Tandemul Geoană-Băsescu, canaliile de * succesuri *, cei care au vândut România, celor din umbră…

imagine preluată: http://crisstal.files.wordpress.com/

Tandemul Geoană-Băsescu, canaliile de * succesuri *, cei care au vândut România, celor din umbră…

Ia de-aci, Prostănacule Trădător, Impostor, Mizerabil, Geoană, una scrisoare deschisă ŞI de la mine , că de răvaşe trimise-n teritoriu te ocupaşi tu, canalie, ameninţări, promisiuni de funcţii, etc, ceea ce-ai învăţat de la mentorul tău, Băsescu ! * Anticomunistul * Băsescu, securistul şi * social-democratul * Mirciulică Geoană ne-au pregătit… ceva… Dictatura, decimarea, cenzura, batjocora, noi, am dormit, prea mult timp… TREZIREA NAŢIE ROMÂNĂ !

În NORMALITATE, şefia PSD ar trebui să revină * Forţei şi Echilibrului *, AN-ului, dar, dârza, cârpa, tovarăşul de ticăloşii al  Băsescului, numitul Mirciulică Geoană, mincinosul notoriu care, fără de sprijinul nostru, al românilor care am sperat în victoria unei Alianţe, în orice ne-ar putea scăpa de Famiglia PD-L, de Dictatorul Băsescu, n-ar fi obţinut nici măcar cât să nu se facă de râsul lumii, nu se dă plecat, pentru că, nema Demnitate, însă, mârlănie cât cuprinde!

Decizia social-democratului Adrian Năstase de a nu mai candida la şefia PSD e o dovadă în plus că AN e altfel şi că NU se va aşeza la vălău cu porcii, adică, Geoană&co. AN, NU va face figuraţie la Congresul PSD, odată ce mizerabilul Mirciulică Geoană A ARANJAT DEJA TOTUL  cu largul concurs al baronilor locali, al impostorilor şi oportuniştilor pripăşiţi în PSD. NU e un act de laşitate, ci, unul de DEMNITATE, exact ceea ce Prostănacul Geoană NU are !

Prin mârlăniile la care s-a dedat Mirciulică Geoană, a dovedit încă o dată că, NU îl interesează absolut deloc soarta PSD,  vorbeşte de , citez * continuitate *, pe limba şi-nţelesul tuturor, ei de ei, impostorii, şacalii, la cârma a * a fost odată PSD… *….

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu spunea : * Aveţi grijă pe mâna cui daţi partidul ! * şi Adevăr a grăit, c-a-ncăput în ghearele cui nici n-am fi visat vreodată… a nemernicului Păpuşel Geoană.

E limpede pentru toată suflarea şi mă refer la românii cităvi, neiubitori de manele, mondiali, * succesuri *, baroni locali, etc., că neisprăvitul Geoană avea un Plan bine pus la punct împreună cu… Traian Băsescu ! Astfel, * PSD-ul * lui Geoană se numeşte pe bună dreptate: Prostănacii Supuşi Dictatorului, punct.

La momentul adevărului, trebuie spus lucrurilor pe nume. Apăi să rămână Geoană cu baronii şi colegul său Băsescu moţ pe grămada de rahat ce-o produc zilnic, zi de zi, dar, pe noi nu ne pot obliga să le mai inhalăm duhoarea lor. Un alt PSD cu AN preşedinte ? Chiar aşa, de ce nu ? Social-democraţia AUTENTICĂ nu este * PSD-ul * lui Geoană şi va trebui să renască într-un fel sau altul, pentru că, cineva trebuie să servească şi interesului poporului, ori Mirciulică Geoană, numai această grijă NU o are !

Să se desprindă Tatălui, Binele de… Rău şi necuraţi. Da, poate că asta e soluţia, scindarea. Social-democraţia autentică TREBUIE să se distanţeze şi dezică de fratele de * succesuri * al Băsescului, groparul PSD, Geoană. PSD Autentic va renaşte,  fără de impostori. La ce bun prelungirea agoniei… ?

