It s national idiot day – Muc, Muc cel Mic, of course…

imagine de Boculetz preluată : http://www.mcgogoo.ro/

It s national idiot day – Muc, Muc cel Mic, of course…

Because :

Geaba am obosit să le dărui * distincţii * pedelacheilor… la ei prostia e inepuizabilă… izvor de perle, de * succesuri *…

Că pedelacheii nu-s cităvi, în schimb ticăloşi până-n măduva oaselor ştiam, da acum m-am lămurit şi că-s sconcşi…

Păi citesc eu, că n-avui de lucru, ultimele ştiri , media online.. şi :

* Premierul Boc a participat sambata, alaturi de omologul sau georgian, la meciul de calificare la Cupa Mondiala de Rugby, disputat la Bucuresti de echipele Romaniei si Georgiei, la invitatia Federatiei Romane de Rugby.

„Am venit sa sustin in primul rand echipa nationala si, daca se imbina cu placutul, cu atat mai bine. Am facut galerie de la intonarea imnului la sustinerea echipei din tribuna, tot ce face un suporter pentru Romania”, a declarat Emil Boc in pauza dintre reprize, citat de Realitatea Tv. *

http://www.ziare.com/

www.principalspage.com/

Tovarăşul Muc cel Mic, incapabil, incompetent, mincinos notoriu şi preşul, dârza Cotroceniului, sluga şi lingăul Băsescului, are tupeul să gîngurească… i-auzi naţiune română, despre… îmbinarea utilului cu plăcutul !! Din două, una, a treia nu se iegzistă: ăsta Boc, fie e mai dus cu pluta decât ştiam noi, bobor, fie i-au făcut niscaiva făcături ( vrăji ), nimeni alţii decât tandemul de rîsul Europei şi nu numai, adicătelea Băsescu-Leana Udrea ! Păi ţara arde, mor zilnic oameni, salarii nema, pensii îngheţate, da e loc de vaccinări şi intium, c-aşe se gândiră aserviţii şorţuleţelor alea cu însemne de să-ţi faci Sfânta Cruce şi noaptea-n somn când ştii cine-s tartorii purtători da şi pe-ai de se pupă bot în bot… Tiii … trăsnească-vă! Utilul cu plăcutul…. nesimţire fără de margini … Că după ce că se dedau, se mai şi fălesc în gura mare că le place să dormiteze pe spinarea tot mai încovoiată a * prostimii *, doar prostu nu-i ca omul şi fudulia dintotdeauna soră cu prostia…

* Am făcut galerie la intonarea imnului *, am încheiat citatul marca Boc…

Păi mă prăpăditule, joavină, la intonarea Imnului Naţional iei poziţie de drepţi, NU faci… galerie ( !!!??? )… da la pedelachei la ce să te aştepţi… iei ie cu manelele, vai steaua lor de păcălici şifonaţi la mansardă… Halal exprimare de profesor universitar, cică… * Modelele * bietei ţărişoare,  nu v-ar mai răbda pământul pe care-l călcaţi, că nu mai aveţi brumă de ruşine, asta dacă aţi avut vreodată, deşi mă-ndoiesc!

* …tot ce face un suporter pentru România *, zice Bocu…

Zău aşa? Să mori tu ?… păi suporterii României, RESPECTĂ ŞI IUBESC ROMÂNIA, nu ca tine pămpălăule care-o batjocoreşti la ordin şi pentru a-ţi păstra locşorul la ciolan, suporterii români, aşa cum sunt ei, NU prea sunt reperaţi cu cocolino sub braţ la ceas de seară, suporterii români aşteaptă să aibe parte amărâtă ţărişoară de un Prim Ministru care să NU doarmă noaptea de grija poporului, nicidecum să te mai tolereze pe tine, caricatură ce eşti, că Prim Ministru în nici un caz NU !

Concluzionând, tovarăşul Boc, deşi a demonstrat repetat că numai manager NU e, în schimb slugă la dârlugă , ca orice marionetă a Cotroceniului estem, a vrut el musai să-şi arate muşchii de scons, şi-a reuşit de * succesuri * şi de data aceasta, că de atât e bun, să-mpută aerul de-l respiră românul, nemernicul. Cum să spui că * ai făcut galerie la intonarea Imnului * şi să mai ai şi pretenţia c-ai fi… dascăl ??!!! Se ruşinează şi părinţii tăi când aud şi văd în ce hal ai ajuns , păcatele tale de * Milu *, colegul de şpriţ al… nostru al românilor în nici un caz, tovarăşu ! Halal să-ţi hie * declaraţia *, s-o porţi cu tine şi după ce te-ntorci la… catedră ??!!!… da la cât tupeu ai, eşti în stare, să sperăm că vei suporta şi papara studenţilor când te-or râde pe la colţuri că au de ce ! Paparudă, fifi înaripatule, nedemn de respect!

