE BATRANILOR NOSTRI! Urmam noi , iesim in strada ! Pana cand inlaturam de la putere Mafia PD-L si pe Nasul Famigliei, Tr Basescu !!!

Mafia portocalie a dat ordin de lupta ! Ne  sunt batuti parintii, bunci, pensionari care, spre deosebire de noi au demonstrat ca au DEMNTATE si-au iesit in strada sa protesteze impotriva celui CE  S-A ALES  NU  a fost ales , si care  A CIURUIT UN POPOR INTREG,  infractorul, NASUL FAMIGLIEI PD-L, TRAIAN BASESCU !!!

Noi, ce-avem de gand ?? Alaturi de parinti si bunicii nostri , in strada trebuie sa fim !

Ce urmeaza ? Va da buldogul Blaga ordin de lupta tuturor sa fim opriti…  da, si ? Important E SA NU RENUNTAM, SA IESIM CU TOTII IN STRADA, SA CEREM CA  ACEST BASESCU, PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU DEZASTRUL  DIN ROMANIA, CAPO DI TUTTI CAPI, SA PLECE !!!

Din câte văd eu pensionarii par a fi vârful de lance al luptei Anti-Băsescu în ţara asta. Mai cârăie câte un jurnalist pe ici colo, dar singurii care au ieşit în stradă sunt Pensionarii. Mă aşteptam să o facă muncitorii, sindicatele… Nu e cazul… şefii de sindicate sunt cu toţii mânjiţi…

Aşadar pensionarii au ieşit în stradă să protesteze în faţa Palatului Cotroceni şi în faţa Prefecturii din Galaţi. – Ce au primit ei? Bulanele jandarmilor pe spate. Ruşine domnul Blaga, ruşine domnule preşedinte! Aud că în curând cei care vor ieşi vor fi agricultorii care sunt cu cuţitul la gât. Ei vor bloca toate drumurile naţionale şi europene.

PS: Mai ţineţi minte când vă spuneam că Jandarmeria e în alarmă de luptă?… Ei bine, nu am greşit.

UPDATE: Mai la toamnă oferta e promoţională – pensie+pulane+cruci.

Sute de pensionari protesteaza violent la Cotroceni – ambulantele si jandarmii nu fac fata

Basescule!!! DESTUL !

Pensionarii, la Cotroceni: Ne-aţi «ciuruit», vă «ciuruim»!

La Satu Mare, pensionarii strigă „Nu ne omorâţi!” şi „Nu suntem de acord cu reducerea de 15%!”.

Pensionarii din Baia Mare se plâng că abia îşi duc zilele din pensiile pe care le primesc.

Prefectul Iaşiului, îmbrâncit de pensionarii protestatari. La Iaşi, mai mulţi pensionari au forţat intrarea în sediul Prefecturii.

La Bistriţa, pensionarii ameminţă că „se vor ridica şi mai multe cârje”.

Liderul pensionarilor a precizat că reducerea va fi  MAI MARE de 15 procente în realitate, odată cu introducerea coplăţii şi a creşterii preţurilor în perioada următoare, toate acestea ducând la o scădere drastică a puterii de cumpărare a pensionarilor.
Săptămâna trecută, la finalul negocierilor cu FMI, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că autorităţile române au ales soluţia reducerii fondului de salarii cu 25 la sută, a pensiilor cu 15 la sută şi să scadă „masiv subvenţiile”, în loc de majorarea semnificativă a principalelor taxe, respectiv cota unică şi TVA.

Şeful statului a menţionat şi că ajutorul de şomaj va scădea cu 15 la sută.

Cuantumul lunar al drepturilor băneşti va fi diminuat cu 15 la sută de la 1 iunie inclusiv pentru invalizi, veterani şi văduve de război, precum şi pentru foştii deţinuţi politici, deportaţi şi soţul supravieţuitor pensionar, care primesc un ajutor lunar …

In Resita, Caras-Severin, * absolut intamplator *, niciun mijloc de tansport NU a circulat, multime de pensionari ce se-ndreptau spre Centrul Civic pentru a protesta impotriva actualei guvernari Basescu-Boc neavand nicio posibilitate de deplasare ! Conducerea PRESCOM S.A. , evident cu penajul portocaliu , astfel a inteles sa trateze batranii, obstructionandu-i, umilindu-i, executand ordinele primite de la stapanii feudei carasene, proprietatea privata a baronului Frunzavarde… inutil sa mai amintim ceea ce toata suflarea stie: Whisky-man trateaza feuda caraseana ca fiind privata din fundul curtii!

In judetul Caras-Severin, pensionarii au protestat iesind in strada in numar mare, in fata primariilor din cateva localitati. Mitingurile pensionarilor caraseni, fiind autorizate, nu au fost in niciun fel obstructionate de catre autoritatile locale si nici de catre fortele de ordine.Pensionarii caraseni au cerut demisia guvernului Basescu-Boc si au stabilit ca in cel mult 10 zile sa organizeze un MARS AL DISPERARII!!

Mitocanul Basescu nu doreste decat sa-si salveze camarila portocalie pe spinarea poporulu amarat!

De ce sa plateasca populatia jaful, hotiile la drumul mare facute de PD-L in campaniile electorale si nu numai… Mafia PD-L&Basescu care tartori, infractori au dezechilibrat bugetul de stat…??!!! SA PLATEASCA EI, FAMIGLIA, caci ei traiesc bine, ei de ei, intre e si numai ei !

* Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

Actiunea cetateneasca « STOP BOC »

În versiune on-line puteti semna petitia aici.