Decizia AN-ului e salutară în condiţiile în care trebuie să se cearnă tot ce e de cernut, nu s-a procedat la curăţenie generală în pgrada PSD, s-a prelungit agonia şi-am ajuns oricum în punctul, iată, de neevitat, rupere. Încotro ? Să sperăm că * Forţă şi Echilibru * nu a fost doar un slogan ci, va fi renaşterea social-democraţiei autentice într-o Românie sfâşiată, care pare mai în derivă ca oricând şi care are nevoie de… * o gură de aer proaspăt *. Deocamdată, ceea ce putem spune, e că românul speră, încă şi … încă…

Un lucru e sigur, loserul Geoană NU cunoaşte ce sunt : Moralitatea, Normalitatea, Demnitatea, nu cunoaşte să respecte Statutul PSD, nu cunoaşte fair-play-ul, nu acceptă să piardă, nu ştie să lupte, e un terchea-berchea, un nima-n drum care se impune cu forţa, precum, Băsescu a cărui clonă este ! Se vor întoarce toate împotriva sa, la timpul potrivit !

Şi-a mai trecut o zi de * democraţie * Băsesciană de * succesuri *… Pe piept să-ţi fie, Geoană, aşa să-ţi ajute şi aşterne Dumnezeu drumul pe care l-ai ales ALĂTURI de confratele tălică Băsescu, exact după fapte, suflet, după cum meriţi!

Sibilla

http://hultan.files.wordpress.com/2009/10/geoana-clovn.jpg

Băsescu îi pregăteşte carnetul de prostocaliu, tovarăşului său, Mirciulică ?!!

UPDATE :

Se ştie că Sfinxul, veghează! Aşa cum am mai spus,  pentru Mirciulică Geoană, cântă Cucuveaua…. Va primi ceea ce merită : IGNORE, căci * cine sapă groapa altuia… *, ba mai e şi trădător, impostor, clonă băsesciană, neisprăvitul…

De pe Surse, citire :

Inpolitics va prezinta lista echipei cu care Mircea Geoana trage nadejde sa castige un nou mandat de presedinte al PSD, asa cum se prefigureaza ea in acest moment, ceea ce nu inseamna, desigur, ca nu ar putea suferi modificari zdravene pina la congresul de simbata.In lipsa lui Diaconescu, Geoana se cirpeste cu Dan Sova
Refuzat de Diaconescu sau Ponta, Geoana recurge la o improvizatie: tanarul senator Dan Sova, un diletant intr-ale politicii, oricita ingaduinta am manifesta, acopera functia de prim vicepresedinte, in timp ce Liviu Dragnea ”trage” la secretar general. Desi, initial, a fost vorba de 15 fotolii de vicepresedinti, pe ultima suta de metri Mircea Geoana a decis ca 18 dintre apropiatii sai sa ocupe aceste functii. Surse pesediste ne-au precizat ca, in orele care urmeaza, in PSD s-ar putea declansa un scandal cat casa in conditiile in care, in disperare de cauza, Mircea Geoana a promis la nu mai putin de 39 de pesedisti ca, in schimbul sustinerii de la Congres, vor fi unsi vicepresedinti, deci mai mult de doi oameni pe fiecare post. Inpolitics va ofera lista acestora cu mentiunea, totusi, ca, la ora transmiterii acestei stiri, pentru trei dintre aceste posturi se vehiculau mai multe nume, nefiind luata inca o decizie clara in acest sens: Marian Vanghelie (Bucuresti), Ecaterina Andronescu (Bucuresti), Rodica Nassar (Bucuresti), Dan Nica (Galati), Ion Vasile (Buzau), Gabriel Marza (Suceava), Gheorghe Marcu (Botosani), Lia Olguta Vasilescu (Dolj), Nicusor Constantinescu (Constanta), Gheorghe Nichita (Iasi), Ioan Mang (Oradea), Ion Cindrea (Sibiu), Florin Cazacu (Hunedoara), Constantin Nita (Brasov) si Ion Toma (Olt). Aceleasi surse ne-au precizat ca acestor aspiranti la functiile de vicepresedinti li se va adauga, cel mai sigur, un pesedist din Vrancea in scopul de a asigura o cotrapondere impotriva baronului Marian Oprisan, care si-a manifestat in mod deschis, in nenumarate randuri, opozitia in fata lui Mircea Geoana.