RUŞINE!!!

Sibilla

P.S. Apăi să te mai citeze cei de la Realitatea TV, să mai spui d-astea, d-ale pedelacheilor  de * succesuri * şi * fără număr *… că n-ai HO!!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la It s national idiot day – Muc, Muc cel Mic, of course…

  1. lucia zice:

    Muc cel mic,avea o oarecare inocenta…bocanetul asta,insa,e de-a dreptu’ cretin(exista aceasta categorie definita manualele de psihologie.

    Apreciază

  2. Sibilla zice:

    @Lucia,
    Bucuroşi de vizită şi popas la taclale cu… Sfinxul !!!!
    * Vecinica * şi prietena mea dragă de pe face book, m-a găsit şi aici, * acasă * 🙂
    O, daaaaa… cretin e, Buculetz, Boc-Poc! Să te exprimi cum nuca-n perete, persoană publică, cu pretenţii de PM, * galerie la Imnul naţional * şi te mai şi făleşti a fi, citez * cadru didactic universitar *, e limpede culmea prostiei, a tupeului şi-a nesimţirii, lipsă de respect faţă de români, România, simbolurile şi valorile naţionale… şi râde cretinul, rîde că-mbină utilul cu plăcutul, cică… Adică îi place să batjocorească, tot !
    Îştia sunt zevzecii care ne conduc, Famiglia PD-L :

    Apreciază

  3. leo zice:

    las, că nici cu-ai noştri nu ne e ruşine…
    spre ştiinţă:
    „Domnule Adrian Năstase,
    Vă mulţumesc pentru răspuns.
    Dar, pentru că, sunt sigur, ştiaţi că n-aş fi fost eu ăla leo baci dacă nu urma un dar, înainte să îi fi răspuns lui leo, ar fi fost poate mai nimerit să îi răspundeţi lui… Leo.
    Să mă explic.
    Am o veste bună pentru dumneavoastră: atât de apreciatul dvs blog s-a constituit în aceste zile într-o incredibil de „fidea” oglindă a societăţii în care ne purtăm, şi eu, şi dvs, crucea proprie. Exact ca-n viaţă, privind o şleahtă de haidamaci certaţi cu bunul-simţ ce împroşcau cu noroi un concetăţean de-al lor, „trecătorii” de pe aleea dvs virtuală au procedat fix ca cei de pe o oarecare alee reală din satul lui Vodă – au întors, jenaţi, privirea… desigur, aceiaşi s-ar fi rădicat cu mânie proletară dacă ar fi văzut vreo femeie urechindu-şi odrasla ce-şi va fi luat nasul la purtare în plină stradă căci, nu-i aşa, cu o femeie mai lesne-ţi vine a-ţi da frâu liber pornirilor cetăţeneşti…
    Vestea nu tocmai bună este că pe blogul dvs s-a făcut o TERIBILĂ nedreptate. Nu, nu împotriva mea, pentru că, o ştiţi de pe acum, dobânda la banca din saivan, cât a hi ea de lemn dă brad, îi muuult mai mare ca la FMI.
    Nu că în majoritatea cazurilor în discuţie creanţele se-acumulaseră, stive, în băcesc safe…
    Priviţi în ochi, virtual, desigur, dacă puteţi, acest „psihopat”, acest „teribil pericol prin poziţia deţinută”, şi întrebaţi-vă dacă pe obrazul dvs ori pe obrazul neobrăzaţilor pentru care adevărul altora îi musai bun de preş rămâne pata:

    Mă rog, şi chiar dacă i-aţi fi răspuns tăticului acestui copilaş, cel ce a publicat sub numele Leo într-o perioadă în care eu mă cam retrăsesem, sătul de-atâta diversiune câtă, tot aşa, într-o teribilă oglindire a realităţii, imundă acest spaţiu în vremea din urmă, fără probabil a avea idee ce confuzii poate stârni, mă îndoiesc că ar fi putut afla, odată retras de aici pe blogul-icoană închinat propriului copilaş – http://www.leusor.ro/ , că vă pare rău de primirea demenţială de care a avut parte dinspre apropiaţi ai dvs. Un om care, şi aşa, a plătit drastic ghinionul de a se naşte într-o ţară ce, vai, îşi chiar merită penibila paiaţă de-i ţine loc de rege, victimă a unei erori medicale aducătoare de îndelungată şi grea suferinţă, merită o minimă reparaţie dinspre omul Năstase, dacă dinspre halate albe ce îmbracă suflete negre mai slabe speranţe…
    părerea mea…

    PS
    în ce mă priveşte, cu permisiunea dvs, în condiţiile evoluţiilor, mă rog, mai degrabă involuţiilor, din real şi virtual în egală măsură, mă tem că va trebui să-l iau la palme pe eu-l interior, spre a desluşi dacă nu cumva are dreptate: poate chiar nu se merită a fi implicat social într-un mediu tot mai alienat… un mediu în care doar gunoaiele se coagulează, de-au ajuns gunoierii etaloane, nu doctorii ca-n alte vremi, de tristă amintire zice-se…”

    Apreciază

  4. Sibilla zice:

    Ba da, sunt acilea Şefu… bântuiam prin hălăduire pe mirişti, mă caută neşte ajenţi sub acoperire şi… plecai în descoperire, că le luai urmele, stai să vezi ce le strivesc parte din rapoarte 😉 🙂
    Îmi dai primă, Şefu! 🙂

    Apreciază

    • leo zice:

      Să vezi ce primă ţ-oi da io! Prima la dreapta…
      Ce unicoarnă, capră neagră cu tri coarne eşti… Geaba-ţi spune omu să-i dai dracu de piţifelnici, că-s doi la leu, nu să merită osteneala…

      Apreciază

  5. Sibilla zice:

    Nu-i las, Şefu, mămicuţa lor, nu-i las şi nu-i slăbesc, no aşe !
    De parcă nici n-ai ştii :)))
    Ba da, îmi recompensezi orele de mi le tăiaşi, cu un buchet de zâmbete, ştii tu de care, că merit 🙂
    J.

    Apreciază

  6. contele zice:

    Prima şi ultima oară când am fost pe-aici mi s-a trântit o uşă în nas de şi-acuma îmi ţiuie urechile . Dar cum ,câteodată , Sibilla face pe sirena , am zis să nu fiu catalogat nepoliticos sau arogant . Iată , am trecut pe aici să vă salut . Bună !

    Apreciază

    • leo zice:

      Măi muntene, măi vrâncene, vorba Horei cu pricina, la stână de baci ungurean depinde de un singur lucru: cu ce baţi la uşă. Mai ales în suflet… Că s-au abătut p-acilea tot felul de jivine având cîdî cu cântecul căpriţei înregistrat, dar apoi lesne i-a dibiut baciul curcubeul blănii de lup marca hienă tupilat pe sub merinosul fals. Iară tălică, din motive care-mi scapă, ai ales să vii la stână ca lup, deşi pe blazon, bag sama, afişezi de fapt un leu…
      Dară, ce zâceai că ai avea de trebuinţă, cuie ori chibrite? N-avem nici de unele, dar măcar să ştim ce caţi…. 😆

      Apreciază

  7. Sibilla zice:

    @contele,
    Alteţă !
    Să fie oare din pricină că n-aţi dibuit cheiţa potrivită spre suflet paşnic de sibillă…. cine să mai ştie…
    Acu deh, politeţea vis a vis de ţărani şi lipsa de aroganţă la un conte, poate fi percepută, analizată de către te miri ce * căutători * într-ale * asterelor * cetire, drept… slăbiciune, iar Arkanelor li se cam duse buhul pe mirişti c-ar fi … stâncă… să nu ne-mpiedicăm în aparenţe… 😉
    – Bună să vă fie inima !
    O cafea, până la sosirea Baciului, un ceai, altceva.. ? Vă rog, poftiţi… 🙂

    Apreciază

  8. Sibilla zice:

    @Şefu,
    Ai sosit… 🙂
    Mă retrag în iatac, să puteţi discuta în tihnă… 🙂
    Sunt pe mâini bune, am scut, de Baci, draghe Baciule !
    Promit să nu ascult pe la uşi :)))

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.