Depinde de noi – si mă refer, în special, la organizatiile sindicale, asociatiile de pensionari si ONG-uri – să ne asiguram ca nimeni nu va putea ignora acest demers.

Actiunile, mitingurile, marsurile de protest impotriva groparilor Romaniei, a guvernului incompetent Basescu-Boc  vor continua in zilele urmatoare, dar…. :  important ramane sa rezistam, sa insistam, sa ne fim unii altora alaturi pentru ca NUMAI IMPREUNA VOM REUSI !

DOAMNE AJUTA !!!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la * Ne-ati ciuruit, va ciuruim !! * CINSTE BATRANILOR NOSTRI! Urmam noi , iesim in strada ! Pana cand inlaturam de la putere Mafia PD-L si pe Nasul Famigliei, Tr Basescu !!!

  1. Victoria zice:

    De ceva timp incoace ma tot intreb: Daca stiau(caci ei stiau) ca se va ajunge aici,ca Romania cheltuie mai mult decat produce,ca la un moment dat nu vom mai avea resurse, DE CE nu s-au luat masuri mai devreme, atunci cand trebuia,si cand ar fi putut sa nu fie atat de drastice?
    Si,ca toti romanii de altfel,UNDE sunt banii de la FMI???

    Apreciază

  2. octavpelin zice:

    Sibilla,numai noi doi am scris despre MISCAREA DE PROTEST A PENSIONARILOR IMPOTRIVA REGIMULUI DICTATORIAL NEONAZIST A LUI BASESCU CERANDU-I : DEMISIA!
    P.s.ti-am votat articolul pe http://www.politica-interna .ubix.ro/
    ai o dedicatie muzicala.

    Apreciază

  3. octavpelin zice:

    L-am postat si pe facebook ,o zi minunata 🙂

    Apreciază

  4. Pingback: DE CE NU PROTESTAM IMPREUNA? « Hai ca se poate!

  5. virtualkid zice:

    Relansarea economica a pornit deja, de cateva zeci de minute. La Cotroceni. Daca jandarmii or sa rupa tomfele pe spatele pensionarilor, cine o sa produca altele, pentru profesori. Proseforii o sa le rupa si pe acestea, pentru ca sunt si ei la fel de ascutiti de foame. Apoi, rand pe rand, vor trece toti pe la jandarmi, pentru o crestere sanatoasa.

    La urma pot sa ramana bebelusii, pentru ca ei nu joaca cinstit. Scutecele umflate datorita folosirii si refolosirii, amortizeaza socurile si asta franeaza cresterea sanatoasa….

    Pe ei nu ne putem baza, deocamdata!
    De la grupa mica pot si ei sa se forteze sa faca ceva, si asa beau lapte si mananca din corn cam degeaba…

    Apreciază

  6. popateapa zice:

    Sa ne amintim de ani indepartati:1907,1933,etc.Tot jandarmi puteri au batut pe cei amarati.”Armata e cu noi.” Vrajeala! Si armata care a ramas,e in slujba lor.Vechii militari de cariera sunt deja batrani.Asta este ce ne-a mai ramas din mandria de romani: sa plangam unul pe umarul celuilalt.Haideti romani la lupta.

    Apreciază

  7. tot cei cu parul alb ne dau lectii de democratie.
    noi ce facem, unde suntem?
    ne intimideaza cotroceni-ul?

    Apreciază

    • popateapa zice:

      Da cei cu parul alb trebuie sa dea exemplu.Destui tineri au murit in ’89 pentru a se imbuiba astazi burghezia rosie.Noi cei cu parul carunt nu mai avem nimic de pierdut,daca ne ia si acest minim de demnitate.Eu cel putin m-am saturat.Ati vazut cu ttii cum niste batrani au reusit sa rupa lanturile jandarmilor.Acum doar cu gloantele ne vor mai opri!

      Apreciază

  8. zincabeiu zice:

    Gata, basta !

    Apreciază

  9. bl000g zice:

    sau asa…

    Ultima spaga

    Apreciază

  10. Solutiile lui BASE

    Pe Pensionari si Bugetari – I-am Ciuruit
    Cine Urmeaza?
    http://blog.imperiaonline.me/solutiile-lui-base.html

    Apreciază

  11. popateapa zice:

    Ce facem cu astia? Ii schimbam?

    Apreciază

  12. popateapa zice:

    BOR.Ce vrea Bor?construre de biserici.Acum chiar nu este momentul.Putina decenta nu strica.macar sa faca lacazuri de gazduire a celor saraci,umiliti,nu palate pe care dl Isus le-a dezavuat!

    Apreciază

  13. Pingback: De dulce « Ioan Usca

  14. Acum e randul batranilor sa iasa in strada si sa lupte, iar noi ar trebui sa-i ajutam.
    de fapt, batrana sunt si eu, daca va fi la noi un protest, voi participa si eu.
    cei care inca lucreaza, nu au curajul, le este teama sa nu ramana pe drumuri.Chiar daca unii dintre ei nici nu isi primesc salariile de mizerie.cam 500 lei dupa 35 de ani de munca. 😦

    Apreciază

  15. Pingback: Fátima « Supravietuitor's Blog

  16. Pingback: În noi – Sânge balcanic (82) poem « Cosmin Stefanescu's Blog

  17. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Incredibil…

  18. Pingback: Ana are mere. PDL are un Popo Viciu…și multe bube | VIP in BANAT

  19. Pingback: 19 Mai 2010 – cerem Demisia primului ministru Băsescu şi-a guvernului său de căcat! Valea ! Destul !! « Sfinxul

  20. ebba zice:

    singura sansa de a mai exista ca popor e sa moara tata

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.