Geoana a pierdut de musterii si parlamentarii partidului
In ultimele ore, nu mai putin de 20 de parlamentari PSD plus reprezentantii a sase filiale teritoriale i-au solicitat ex-premierului Adrian Nastase sa revina asupra deciziei de a nu mai candida la functia suprema in partid si sa-l infrunte pe Mircea Geoana. Gluma se pare ca se ingroasa in conditiile in care, in PSD umbla vorba ca Ion Iliescu pregateste un discurs incendiar, indreptat impotriva actualei conduceri, pentru Congresul social-democratilor. In aceste conditii, cea mai mare teama a lui Mircea Geoana este ca Victor Ponta isi va retrage candidatura si va sustine revenirea lui Adrian Nastase in cursa. (Razvan Gheorghe)

http://www.inpolitics.ro/surse-lista-oamenilor-lui-geoana-pentru-congresul-de-simbata-art53898.aspx

Prostănacul se încăpăţânează deşi :

Termenul de depunere a candidaturilor este nestatutar

Scrisoare referitoare la membrii Consiliului National

Electoratul PSD subscrie la :

Un act de protest

Respectul fata de Ion Iliescu

Geoană, vei plăti, TOT ! Eşti TERMINAT POLITIC ! Demn DOAR DE MILĂ, PRĂPĂDITULE !

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Tandemul Geoană-Băsescu, canaliile de * succesuri *, cei care au vândut România, celor din umbră…

  1. Ovidiu zice:

    Sibilia,
    ti-am raspuns…:)))

    Apreciază

  2. Sibilla zice:

    @Ovidiu,
    Şi eu, evident, NU pe acelaşi ton care te mână-n lupte fără sens, dar…
    Acestea fiind spuse, mă întorc la temele de casă cu băieţelul meu.
    Seară agreabilă !
    Sibilla

    Apreciază

  3. [D][S][N] zice:

    http://dragossorinnicula.wordpress.com/2010/02/05/destinul-lui-mircea-geoana-in-varianta-cosbuciana/
    Si eu care credeam ca „ne lasa” Mirciulica, politic vorbind… se pare ca e-n carti mai nou…

    Apreciază

  4. Sibilla zice:

    @[D][S][N],
    Da totuşi, eu aud Cucuveaua cântând tare aproape de brăcinarii mnealui… acuşica se udă, acuşica… ceva nu ştim noi, dar…. merită să urmărim. Nu pierd pt nimicuţa-n lume momentul când se va uda Păpuşel…
    Să videm cum sună Prostănacu-n variantă bacoviană… lacustră…
    Sibilla

    Apreciază

  5. mircea zice:

    Vai de noi si tara noastra,pe mana cui a incaput!!!!!!! Nu esti in gasca lor,nu te baga nimeni in seama.Or cat de bun ai fi, pentru ei nu contezi.Cat de vocal este Geoana acum,dar cand trebuia,a fost mielusel.O fi si asta o strategiea cuiva,nu?

    Apreciază

  6. Sibilla zice:

    @mircea,
    Da cine-s * ei * ? Nişte muritori, e drept, pt moment şacalii care au vândut ţara masonilor ( vaccinări aiuristice, suntem cobai vezi codex alim., etc expreienţe )… Nimeni n-ar trebui să-şi dorească să fie-n pielea lor : se pupă pe gură, de unde intrară numai cu picioarele nainte ies , penibili.
    Prăpăditul de Geaonă nu e vocal, e doar un securist de doi bani care se bucură precum un lache opărit când i se mai plăteşte câte-un sejur, să se bronzeze, cică… că nici de-asta nu e capabil, nemernicul, să-şi plătească sejururile. Dacă nu era băiatu lu tata ( general secu ) rămânea nima-n poteacă, pămpălăul. Celălalt, alt secu, pe la Anvers… başca şăf de clan Familgia, başca mai e şi cumătru cu mondiali, universali…
    O adunătură de cioflingari pusă pe dărâmat tot ce-au construit alţii, am mai spus, mafia instituţionalizată, la absolut toate nivelele.
    Strategia e că…. oare nu se-aude cântecul Cucuvelei, chiar nu… ?
    Vremurile pe care le trăim, atât că acu vedem cel mai limpede, căci se cerne Binele de Rău, care cum şi cine sunt, de absolut toate coloraturile.
    respecte,
    Sibilla

    Apreciază

  7. pastel zice:

    Sint dezamagit de intimplarile din ultimile zile. Ceva nu este in regula. Nu pricep de unde atita indirjire ca sa fie in frunte incompetentele. Cine cumpara si cine se lasa cumparat? A cui e „mina”, cine este in culpa, cine si dece tradeaza? AN se retrage si il inteleg, poate fi o alegere inteleapta, dar Diaconescu ce jocuri face? El al cui este? Este „vindut” si el?
    Unde o fi putregaiul? Este careva in stare sa ne lamureasca, sa aiba curajul sa spuna ceva credibil macar 50%? Asteptam sa cistigam cu AN, dar se pare ca trebuie alta formula, alta formatie, alt partid.
    Acum in PSD sint prea multi care vor un „maimutoi” in fruntea partidului, usor de manipulat si santajabil.
    Organizatia condusa de Vanghelie este cumparata si incapabila sa renunte la atentiile oferite, si in felul acesta este usor de manevrat.
    Mai trag sperante. Putine, dar sperantele mor ultimile.
    Cu pretuire mare luptatoare!
    pastel

    Apreciază

  8. Pingback: Cine cîntă acolo? « Cuib de mitralieră

  9. pastel zice:

    Ce atita catran? Mai pune de o „liniste si putina indurare” sufletului tau! Pastreaza-te pentru invitatia de la vara, pentru care sincer iti multumesc si pe care o iau in seama.
    Sint alaturi de gindurile tale, si am vazut si la LEO bunele intentii sustinute inteligent in formularea lor, dar in suferinta noastra nu incape si un locsor de adapostire a unui simbure de indoiala?
    O parte dintr-o mie cuibareste in mine si nu-si explica orientarea acestei multimi de romani si ma face sa suspectez propria mea alegere de ratacire pe calea necunoasterii. Deseori am aratat speranta mea legata de AN si PSD-ul crezut curat. Am acum dovada ca m-am inselat. In privinta amicilor tacuti ai lui AN. In recunostinta simulata si ascunsa fata de Dl. presedinte Iliescu si fata de Dl. Nastase.
    Sa auzim de bine!

    Apreciază

  10. Ovidiu zice:

    Sibilia,
    nu stiu dar am impresia ca cineva te manipuleaza impotriva mea,.
    Sa fii sanatoasa

    Apreciază

  11. olimpiu65 zice:

    nu ma intereseaz Geoana nici ca individ , nici ca personaj politic. ca presedinte PSD da, pt ca eu votez mereu PNL si sper ca de acum inainte Geoana sa stea macar la caruta PNL
    Ponta e adeptul parlamentului unicameral, al sistemului de doua partide si ar fi multumit cu disparitia PNL. Diaconescu dincolo de laudele care i se aduc imi pare usor isteric si putin stapan pe sine si capabil sa managerieze PSD , plus cei din spatele lui….
    asa ca pt cele 2 mil de votanti ai lui Crin, te asigur ca Geoana e frecventabil!…. sigur nicio o pretentie de a vb eu in numele lor, dar asa cred

    Apreciază

  12. Pingback: Sfaturi pentru activiştii oranj « Ioan Usca

  13. Pingback: Athanor (II) « Gabriela Savitsky

  14. Dan Patrascu zice:

    Pe aceeasi tema va invit sa cititi si
    http://danpatrascu.eu/

    Apreciază

  15. Radu Humor zice:

    Buna @SIbilla !
    Cateodata ma apuca asa un dor de dreptate si adevar si cel mai bine imi face citirea blogului tau !
    Mai este putin, dar este cea mai accidentata portiune de drum .
    Daca Istoria se scrie cu sange,
    Ma prezint donator fara plata .
    Daca Tara suspina si plange
    Cu mainile-n san n-oi sta niciodata !

    E nevoie de Oameni, iar tu te numeri printre ei !
    Respect !

    Apreciază

  16. Tandemul Iuda – Sarsailă.

    Apreciază

  17. Nea Costache zice:

    Poate ca totusi, AN se va inscrie in cursa iar PSD va avea un adevarat Presedinte! Daca nu, cu parere de rau, cred ca PSD se va scinda, desi ambele factiuni rezultate, vor fi cu slaba reprezentativitate in randul electoratului social-democrat. Ar fi pacat, mai ales pentru noi, cei care credem in social-democratie! O zi in care sa mai auzim si de bine!

    Apreciază

  18. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc frumos, tuturor !

    @pastel,
    Se tot adună dezamăgirile noastre, se tot adună….
    * Clasa politică * NU pare să percuteze la absolut nimic, * grija * lor şi soarta poporului, ciolanul şi atât !
    O mascaradă e totul, jocurile şi iţele masonilor, aia este!
    Singurul social-democrat AUTENTIC, rămâne Ion Iliescu. Nici acum nu ruperii, nu curăţeniei generale, din nou prelungirea agoniei… iar * PSD * a devenit batjocora tuturor…
    calde îmbrăţişări, prieten drag,
    Sibilla

    @Cine cîntă acolo? « Cuib de mitralieră,
    Mulţumesc pentru vizită.
    numai bine,
    Sibilla

    @Ovidiu,
    Nu pot fi manipulată, nici cumpărată. În cel priveşte pe Victor ai greşit ! NU ai voie, NU e legal, e incalificabil să te iei de familia omului, ruşine !
    Uneori mă-ntreb dacă nu cumva eşti secu, ceva de genul, că doar nu doar infantil să te bucuri de… trafic…
    M-ai dezamăgit şi supărat.
    La adresa d-lui Preşedinte Ion Iliescu numai aberaţii, NU te aplaud, dimpotrivă, eşti demn de MILĂ.
    Am citit în ce hal şi ce limbaj faci comenturi pe blogul lui Victor, impardonabil şi incalificabil, n-am mai întâlnit asemenea * metode *, nici măcar la securişti. Ruşine, să spui la adresa unui copil ce ai spus tu pe blogul colegului Victor, spune exact cine eşti. Sincer, dacă afirmai la adresa băiatului meu aşa ceva te găseam şi-n gaură de şarpe !
    Sibilla

    @olimpiu65,
    Păpuşelul , prăpăditul Geoană nu are ce căuta în PSD, darămite la vârf!
    Mi-aş fi dorit un tandem Năstase-Iliescu, dar….
    Am prieteni foarte buni în PNL, Oameni deosebiţi. Nu am obiceiul să las politica să * intre între oameni *.
    respecte şi seară agreabilă,
    Sibilla

    @Sfaturi pentru activiştii oranj « Ioan Usca,
    Vania, da, suntem cu toţii * derbedei * :)))
    să auzim de Bine,
    Sibilla

    @Athanor (II) « Gabriela Savitsky,
    Suntem mulţi, da !
    Săracilii ajenturi prostoporto :)))
    numai Bine,
    Sibilla

    @Dan Pătraşcu,
    Onorez invitaţia, desigur !
    numai bine,
    Sibilla

    @Radu Humor,
    Mulţumesc frumos, astfel de cuvinte de suflet mă obligă şi responsabilizează. Am prieteni minunaţi, Oameni de toată isprava, printre care te numeri !
    sănătate, zâmbet şi bucurii, ţie,
    Sibilla

    @Gabirela Savitsky,
    Tandemul Groparii României.
    Sibilla

    @Nea Costache,
    Multe ni se par nouă, dar, tot oculţii ştiu mai bine ca noi, ba mai şi decid…
    numai bine, prieten drag,
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.